Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2014.04.22. 13:11

hamoriarpi írta:
Tomi.i írta:szilikonlehúzóval lehúzom

Ez az, amit nem szoktam engedni, még mosóban sem. Egyetlen porszem aláakad és végigkarcolja a lakkot. Jó, nem kráter lesz a helyén, de karcol.

Legjobb kompresszorral lefujni a vizet...uuuutalok torolgetni...viszont a kezi mosast elvezem...ki erti ezt ;)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bummer az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2014.04.24. 20:00

hamoriarpi írta:
Tomi.i írta:szilikonlehúzóval lehúzom

Ez az, amit nem szoktam engedni, még mosóban sem. Egyetlen porszem aláakad és végigkarcolja a lakkot. Jó, nem kráter lesz a helyén, de karcol.

Szerintem semmivel nem karcol jobban a szilikon mint Pl a törlőkendő.Mert gondolj bele a kendő alá is kerülhet a porszem csak annyi a különbség hogy azon jobban megtapad és ha nem mosod ki folyamatosan azt akár többször is elhúzhatod a lakkon... :roll: De mindenkinek lehet más a meggyőződése én a szilikonban hiszek és a vileda kendőben na meg a viaszban.Attól sokkal könnyebb a mosás és a szárítás is.Ma teszteltem egy mikroszálas kendőt vileda helyett......lehet hogy barátságot kötünk! :D

2014.04.25. 13:39

Sziasztok!

Motortér műanyag elemeinek tisztítására (olaj mentesítés) mit ajánlanátok?

A választ előre is kösz!

2014.04.25. 13:53

Brigéciol, aztán pedig leápolhatod műanyag ápolóval igény szerint :D

2014.04.25. 20:11

dirtydog87 írta:Sziasztok!

A választ előre is kösz!

Nekem ez vált be Well done hideg zsíroldó
Jobb mint a brigéciól

Minden rendes háztartásban akad...

2014.04.25. 20:18

2literes.apenta írta:

A választ előre is kösz!

Nekem ez vált be Well done hideg zsíroldó
Jobb mint a brigéciól

Minden rendes háztartásban akad...

Hideg zsiroldot kiprobaltam a torott szelepfedelen megmarta...akarcsak az alu reszeket...azert azzal szerintem ovatosan...ahogy ra is van irva...

Vannak megfelelobb erre szant szerek...ezen nem eri meg fillerezni...

Van egy karton bekebeli aral special reiniger cuccosom...karter befuj...felecsetel...5 percet var...leoblit...mint az uj...

:szerintem:

2014.04.25. 20:44

Sziasztok!

Megőrülök attól, hogy a motorteret (szelepfedél, pollenszűrő fedele, és úgy általában) állandóan finom porréteg lepi, hiába takarítom...Megyek 1 km-t, és annyi. Pedig nem a Góbi-sivatagban lakom. :facepalm:

Van erre valami tartós módszer?

2014.04.25. 21:07

Zo78 írta:Sziasztok!

Megőrülök attól, hogy a motorteret (szelepfedél, pollenszűrő fedele, és úgy általában) állandóan finom porréteg lepi, hiába takarítom...Megyek 1 km-t, és annyi. Pedig nem a Góbi-sivatagban lakom. :facepalm:

Hermetikusan lezárni a motorteret :-D

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el

2014.04.25. 22:17

Haminda írta:

Én általában úgy tartom tisztán a BMW-t, hogy a mélygarázsban mosom le (sok lakó örömére :-) ) és miután megszárad (a gyerekek régi pamut pelenkájával törlöm szárazra mindenhol) ... ..... a Pözsóval megyek dolgozni :mrgreen:

2014.04.25. 22:28

Labi írta:
Haminda írta:

Én általában úgy tartom tisztán a BMW-t, hogy a mélygarázsban mosom le (sok lakó örömére :-) ) és miután megszárad (a gyerekek régi pamut pelenkájával törlöm szárazra mindenhol) ... ..... a Pözsóval megyek dolgozni :mrgreen:

" a Pozsoval megyek ".... tehat a tied azert nem poros, mert nem hasznalod es all a melygarazsban :facepalm: :nyelves:

2014.04.25. 22:43

különben koszos lenne! :mrgreen:

2014.04.26. 11:17

A választ előre is kösz!

A megfáradt O-ringek, tömítések, szimmeringek, bilincsek, gumicsövek cseréjét és utána nyugodalmas autózást.

2014.05.20. 22:57

Uraim!

Ki tudja mivel kenjem a korbefuto diszcsikokat, h a regi szep vizes hatasu, mely tonusu legyen...legalabb par mosasig...mert eddig nem talaltam meg a ravalo nagy ot ;)

Koszi!

2014.05.20. 23:18

Babaolaj :D ?

2014.05.20. 23:53

nagy.matyika írta:Babaolaj :D ?

Akkor jól bele ragad a por!

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.05.21. 12:10

Bummer írta:Uraim!

Ki tudja mivel kenjem a korbefuto diszcsikokat, h a regi szep vizes hatasu, mely tonusu legyen...legalabb par mosasig...mert eddig nem talaltam meg a ravalo nagy ot ;)

Koszi!

http://sonax.hu/index.php?module=termekek&tid=71

2014.05.24. 09:31

Sziasztok!

Ha jól olvastam van itt olyan fórumtárs aki érdekelt riwax termékek értékesítésében.
Polír lemosót keresek. Műanyagra került a polírpaszta és úgy tudom mással nem nagyon jön le, csak a riwax-szal.

2014.05.24. 11:00

admin írta:
nagy.matyika írta:Babaolaj :D ?

Akkor jól bele ragad a por!

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Tudom én, de az nem volt kritérium :nyelves:

2014.05.24. 12:43

kicsee írta:Sziasztok!

Ha jól olvastam van itt olyan fórumtárs aki érdekelt riwax termékek értékesítésében.
Polír lemosót keresek. Műanyagra került a polírpaszta és úgy tudom mással nem nagyon jön le, csak a riwax-szal.

Samponos víz + fogkefe ...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Zo78

2014.06.01. 17:11

A küszöbön látható folyást szerintetek mivel lehetne eltakarítani? (Gondolom a vízkőoldó nem nyerő.. :roll: )

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: Haminda
Hozzászólás küldése

VigLink badge