![]() |
2008.05.23. 12:07
2008.05.23. 13:07
ddome írta:ELÉG nagy gáz van...
a kocsi elkezdte okádni a füstöt.. tegnap hazajöttem és ahogy megálltam éreztem valami furcsa szagot, aztán ma meg már füstöl eszetlenül..
mitől lehet?
2008.05.23. 13:14
efer írta:ddome írta:ELÉG nagy gáz van...
a kocsi elkezdte okádni a füstöt.. tegnap hazajöttem és ahogy megálltam éreztem valami furcsa szagot, aztán ma meg már füstöl eszetlenül..
mitől lehet?
például ha beszart a turbo, az is ilyesmi...
de milyen autó is ez? nincs ott az avatarnál...
2008.05.23. 14:01
ddome írta:efer írta:ddome írta:ELÉG nagy gáz van...
mitől lehet?
530dA 99', azt mondják kékes a füst.. mintha enné az olajat.
2008.05.23. 16:49
2008.05.23. 19:51
ddome írta:efer írta:ddome írta:ELÉG nagy gáz van...
mitől lehet?
2008.05.24. 00:24
atiTDI írta:ddome írta:efer írta:ddome írta:ELÉG nagy gáz van...
mitől lehet?
Ez a tünet szinte biztos, hogy turbo baj. Ezek olyan 160-200k km-t mennek el, ah a Tiedben is ennyi van akkor nincs is kérdés. Az enyém csippes, és most cseréltem 170k-nál.
Alkatrésszel foglalkozom, ha gondolod tudok intézni kedvezményesen új turbot.
210.000 az ára garival, akár számlával is...
2008.05.24. 17:15
ddome írta:atiTDI írta:ddome írta:efer írta:ddome írta:ELÉG nagy gáz van...
mitől lehet?
Ez a tünet szinte biztos, hogy turbo baj. Ezek olyan 160-200k km-t mennek el, ah a Tiedben is ennyi van akkor nincs is kérdés. Az enyém csippes, és most cseréltem 170k-nál.
Alkatrésszel foglalkozom, ha gondolod tudok intézni kedvezményesen új turbot.
210.000 az ára garival, akár számlával is...
30ezer kilóméterrel ezelőtt kapott felújított turbót, én mindig hűtöm ha csak simán megyek vele 20-30 percet azután is.. vagy ez nem kizáró ok, beszarhat még így is?
2008.05.24. 17:56
2008.05.24. 18:59
Discovery írta:Sziasztok!
Ennyi legyen a legnagyobb gond amivel ide fordulok, de lehet valaki tud segíteni.
Kézimosóban a mókusjancsi olyan közel nyomta a motorháztetőm emblémájához a gőzborotvát (és mivel már egyébként sem volt új) hogy lekopott az összes festék róla.(Csak az emblémáról, nem a motorháztetőről)
Nemtudja valaki hol lehet ilyet venni nem aranyáron?Továbbá a régit hogy lehet kipattintani hogy ne csavarhúzóval essek neki....![]()
Kicserélném akkor a hátsót is, de nem akarok kontárkodni.![]()
Köszi előre is...
2008.05.24. 21:15
2008.05.25. 00:00
Labi írta:Discovery írta:Sziasztok!
Ennyi legyen a legnagyobb gond amivel ide fordulok, de lehet valaki tud segíteni.
Kézimosóban a mókusjancsi olyan közel nyomta a motorháztetőm emblémájához a gőzborotvát (és mivel már egyébként sem volt új) hogy lekopott az összes festék róla.(Csak az emblémáról, nem a motorháztetőről)
Nemtudja valaki hol lehet ilyet venni nem aranyáron?Továbbá a régit hogy lehet kipattintani hogy ne csavarhúzóval essek neki....![]()
Köszi előre is...
csak lejött a matrica..."szokványos" tényleg a legegyszerűbb csavarhúzóval leszedni, csak rongyot kell alátenni, hogy ne sértsd a dukkót! az embléma felezőjénél két oldalt van 1-1 dugó szerű csap és simán ki lehet pattintani. a bolti ár kb 10.000.-/2db előre hátra.
2008.05.25. 00:02
strobi írta:Sziasztok!
Egy olyan problémám volt ami eddig nem zavart de csak megkérdem,hogy mi lehet a gondd?!
A gázpedálom "nehezebb,keményebb" mint az átlag...
Ma kipróbáltam egy másik 540-et és abban olyan finoman jár a pedál mint normál esetben...
Ez még mindig nem lenne olyan nagy gondd de amit észre vettem,hogy sokkal nagyobb a pedál útja a próba autóban mint az enyémben???!!! legaláb 3-5 cm-el...![]()
Ezáltal szerintem sokkal érzékenyebb a másik autó minden kissebb gázadásra mint az enyém!!!
Ezt fejtse meg valaki...![]()
üdv.strobi.
2008.05.25. 09:39
Discovery írta:Labi írta:Discovery írta:Sziasztok!
Köszi előre is...
csak lejött a matrica..."szokványos" tényleg a legegyszerűbb csavarhúzóval leszedni, csak rongyot kell alátenni, hogy ne sértsd a dukkót! az embléma felezőjénél két oldalt van 1-1 dugó szerű csap és simán ki lehet pattintani. a bolti ár kb 10.000.-/2db előre hátra.
Köszi szépen én is valami hasonlóra számítottam.
Esetleg boltot weblapot tudsz ahol ilyen apróságokat árulnak?Félek megölném a wallis-os embert amikor kimondja az árát...
2008.05.25. 10:27
efer írta:Discovery írta:Labi írta:Discovery írta:Sziasztok!
Köszi előre is...
Köszi szépen én is valami hasonlóra számítottam.
Esetleg boltot weblapot tudsz ahol ilyen apróságokat árulnak?Félek megölném a wallis-os embert amikor kimondja az árát...
a wallisnál kb 3.500 pénz a gyári embléma, szerintem ezért nem érdemes legyilkolni az embert
....nagyon rendes volt! 2008.05.25. 12:51
2008.05.25. 13:08
Pytta írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A minap észrevettem egy halk zúgást a klímaautomatika felöl amit akkor hallani amikor az autóba beülök, de a kulcsot még be se teszem a helyére. Gond nélkül mükődik, hűt-fűt ahogy kell csak nem tudom ezt a zúgást mire vélni.
Nektek esetleg vmi hasonló jelenség, esetleg ez normális?
Elöre is köszi!
Üdv
Pytta
2008.05.25. 13:09
Pytta írta:Lenne egy kérdésem. A minap észrevettem egy halk zúgást a klímaautomatika felöl amit akkor hallani amikor az autóba beülök, de a kulcsot még be se teszem a helyére. Gond nélkül mükődik, hűt-fűt ahogy kell csak nem tudom ezt a zúgást mire vélni.
Nektek esetleg vmi hasonló jelenség, esetleg ez normális?
2008.05.25. 15:38
2008.05.25. 16:10