![]() |
2011.11.06. 22:57
2011.11.06. 23:13
Dzso bácsi írta:Sziasztok!
Ha volt itt már emlegetve, akkor szóljatok, és átböngészem a 60 oldalt...
Touringban a csomatér tetökárpitjába szerelt hangszórokhoz miként lehet hozzáférni? (azaz hogy lehet lebontani a kárpitot)
A bavsound nem említ semmit, kvázi csak a szedánnal foglalkozik.
Ha a két utasajtóba nem szereltek még csipogót sem, akkor a kábelozás sincs oda bekötve? Ahogy néztem, a "B" oszlopról kvázi képtelenség bejutni az ajtóhoz mármint ami további kábelbefüzést illeti, pedig nem ártana korrigálni egy kicsit az autó akusztikai élményén...
A soför ajtóba 2 db magasat már beraktam a szellözö rostélyok elött kialakított helyre. (tudom hogy van az "A" oszlopnál két csipogó, de az bakfüttyöt sem ér).
Lehet, nem ide tartozik. A touring hátsó üléslapját miként lehet kimüteni?
Köszi elöre is!
2011.11.07. 08:55
admin írta:Dzso bácsi írta:Sziasztok!
Ha volt itt már emlegetve, akkor szóljatok, és átböngészem a 60 oldalt...
Touringban a csomatér tetökárpitjába szerelt hangszórokhoz miként lehet hozzáférni? (azaz hogy lehet lebontani a kárpitot)
A bavsound nem említ semmit, kvázi csak a szedánnal foglalkozik.
Ha a két utasajtóba nem szereltek még csipogót sem, akkor a kábelozás sincs oda bekötve? Ahogy néztem, a "B" oszlopról kvázi képtelenség bejutni az ajtóhoz mármint ami további kábelbefüzést illeti, pedig nem ártana korrigálni egy kicsit az autó akusztikai élményén...
A soför ajtóba 2 db magasat már beraktam a szellözö rostélyok elött kialakított helyre. (tudom hogy van az "A" oszlopnál két csipogó, de az bakfüttyöt sem ér).
Lehet, nem ide tartozik. A touring hátsó üléslapját miként lehet kimüteni?
Köszi elöre is!
Az oszlop átvezetésekben ott a helye a gyári pineknek csak be kell pinezni és kábelozni.
2011.11.07. 14:34
2011.11.07. 16:52
Vinklee írta:Sziasztok!
Business RDS kazettás magnetofonra szeretnék Aux bemenetet bütykölni, hogy rá tudjam kötni az ipodot. Nézegettem a kazettás adaptert is, de elég proli megoldásnak tűnik. Csinált-e már valaki ilyet, vagy van-e más/jobb megoldás erre?
Köszi!
2011.11.07. 18:58
2011.11.07. 19:52
afcajax írta:Debrecenben tud vki ajánlani egy komolyabb és színvonalas hangtechnikust akinek nyugodt szívvel odaadhatom a kocsit hogy a hangzásba egy kis erőt vigyen.Az se lenne utolsó szempont ha már vki a saját BMW-el járt ott, tehát nem az én BMW lenne az első amivel a szerelő találkozna.Már csak azért mert úgy akarnék belepiszkálni a rendszerbe h kívülről semmi nyoma ne legyen, nem akarok se mélyládát meg színes, kocsi idegen konzolt és cuccokat sem a kocsiba stb.
2011.11.07. 20:52
atiotezer írta:afcajax írta:Debrecenben tud vki ajánlani egy komolyabb és színvonalas hangtechnikust akinek nyugodt szívvel odaadhatom a kocsit hogy a hangzásba egy kis erőt vigyen.Az se lenne utolsó szempont ha már vki a saját BMW-el járt ott, tehát nem az én BMW lenne az első amivel a szerelő találkozna.Már csak azért mert úgy akarnék belepiszkálni a rendszerbe h kívülről semmi nyoma ne legyen, nem akarok se mélyládát meg színes, kocsi idegen konzolt és cuccokat sem a kocsiba stb.
Helló
http://www.martincar.hu/ Nézd meg a galériájukat elég sok mindent csináltak már, van köztük egypár BMW is.
üdv:atiotezer
2011.11.07. 21:13
admin írta:A mennyezeti hangszórónak lekel pattintani a burkolatát és utána kiszedhető a hangszóró(képtáramba van kép).Előre bekábelezve nincs semmi!!Az üléslap elején van két tartó konzol a rolónak annak a műanyagját lepattintod és alatta van két két darab imbusz csavar azt kiveszed és utána felemelhető az üléslap.
Az oszlop átvezetésekben ott a helye a gyári pineknek csak be kell pinezni és kábelozni.
2011.11.08. 02:06
2011.11.08. 09:00
Janek írta:Szaisztok!
Az antenna erősítőnél szokott jelentkezni okidáció vagy egyéb hiba ami a jelerősséget gyengítheti?
Jó a rádióm,de nem tökéletes mindenhol.
Válaszotokat előre is köszönöm!
2011.11.08. 09:06
afcajax írta:Köszönöm.Kívülről már láttam de pontosan azt se tudtam mivel foglalkoznak. Ne mondd h Fehérvárról te többet voltál itt, vagy csak ajánlották.
2011.11.08. 09:53
Jerry írta:Vinklee írta:Sziasztok!
Business RDS kazettás magnetofonra szeretnék Aux bemenetet bütykölni, hogy rá tudjam kötni az ipodot. Nézegettem a kazettás adaptert is, de elég proli megoldásnak tűnik. Csinált-e már valaki ilyet, vagy van-e más/jobb megoldás erre?
Köszi!
Skubizz csak ide!
2011.11.08. 10:35
Vinklee írta:Jerry írta:Vinklee írta:Sziasztok!
Köszi!
Skubizz csak ide!
Köszi, de nem pont ilyen a gramofonom, hanem ilyen.
Találtam egy nagyon egyszerűnek tűnő, megoldást, csak nem tudom, működőképes-e: LINK
2011.11.09. 01:44
jackson írta:Janek írta:Szaisztok!
Az antenna erősítőnél szokott jelentkezni okidáció vagy egyéb hiba ami a jelerősséget gyengítheti?
Elsőkörben a rádió forrasztásai szokták megadni magukat mivel még abból a vacak ólompótlóból készültek. A antenna erősitő nem szokott elromlani max a tápvezetéke lehet kontaktos és kivágja a biztit. Legrosszabb esetben cseréljed mert ezek halomba állnak a bontósoknál.
Jackson, aki eddig csak ezt tapasztalta
2011.11.09. 05:53
Janek írta:jackson írta:Janek írta:Szaisztok!
Elsőkörben a rádió forrasztásai szokták megadni magukat mivel még abból a vacak ólompótlóból készültek. A antenna erősitő nem szokott elromlani max a tápvezetéke lehet kontaktos és kivágja a biztit. Legrosszabb esetben cseréljed mert ezek halomba állnak a bontósoknál.
Köszi!
16:9 van benne,annak kellene a rádióerősítő részét újraforrasztani?
Az erősítő megkapja a tápfeszt...
2011.11.09. 13:11
peteeqe írta:azóta találtam ilyet is:
Aux In kábel
ilyen van 10 illetve 12 pólusuba is
ilyen csatlakozó helyem van a rádió modul hátulján.. még annyit tudok, hogy a kerek sarus csati van rajta, nem a késes
2011.11.10. 00:33
Imco írta:Janek írta:jackson írta:Janek írta:Szaisztok!
Köszi!
16:9 van benne,annak kellene a rádióerősítő részét újraforrasztani?
Az erősítő megkapja a tápfeszt...
A rádió erősítője a végfok az egész hangrendszerednek.
Hasonló problémával küzdök.
A "nem tökéletes mindenhol"-t kéne definiálni és akkor jobban szűrhető, hogy mi a baja.
2011.11.10. 01:24
afcajax írta:Debrecenben tud vki ajánlani egy komolyabb és színvonalas hangtechnikust akinek nyugodt szívvel odaadhatom a kocsit hogy a hangzásba egy kis erőt vigyen.Az se lenne utolsó szempont ha már vki a saját BMW-el járt ott, tehát nem az én BMW lenne az első amivel a szerelő találkozna.Már csak azért mert úgy akarnék belepiszkálni a rendszerbe h kívülről semmi nyoma ne legyen, nem akarok se mélyládát meg színes, kocsi idegen konzolt és cuccokat sem a kocsiba stb.
2011.11.12. 12:23