![]() |
2014.03.30. 21:16
atkolantos írta:Géppel nem mertem, meg túl erős módszereket sem szeretnék alkalmazni.
A szórófejjel rápermeteztem, kicsit vártam és utána egy puha ronggyal beledörzsöltem. Meg kell várni míg megszárad teljesen, ez olyan 1 óra talán? aztán alaposan kiporszívózni.
Az enyém sótól foltos, tengerből ki, vizes gatyába beül. egyszer már kitisztíttattam szakemberrel,de visszafoltosodott 2014.03.31. 18:19
2014.03.31. 20:56
atkolantos írta:Nincs mit!:)
Én azt nem tudom, bár tuti, hogy a kárpitnak nem tett túl sok jót a só![]()
Szerencsére nekem ilyen "egyszerűbb" foltok voltak, szerintem valami üdítőt vagy joghurtot pancsoltak ki. De a legnagyobb probléma a kellemetlen szag volt, ami a kárpitból jött, ennek a megszüntetése a legfontosabb kérdés most számomra.
2014.04.01. 15:17
2014.04.09. 11:48
2014.04.19. 18:35
2014.04.19. 19:35
Gyabesz írta:Sziasztok! Most vettem egy E39-est bőrbelsővel. Az érdekelne engem h mivel takarítjátok, ápoljátok a bőrbelsőt? Meg a külső ápoláshoz mit használtok? Szeretném ha mindig csillogna a gép és szép maradna a bőrbelső.
2014.04.19. 21:22
2014.04.19. 21:43
Gyabesz írta:Kicsit olvasgattam. Erről a WS Platinum-ról kinek mi a véleménye? Megéri? Az adatlapos hiányosságaimat pótlom is.
2014.04.20. 10:33
2014.04.20. 17:45
2014.04.20. 18:34
Gyabesz írta:Vettem ilyen sonax-os autómosó kendőt meg hozzá sonax-os autósampont. Elsőnek frankón leverettem magasnyomásúval utána meg szépen átmostam a samponos vízzel. Utána újra magasnyomásúval szépen átverettem. Viszont a végén mikor megszáradt ahol a vízcseppek megmaradtak majd megszáradtak ilyen foltok lettek. Na ezt h lehetne elkerülni?
2014.04.20. 19:08
Gyabesz írta:Vettem ilyen sonax-os autómosó kendőt meg hozzá sonax-os autósampont. Elsőnek frankón leverettem magasnyomásúval utána meg szépen átmostam a samponos vízzel. Utána újra magasnyomásúval szépen átverettem. Viszont a végén mikor megszáradt ahol a vízcseppek megmaradtak majd megszáradtak ilyen foltok lettek. Na ezt h lehetne elkerülni?
2014.04.20. 19:17
2014.04.20. 19:21
admin írta:Gyabesz írta:Vettem ilyen sonax-os autómosó kendőt meg hozzá sonax-os autósampont. Elsőnek frankón leverettem magasnyomásúval utána meg szépen átmostam a samponos vízzel. Utána újra magasnyomásúval szépen átverettem. Viszont a végén mikor megszáradt ahol a vízcseppek megmaradtak majd megszáradtak ilyen foltok lettek. Na ezt h lehetne elkerülni?
Ezért nem mosok csak mosóba mert elegem lett a vizkő foltokból!
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el
2014.04.21. 00:07
hamoriarpi írta:Gyabesz írta:Vettem ilyen sonax-os autómosó kendőt meg hozzá sonax-os autósampont. Elsőnek frankón leverettem magasnyomásúval utána meg szépen átmostam a samponos vízzel. Utána újra magasnyomásúval szépen átverettem. Viszont a végén mikor megszáradt ahol a vízcseppek megmaradtak majd megszáradtak ilyen foltok lettek. Na ezt h lehetne elkerülni?
Száradás előtt, árnyékos helyen, szarvasbőrrel áttörlés. Ha már foltos, akkor újramosás.
2014.04.21. 07:18
nagy.matyika írta:hamoriarpi írta:Gyabesz írta:Vettem ilyen sonax-os autómosó kendőt meg hozzá sonax-os autósampont. Elsőnek frankón leverettem magasnyomásúval utána meg szépen átmostam a samponos vízzel. Utána újra magasnyomásúval szépen átverettem. Viszont a végén mikor megszáradt ahol a vízcseppek megmaradtak majd megszáradtak ilyen foltok lettek. Na ezt h lehetne elkerülni?
Száradás előtt, árnyékos helyen, szarvasbőrrel áttörlés. Ha már foltos, akkor újramosás.
Pontosan, szépen szarvasbőrrel érdemes áttörölni az autót mosás utánNekem a lágy vizes öblítés se vált be maradéktalanul sajnos. Az a biztos, hogyha át van törölve az autó. Úgy is mosás után innen onnan még folydogál a víz
2014.04.21. 10:06
2014.04.21. 18:02

2014.04.22. 12:16
Tomi.i írta:szilikonlehúzóval lehúzom