![]() |
2008.01.23. 14:30
sxoe írta:Sorry, hogyde valaki valamelyik topicban adhatna választ! Szal, ha már ennyire belemerültetek itt a kötelezőkbe, akkor lenne egy olyan kérdésem, hogy nincs-e valakinek valamelyik biztosítónál jó kapcsolata? Na már most azért, mert nekem ugye A0-m van és erre a legolcsóbb biztosítás, ami nem a MÁV az 87.000 Ft évente. És erre még rájön a súlyadó is, szóval pengetek majd rendesen! Ha jól emlékszem a MÁV-nál drágább lenne, és azt nem is akarom, ugyanis ha jól tudom, akkor idéntől van egy olyan rendelet, hogy ha kárt okozol és egy ilyen "érdekesebb" biztosítónál vagy, akkor szarban vagy. Ugyanis ezek szeretik elhúzni a dolgokat a végtelenségig. Na most az új rendelet értelmében ha x időn belül nem fizet a biztsoító (azt nem tudom, hogy mennyi az az időkorlát), akkor neked kell zsebből kipengetned és majd utána rohangászhatsz a pénzedért. Erre meg nem igazán lenne szükségem. Ez a 87.000 Ft a Generali-nál lenne. De tudom, hogy akinek jó kapcsolatai vannak, azok meg tudják kicsit bolygatni a dolgokat és elintézhető, hogy ne A0-ban legyek, hanem jóval feljebb! Szóval, ha esetleg valaki tudna segíteni, azt megköszönném! Ha nem akarjátok kitenni a topicba, akkor dobjatok egy PÜ-t légyszi!
2008.01.23. 15:50
2008.01.23. 17:40
2008.01.23. 18:47
2008.01.23. 20:51
2008.01.23. 20:52
Att530d írta:
A máv azért nem jó, mert egyáltalán nem fizet. Persze nem neked szar, hanem akire ráhajtogattad a kocsiját. Nem csoda, ha előbb utóbb téged kezd baszogatni, főleg ha nem vasággyal együtt 40kg.-os filozófus az illető.
2008.01.23. 20:55
2008.03.21. 20:35
2008.03.21. 22:29
kzoli819 írta:Ma, amikor tankoltam az ótómat, egy igen érdekes dolgon akadt meg a szemem. Mégpedig azon, hogy a gázolajnak literje 20Ft-al drágább mint a benzinnek.![]()
Erőteljesen elkezdtem gondolkozni azon, hogy a következő autóm benzines legyen.
Ugyanis a technika fejlődésének köszönhetően már csak a fogyasztásban van különbség a dizel és benzines autók között. Azon filózom, hogy mit jobb bevállalni? A benzines autó magasabb fogyasztását és olcsóbb szervízeltetését, vagy a dizel autó alacsonyabb fogyasztását, de drágább szervízeltetését.
Ennek apropóján érdekelne a véleményetek.
2008.03.21. 22:57
admin írta:kzoli819 írta:Ma, amikor tankoltam az ótómat, egy igen érdekes dolgon akadt meg a szemem. Mégpedig azon, hogy a gázolajnak literje 20Ft-al drágább mint a benzinnek.![]()
Ugyanis a technika fejlődésének köszönhetően már csak a fogyasztásban van különbség a dizel és benzines autók között. Azon filózom, hogy mit jobb bevállalni? A benzines autó magasabb fogyasztását és olcsóbb szervízeltetését, vagy a dizel autó alacsonyabb fogyasztását, de drágább szervízeltetését.
Na kezdődik megin!
2008.03.21. 23:25
admin írta:kzoli819 írta:Ma, amikor tankoltam az ótómat, egy igen érdekes dolgon akadt meg a szemem. Mégpedig azon, hogy a gázolajnak literje 20Ft-al drágább mint a benzinnek.![]()
Na kezdődik megin!
2008.03.21. 23:30
bezo írta:admin írta:kzoli819 írta:Ma, amikor tankoltam az ótómat, egy igen érdekes dolgon akadt meg a szemem. Mégpedig azon, hogy a gázolajnak literje 20Ft-al drágább mint a benzinnek.![]()
Na kezdődik megin!
És ne felejtsük el a dízel még mindig drágább mint a benzines.
Viszont a nyomaték.............![]()
![]()
![]()
bezo
2008.03.21. 23:36
kzoli819 írta:admin írta:kzoli819 írta:Ma, amikor tankoltam az ótómat, egy igen érdekes dolgon akadt meg a szemem. Mégpedig azon, hogy a gázolajnak literje 20Ft-al drágább mint a benzinnek.![]()
Na kezdődik megin!
OK Admin! Igazad van. Ezt már kitárgyaltuk.
És ugyanazok lennének a reakciók. Vagyis kinek a dízel, kinek a benzin. Fentartás meg forma-forma. Csak én is később gondolkozok ,mint cselekszek
2008.03.21. 23:57
Na kezdődik megin!
2008.03.22. 12:34
2008.03.22. 13:50
Oldboy írta:Akkor kezdjük!
Szerintem a benzines jobb!
Mé!?
Azé!!
2008.03.22. 16:00
strobi írta:V8-at mindenkinek!!!
2008.03.22. 16:31
admin írta:strobi írta:V8-at mindenkinek!!!
Igen és a nyolc hengerből 4 Benzin a másik 4 meg Diesel.És megszüne az örökös vita!![]()
2008.03.22. 21:10
2008.03.23. 01:04