![]() |
2015.02.03. 21:08
bendegúz írta:bendegúz írta:bendegúz írta:Helló. Telefont cseréltem,és már megint ott tartok,hogy nem sikerül párosítanom a kocsival.
Egy Nokia n8. Egyszer régen Admin kolléga segített ki, most próbálom úgy csinálni ahogy Ő, de nem jön össze.
Utánaolvastam. Megpróbálom újra.
Nem sikerült![]()
A segítség aktuális!
2015.02.03. 21:09
Imco írta:bendegúz írta:bendegúz írta:bendegúz írta:Helló. Telefont cseréltem,és már megint ott tartok,hogy nem sikerül párosítanom a kocsival.
Egy Nokia n8. Egyszer régen Admin kolléga segített ki, most próbálom úgy csinálni ahogy Ő, de nem jön össze.
Nem sikerült![]()
A segítség aktuális!
Nem minden ULF megy minden telóval. Valahol van róla egy szép cikkszám lista.
Bár ehhez sem értek, csak valahol olvastam róla!
2015.02.03. 22:09
bendegúz írta:bendegúz írta:bendegúz írta:Helló. Telefont cseréltem,és már megint ott tartok,hogy nem sikerül párosítanom a kocsival.
Nem sikerült![]()
A segítség aktuális!
2015.02.03. 22:17
admin írta:bendegúz írta:bendegúz írta:bendegúz írta:Helló. Telefont cseréltem,és már megint ott tartok,hogy nem sikerül párosítanom a kocsival.
Nem sikerült![]()
A segítség aktuális!
Könyöklőn nyomod a gombot,gyujtás kapcsoló rádió állásba majd gomb elenged.Monitoron ki írja hogy párositás és a jobb sarkán villágit mind a három led. Ekkor keresteted a teló val az autót. Ha megtalálja akkor be írod a pas keyt a modulról akkor jelzi hogy párosodva. Majd gyujtás le.
2015.02.03. 22:28
bendegúz írta:admin írta:bendegúz írta:bendegúz írta:bendegúz írta:Helló. Telefont cseréltem,és már megint ott tartok,hogy nem sikerül párosítanom a kocsival.
Nem sikerült![]()
A segítség aktuális!
Könyöklőn nyomod a gombot,gyujtás kapcsoló rádió állásba majd gomb elenged.Monitoron ki írja hogy párositás és a jobb sarkán villágit mind a három led. Ekkor keresteted a teló val az autót. Ha megtalálja akkor be írod a pas keyt a modulról akkor jelzi hogy párosodva. Majd gyujtás le.
Minden szó szerint így történt,ledek villognak, keresés talál BMW68147, kód beír csatlakozás sikertelen.![]()
Gyújtáskapcsolót akkor melyik állásba pontosan? Hátha számít, mert mi az a rádióállás, a végén meg gyújtás le?
Lehet,hogy ezzel a telefonnal nem működik?
2015.02.03. 22:44
admin írta:bendegúz írta:admin írta:bendegúz írta:bendegúz írta:[quote="bendegúz"]Helló. Telefont cseréltem,és már megint ott tartok,hogy nem sikerül párosítanom a kocsival.
Nem sikerült![]()
A segítség aktuális!
Minden szó szerint így történt,ledek villognak, keresés talál BMW68147, kód beír csatlakozás sikertelen.![]()
Gyújtáskapcsolót akkor melyik állásba pontosan? Hátha számít, mert mi az a rádióállás, a végén meg gyújtás le?
Lehet,hogy ezzel a telefonnal nem működik?
2015.02.03. 22:49

2015.02.03. 22:53
admin írta:Egy dolog lehet még hogy sok teló volt már párositva hozzá és ezért nem enged újat. Valahogy lehet törölni de az pasz hogy hogy kell.
2015.02.03. 23:05
admin írta:Goldman bocsi de én szúrtam el a hozzászólásod!! Betudnád mégegyszer rakni?
2015.02.03. 23:17
Goldman írta:admin írta:Goldman bocsi de én szúrtam el a hozzászólásod!! Betudnád mégegyszer rakni?
Én látom a telómon. Az oldalon nem olvasható?
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.02.03. 23:19
Gallaca írta:admin írta:Egy dolog lehet még hogy sok teló volt már párositva hozzá és ezért nem enged újat. Valahogy lehet törölni de az pasz hogy hogy kell.
Scannerrel, vagy navcoderrel. Az én TCU modulom is ezzel kell párosítani.
2015.02.03. 23:20
admin írta:Goldman írta:admin írta:Goldman bocsi de én szúrtam el a hozzászólásod!! Betudnád mégegyszer rakni?
Én látom a telómon. Az oldalon nem olvasható?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teló meg vicceltIgen látható.
2015.02.07. 22:16
Az a helyzet,hogy a haverom telefonja (továbbiakban tf.) simán csatlakozott,tehát az ULF jó.2015.02.07. 23:32
2015.02.08. 10:27
2015.02.08. 11:08
SvidronyA írta:Kedves morv!
Azért nem a PÜ-t választottam, mert vélelmezem, hogy más, ráncfelvarrás (szigorúan az autóra értendő) előtti E39 tulajokat is érinthet a dilemmám, illetve annak megoldása. Úgy látom, eléggé tájékozott vagy a fedélzeti infokommunikációban, ezért fordulok Hozzád (is) tanácsért.
Először is köszi az információkat az Andrive-ról, annak exodusáról, sajna, azzal már nem kell foglalkozni. Tudom, az egy másik téma, de a problémámat illetően van átfedés a telefon, valamint a multimédiás fejegység alkalmazása között.
Az autómban "sima" Reverse RDS audio van, nincs MID csak kis BC, CD-tár, kábelköteg hátra NUKU (lehet, hogy ezzel amúgy egy csomó hibalehetőséggel kevesebb, tehát csupán ez a tény még nem szomorít el). Azért gondolkodtam a fent említett, nem e témába vágó kütyüben, mert NEM AKAROK mindenféle kütyüt BT kihangosító gyanánt le-felaggatni, ugyanígy vagyok a navival is, magyarul el akarom kerülni az utastérben a "kábeli zűrzavart", ide-oda rakosgatott tartókat, kütyüket![]()
Vissza az témához: szerinted létezik olyan GYÁRI megoldás az én autómhoz, mellyel MÁSIK fejegység beépítése nélkül BT kapcsolaton keresztül használhassam Xperia Z2 készülékemet? A nejem GM-konszernes vadiúj autójának gyári fedélzeti rendszere SEM kezeli ellentétben rengeteg droidos, harapott almás, sőt a saját symbianos készülékével; az előző, céges, szintén GM-es járműve pedig vidáman elvolt vele...
Szóval egyre nagyobb a katyvasz a fejemben...
Egyre inkább hajlanék az új androidos Dynavin vagy az AVIN Avant-2 felé, de ezeket is számos ellentmondás övezi![]()
Have a great day
2015.02.08. 11:44
SvidronyA írta:nem a PÜ-t választottam
ebben tevedsz (sajnos).SvidronyA írta:Úgy látom, eléggé tájékozott vagy a fedélzeti infokommunikációban
nincs mit.SvidronyA írta:Először is köszi az információkat az Andrive-ról
Szerintem probald ki valamelyik klubtars kocsijaban a gyari ULF rendszert, ha mukodik a telefonoddal akkor annal gyaribb megoldast nem nagyon fogsz talalni.SvidronyA írta: szerinted létezik olyan GYÁRI megoldás az én autómhoz, mellyel MÁSIK fejegység beépítése nélkül BT kapcsolaton keresztül használhassam Xperia Z2 készülékemet?
Koszi, viszont!SvidronyA írta: Have a great day
2015.02.08. 13:05
morv írta:SvidronyA írta:nem a PÜ-t választottam
Jol tetted, mertebben tevedsz (sajnos).SvidronyA írta:Úgy látom, eléggé tájékozott vagy a fedélzeti infokommunikációbannincs mit.SvidronyA írta:Először is köszi az információkat az Andrive-rólSzerintem probald ki valamelyik klubtars kocsijaban a gyari ULF rendszert, ha mukodik a telefonoddal akkor annal gyaribb megoldast nem nagyon fogsz talalni.SvidronyA írta: szerinted létezik olyan GYÁRI megoldás az én autómhoz, mellyel MÁSIK fejegység beépítése nélkül BT kapcsolaton keresztül használhassam Xperia Z2 készülékemet?Koszi, viszont!SvidronyA írta: Have a great day
2015.02.08. 13:56
SvidronyA írta:morv írta:SvidronyA írta:nem a PÜ-t választottam
Jol tetted, mertebben tevedsz (sajnos).SvidronyA írta:Úgy látom, eléggé tájékozott vagy a fedélzeti infokommunikációbannincs mit.SvidronyA írta:Először is köszi az információkat az Andrive-rólSzerintem probald ki valamelyik klubtars kocsijaban a gyari ULF rendszert, ha mukodik a telefonoddal akkor annal gyaribb megoldast nem nagyon fogsz talalni.SvidronyA írta: szerinted létezik olyan GYÁRI megoldás az én autómhoz, mellyel MÁSIK fejegység beépítése nélkül BT kapcsolaton keresztül használhassam Xperia Z2 készülékemet?Koszi, viszont!SvidronyA írta: Have a great day
Kedves Klubtársak!
A fenti válaszok kapcsán kérdezném Tőletek, van valamelyikőtöknek a morv által hivatkozott gyári ULF rendszere, melyet kipróbálhatnék a telefonommal Budapest kb. 50 km-es vonzáskörzetén belül? Én az adatlapomon megjelölt helyen lakom, s Bp. X. kerületében, Kőbányán dolgozom; nyilván a legközelebbi Klubtárs elérése lenne az optimális, de a cél/megoldás érdekében nem zárkózom el akár nagyobb távolságot is megtenni.
Visszajelzése(i)teket előre is köszönöm.
2015.02.08. 14:07
bendegúz írta:SvidronyA írta:morv írta:SvidronyA írta:nem a PÜ-t választottam
Kedves Klubtársak!
A fenti válaszok kapcsán kérdezném Tőletek, van valamelyikőtöknek a morv által hivatkozott gyári ULF rendszere, melyet kipróbálhatnék a telefonommal Budapest kb. 50 km-es vonzáskörzetén belül? Én az adatlapomon megjelölt helyen lakom, s Bp. X. kerületében, Kőbányán dolgozom; nyilván a legközelebbi Klubtárs elérése lenne az optimális, de a cél/megoldás érdekében nem zárkózom el akár nagyobb távolságot is megtenni.
Visszajelzése(i)teket előre is köszönöm.
XperiaZ valamivel próbáltuk tegnap az enyémet, simán ment vele. Gyári ULF.
CSAK AZ ÉN N8-AMMAL NEM MEGY!!!!!!!![]()
![]()
![]()
DE MÉÉÉÉÉÉ????