![]() |
2011.09.02. 14:54
csavitouring írta:Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. A gyári CD táram elég rapszodikusan működik. Szeretnék a helyére egy olyan készüléket, amit a tár csatijára lehet csatlakoztatni. A dension termékekről mi a véleményetek, használtok-e, ilyen készüléket? 16:9-es a monitorom és szeretném, hogy a számok címét is kiírja. Gyakorlatban hogy működik, amikor a cd állásra váltok akkor olyan, mintha egy cd lenne csak benne, csak rengeteg szám rá fér?
2011.09.02. 17:04
PeterE39 írta:csavitouring írta:Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. A gyári CD táram elég rapszodikusan működik. Szeretnék a helyére egy olyan készüléket, amit a tár csatijára lehet csatlakoztatni. A dension termékekről mi a véleményetek, használtok-e, ilyen készüléket? 16:9-es a monitorom és szeretném, hogy a számok címét is kiírja. Gyakorlatban hogy működik, amikor a cd állásra váltok akkor olyan, mintha egy cd lenne csak benne, csak rengeteg szám rá fér?
Nekem Dension Gateway 300 van, igaz csak MID-del, ez a 6 lemezes CD tárat emulálja. Ha kiválasztom a CD funkciót, akkor az 1. CD-t választva az albumok (könyvtárak) között lehet lépkedni, az 5.CD-t kiválasztva pedig a számok között. A könyvtárnév/ID3 infó megjelenik a MID kijelzőn.
Ha jól látom 16:9-en is működik:
http://www.youtube.com/watch?v=QvN6tvtu_uU
http://www.youtube.com/watch?v=pB28-WHincI
2011.09.03. 23:34
csavitouring írta:PeterE39 írta:csavitouring írta:Sziasztok,
Nekem Dension Gateway 300 van, igaz csak MID-del, ez a 6 lemezes CD tárat emulálja. Ha kiválasztom a CD funkciót, akkor az 1. CD-t választva az albumok (könyvtárak) között lehet lépkedni, az 5.CD-t kiválasztva pedig a számok között. A könyvtárnév/ID3 infó megjelenik a MID kijelzőn.
Ha jól látom 16:9-en is működik:
http://www.youtube.com/watch?v=QvN6tvtu_uU
http://www.youtube.com/watch?v=pB28-WHincI
Köszönöm szépen a segítséget. Utána nézetem, egy kicsit sokkalom az árát.
2011.09.07. 07:44
2011.09.07. 09:38
2011.10.09. 18:59
2011.10.09. 20:18
adam001 írta:Szaisztok! a képen látható rádiót szeretném cserélni a gyári cd-s megfelelöjére,a kérdés az hogy ez plug and play vagy kicsit macerásabb lesz a történet?
(ha valakinek van elado érdekel!!!)
2011.10.09. 23:14
vaszarig írta:adam001 írta:Szaisztok! a képen látható rádiót szeretném cserélni a gyári cd-s megfelelöjére,a kérdés az hogy ez plug and play vagy kicsit macerásabb lesz a történet?
Nem nagy történet, csak arra figyelj, hogy a csatlakozók stimmeljenek!
2011.10.09. 23:25
simi64 írta:Hármasok regeljenek a megfelelő fórumba
2011.10.09. 23:28
simi64 írta:vaszarig írta:adam001 írta:Szaisztok! a képen látható rádiót szeretném cserélni a gyári cd-s megfelelöjére,a kérdés az hogy ez plug and play vagy kicsit macerásabb lesz a történet?
Nem nagy történet, csak arra figyelj, hogy a csatlakozók stimmeljenek!
És ez itt egy E39 klub![]()
Hármasok regeljenek a megfelelő fórumba
2011.10.09. 23:31
admin írta:simi64 írta:Hármasok regeljenek a megfelelő fórumba
Mi mindenkit szívesen látunk még az osztrákokat is
2011.10.09. 23:43
simi64 írta:admin írta:simi64 írta:Hármasok regeljenek a megfelelő fórumba
Mi mindenkit szívesen látunk még az osztrákokat is
![]()
Természetesen poén volt, (de tudja ezt az Ádám is)
2011.10.29. 10:51
2011.10.29. 11:43
rato44 írta:Sziasztok! Nálam is történt egy kis hifi módosítás, erősítő- láda és egy első szett. minden szuper kiveve az h hallani a generátort. tudtok helyet ajánlani ahol tudnék venni rca zajszűrőt? Bp
2011.11.02. 21:59
2011.11.02. 22:10
gasgas írta:Sziasztok!
Utólag raknék gyári cd tárat a kocsiba, és érdeklődnék, hogy hol lehet elvezetni a kábelt, a rádiótól (business a cd-tárig? Sajnos nem találtam sehol sem képet vagy leírást. Segítségeteket előre is köszönöm!
2011.11.02. 22:15
vaszarig írta:gasgas írta:Sziasztok!
Utólag raknék gyári cd tárat a kocsiba, és érdeklődnék, hogy hol lehet elvezetni a kábelt, a rádiótól (business a cd-tárig? Sajnos nem találtam sehol sem képet vagy leírást. Segítségeteket előre is köszönöm!
EBA-ban benne van!
2011.11.05. 22:50
gasgas írta:Sziasztok!
2011.11.06. 18:27
Jerry írta:gasgas írta:Sziasztok!
Röviden leírva:
a középkonzolon jön le a szivargyújtó magasságában hagyja el a kardánboxot, majd a sofőrülés előtt megy át keresztbe a szőnyeg alatt és a B oszlopnál kanyarodik hátra. A hátsó küszöb mellett megy, majd fel a kerékjárati íven a hátsó ülés mögé, ahol át van vezetve a csomagtartóba egy lyukon. A poggyászoldalon meg már egyszerű a dolog, ha leveszed a kárpitot, meglátod.
2011.11.06. 19:44
simi64 írta:Jerry írta:gasgas írta:Sziasztok!
Röviden leírva:
a középkonzolon jön le a szivargyújtó magasságában hagyja el a kardánboxot, majd a sofőrülés előtt megy át keresztbe a szőnyeg alatt és a B oszlopnál kanyarodik hátra. A hátsó küszöb mellett megy, majd fel a kerékjárati íven a hátsó ülés mögé, ahol át van vezetve a csomagtartóba egy lyukon. A poggyászoldalon meg már egyszerű a dolog, ha leveszed a kárpitot, meglátod.
Nem látja meg, mert ő akarja behúzni