![]() |
2011.01.06. 21:22
gabec írta:Mé?Szentem letaposott havon nyári kopott gumikkal akár el is tudna kaparni.Vagy nem?Hát,ja.......strobi írta:kzolee írta:LeviM5 írta:Havas-jeges élvezet!![]()
Havon simi is megcsinálja a TDS-el
A franc se tudja............Khm-khm.Ja.Tényleg,franc tudja
![]()
![]()
2011.01.06. 22:06
Gabii írta:Ez a kedvenc videóm.. én is ez alapján döntöttem BMW mellett. (na jó azért nem M5 lett)
Egyébként ezekben gyárilag sper van?
2011.01.06. 22:29
LeviM5 írta:Gabii írta:Ez a kedvenc videóm.. én is ez alapján döntöttem BMW mellett. (na jó azért nem M5 lett)
![]()
Igen.
2011.01.06. 22:56
Gabii írta:LeviM5 írta:Gabii írta:Ez a kedvenc videóm.. én is ez alapján döntöttem BMW mellett. (na jó azért nem M5 lett)
![]()
Igen.
hm..jövő télre difi csere lesz...![]()
vagy talán hamarabb..
2011.01.06. 23:22
BMWFUN írta:Gabii írta:LeviM5 írta:Gabii írta:Ez a kedvenc videóm.. én is ez alapján döntöttem BMW mellett. (na jó azért nem M5 lett)
![]()
Igen.
hm..jövő télre difi csere lesz...![]()
vagy talán hamarabb..
Úgy tudom, jobb ha híddal veszed, mert nem úszod meg simán a diffi cserét.
2011.01.08. 01:23
2011.01.08. 01:40
bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
2011.01.08. 12:29
BMWFUN írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Ez nagyon szép volt, gratulálok és irigyellek (persze csak a jó szándék határain belül).
2011.01.08. 12:57
BMWFUN írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
2011.01.08. 13:11
bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
2011.01.08. 13:36
odus írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Ez annyira jó volt, hogy elkezdtem nézni eladó M5-öt.
Odus
2011.01.08. 16:49
Morello írta:BMWFUN írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Ez nagyon szép volt, gratulálok és irigyellek (persze csak a jó szándék határain belül).
2011.01.08. 18:25
strobi írta:odus írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Odus
Családi autónak mi?!...
2011.01.08. 18:39
odus írta:strobi írta:odus írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Odus
Családi autónak mi?!...
Miért? Ugyan akkora mint a mostani.
Odus
2011.01.08. 18:53
LeviM5 írta:Havas-jeges élvezet!![]()
2011.01.08. 19:05
ptom írta:odus írta:strobi írta:odus írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Odus
Családi autónak mi?!...
Odus
Én is nézegettem már csak minek vegyen az ember még egy e39-et?Az újabb M5 meg mocskos drága.
2011.01.08. 19:15
odus írta:ptom írta:odus írta:strobi írta:odus írta:bmw520ds írta:M5 motor. Jár alapjáraton. Hátul a négy spéci végből jövő dörejek, hátborzongatóan szóltak. ...
Odus
Családi autónak mi?!...
Odus
Én is nézegettem már csak minek vegyen az ember még egy e39-et?Az újabb M5 meg mocskos drága.
A mostani helyett. Bár, ha jól emlékszem, a tied touring.
Odus
2011.01.08. 19:22
ptom írta:Jól emlékszel.Soha nem cserélném le még egy E39-re.Szerintem ez egy nagyon eltalált széria és elég sok mindent ki is cseréltem már rajta.Kezdjem újból egy másikkal?Szívem szerint én is egy M5-be ülnék csak egy újabba,csak nagyon drága,a másik egy 745 iL az elérhetőbb áron van.Igazából az lenne a legjobb ha megmaradna a 25 DA Touringom mert imádom és tudnék venni mellé egy E65 745 iL-t.Jól hangzik igaz?
2011.01.08. 19:41
odus írta:ptom írta:Jól emlékszel.Soha nem cserélném le még egy E39-re.Szerintem ez egy nagyon eltalált széria és elég sok mindent ki is cseréltem már rajta.Kezdjem újból egy másikkal?Szívem szerint én is egy M5-be ülnék csak egy újabba,csak nagyon drága,a másik egy 745 iL az elérhetőbb áron van.Igazából az lenne a legjobb ha megmaradna a 25 DA Touringom mert imádom és tudnék venni mellé egy E65 745 iL-t.Jól hangzik igaz?
Szia!
Igazad van, de én időről időre bekattanok, végignézem a mobile.de
M5 kínálatát, de a regadóval együtt 6 MFt alatt nem jönne ki egyik sem,
ami tetszik. Erre mondja a tesóm (E60), hogy inkább tegyek hozzá még,
és lehetne egy E60 M5, V10 úgysem lesz már. Igaz, de valahogy az
E60 belső nem tetszik. Meg annyi pénzem se nagyon van.
Odus
2011.01.08. 19:45
Most már sokat láttam Levi autóját, autóztunk is, vezettem is, én azt hiszem, ha meg tudnák venni egy ilyen autót, azon folyamatosan rendben kellene tartani a féket, aminek 100 darab ezres a tárcsánkénti ára, a betéteket, a futóművet, mert egy ilyen autónál hagyni lenullázódni, már ön és közveszélyes lehet. Tehát, nem a megvétel a legnagyobb megterhelés, hanem a folyamatos szinten tartás.Persze, erősen használat mód függő! De szívből kívánom, legyen egy M5-öd, ami eszméletlen élményekkel ajándékoz meg! Én is vennék, de ezt a rohadt takarót, valaki nagyon rám méretezteodus írta:ptom írta:Jól emlékszel.Soha nem cserélném le még egy E39-re.Szerintem ez egy nagyon eltalált széria és elég sok mindent ki is cseréltem már rajta.Kezdjem újból egy másikkal?Szívem szerint én is egy M5-be ülnék csak egy újabba,csak nagyon drága,a másik egy 745 iL az elérhetőbb áron van.Igazából az lenne a legjobb ha megmaradna a 25 DA Touringom mert imádom és tudnék venni mellé egy E65 745 iL-t.Jól hangzik igaz?
Szia!
Igazad van, de én időről időre bekattanok, végignézem a mobile.de
M5 kínálatát, de a regadóval együtt 6 MFt alatt nem jönne ki egyik sem,
ami tetszik. Erre mondja a tesóm (E60), hogy inkább tegyek hozzá még,
és lehetne egy E60 M5, V10 úgysem lesz már. Igaz, de valahogy az
E60 belső nem tetszik. Meg annyi pénzem se nagyon van.
Odus