![]() |
2014.08.14. 18:33
bendegúz írta:Hello. Olyat csinál a kocsim néha,hogy menet közben bekapcsol az elakadásjelző,meg a belső világítás.
Ezután csak akkor lehet zárni,ha előbb rányomok a nyitásra.![]()
Ez vmi biztonsági rendszer lehet?
2014.08.16. 15:03
2014.08.16. 16:34
kombi39 írta:Sziasztok!
Bocsánat de nem vagyok szakma beli!
2014.08.16. 21:19
Elsősorban nem tudom hogy jó topic-ba írok-e de nem találtam megfelöbet!
Nem régibe vettem egy e39-est kombit 520 97" autót amit nagyon szeretek de kb 1-hete tankoltam és nem indult(Nem is indítózott) megpróbáltam betolni de nem sikerült!:( a benzin kúton hagytam másnap akartam elvontatni a barátommal de akkor pörce indult! 1-2 napig hibátlanul ment de egyszer csak megint nem akart indulni kiderült hogy az imom szarakszik a kis dobozt meg kellet kocogtatni valami relé kattan és utána normálisan indul. Na ez tegnap előttig volt igaz akkor már hiába kocogtattam semmi. átvonattuk az egyik autó szerelő barátomhoz ő valamit vezetéket hozott valahonnan és a dobozból kijövő vezetékhez kell érintenem és akkor indul de elsőnek vezeték érintés indítás és indul vagy pluszba kocogtatnom kell a dobozt! valaki valami megoldást? Kikötést vagy valamit ami megoldaná a hejzetett normális anyagi határon belül!
2014.08.16. 21:45
Nem régibe vettem egy e39-est kombit 520 97" autót amit nagyon szeretek de kb 1-hete tankoltam és nem indult(Nem is indítózott) megpróbáltam betolni de nem sikerült!:( a benzin kúton hagytam másnap akartam elvontatni a barátommal de akkor pörce indult! 1-2 napig hibátlanul ment de egyszer csak megint nem akart indulni kiderült hogy az imom szarakszik a kis dobozt meg kellet kocogtatni valami relé kattan és utána normálisan indul. Na ez tegnap előttig volt igaz akkor már hiába kocogtattam semmi. átvonattuk az egyik autó szerelő barátomhoz ő valamit vezetéket hozott valahonnan és a dobozból kijövő vezetékhez kell érintenem és akkor indul de elsőnek vezeték érintés indítás és indul vagy pluszba kocogtatnom kell a dobozt! valaki valami megoldást? Kikötést vagy valamit ami megoldaná a hejzetett normális anyagi határon belül!
2014.08.16. 22:14
Bummer írta:kombi39 írta:Sziasztok!
Szoval vettel egy TOURINGOT...mar ha BMW-d van...ha a k betust hasznalod meggyujtjak a popollodat
2014.08.17. 07:42
2014.08.17. 11:55
2014.08.18. 20:14
2014.08.18. 20:22
bendegúz írta:Sziasztok!
Asszem behányt a gyújtáskapcsolóm, néha csak akkor indít,ha megfeszítem valamelyik irányba a kulcsot.
Mennyire gáz kicserélni?
Bontott, vagy új? (Szabi?)
2014.08.23. 22:49
2014.08.26. 09:28
2014.08.26. 10:24
junge1983 írta:Sziasztok ! Nekem is ugyanaz a bajom mint Bendegúznak!!! Miért csinálja? ( hamarosan benzin ,gyufa)
A hiba : Menet közben :beltéri világítást bekapcsolja, kinyitja a centralt , és bekapcsolja az elakadásjelzőt.......
2014.08.26. 12:05
2014.08.26. 12:16
2014.08.26. 15:42
junge1983 írta:Más galibát tud csinálni ?
Sent from my iPhone using Tapata
2014.08.26. 20:44
Jerry írta:junge1983 írta:Sziasztok ! Nekem is ugyanaz a bajom mint Bendegúznak!!! Miért csinálja? ( hamarosan benzin ,gyufa)
A hiba : Menet közben :beltéri világítást bekapcsolja, kinyitja a centralt , és bekapcsolja az elakadásjelzőt.......
Ha ugyanaz a hibád, mint Bendegúznak, akkor a megoldásod is ugyanaz lesz!
Gyújtáskapcsoló csere!
2014.09.14. 17:54
bendegúz írta:Sziasztok!
Asszem behányt a gyújtáskapcsolóm, néha csak akkor indít,ha megfeszítem valamelyik irányba a kulcsot.
Mennyire gáz kicserélni?
Bontott, vagy új? (Szabi?)
2014.09.14. 19:20
bendegúz írta:
Azóta megint indít. Azt szeretném kérdezni,ha a kulcs szarakodik az nem csinálhat ilyesmit?
2014.09.14. 19:38
Imco írta:bendegúz írta:
Azóta megint indít. Azt szeretném kérdezni,ha a kulcs szarakodik az nem csinálhat ilyesmit?
Vedd elő a másik kulcsot! Egyébként meg egy diag nem ártana.