![]() |
2010.09.28. 21:59
Sali645 írta:bmw520ds írta:Ez nagyjából igaz is, mint ahogy az is hogy a tiétek jobban veszti az értékét, meg mért körön nagy gázzal kb. dupla annyi üzemanyagot öblít le magán mint a röfögő, persze köbcentitől függően.Újonan drágább majdnem még egyszer annyival, köbcentitől függően persze, használtan eladni nem kicsit nehéz, vagy bőven áron alul...V8 DIESEL...Sali645 írta:Pityu530da írta:gabec írta:Akkor végre belátod?A benzin mi mindenre jó?Szárnyakat ad ,és megnyílnak előtted az ajtók.Pityu530da írta:gabec írta:Ma délután meglátogattuk a nagyszülőket.Ott álltam apósom mellett ,mikor a régi rossz gumicsizmájával begyújtott a vegyes tüzelésű kazánba.Ekkor hirtelen rám tört a felismerés,majd elmém párhuzamot vont a kazán,
és egy dízel BMW között.Úgy érzem rájöttem a működési elvükre.
Mikor megláttam a kéményt akkor már biztossá vált előttem.Valamiféle kazán van bennük,és gumicsizmával tüzelik.
óriási!
Szia Gabec!
Ne vedd zokon de gondold át ezt az élményt a saját üzemanyagoddal vagyis benzinnel.Lehet,hogy nem füstöl de az biztos,hogy a csukott ajtón vagy ablakon keresztül tanultatok volna meg repülni szárnyak nélkül![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
Áj bölív áken flááájjjj!!
Akkor ezek szerint idő előtt búcsut akarsz inteni a bömösödnek mert ez a művelet a Menyország kapuját jelenti persze neked aki benzines![]()
![]()
Olajjal simán begyújt a kazán és nem füstöl tovább
Benzin akkor is mindig mindig. A mi kocsijaink többet birnak mint a tieitek komolyabb ráfodítás nélkül. A dizel amit meg sporol otthagyod fajjerül a porlasztokért a szervizbve meg a többi kacatért mig mi megyünk nyugodtan tovább![]()
![]()
És a mi autónk nem röfög hidegen hanem selymesen duruzsolva pörög fel.
Nem is beszélve a km futásrol,benyába hamarabb találsz jobbat mint dizelbe
V8 V8 V8![]()
![]()
![]()
ebben is van igazság el kell ismerni
öööörökkkééééééé benzin. 2010.09.28. 22:06
apa írta:Sali645 írta:bmw520ds írta:Ez nagyjából igaz is, mint ahogy az is hogy a tiétek jobban veszti az értékét, meg mért körön nagy gázzal kb. dupla annyi üzemanyagot öblít le magán mint a röfögő, persze köbcentitől függően.Újonan drágább majdnem még egyszer annyival, köbcentitől függően persze, használtan eladni nem kicsit nehéz, vagy bőven áron alul...V8 DIESEL...Sali645 írta:Pityu530da írta:gabec írta:Akkor végre belátod?A benzin mi mindenre jó?Szárnyakat ad ,és megnyílnak előtted az ajtók.Pityu530da írta:gabec írta:Ma délután meglátogattuk a nagyszülőket.Ott álltam apósom mellett ,mikor a régi rossz gumicsizmájával begyújtott a vegyes tüzelésű kazánba.Ekkor hirtelen rám tört a felismerés,majd elmém párhuzamot vont a kazán,
Mikor megláttam a kéményt akkor már biztossá vált előttem.Valamiféle kazán van bennük,és gumicsizmával tüzelik.
óriási!
Szia Gabec!
Ne vedd zokon de gondold át ezt az élményt a saját üzemanyagoddal vagyis benzinnel.Lehet,hogy nem füstöl de az biztos,hogy a csukott ajtón vagy ablakon keresztül tanultatok volna meg repülni szárnyak nélkül![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
Akkor ezek szerint idő előtt búcsut akarsz inteni a bömösödnek mert ez a művelet a Menyország kapuját jelenti persze neked aki benzines![]()
![]()
Benzin akkor is mindig mindig. A mi kocsijaink többet birnak mint a tieitek komolyabb ráfodítás nélkül. A dizel amit meg sporol otthagyod fajjerül a porlasztokért a szervizbve meg a többi kacatért mig mi megyünk nyugodtan tovább![]()
![]()
V8 V8 V8![]()
![]()
![]()
Akkor is benzin![]()
![]()
![]()
öööörökkkééééééé benzin.
2010.09.28. 22:11
Sali645 írta:apa írta:Sali645 írta:bmw520ds írta:Ez nagyjából igaz is, mint ahogy az is hogy a tiétek jobban veszti az értékét, meg mért körön nagy gázzal kb. dupla annyi üzemanyagot öblít le magán mint a röfögő, persze köbcentitől függően.Újonan drágább majdnem még egyszer annyival, köbcentitől függően persze, használtan eladni nem kicsit nehéz, vagy bőven áron alul...V8 DIESEL...Sali645 írta:Pityu530da írta:gabec írta:Akkor végre belátod?A benzin mi mindenre jó?Szárnyakat ad ,és megnyílnak előtted az ajtók.Pityu530da írta:gabec írta:Ma délután meglátogattuk a nagyszülőket.Ott álltam apósom mellett ,mikor a régi rossz gumicsizmájával begyújtott a vegyes tüzelésű kazánba.Ekkor hirtelen rám tört a felismerés,majd elmém párhuzamot vont a kazán,
óriási!
Szia Gabec!
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
![]()
![]()
V8 V8 V8![]()
![]()
![]()
Akkor is benzin![]()
![]()
![]()
öööörökkkééééééé benzin.
Így Így!!!!! nem röfögünk,mi gyorsulunk![]()
![]()
Ezt a dizelnek:
![]()
![]()
![]()
![]()
benzinnek meg:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.09.28. 22:15
2010.09.28. 22:29
Rjani530d írta:Na ebben már minden van Apa!
Van még emotion a tárban?
Nem akarok én harcolni!Irulok, pirulok a dieselemmel!
De azért poénnak jó volt nem?
2010.09.28. 23:03
2010.09.28. 23:05
lepke írta:Helo Sali
A következő autód milyen lesz![]()
![]()
benzin vagy diesel
2010.09.28. 23:14
2010.09.28. 23:25
Sali645 írta:lepke írta:Helo Sali
![]()
benzin vagy diesel
![]()
![]()
![]()
540i vagy az uj 6os
2010.09.28. 23:28
tibi666 írta:
Mikor a családi dízel szedán otthagyja az M3-at.
2010.09.28. 23:29
Sali645 írta:lepke írta:Sali645 írta:lepke írta:Helo Sali
![]()
benzin vagy diesel
![]()
![]()
![]()
540i vagy az uj 6os
Helo
Azért előtte járjál útána hogy 100-ezer kilóméternél mennyit kel rákölteni az ÚJJJJ benzinesekre
Megtudom nemsoká lepke mert a 6os odaér..
2010.09.28. 23:30
Sali645 írta:A mi kocsijaink többet birnak mint a tieitek
2010.09.28. 23:36
Sali645 írta:simi64 írta:Sali645 írta:A mi kocsijaink többet birnak mint a tieitek
Ez azért nem így van!
Már leírtam egypárszor a titkot, de leírom még 1x
Egy diesel autó főtengelye azonos kilométeróra-állásnál közel a felét forogta, mint egy benzines. Közel a felével kopottabb a benzines motorja is!
Egy autót a magas fordulatszám öl meg hosszútávon.
A dieselek kimennek a világból úgy, hogy a motorjuk még egyszer annyit bír. A titka: alacsony fordulatszám
ez egy dolog!
És az a temérdek sok pénz amit ráköltesz????
egy benzinesbe hamarabb találok a piacon jo állapotut mint dizelböl pl
2010.09.28. 23:40
apa írta:Tibi te ezt el is hiszed?
Filmen is képesek mindent beadni,van aki beveszi és van aki nem.
2010.09.28. 23:41
tibi666 írta:Egyébként mikor én regisztráltam ide, akkor még értelmes társalgás folyt ebben a topikban, nem csak az, hogy a dízel traktor, meg teherautó, és ezer darab benzines táblás smiley.
2010.09.28. 23:49
simi64 írta:Sali645 írta:A mi kocsijaink többet birnak mint a tieitek
Ez azért nem így van!
Egy diesel autó főtengelye azonos kilométeróra-állásnál közel a felét forogta, mint egy benzines. Közel a felével kopottabb a benzines motorja is!
A dieselek kimennek a világból úgy, hogy a motorjuk még egyszer annyit bír. A titka: alacsony fordulatszám
2010.09.28. 23:49
Sali645 írta:tibi666 írta:apa írta:Tibi te ezt el is hiszed?
Filmen is képesek mindent beadni,van aki beveszi és van aki nem.
El.
Mikor Ausztriában, vagy Erdélyben szerpentineztem, akkor onnan lehetett tudni, melyik autó a dízel, hogy az tudta tartani hegynek fel a lépést az OFF dízelemmel.
Idén mikor nyaralni mentem a baráti társasággal, ők 400 km után tankolni álltak meg, mi meg pisilni.
Viszont nekem meg vannak olyan problémáim, amik benzinessel nem lennének (pl. turbónyomás szabályozó szelep), ellenben a tankoláson megspórolom az árát.
Na jo mindenki ugyis a magáét pártolja na ennyi. apa meg én maradunk benzinesekés kész ti meg füstöljétek a dízelt meg kormoljatok. Nem érzitek át hogy milyen a V8 benzin vagy a kisebb sor 6benzin. Ugyis hiába irjuk le mindig kinyomtok bennünket benzineseket mert a kályhákat favorizáljátok. egészségetekre akkor!
2010.09.28. 23:55
admin írta:tibi666 írta:Egyébként mikor én regisztráltam ide, akkor még értelmes társalgás folyt ebben a topikban, nem csak az, hogy a dízel traktor, meg teherautó, és ezer darab benzines táblás smiley.
De ezeknek a klubtársaknak ennyiből áll a szókincsük ehhez tudnak csak hozzászólni!Nézd meg más topikokban csöndbe vannak vagy ott is ezt nyomják mintha valakit érdekelne.
2010.09.28. 23:57
Sali645 írta: feléböl megcsináltatom vagy még annyibol sem mint a kihegyezett dizeleket.. Ennyi.
2010.09.28. 23:59
apa írta:simi64 írta:Sali645 írta:A mi kocsijaink többet birnak mint a tieitek
Ez azért nem így van!
Ez amit leírtál Simi azokra a motorokra vonatkozik,melyek maximális motorfordulata
eléri a kettőezer ötszázat.