![]() |
2013.12.06. 15:12
2013.12.06. 15:16
2013.12.06. 16:51
odus írta:Janek írta:Sziasztok!
Az ülésfűtésben milyen hőmérséklet szabályzó van?
Az enyém nem kapcsol ki,kicsit túlfűt...
Lehet ezt cserélni?
Szia!
Egy termisztor van a fűtőbetétben. Szét kell hozzá szedni az ülést.
2013.12.06. 18:50
Janek írta:odus írta:Janek írta:Sziasztok!
Lehet ezt cserélni?
Szia!
Van ennek típusa,vagy honnan lehet beszerezni?
2013.12.06. 20:14
Janek írta:odus írta:Janek írta:Sziasztok!
Lehet ezt cserélni?
Szia!
Van ennek típusa,vagy honnan lehet beszerezni?
2013.12.07. 11:29
2013.12.08. 14:57
2013.12.08. 18:17
2013.12.09. 00:02
Haminda írta:
Jó lenne végre már zenét hallgatva közlekedni, nem pedig a zörejekre figyelni
2013.12.09. 12:50
kanyobence írta:Haminda írta:
Rossz a magnód is?
2013.12.09. 16:16
hemy írta:Nos újra itt!Meg volt a csati levétele a légtömeg mérőről,és megjavult a dolog,a szépséghiba csak az hogy a légtömegmérő most volt cserélve,akkor valakinek tipp esetleg?Haminda írta:hemy írta:Nos a légtömegmérő csere közben kiderűlt hogy meg volt egy új kerűlt a gépbe és a hiba is megmaradt,elég ha kuplung be fordulat vissza és megjavul,majd ha visszaállunk 1800-1900 fordulatra 2-5 percen belűl a korság azonnal visszajön,esetleg más ötlet?
EGR?
2013.12.12. 09:22
Haminda írta:Meg lett a kormányrázás illetve mindenféle utastérbeli rezonálás forrása.
Gombár Lászlóékhoz vittem, ők kizárták az adagolót, mondván, hogy elektronikai hiba biztos nincs, illetve mechanikai hibára utaló jel sem, tekintve hogy teljesen hibaüzenet mentes a tároló.(egy gonddal kevesebb)
Egy napon át próbálgatták, hogy biztosra mondhassák: Lendkerék.. Szóval új lendkerék és kuplung megy bele (az utóbbitól is tartottam már, mert nehezen vette néha a sebességet) Meg ha már lejön minden, akkor megint kap egy váltófelújítást. (lötyög a kar...)
2013.12.12. 10:05
vaszarig írta:Haminda írta:Meg lett a kormányrázás illetve mindenféle utastérbeli rezonálás forrása.
Gombár Lászlóékhoz vittem, ők kizárták az adagolót, mondván, hogy elektronikai hiba biztos nincs, illetve mechanikai hibára utaló jel sem, tekintve hogy teljesen hibaüzenet mentes a tároló.(egy gonddal kevesebb)
Egy napon át próbálgatták, hogy biztosra mondhassák: Lendkerék.. Szóval új lendkerék és kuplung megy bele (az utóbbitól is tartottam már, mert nehezen vette néha a sebességet) Meg ha már lejön minden, akkor megint kap egy váltófelújítást. (lötyög a kar...)
Úgy látom, hogy a te autóddal is jól fog járni a leendő tulaj, amikor eladod, mivel szinte te is kicseréltél vagy ki fogsz cserélni benne mindent, ami bajos!![]()
2013.12.13. 12:16
2013.12.13. 12:46
Pitbull írta:Sziasztok, 520D hiba jelensége, indítom az autót, és nehezen indult, akkor is mintha hengerenként indult volna be, remegősen, majd 10 mp alatt rendesen ment a motor.
Leállítottam rá nemsokára és következő indításnál már nem indult be.
Én az üzemanyag pumpára gondolok, mikor ugye gyújtásra teszem lehet hallani egy kis búgást hogy dolgozna, na most nem hallok.
Ez az ülés alatti lehet amit hallottam?
Hol kell keressem, persze ha a jelenségből ez a hiba következtethető.
Köszi
Krisztián
2013.12.13. 15:02
admin írta:Pitbull írta:Sziasztok, 520D hiba jelensége, indítom az autót, és nehezen indult, akkor is mintha hengerenként indult volna be, remegősen, majd 10 mp alatt rendesen ment a motor.
Én az üzemanyag pumpára gondolok, mikor ugye gyújtásra teszem lehet hallani egy kis búgást hogy dolgozna, na most nem hallok.
Köszi
Krisztián
20D-be nincs az ülés alatt!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.12.13. 15:12
Pitbull írta:admin írta:Pitbull írta:Sziasztok, 520D hiba jelensége, indítom az autót, és nehezen indult, akkor is mintha hengerenként indult volna be, remegősen, majd 10 mp alatt rendesen ment a motor.
Köszi
Krisztián
20D-be nincs az ülés alatt!!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
attól még nem hallom azt a rövid kis búgást, és be sem indul.
Ülést kivettem és kopácsoltam rendesen de nem segített, titos menü szerint egyik oldalt 7 liter másikba 15 van
2013.12.16. 20:10
2013.12.17. 00:59
Doncso írta:Sziasztok. A mai napon hoztam el a kiszemelt E39-es 523i tipusú szépségemet. Nagyon tetszik, próbálgattuk, szép a belső, minden szépen működik, 1.200.000Ft volt az ára, 2000.06-havi, szép egybe van, egy BMW-s cimbora szerint nagyon jó a verda. Két órát kocsikáztunk, és két dologra lettem figyelmes. Indítás után egy 20 perccel sárgán világít az olaj lámpa menet közben, és folyamatosan világít, inspekciót is ír, de még van 3 ledem, ez csak elő figyelmeztetés lenne? A másik, hogy lerobbantam vele elhozatal után, menet közbe, mintha kifogyott volna a benzin, de úgy nézem AC, mert gyujtásra nem hallom, hogy felnyomná, de ez nem is kérdés, a második kérdés inkább az, hogy amikor beindítom, nem egyből kapja el, hanel tyü tyü tyü tyü és utánna elkapja, hogy ez lehetséges, hogy a rossz AC pumpa előjele volt? Nem ismerem a kocsit, 2 órát ültem benne. Mit gondoltok erről urak? Most visszavittem a kereskedőhöz, hogy azért na, barátom, most hoztam el.. azt igérte megjavíttatja, de főként a sárga olaj lámpa miatt aggódom, hogy ez mit jelenthet?
2013.12.17. 06:56