![]() |
2007.08.30. 16:55
Oldboy írta:.....rizsa!!!!!!.....
A szelepfedél tömítést időnként cserélni kell, de nem fogyóeszköz, nem nagy összeg.
Az olaj hatezrenként, ez megint olyan, hogy hajtod, milyen stílusban vezeted a gépet.
( Ha minden délután a Hungaroringen teszteled, akkor 5000 ezer is lehet. )
Az elektronika, nos én semmi rosszat nem tudok írni róla. Ez általában autó függő dolog,
nem V8 kérdés.
2007.08.30. 21:10
spman írta:sziasztok,
a board-on es a mid-en hogyan lehet nyelvet váltani (németről angolra)?
2007.08.31. 02:04
PMiki írta:spman írta:sziasztok,
a board-on es a mid-en hogyan lehet nyelvet váltani (németről angolra)?
A mid-en szrvízben modicolással. A board-on nem tudom de szerintm ott is.
PMiki
2007.09.01. 15:33
2007.09.02. 09:41
2007.09.02. 10:55
Labi írta:Sziasztok! ...ismét egy kérdés, ahogy lassan már megszoktuk...![]()
Már korábban is szerettem volna megtudni, csak valahogy mindíg elfelejtettem: Amikor beszállok az autóba és még nem használtam aznap, a műszerfalból, valahonnan a rádió felöl halkan (néha nem is halk, tehát random a dolog) zakatol ....nem tudom mihez hasonlítani, ....az autó él, még akkor is ha nem használom. Olyan mint egy relé, vagy egy távoli transzformátorház hangja....jaa és a hang valahogy megszűnik, ha már használtam. Végül is a dolog nem idegesítő, csak érdekes!
Nos ha volt, vagy van ilyen vkinél és tudja mi az, akkor szívesen venném ha megosztaná velem!
Köszi,
Labi
2007.09.02. 11:06
efer írta:Labi írta:Sziasztok! ...ismét egy kérdés, ahogy lassan már megszoktuk...![]()
Már korábban is szerettem volna megtudni, csak valahogy mindíg elfelejtettem: Amikor beszállok az autóba és még nem használtam aznap, a műszerfalból, valahonnan a rádió felöl halkan (néha nem is halk, tehát random a dolog) zakatol ....nem tudom mihez hasonlítani, ....az autó él, még akkor is ha nem használom. Olyan mint egy relé, vagy egy távoli transzformátorház hangja....jaa és a hang valahogy megszűnik, ha már használtam. Végül is a dolog nem idegesítő, csak érdekes!
Nos ha volt, vagy van ilyen vkinél és tudja mi az, akkor szívesen venném ha megosztaná velem!
Köszi,
Labi
szerintem a klímapanel ventilátorát hallod. erre már sokan panaszkodtak, hogy hangos. gondolom idővel bejáratódik, azért csak a napi első használatkor hallani. első körben talán érdemes megtisztítani - a klímapanelt kiszedve szabadon van a hátulján, nem egy nagy ügy (még nekem is sikerült...)
2007.09.02. 11:25
Labi írta:efer írta:Labi írta:Sziasztok! ...ismét egy kérdés, ahogy lassan már megszoktuk...![]()
Köszi,
Labi
szerintem a klímapanel ventilátorát hallod. erre már sokan panaszkodtak, hogy hangos. gondolom idővel bejáratódik, azért csak a napi első használatkor hallani. első körben talán érdemes megtisztítani - a klímapanelt kiszedve szabadon van a hátulján, nem egy nagy ügy (még nekem is sikerült...)
Köszi!
Megnézzük, bár nem tiszta, hogy miért is működik az, ha nem használom a gépet!!![]()
Nem nagy ügy?? Nem vagy tisztában a műszaki tudásommal![]()
...én az autónál csak a kocsi mosását tudom rendesen elvégezni! Na az a nem nagy ügy nekem.... tehát irány a
szerelő
![]()
Üdv,
Labi
2007.09.02. 11:38
2007.09.02. 13:16
2007.09.02. 17:33
05Steve írta:üdv mindenki
közeljövőben tervezem egy E39 vásárlását csak nem tudom hogy milyet vegyek
mindenképpen dízelt szeretnék és olyan 2001-2002 évjáratu jöhet szóba, 520d és az 530d meg az 225d is
melyiket érdemes megvenni? mennyi a szervíz? vezérlés csere mennyi (vezérműszíj + egyébb dolgok cseréje)?
melyik motorral megbízhatóbb? olyan 3.000.000FT tól 4.000.000Ft om lenne rá melyik jobb vétel
melyik mennyit eszik? egyenlőre ennyi kérédés lehet majd lesz még
előre is köszönöm
2007.09.02. 17:49
PMiki írta:05Steve írta:üdv mindenki
mindenképpen dízelt szeretnék és olyan 2001-2002 évjáratu jöhet szóba, 520d és az 530d meg az 225d is
melyiket érdemes megvenni? mennyi a szervíz? vezérlés csere mennyi (vezérműszíj + egyébb dolgok cseréje)?
melyik motorral megbízhatóbb? olyan 3.000.000FT tól 4.000.000Ft om lenne rá melyik jobb vétel
előre is köszönöm
Az 520d négyhengerens nem common rail a 25 és 30 hathengeres common rail vezárlműszíjjat nem fogsz cserélni (nincs benne lánmcos) fogystás nekem 7-10L.
PMiki
2007.09.02. 17:51
PMiki írta:05Steve írta:üdv mindenki
előre is köszönöm
Az 520d négyhengerens nem common rail a 25 és 30 hathengeres common rail vezárlműszíjjat nem fogsz cserélni (nincs benne lánmcos) fogystás nekem 7-10L.
PMiki
2007.09.02. 17:54
kovessyroli írta:PMiki írta:05Steve írta:üdv mindenki
előre is köszönöm
PMiki
nekem 530d-van, igaz csak a 3.hete van nálam.
én a vásárlás előtt kipróbáltam 525d-t és 525 tds-t is.
a tds hangosabb és gyengébb variáció, de állítólag a fogyasztása jobb, mint a d motoroknak.
az 525d szerintem már illik az e39-hez, de az igaziaz 530d.
nem valami takarékos, a városi fogyasztás 10 körül van, kint pedig tempótól függően 8 - 10 között változik, de nagyon jó vele menni, mert mindenhol erős, minden tartományban tol.
ha rám hallgatsz, akkor automatával veszel e39-et.
üdv.
roland
2007.09.02. 18:55
05Steve írta:kovessyroli írta:PMiki írta:05Steve írta:üdv mindenki
előre is köszönöm
PMiki
nekem 530d-van, igaz csak a 3.hete van nálam.
én a vásárlás előtt kipróbáltam 525d-t és 525 tds-t is.
a tds hangosabb és gyengébb variáció, de állítólag a fogyasztása jobb, mint a d motoroknak.
az 525d szerintem már illik az e39-hez, de az igaziaz 530d.
nem valami takarékos, a városi fogyasztás 10 körül van, kint pedig tempótól függően 8 - 10 között változik, de nagyon jó vele menni, mert mindenhol erős, minden tartományban tol.
ha rám hallgatsz, akkor automatával veszel e39-et.
üdv.
roland
üdv roland
autómatát nem szeretnék, nem tudnám megszokni hogy helyettem vált
imádok váltogatni
az 520d szerinted alul mototrizált lenne? mert fogyasztásban az lenne a leg kedvezőbb
2007.09.02. 20:41
2007.09.02. 21:13
05Steve írta:PMiki írta:05Steve írta:üdv mindenki
előre is köszönöm
PMiki
az 520 as akkor milyen? (pl a vw hez hasonlítva sima tdi vagy pd?)
neked az 525 szervizelése mennyiben van?akkor ennek a motornak nincsen ilyen nagyszervíze mint pl a vw nek 120 ezer km nél a vezérlés csere?(vw-m van ennél a típusnál a vezérlés csere vagyis a 120ezer km es "nagy" szervíz elég húzós)
érdemes inkább 525-t vagy 530-t venni?
az 530 ról a totalcaron a népitéletek között több rosszat is olvastam viszont az 520 ast mindenki csak dicsérte és olyan 6-6.5 literes fogyasztást írnak
viszont olvastam több olyan írást is ahol agyon dicsérik az 530 ast hogy micsoda keveset is tud enni meg milyen erős
ilyen általános felvilágosítás kellene bmw dízel motorokról mert az vw konszernesekkel tisztában vagyok de a bmw dízelekről nem tudok semmit
légyszi segítsetek jót választani
2007.09.03. 18:54
2007.09.04. 12:56
2007.09.05. 10:53
Ali_Killer írta:Hali lenne egy kis nagy problémám !!
Tegnap még ment rendesen a motoros ülés és a motoros kormány ma mikor asszony beszált kocsiba és be akarta állítani a kettes memoria programot a gobbal akkor csak a tökrök álltak be az ülés a kormány nem !!((
És nem is mükszik egyik se !
Az anyós ülés oldali az megy rendesen !
SOS kéne segitség mert ez igy elég gáz asszonykám nem lát ki a tipusból !
Ide is berakom !
A biztiknél nem találtam hibát !