Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2012.12.11. 00:59

admin írta:
adam001 írta:

sziasztok És akkor ,ha sötétben kell refi akkor hogy használjátok?egyébként a ködlámpa fényerejét is lehet programozni? alap esteben max-ra van álltva, vag ylehet még tolni rajta? üdv

A refi akkor megy 30%-on ha az országúti nincs felkapcsolva vagy helyzetjelzőn van.Amikor felkapcsolod az országútit automatikusan ki alszik a refi.
Ködlámpát nem lehet állítani csak refit vagy tompítottat.

nah akkor ez mindenképp érdekel ,amúgy is vettem premium égőket,addig is amig nem sikerül egy gyári xenon felszerelést szerezni, remélem az én vasamnál is lehet állítani!!! egyébként dis kell hozzá?

2012.12.11. 06:25

Jerry írta:
csiatt írta:
ata írta:Üdv mindenkinek!
Uraim, abban kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e valakit Miskolc körzetében, aki fel tudná programozni a refit nappali menetjelző üzemmódra?
( E 39, 540i, 2002. évjárat)

A reflektort nappali fénynek (állandóra)?

Igen, úgy szokták. Még szerencse, hogy lehet a fényszóró erejét állítani 40-60%-ra így nem vakítja a szembejövőket.

Nekem 20%-on van, és ennyi is pont elég, a 40 már vakít.

2012.12.11. 06:28

adam001 írta:
admin írta:
adam001 írta:

sziasztok És akkor ,ha sötétben kell refi akkor hogy használjátok?egyébként a ködlámpa fényerejét is lehet programozni? alap esteben max-ra van álltva, vag ylehet még tolni rajta? üdv

A refi akkor megy 30%-on ha az országúti nincs felkapcsolva vagy helyzetjelzőn van.Amikor felkapcsolod az országútit automatikusan ki alszik a refi.
Ködlámpát nem lehet állítani csak refit vagy tompítottat.

nah akkor ez mindenképp érdekel ,amúgy is vettem premium égőket,addig is amig nem sikerül egy gyári xenon felszerelést szerezni, remélem az én vasamnál is lehet állítani!!! egyébként dis kell hozzá?

Navcoder-rel, vagy NCS-szel lehet beállítani.

2012.12.11. 21:02

LeviM5 írta:
bmw520ds írta:Kérek szépen egy gyári Xenon foncsor D2S izzóbefogatásáról pár képet! Kíváncsi vagyok mennyiben tér el a nem Xenonosétól.
Köszönöm!
Kiegészíteném:
Ilyet szeretnék egy gyári Xenonosról!
Kép

Uploaded with ImageShack.us

Szia! Előkotortam. Ezért jó, hogy mindent dokumentálok. :wink:
Kép

Köszönöm Levi!
Azt szeretném kideríteni, hogy csak az izzó befogatása miatt más-e a foncsor, vagy esetleg más a tükörfelület alakja, íve, hossza is mint a nem Xenonosé? Mert D2S izzó hossza, teljes mértékben megegyezik a kínajszki ratyiéval. Mikor vettem, az volt a régi lámpámban. Csak az egyik trafó tönkre ment.
Kép

Uploaded with ImageShack.us

2012.12.17. 22:22

Mit ajánlotok, hogy a gyári (M-Pakett II lökösben lévő) ködlámpámat a xenonhoz hasonló hideg (4300-5000K-s) fényűre változtassam?

2012.12.17. 22:46

csiatt írta:Mit ajánlotok, hogy a gyári (M-Pakett II lökösben lévő) ködlámpámat a xenonhoz hasonló hideg (4300-5000K-s) fényűre változtassam?

Kínai Xenont, ami 4300K színhőmérsékletű. :lol: Legalább is, én ezt használtam amíg Face lift lökhárítom volt.
Még régen az E34-ben volt Wurth izzó, amiről azt hittem Xenon fényhez fog hasonlítani mert kékes, nem jött be.
Jlaci tud segíteni ez ügyben.

2012.12.18. 10:43

bmw520ds írta:Kínai Xenont, ami 4300K színhőmérsékletű. :lol: Legalább is, én ezt használtam amíg Face lift lökhárítom volt.
Még régen az E34-ben volt Wurth izzó, amiről azt hittem Xenon fényhez fog hasonlítani mert kékes, nem jött be.
Jlaci tud segíteni ez ügyben.

Amúgy a színezett izzók tapasztalataim szerint kivétel nélkül kukába való gyenge használhatatlan szarok. Egy időben kísérleteztem, de kormosra égett a foglalat, nem világított, elolvadt.. mindent volt tényleg. Boyracer téma, nem ajánlott.

2012.12.18. 23:36

csiatt írta:Mit ajánlotok, hogy a gyári (M-Pakett II lökösben lévő) ködlámpámat a xenonhoz hasonló hideg (4300-5000K-s) fényűre változtassam?

Nekem porosodik itt a polcon, egy vatta új Siemens Xenon szett, H7, már nem emlékszem, hogy az E39M5ösömbe milyen izzó kellett, de ha jó, akkor megegyezhetünk, valami jó bmwskarácsonyos árban :D

2012.12.21. 07:33

LHSM írta:

Nekem porosodik itt a polcon, egy vatta új Siemens Xenon szett, H7, már nem emlékszem, hogy az E39M5ösömbe milyen izzó kellett, de ha jó, akkor megegyezhetünk, valami jó bmwskarácsonyos árban :D

ha nincs rá jelentkező akkor itt lennék :D Köszi

2012.12.23. 16:59

MChris írta:
LHSM írta:

ha nincs rá jelentkező akkor itt lennék :D Köszi

Írtam egy pü-t.

2012.12.26. 23:14

Nem az adok veszekbe rakom akkor be, hanem ide.
Siemens Xenon set, H7es 5000k-s philips izzókal, xenon.hu oldalon lehet kapni, új, dobozos! 24 hónap garival még, 20.000.-
jan.2-ig.
Nálam csak porosodik

2013.01.06. 23:51

B. U. É. K. minden kedves fórumtársnak!

Segítséget szeretnék kérni, le szeretném cserélni az E39-esem gyári lámpáit Angel Eyes-ekre kompletten.
Tud valaki olyan céget, vagy esetleg magánszemélyt ahol nem lehúzós áron tudnék vásárolni ilyen gyönyörűségeket?
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!

Üdv,
Ed

2013.01.07. 00:02

EdHarley írta:B. U. É. K. minden kedves fórumtársnak!

Segítséget szeretnék kérni, le szeretném cserélni az E39-esem gyári lámpáit Angel Eyes-ekre kompletten.
Tud valaki olyan céget, vagy esetleg magánszemélyt ahol nem lehúzós áron tudnék vásárolni ilyen gyönyörűségeket?
Válaszokat és segítséget előre is köszönöm!

Üdv,
Ed

Itt topicja egyébként, de itt is jó!
A kérdést meg már megválaszolta a Gabi ITT
Függően attól, hogy gyárit akarsz-e, vagy utángyártottat, újat, vagy használtat.

2013.01.12. 16:56

A ködlámpába (gyári M-Pakett II-es lökös) milyen izzó kell?

2013.01.12. 19:43

csiatt írta:A ködlámpába (gyári M-Pakett II-es lökös) milyen izzó kell?

HB4 12V 51W

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%

2013.01.12. 19:46

barbrady írta:

HB4 12V 51W

És ez valamilyen xenonszettel helyettesíthető?

2013.01.12. 21:01

csiatt írta:
barbrady írta:

HB4 12V 51W

A barátunk szerint igen:

LINK

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: csiatt
Értékelés: 4.76%

2013.01.12. 21:45

barbrady írta:
csiatt írta:
barbrady írta:

HB4 12V 51W

A barátunk szerint igen:

LINK

Nekem már ötödik éve xenon a ködlámpa (is). Olyat világít, mint jó napot kívánok!

2013.01.12. 22:24

muhaati írta:
barbrady írta:
csiatt írta:
barbrady írta:

HB4 12V 51W

A barátunk szerint igen:

LINK

Nekem már ötödik éve xenon a ködlámpa (is). Olyat világít, mint jó napot kívánok!

Ilyesmi szetted van mint a linken?

2013.01.12. 22:38

csiatt írta:
Ilyesmi szetted van mint a linken?

Mind egykutya! De holnap megnézem, mert ötödik éve refibe is, ködlámpába is azok vannak, és hibátlanul üzemelnek.
Hozzászólás küldése

VigLink badge