![]() |
2011.05.12. 01:51
2011.05.12. 06:01
2011.05.12. 06:06
Carlito írta:Hali. Nem tudjátok véletlenul, hogy hova lett a letöltések topic, vagy hogy honnan tudom azokat a doksikat e39hez letölteni, amik fennt voltak anno?
Köszönöm.
2011.05.12. 06:40
Carlito írta:Hali. Nem tudjátok véletlenul, hogy hova lett a letöltések topic, vagy hogy honnan tudom azokat a doksikat e39hez letölteni, amik fennt voltak anno?
Köszönöm.
2011.05.12. 06:41
szekeres írta:
Csak arra gondoltam, hogy a betegszállítóknak és a mentőknek mindig pénzhiánypanaszuk van.
2011.05.12. 06:43
2011.05.12. 06:45
Rjani530d írta:Minden esetre egy könnyen szerelhető, robosztus kocsi volt az 518i. Mondhatni kávédaráló nagyságú az a motor, abba a motortérbe.
2011.05.12. 06:50
MChris írta:jupi lassan töröl majd a lapáthogyan állsz? Műszaki? M-es lécek,vese...
2011.05.12. 06:51
gskill írta:MChris írta:jupi lassan töröl majd a lapáthogyan állsz? Műszaki? M-es lécek,vese...
Ma délután megyek fehérvárra motorért, műszakit lezsírozom kisbacsekkal, még 2 fékcsövet kell cserélnem meg egy kutyacsontot hátul, Műszaki után megy fényezőhöz, ott kap majd színt az ///M-es díszléc, a tükör, az ///M-es csomispoiler, meg a napellenző műanyag a hátsó szélvédőre illetve a hibák, amiket javítottam a kasznin
2011.05.12. 11:13
MChris írta:gskill írta:MChris írta:jupi lassan töröl majd a lapáthogyan állsz? Műszaki? M-es lécek,vese...
Ma délután megyek fehérvárra motorért, műszakit lezsírozom kisbacsekkal, még 2 fékcsövet kell cserélnem meg egy kutyacsontot hátul, Műszaki után megy fényezőhöz, ott kap majd színt az ///M-es díszléc, a tükör, az ///M-es csomispoiler, meg a napellenző műanyag a hátsó szélvédőre illetve a hibák, amiket javítottam a kasznin
Régi léceket tedd el nekem,köszi,kell valami akkor gyere vagy ha kell a diag cucc,Komáromba vigyem?
2011.05.12. 18:33
2011.05.12. 19:10
tbi01 írta:Üdv Urak!
Ma sem keltem fel feleslegesen.
A 39-en kicseréltem a két első gátlót, meg a külső,belső
kormányösszekötőket.
Már ráfért nagyon. Még a gyári gátlók voltak benne.
Nem fotóztam, mert ilyet szerintem már mindenki látott.![]()
Végre megint teljesen zajmentes lett a futómű![]()
![]()
![]()
![]()
2011.05.12. 20:24
muhaati írta:tbi01 írta:Üdv Urak!
kormányösszekötőket.
![]()
![]()
![]()
Akkor a mai nap saját kocsi javítások voltak porondon.
Ma én kicseréltem az olajszűrőház formagumiját, ha már szétszedtem, önindító, és generátor teljes felújítás.
Ha már itt tartottam megnéztem diaggal, nem megy az elektromos vízpumpa. Kivettem, beleakadt a lapáthoz egy műanyag darabka. No ez is megvan.
2011.05.12. 21:13
muhaati írta:tbi01 írta:Üdv Urak!
kormányösszekötőket.
![]()
![]()
![]()
Ma én kicseréltem az olajszűrőház formagumiját, ha már szétszedtem, önindító, és generátor teljes felújítás.
Ha már itt tartottam megnéztem diaggal, nem megy az elektromos vízpumpa. Kivettem, beleakadt a lapáthoz egy műanyag darabka. No ez is megvan.
2011.05.12. 21:24
tbi01 írta:Üdv Urak!
kormányösszekötőket.
![]()
![]()
![]()
2011.05.12. 21:35
2011.05.12. 21:37
tbi01 írta:muhaati írta:tbi01 írta:Üdv Urak!
kormányösszekötőket.
![]()
![]()
![]()
Csak rávetted magad![]()
![]()
![]()
2011.05.12. 21:42
gskill írta:
Stabrúd kutyacsont kicserélveCsavarok be voltak rohadva, végén már feszült minden... De kész..
![]()
Bal hátsó féktárcsa kicserélve
2011.05.12. 21:50
muhaati írta:gskill írta:
Stabrúd kutyacsont kicserélveCsavarok be voltak rohadva, végén már feszült minden... De kész..
![]()
Bal hátsó féktárcsa kicserélve
A hátsó stab.pálcák mindig szivatósak. Össze vannak rohadva, és nem hozzáférhetőek.![]()
Csak egy féktárcsa csere???????![]()
![]()
2011.05.12. 23:07
muhaati írta: Az elektromos felújításokat, csak megelőző célzattal csináltattam meg. Az indítónak semmi baja nem volt, de ha már kint volt, full minden csere.