Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fóliázás.....

2011.07.30. 15:48

LeviM5 írta:Gondoltam nyitok topicot :evil:
"haver aki karbonfóliázik" de inkább vettem a fáradtságot és megtaláltam hova tegyem:

Zirci fóliás barátom, az ablak és kőfelverődés gátló fólia mellett (mit én is évek óta használok) karbon fóliával is elkezdett foglalkozni. Íme a saját 320dezsője, nekem nagyon bejön, profi... Postán is várja az elemeket. Külső-belső mehet, garanciával, stb...Tel nálam pü-ben, akit érdekel a dolog.

Kép
Kép
Kép

Hi! A vesék króm kereteit szeretném lefóliáztatni. Elvállalja a barátod? Szerintem ha jó áron csinálja, sokakat érdekel majd, így lehet, hogy megfontolandó lenne kiírni a telefonszámát. Majd Rád hivatkozunk! :D

2011.07.30. 15:57

kiara írta:
LeviM5 írta:Gondoltam nyitok topicot :evil:
"haver aki karbonfóliázik" de inkább vettem a fáradtságot és megtaláltam hova tegyem:

Zirci fóliás barátom, az ablak és kőfelverődés gátló fólia mellett (mit én is évek óta használok) karbon fóliával is elkezdett foglalkozni. Íme a saját 320dezsője, nekem nagyon bejön, profi... Postán is várja az elemeket. Külső-belső mehet, garanciával, stb...Tel nálam pü-ben, akit érdekel a dolog.

Kép
Kép
Kép

Hi! A vesék króm kereteit szeretném lefóliáztatni. Elvállalja a barátod? Szerintem ha jó áron csinálja, sokakat érdekel majd, így lehet, hogy megfontolandó lenne kiírni a telefonszámát. Majd Rád hivatkozunk! :D

Erre én is jelentkeznék :lol:

2011.07.30. 16:54

Sziasztok!

Én is megmutatnám az "oldalamat"

3dcarbonfolia.fw.hu

ha kérdésetek van keressetek bátran!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peteeqe 2012.03.07. 14:40-kor.

2011.07.30. 20:03

Az lenne a kérdésem , ha matt lett az idő során a lámpám azon segítene egy lámpa fólia és nem látszana a mattság vagy először polírozni kéne és utána gondolkodni a lefóliázásában, hogy jobban le legyen védve és kicsit talán tuning is lenne....Vélemények?

2011.07.30. 20:40

e39 D írta:Az lenne a kérdésem , ha matt lett az idő során a lámpám azon segítene egy lámpa fólia és nem látszana a mattság vagy először polírozni kéne és utána gondolkodni a lefóliázásában, hogy jobban le legyen védve és kicsit talán tuning is lenne....Vélemények?

Ha első lámpára gondolsz, akkor én azt csak políroznám......

2011.08.06. 11:23

Hali!
A lámpára polír aztán fólia. Majd nekem is meg kéne csinálni egyszer, de most csak a motorháztetőig jutottam el. Remélem frankón megvédi a fólia.

2011.10.28. 20:49

Helo
Egy gyönyörű M3-as matt feketében :franko:

Kép

Kép

2011.11.02. 10:34

Azért a fehér sem kutya :!:

2011.11.02. 21:02

simi64 írta:Azért a fehér sem kutya :!:

Helo
Na az is teljesen rendben van :wink:

2011.11.11. 03:26

üdv,

Olvasgattam a topicot és azt láttam, hogy kb. két éve 2 kiló lett volna egy e39 fóliáztatása, de megkérdezném, hogy ma egy e39 első lököse, ami nem m-es milyen árban lenne? Sajnos, már eléggé elmattult a fényezés. A választ előre is köszi!

üdv,
Csongee

2011.11.13. 12:34

Helo
Na erről mi a vélemény :roll:

Kép

2011.11.13. 16:25

lepke írta:Helo

Kép

Már csak a barna,fekete foltok hiányoznak róla,meg a tetejéről egy gépfegyver.

2011.11.13. 17:59

biyi írta:
lepke írta:Helo

Kép

Már csak a barna,fekete foltok hiányoznak róla,meg a tetejéről egy gépfegyver.

Nekem spec. tetszik! :franko:

2011.11.13. 22:28

Tud valaki korekt áron dolgozó fóliás szakembert? Egy terepjáró karosszériáját kellene körbefóliázni. A fóliát adom.

2011.11.14. 21:31

kiara írta:Tud valaki korekt áron dolgozó fóliás szakembert? Egy terepjáró karosszériáját kellene körbefóliázni. A fóliát adom.

Helo
Jó lenne Barátom ha kinyitnád a szemedet az oldalon

viewtopic.php?f=31&t=1801

2011.11.17. 01:22

lepke írta:
kiara írta:Tud valaki korekt áron dolgozó fóliás szakembert? Egy terepjáró karosszériáját kellene körbefóliázni. A fóliát adom.

Helo
Jó lenne Barátom ha kinyitnád a szemedet az oldalon

http://e39.hu/viewtopic.php?f=31&t=1801

Köszi Lepke!
Tudom-tudom, csak kicsit még kábult voltam. Már találkoztam is Péterrel. Nagyon korrekt és segítőkész! :franko:

2012.03.07. 10:37

Infóként:
Tegnap délelőtt megálmodtam, hogy szeretném carbon fóliázni a veséket. Kivel is?? Hát fórumon van Peteeque kolléga, nézem : érdi srác. Hívom 11 óra körül, mondja gyere délután. Ott voltam, gyorsan-precízen-igényesen megoldotta a feladatot. Még egyszer köszönöm :franko:

2012.03.07. 11:23

Jó nektek engem meg csak átvert....... :( :(

Fóliázás.....

2012.03.07. 11:49

denny19 írta:Jó nektek engem meg csak átvert....... :( :(

Ha már vádaskodol akkor írd le a tényeket!Mert lehetsz konkurencia is aki le akarja járatni!

iPhone Tapatalk

2012.03.07. 16:24

admin írta:
denny19 írta:Jó nektek engem meg csak átvert....... :( :(

Ha már vádaskodol akkor írd le a tényeket!Mert lehetsz konkurencia is aki le akarja járatni!

Októberben sikerült szereznem egy m es első lököst, illetve egy hátsót is ,de a hátsóhoz nem volt diszlécem,és az első lököshöz vonószemtakaróm...petique irt hogy neki van új stb..elutaltam az összeget 8000 diszléc +1500 vonószemtakaró 500 a pósta,amint érkezik az utalás azonnal jön a csomag ...mire nem jött semmi cucc,válasz sem semmi. eltelt 1 hét irtam neki , válasz küldi küldi eltelt 2 hét,irok megint...ja még nincs diszléce majd jön a diszléc kb 1 hét múlva,és akkor adja póstára, 2 hétre rá irtam megint,mert nem jött semmi küldi küldi,kb megint vártam 2 hetet,mire leküldi egy emberkével a cuccot valami kereskedővel,mondom jó nagylélegzet.........irta neki de ne legyen mutogatás hogy te odaadtad,ő meg nem kapta meg stb,majd igy jártam ...,kaptam egy telefonszámot a kereskedő gyereké,felhivtam,menjek este le 6 órára ok lementem a telephelyre kb 20 kilóméter.hivom ,jaaa hogy ők pesten vannak valami autót nézni ,menjek vissza másnap este a lakásához ,másnap vissza lakásához 20 km hivom,jaaaaa hogy a telephelyen hagyta menjek vissza másnap reggel nyitásra odaadja isten a tanuja rá,másnap vissza 20km, odaadja a cuccot valami használt diszléc volt,mondom vonószemtakaró??és mit ad isten a vonószemtakaró nincs,azt nem adott petiqque..ismét mély lélegzet hazajöttem és irta neki, hogy hagyjuk a fenébe utalja vissza az összeget amit küldtem neki mert nincs vonószemtakaró(1500ft) stb nevetséges az ember.TERMÉSZETESEN AZÓTA SINCS VISSZAUTALVA A PÉNZ,VÁLASZ NEM ÉRKEZETT...DE NEM IS A PÉNZ VOLT A LÉNYEG,MINT TUDJUK,SZÓVAL ENGEM BEHÚZOTT A HITEGETÉSÉVEL,SEMMI JÓT NEM TUDOK RÓLA MONDANI STB.október---januárba megkaptama diszlécet takaró nincs azóta válasz sem

Szivesen meghallgatnám a mondókáját de itt a közösbe. :neutral:

nincs hosszú ii betűm sorry
Hozzászólás küldése

VigLink badge