Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Nagyon furcsa elektromos probléma! Biztosíték vagy más?

2014.12.02. 22:45

öcsi írta:Helosztok. Nekem is kijutott a furcsasàgokból rendesen. Nekem eggyik pillanatra a màsikra valami leszívja az áramot valami,de nem lehet tudni h mi.Elvittem elektromoshoz ràtette gépre és nem jelzett ki semmi hibát. Tehát nem lehet tudni mi a hiba. Ha valakinek van ötlete hol lehet a hiba az jelezze. Tovàbbi szép estét ja és ha valakinek kell tanàcs csapàgy cseréhez akkor abba tudok segiteni:)

Rakj rá egy lakatfogót és kezd el áramkörönként (biztosítékonként) behatárolni.

Félve kérdezem, rendes diag volt? Mit nézett az elektromos szakember? Mennyi a nyugalmi áramfelvétel? Milyen állapotú az akku?

G6-L11

2014.12.03. 06:09

öcsi írta:Helosztok. Nekem is kijutott a furcsasàgokból rendesen. Nekem eggyik pillanatra a màsikra valami leszívja az áramot valami,de nem lehet tudni h mi.Elvittem elektromoshoz ràtette gépre és nem jelzett ki semmi hibát. Tehát nem lehet tudni mi a hiba. Ha valakinek van ötlete hol lehet a hiba az jelezze. Tovàbbi szép estét ja és ha valakinek kell tanàcs csapàgy cseréhez akkor abba tudok segiteni:)

Ha ezt úgy érted, hogy reggelre lemerül az akku, és az akku amúgy jó egészségnek örvend, akkor valóban méregetni kéne.
Általában a süni, navi, CD tár triumvirátusból szokott valami vicceskedni.

2014.12.03. 14:40

PeterE39 írta:

Ha ezt úgy érted, hogy reggelre lemerül az akku, és az akku amúgy jó egészségnek örvend, akkor valóban méregetni kéne.
Általában a süni, navi, CD tár triumvirátusból szokott valami vicceskedni.

Nekem is volt hasonló gondom és évekig nem okozott gondott mert csak kicsivel volt kevesebb a töltésem 1 .2 tized de mostanra eljutottam odáig hogy lemerült az aksim. Még az elöző tulaj valamiért levette a testkábelt a motortartó bakról és fórdítva tette vissza a csavar alá és igy az évek alatt egy re kevesebb lett a test csatlakozás. Ahogy lepucoltam és a helyére fellülre tettem vissza mindjárt tökéletes lett a töltésem még terhelés alatt is.

2014.12.04. 13:42

morv írta:
morv írta:
ninyus írta:
PeterE39 írta:
ninyus írta:Azt mondták hogy ezt nem tudják így kiolvasni így neki sem álltak!!
Hova vigyem hogy valaki mondjon valami biztosat??

Ha legalább a lakhelyedet megadod, akkor könnyebb lesz aközeledben ajánlani valakit.

Kisbér!
Mór és Komárom között

En kiolvasnam neked de egy par honapig meg nem leszek otthon (Bszhely).

Keresd meg a Szabo Zolit (Nemesnel dolgozik), o szokott diagolni, ha jol tudom van BMW-s cucca is. Ha nem, akkor majd ajanl valakit.

Oksi köszi megpróbálom!!!

2014.12.12. 11:35

hamoriarpi írta:
kzolee írta:
stupeki69 írta:
Gallaca írta:
stupeki69 írta:Sziasztok. Turing hátsó ajtó ablaka állandóan magátol kinyilik. Az ablaktörlőnél lévő kapcsolót az külön lehet cserélni, illetve az hogy lehet szétszedni valamint van e neki külön biztije és reléje. De feltehetően a kapcsoló adta meg magát és nem tudom hogy lehet azt kiszerelni. Ha valaki tudja előre is köszike.

Vagy az ajtózsanérnál a kábelek szigetelése, és összeérnek.

Egy éve az ősszes kábelt újra huzattam az nem hiszem hogy ennyi idő alatt tönkre megy.

Azért nézd meg, én is pont így jártam nemrég. :wink:

Egy év alatt az egyik feladta a harcot.

Ezért raktam Sencom javítókészletet és nem gyári hokit, hogy folyamatos gond legyen vele.

Megnézte egy szerelő a kábelek jók szakadás zárlat nincs de nem igazán ért a BMW hez. Ha a részleteket leírnám dobnátok egy hátast. Ha dél Pesten tudnátok egy normális villamosságit azt megköszönném.

2014.12.12. 12:34

Cseréld ki a kapcsolót. Általában az szokott lenni a ludas!!!!

2014.12.12. 17:27

leslie írta:Cseréld ki a kapcsolót. Általában az szokott lenni a ludas!!!!

és az hogy tudom kiszedni mert az ablaktörlö miatt a fedelet már egyszer lefurtam de már akkor is fejtörést okozott a kapcsoló kiszedetele?

2014.12.13. 18:08

Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy miért világít a világítás kapcsolóm álandóan. Valamint az égőt kilehet venni belőle.

2014.12.13. 18:40

stupeki69 írta:Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy miért világít a világítás kapcsolóm álandóan. Valamint az égőt kilehet venni belőle.

Hogy megtaláld sötétben. Led van benne.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: stupeki69
Értékelés: 4.76%

2014.12.13. 18:47

barbrady írta:
stupeki69 írta:Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy miért világít a világítás kapcsolóm álandóan. Valamint az égőt kilehet venni belőle.

Tapatalk

akkor ez normális vagyis én vagyok a hipohonder?

2014.12.13. 19:25

stupeki69 írta:
barbrady írta:

Tapatalk

Ha nagyon zavar vedd lejebb a fényerejét... minimumon talán nem zavaró.

G6-L11

2014.12.13. 20:33

F_E_K_ írta:
stupeki69 írta:
barbrady írta:

Tapatalk

Ha nagyon zavar vedd lejebb a fényerejét... minimumon talán nem zavaró.

G6-L11

De én ezt úgy értem hogy bezárt autónál is világít!

2014.12.14. 09:33

Hohó, na aaaz már baj. Már ha úgy érted hogy kivett kulcs esetén is világít...

Viszont akkor az izzó kivétele helyett inkább keresd meg az okot sürgősen!

G6-L11

2014.12.14. 10:00

F_E_K_ írta: keresd meg az okot sürgősen!

G6-L11

Van benne izzó! Nem elég ok! ;) :D

2014.12.14. 11:00

Imco írta:
F_E_K_ írta: keresd meg az okot sürgősen!

G6-L11

Van benne izzó! Nem elég ok! ;) :D

Ja, túlkombinálom... Igaz... :facepalm: ;)

G6-L11

2014.12.14. 14:50

Sziasztok!
tegnap este olyat csinált a 25Dezsőm ,hogy: reflektornál később jelezte a műszerfalon ,hogy refin van,rádiónak néha volt kijelzője néha nem,van amikor elfogadta a gombokat van amikor nem, indexelésnél az index ment,de bent nem jelezte vissza, és a baloldalon az OBD-s csati irányából jött néha egy egy halk kattanás,mint amikor egy relé kattan, egyszer kattant nem volt jó semmi,megint lehetett hallani a hangot akkor jó volt minden.......és ez felváltva!!!!!!!!!!!
valakinek ötlete?!?!??!!

2014.12.14. 16:23

Ha egy akkusaru le fel nem segít, akkor egy gyújtáskapcsolócserével kell próbálkozni

Ezt mobilról nyomtam.

2014.12.14. 18:34

Sziasztok!Adott egy E39 528i sedan.A két hátsó ablakemelője egyszerre adta be az unalmast,egyik pillanatról a másikra.A gomb megnyomására elől a kesztyűtartó felől hallatszik hogy kattog "valami",ugyanúgy az első és a hátsó gombokat nyomkodva,de nem történik semmi.Relé hiba lehet?Ha igen pontosan hol található?Az van a pollenszűrőház alatt?

2014.12.14. 21:31

Johny540 írta:Sziasztok!Adott egy E39 528i sedan.A két hátsó ablakemelője egyszerre adta be az unalmast,egyik pillanatról a másikra.A gomb megnyomására elől a kesztyűtartó felől hallatszik hogy kattog "valami",ugyanúgy az első és a hátsó gombokat nyomkodva,de nem történik semmi.Relé hiba lehet?Ha igen pontosan hol található?Az van a pollenszűrőház alatt?

Nem nyomtad be véletlenül a kapcsoló panelon az alsó gombot :roll: :?: Először azt nézném meg 8) Ha az be van nyomva,akkor nem bírod lehúzni hátul az ablakot.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2014.12.14. 21:38

Schnitzer írta:
Johny540 írta:Sziasztok!Adott egy E39 528i sedan.A két hátsó ablakemelője egyszerre adta be az unalmast,egyik pillanatról a másikra.A gomb megnyomására elől a kesztyűtartó felől hallatszik hogy kattog "valami",ugyanúgy az első és a hátsó gombokat nyomkodva,de nem történik semmi.Relé hiba lehet?Ha igen pontosan hol található?Az van a pollenszűrőház alatt?

Nem nyomtad be véletlenül a kapcsoló panelon az alsó gombot :roll: :?: Először azt nézném meg 8) Ha az be van nyomva,akkor nem bírod lehúzni hátul az ablakot.

Nem.Néztük azt is,de nem.Egyébként pont úgy viselkedik.Esetleg a kapcsoló ezen részével lehet probléma?
Hozzászólás küldése

VigLink badge