![]() |
2014.12.02. 22:45
öcsi írta:Helosztok. Nekem is kijutott a furcsasàgokból rendesen. Nekem eggyik pillanatra a màsikra valami leszívja az áramot valami,de nem lehet tudni h mi.Elvittem elektromoshoz ràtette gépre és nem jelzett ki semmi hibát. Tehát nem lehet tudni mi a hiba. Ha valakinek van ötlete hol lehet a hiba az jelezze. Tovàbbi szép estét ja és ha valakinek kell tanàcs csapàgy cseréhez akkor abba tudok segiteni:)
2014.12.03. 06:09
öcsi írta:Helosztok. Nekem is kijutott a furcsasàgokból rendesen. Nekem eggyik pillanatra a màsikra valami leszívja az áramot valami,de nem lehet tudni h mi.Elvittem elektromoshoz ràtette gépre és nem jelzett ki semmi hibát. Tehát nem lehet tudni mi a hiba. Ha valakinek van ötlete hol lehet a hiba az jelezze. Tovàbbi szép estét ja és ha valakinek kell tanàcs csapàgy cseréhez akkor abba tudok segiteni:)
2014.12.03. 14:40
PeterE39 írta:öcsi írta:Helosztok. Nekem is kijutott a furcsasàgokból rendesen. Nekem eggyik pillanatra a màsikra valami leszívja az áramot valami,de nem lehet tudni h mi.Elvittem elektromoshoz ràtette gépre és nem jelzett ki semmi hibát. Tehát nem lehet tudni mi a hiba. Ha valakinek van ötlete hol lehet a hiba az jelezze. Tovàbbi szép estét ja és ha valakinek kell tanàcs csapàgy cseréhez akkor abba tudok segiteni:)
Ha ezt úgy érted, hogy reggelre lemerül az akku, és az akku amúgy jó egészségnek örvend, akkor valóban méregetni kéne.
Általában a süni, navi, CD tár triumvirátusból szokott valami vicceskedni.
2014.12.04. 13:42
morv írta:morv írta:ninyus írta:PeterE39 írta:ninyus írta:Azt mondták hogy ezt nem tudják így kiolvasni így neki sem álltak!!
Hova vigyem hogy valaki mondjon valami biztosat??
Ha legalább a lakhelyedet megadod, akkor könnyebb lesz aközeledben ajánlani valakit.
Kisbér!
Mór és Komárom között
En kiolvasnam neked de egy par honapig meg nem leszek otthon (Bszhely).
Keresd meg a Szabo Zolit (Nemesnel dolgozik), o szokott diagolni, ha jol tudom van BMW-s cucca is. Ha nem, akkor majd ajanl valakit.
2014.12.12. 11:35
hamoriarpi írta:kzolee írta:stupeki69 írta:Gallaca írta:stupeki69 írta:Sziasztok. Turing hátsó ajtó ablaka állandóan magátol kinyilik. Az ablaktörlőnél lévő kapcsolót az külön lehet cserélni, illetve az hogy lehet szétszedni valamint van e neki külön biztije és reléje. De feltehetően a kapcsoló adta meg magát és nem tudom hogy lehet azt kiszerelni. Ha valaki tudja előre is köszike.
Vagy az ajtózsanérnál a kábelek szigetelése, és összeérnek.
Egy éve az ősszes kábelt újra huzattam az nem hiszem hogy ennyi idő alatt tönkre megy.
Azért nézd meg, én is pont így jártam nemrég.![]()
Egy év alatt az egyik feladta a harcot.
Ezért raktam Sencom javítókészletet és nem gyári hokit, hogy folyamatos gond legyen vele.
2014.12.12. 12:34
2014.12.12. 17:27
leslie írta:Cseréld ki a kapcsolót. Általában az szokott lenni a ludas!!!!
2014.12.13. 18:08
2014.12.13. 18:40
2014.12.13. 18:47
barbrady írta:stupeki69 írta:Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy miért világít a világítás kapcsolóm álandóan. Valamint az égőt kilehet venni belőle.
Hogy megtaláld sötétben. Led van benne.
Tapatalk
2014.12.13. 19:25
stupeki69 írta:barbrady írta:stupeki69 írta:Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy miért világít a világítás kapcsolóm álandóan. Valamint az égőt kilehet venni belőle.
Tapatalk
akkor ez normális vagyis én vagyok a hipohonder?
2014.12.13. 20:33
F_E_K_ írta:stupeki69 írta:barbrady írta:stupeki69 írta:Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy miért világít a világítás kapcsolóm álandóan. Valamint az égőt kilehet venni belőle.
Tapatalk
akkor ez normális vagyis én vagyok a hipohonder?
Ha nagyon zavar vedd lejebb a fényerejét... minimumon talán nem zavaró.
G6-L11
2014.12.14. 09:33
2014.12.14. 10:00
F_E_K_ írta: keresd meg az okot sürgősen!
G6-L11
2014.12.14. 11:00
Imco írta:F_E_K_ írta: keresd meg az okot sürgősen!
G6-L11
Van benne izzó! Nem elég ok!![]()
2014.12.14. 14:50
2014.12.14. 16:23
2014.12.14. 18:34
2014.12.14. 21:31
Johny540 írta:Sziasztok!Adott egy E39 528i sedan.A két hátsó ablakemelője egyszerre adta be az unalmast,egyik pillanatról a másikra.A gomb megnyomására elől a kesztyűtartó felől hallatszik hogy kattog "valami",ugyanúgy az első és a hátsó gombokat nyomkodva,de nem történik semmi.Relé hiba lehet?Ha igen pontosan hol található?Az van a pollenszűrőház alatt?
2014.12.14. 21:38
Schnitzer írta:Johny540 írta:Sziasztok!Adott egy E39 528i sedan.A két hátsó ablakemelője egyszerre adta be az unalmast,egyik pillanatról a másikra.A gomb megnyomására elől a kesztyűtartó felől hallatszik hogy kattog "valami",ugyanúgy az első és a hátsó gombokat nyomkodva,de nem történik semmi.Relé hiba lehet?Ha igen pontosan hol található?Az van a pollenszűrőház alatt?
Nem nyomtad be véletlenül a kapcsoló panelon az alsó gombot![]()
Először azt nézném meg
Ha az be van nyomva,akkor nem bírod lehúzni hátul az ablakot.