![]() |
2013.12.22. 16:48
leslie írta:Ma kivettem az akksit, tolteni szerettem volna ( mivel az unnepek alatt az asszony off autoja lesz hasznalva ) es meglepodtem, hogy nem tudom bezarni a kocsit. Az ertheto, hogy a kozponti zar nem muxik, de miert nem tudom bezarni kulccsal ???? Mi a megoldas ra ? ( ugy, hogy utana ki is tudjam nyitni)
2013.12.22. 17:31
hamoriarpi írta:leslie írta:Ma kivettem az akksit, tolteni szerettem volna ( mivel az unnepek alatt az asszony off autoja lesz hasznalva ) es meglepodtem, hogy nem tudom bezarni a kocsit. Az ertheto, hogy a kozponti zar nem muxik, de miert nem tudom bezarni kulccsal ???? Mi a megoldas ra ? ( ugy, hogy utana ki is tudjam nyitni)
Elfordul a kulcs? Vagy meg sem lehet mozdítani?
2013.12.22. 17:32
leslie írta:hamoriarpi írta:leslie írta:Ma kivettem az akksit, tolteni szerettem volna ( mivel az unnepek alatt az asszony off autoja lesz hasznalva ) es meglepodtem, hogy nem tudom bezarni a kocsit. Az ertheto, hogy a kozponti zar nem muxik, de miert nem tudom bezarni kulccsal ???? Mi a megoldas ra ? ( ugy, hogy utana ki is tudjam nyitni)
Elfordul.
Megprobalm Imco utasitasa szerint ( bar nem szeretem eroltetni a dolgokat)
2013.12.22. 17:40
2013.12.22. 17:47
Doncso írta:Mesterek, egy kérdésem lenne. Látom, hogy az 523i az 170LE és az 525i pedig 192LE, miben rejlik az a 22Le különbség, amikor mindkettő 2.5L-es motor? Csak szoftver különbség lenne?
2013.12.22. 17:48
leslie írta:Doncso írta:Mesterek, egy kérdésem lenne. Látom, hogy az 523i az 170LE és az 525i pedig 192LE, miben rejlik az a 22Le különbség, amikor mindkettő 2.5L-es motor? Csak szoftver különbség lenne?
Mond , hogy csak viccelsz !!! .......
2013.12.22. 19:02
Doncso írta:leslie írta:Doncso írta:Mesterek, egy kérdésem lenne. Látom, hogy az 523i az 170LE és az 525i pedig 192LE, miben rejlik az a 22Le különbség, amikor mindkettő 2.5L-es motor? Csak szoftver különbség lenne?
Nem én, de miért? Tudnom kellene? Kérdezni azért szabad nem?
2013.12.22. 19:26
hamoriarpi írta:Doncso írta:leslie írta:Doncso írta:Mesterek, egy kérdésem lenne. Látom, hogy az 523i az 170LE és az 525i pedig 192LE, miben rejlik az a 22Le különbség, amikor mindkettő 2.5L-es motor? Csak szoftver különbség lenne?
Teljesen más még a blokk is! M52 és M54. M52 1 Vanos, M54 2 Vanos. Motorvezérlő is más, hengerfej, szívósor.....
Az egyik Gizike, a másik Gőzeke. Semmi közük egymáshoz.
2013.12.22. 19:50
2013.12.22. 20:22
Tomi.i írta:hamoriarpi írta:Doncso írta:leslie írta:Doncso írta:Mesterek, egy kérdésem lenne. Látom, hogy az 523i az 170LE és az 525i pedig 192LE, miben rejlik az a 22Le különbség, amikor mindkettő 2.5L-es motor? Csak szoftver különbség lenne?
Teljesen más még a blokk is! M52 és M54. M52 1 Vanos, M54 2 Vanos. Motorvezérlő is más, hengerfej, szívósor.....
Az egyik Gizike, a másik Gőzeke. Semmi közük egymáshoz.
Van 523i dupla vanossal és nagy szívósorral.Biztos erre gondolt.Az enyém is ilyen.Amúgy jó a kérdés engem is érdekelne.
2013.12.22. 21:06
leslie írta:hamoriarpi írta:leslie írta:Ma kivettem az akksit, tolteni szerettem volna ( mivel az unnepek alatt az asszony off autoja lesz hasznalva ) es meglepodtem, hogy nem tudom bezarni a kocsit. Az ertheto, hogy a kozponti zar nem muxik, de miert nem tudom bezarni kulccsal ???? Mi a megoldas ra ? ( ugy, hogy utana ki is tudjam nyitni)
Elfordul.
Megprobalm Imco utasitasa szerint ( bar nem szeretem eroltetni a dolgokat)
2013.12.22. 22:24
Imco írta:stini000 írta:Helló . Segitség kellene. Izzitó gyertya cserénél az az eggyik gyergyám bent szakadt. Ki lehet azt szedni valahogy anélkül hogy a hengerfejet le kellene venni??? 1999 -es 530 d -ém van. Aki tud valamit Írjon. Köszönöm.
Célszerszámok, copás. Ez az ami megelőzi a hengerfej levételt.
Reménykedj...
Igaz én csak hobbista vagyok!
2013.12.22. 22:30
stini000 írta:Imco írta:stini000 írta:Helló . Segitség kellene. Izzitó gyertya cserénél az az eggyik gyergyám bent szakadt. Ki lehet azt szedni valahogy anélkül hogy a hengerfejet le kellene venni??? 1999 -es 530 d -ém van. Aki tud valamit Írjon. Köszönöm.
Reménykedj...
És lehet igy menni vele egy beszakadt gyertyával. Mert a szerelőm azt mondta lehet ?
2013.12.22. 22:33
stini000 írta:Imco írta:stini000 írta:Helló . Segitség kellene. Izzitó gyertya cserénél az az eggyik gyergyám bent szakadt. Ki lehet azt szedni valahogy anélkül hogy a hengerfejet le kellene venni??? 1999 -es 530 d -ém van. Aki tud valamit Írjon. Köszönöm.
Reménykedj...
És lehet igy menni vele egy beszakadt gyertyával. Mert a szerelőm azt mondta lehet ?
2013.12.24. 18:43
2013.12.24. 18:46
Doncso írta:Mesterek, nyugtassatok meg légyszives. Az történt, hogy ma reggel elszaladtam gyógyszertárba, és szétment a hűtőm, elkezdett szivárogni a hűtőfolyadék, gondoltam nem vagyok messze, óvatosba hazamegyek, ami sikerült is, a hőfokot figyeltem, végig középen állt, nagyon óvatosan mentem, majd az utcába érve elkezdett felmenni a hőfok, de még éppen begurultam és le tudtam állítani, még nem ment pirosba a mutató, piros előtt egy kicsivel volt leállításkor. Mondjátok, hogy ennyitől még nem lesz hengerfejes a kocsi ugye? Tiszta ideg vagyok. Szép karácsony.
2013.12.24. 19:02
Imco írta:Doncso írta:Mesterek, nyugtassatok meg légyszives. Az történt, hogy ma reggel elszaladtam gyógyszertárba, és szétment a hűtőm, elkezdett szivárogni a hűtőfolyadék, gondoltam nem vagyok messze, óvatosba hazamegyek, ami sikerült is, a hőfokot figyeltem, végig középen állt, nagyon óvatosan mentem, majd az utcába érve elkezdett felmenni a hőfok, de még éppen begurultam és le tudtam állítani, még nem ment pirosba a mutató, piros előtt egy kicsivel volt leállításkor. Mondjátok, hogy ennyitől még nem lesz hengerfejes a kocsi ugye? Tiszta ideg vagyok. Szép karácsony.
Ne idegeskedj! Karácsony van! Autónak is, neked is!
2013.12.24. 20:11
Doncso írta:Imco írta:Doncso írta:Mesterek, nyugtassatok meg légyszives. Az történt, hogy ma reggel elszaladtam gyógyszertárba, és szétment a hűtőm, elkezdett szivárogni a hűtőfolyadék, gondoltam nem vagyok messze, óvatosba hazamegyek, ami sikerült is, a hőfokot figyeltem, végig középen állt, nagyon óvatosan mentem, majd az utcába érve elkezdett felmenni a hőfok, de még éppen begurultam és le tudtam állítani, még nem ment pirosba a mutató, piros előtt egy kicsivel volt leállításkor. Mondjátok, hogy ennyitől még nem lesz hengerfejes a kocsi ugye? Tiszta ideg vagyok. Szép karácsony.
Ne idegeskedj! Karácsony van! Autónak is, neked is!
Ok, csak egy ismerős azt mondta, hogy ezeknél a dupla vanosos aluminium izéknél ha már megindul a hőfok, ott már baj van, meg hogy könnyen szét főlnek.
2013.12.24. 20:26
2013.12.24. 21:44