![]() |
2013.02.26. 11:32
leslie írta:barbrady írta:imi36 írta:Mi van ha nem tökölök a biztosítékkal, és nemes egyszerűséggel lekötöm az akku-t 2 percre?
Azzal is reseteled a kályhát, de mást is. Akkor már inkább a csomagtartóban lévő összes biztit vedd ki, ott nem sok van (legalábbis nálam).
Szerintem használd a keresést !
Nekem a 23-as bizti rémlik....
2013.02.26. 13:24
imi36 írta:barbrady írta:imi36 írta:Ma este, kb 10 perccel ezelőtt összekötöttem INPA-val a kocsit. A cél a Webasto újraindítása lett volna. Mivel a gázolajomat a multkor kifogyasztottamezért onnan indultam ki, hogy kieg fűtésem is levegős lett. Ezért elindítottam direktbe a kiegfűt.szivattyút, az szépen kattogott is 45mp.-n keresztül, a vége felé egyre halkabban. De a kézi indításra az istenért nem indult. Hozzáteszem a külső jeladómat sikerült 1.5'C-ra lejegelnem, de sajnos a motorom vízhőfoka órák után is 20 felett volt. Megnéztem, tárolt hiba nem volt benne(Webasto), biztos ami biztos lenulláztam a hibatárolót. Amikor ellenőrzöm a kályha működését INPA-ban, azt mondja, hogy Heather:disabled (fekete pötty) illetve Overheating nél is fekete pötty. 12,4 V az akku, töltőre tettem. Lehet, h meleg a motor, vagy miért nem akart elindulni, tipp valaki?
A rohadt életbe, hogy ilyenkor van plusz 10 fok....
Bizti ki-be reset-et próbáltad?
ST25i tapatalk
Nem, hozzá sem nyultam a hűtővízhez! Egyszer néztem bele 2-3 napja a tartályba, h milyen a hűtővizem szine. Ezt leszámítva semmi. Honnan tudom a szivattyút elindítani? Melyik menűből?
2013.02.26. 13:39
morv írta:imi36 írta:barbrady írta:imi36 írta:Ma este, kb 10 perccel ezelőtt összekötöttem INPA-val a kocsit. A cél a Webasto újraindítása lett volna. Mivel a gázolajomat a multkor kifogyasztottamezért onnan indultam ki, hogy kieg fűtésem is levegős lett. Ezért elindítottam direktbe a kiegfűt.szivattyút, az szépen kattogott is 45mp.-n keresztül, a vége felé egyre halkabban. De a kézi indításra az istenért nem indult. Hozzáteszem a külső jeladómat sikerült 1.5'C-ra lejegelnem, de sajnos a motorom vízhőfoka órák után is 20 felett volt. Megnéztem, tárolt hiba nem volt benne(Webasto), biztos ami biztos lenulláztam a hibatárolót. Amikor ellenőrzöm a kályha működését INPA-ban, azt mondja, hogy Heather:disabled (fekete pötty) illetve Overheating nél is fekete pötty. 12,4 V az akku, töltőre tettem. Lehet, h meleg a motor, vagy miért nem akart elindulni, tipp valaki?
A rohadt életbe, hogy ilyenkor van plusz 10 fok....
Bizti ki-be reset-et próbáltad?
ST25i tapatalk
Nem, hozzá sem nyultam a hűtővízhez! Egyszer néztem bele 2-3 napja a tartályba, h milyen a hűtővizem szine. Ezt leszámítva semmi. Honnan tudom a szivattyút elindítani? Melyik menűből?
Fejbol: talan az aux heating menujeben van activate es ott komponensenkent tudod inditgatni. auxiliary water pump vagy circulation pump. Most nem tudom megnezni, nincs itthon a kocsi.
SII Tapatalk 2
2013.02.26. 13:51
2013.02.26. 14:24
barbrady írta:imi36 írta:Aux heater=independent heater? Csak mert INPA-ban nekem így van.
Igen

2013.02.26. 15:24
imi36 írta:barbrady írta:imi36 írta:Aux heater=independent heater? Csak mert INPA-ban nekem így van.
Igen
ez ugyan nem az én screenshotom, de pontosan így néz ki, kivéve, hogy nekem alapból, még elindulás előtt overheating-et ír, illetve heater disabled-nél fekete pötty.
Kérdésem, itt honnan érhető el a vízpumpa közvetlen indítása? Melyik menűpontban keressem? Tudom, hogy ez már itt a "status" menűpont, de ha visszalépek egyet, ott keresgessem?
2013.02.26. 15:41
morv írta:imi36 írta:barbrady írta:imi36 írta:Aux heater=independent heater? Csak mert INPA-ban nekem így van.
Igen
ez ugyan nem az én screenshotom, de pontosan így néz ki, kivéve, hogy nekem alapból, még elindulás előtt overheating-et ír, illetve heater disabled-nél fekete pötty.
Kérdésem, itt honnan érhető el a vízpumpa közvetlen indítása? Melyik menűpontban keressem? Tudom, hogy ez már itt a "status" menűpont, de ha visszalépek egyet, ott keresgessem?
Ha itt nyomsz F6ot akkor oda visz. Kep aljan ott van.
SII Tapatalk 2
2013.02.26. 16:10
imi36 írta:morv írta:imi36 írta:barbrady írta:imi36 írta:Aux heater=independent heater? Csak mert INPA-ban nekem így van.
Igen
SII Tapatalk 2
Annak van jelentősége, hogy INPA-t, vagy DIS-t használok?
2013.02.26. 16:15
barbrady írta:imi36 írta:morv írta:imi36 írta:barbrady írta:[quote="imi36"]Aux heater=independent heater? Csak mert INPA-ban nekem így van.
Igen
SII Tapatalk 2
Annak van jelentősége, hogy INPA-t, vagy DIS-t használok?
2013.02.26. 19:46
2013.02.26. 20:35
csiatt írta:Sikerült szereznem alcantara anyagot az ülésemhez, így a kis esztétikai hibát (első tulaj egy kis csikkfoltját a combtámaszon) most el fogom tüntettetni. Viszont egy kalap alatt, ha már már ki kell szedni az ülést, és a huzatot leszedni, szeretném megoldani az ülőlapi ülésfűtés problémát is. Mivel az anyagba van belevarrva a fűtőszál, így azt eredetiben pótolni szinte lehetetlen, vagy irreális. Sajnos még az utólagos retrofit szál is drága újonnan. Kérdésem, hogy van-e valakinek valami ötlete, bontott... egyéb megoldásra.... De ha cucca van hozzá, az még jobb lenne.
Még 1 kérdés: az ülőlapi és a háttámlában lévő szál egy, vagy külön csatlakozóval teljesen külön fűtőszál?
2013.02.26. 20:55

2013.02.26. 21:05
barbrady írta:csiatt írta:Sikerült szereznem alcantara anyagot az ülésemhez, így a kis esztétikai hibát (első tulaj egy kis csikkfoltját a combtámaszon) most el fogom tüntettetni. Viszont egy kalap alatt, ha már már ki kell szedni az ülést, és a huzatot leszedni, szeretném megoldani az ülőlapi ülésfűtés problémát is. Mivel az anyagba van belevarrva a fűtőszál, így azt eredetiben pótolni szinte lehetetlen, vagy irreális. Sajnos még az utólagos retrofit szál is drága újonnan. Kérdésem, hogy van-e valakinek valami ötlete, bontott... egyéb megoldásra.... De ha cucca van hozzá, az még jobb lenne.
Még 1 kérdés: az ülőlapi és a háttámlában lévő szál egy, vagy külön csatlakozóval teljesen külön fűtőszál?
Ezt nem tudom miért ide írtad... Egyébként teljesen külön álló.
ST25i tapatalk
2013.02.26. 21:06
imi36 írta:Itt üldögélek, meghitt nyugalomban, csak én és az autó. Nem találom a szivattyút(víz) hol az istenben lehet elindítani, báj hend.
Lehetőségek:
f1 metering pump
f2 add heater on
f3 add heater off
f4 start counter saving
hibakód nincsen, sehol semmi, biztosítékot kivettem, fél órára, sőt az előbb a rihes akkut is kikötöttem, de over heating van, mindez úgy, hogy el sem indul, egy pillanatra sem. De akkor mi az ami over heating? És ezt a hibát hol lehet törölni? Valaki?
12,1 v a feszültségem, vízhőfok 27, külső höm 10.5.
2013.02.26. 21:08
csiatt írta:barbrady írta:csiatt írta:Sikerült szereznem alcantara anyagot az ülésemhez, így a kis esztétikai hibát (első tulaj egy kis csikkfoltját a combtámaszon) most el fogom tüntettetni. Viszont egy kalap alatt, ha már már ki kell szedni az ülést, és a huzatot leszedni, szeretném megoldani az ülőlapi ülésfűtés problémát is. Mivel az anyagba van belevarrva a fűtőszál, így azt eredetiben pótolni szinte lehetetlen, vagy irreális. Sajnos még az utólagos retrofit szál is drága újonnan. Kérdésem, hogy van-e valakinek valami ötlete, bontott... egyéb megoldásra.... De ha cucca van hozzá, az még jobb lenne.
Ezt nem tudom miért ide írtad... Egyébként teljesen külön álló.
ST25i tapatalk
Gondoltam az ülés fűtés is egyfajta kiegészítő fűtés. Külön ülésfűtés topik nem volt, és gondoltam ide belefér.
2013.02.26. 21:11
barbrady írta:imi36 írta:Itt üldögélek, meghitt nyugalomban, csak én és az autó. Nem találom a szivattyút(víz) hol az istenben lehet elindítani, báj hend.
Lehetőségek:
f1 metering pump
f2 add heater on
f3 add heater off
f4 start counter saving
hibakód nincsen, sehol semmi, biztosítékot kivettem, fél órára, sőt az előbb a rihes akkut is kikötöttem, de over heating van, mindez úgy, hogy el sem indul, egy pillanatra sem. De akkor mi az ami over heating? És ezt a hibát hol lehet törölni? Valaki?
A fenti képernyőn ha nyomsz egy le nyilat [vagy pg down-t], akkor látsz még további adatokat. Ott mit látsz?
ST25i tapatalk

2013.02.26. 23:48
imi36 írta:barbrady írta:imi36 írta:Itt üldögélek, meghitt nyugalomban, csak én és az autó. Nem találom a szivattyút(víz) hol az istenben lehet elindítani, báj hend.
Lehetőségek:
f1 metering pump
f2 add heater on
f3 add heater off
f4 start counter saving
A fenti képernyőn ha nyomsz egy le nyilat [vagy pg down-t], akkor látsz még további adatokat. Ott mit látsz?
ST25i tapatalk
Ezt:
Update:
Közben itt agyalgatok, amikor megállt a webastom, elvittem Jacksonhoz, ő felprgramozta, h kvázi állófűtésként is funkcionáljon. Viszont előtte nem indítottuk újra a kályhát! Ezzel azt akarom mondani, h nem lehetséges, h ezért nem indul el? Mármint az "állófűtéssé" alakítása miatt? INPA-ból ki tudom ez a funkciót kapcsolni én? Konkrétan a programozható kapcsolását.
A/C nél ezt a hibát írja vissza mindíg:
2013.02.27. 00:02
imi36 írta:A/C nél ezt a hibát írja vissza mindíg:
2013.02.27. 00:20
admin írta:imi36 írta:A/C nél ezt a hibát írja vissza mindíg:
Ha fel van programozva állófűtésnek akkor azt be is fogja írni.
2013.02.27. 11:54
imi36 írta:Update:
Közben itt agyalgatok, amikor megállt a webastom, elvittem Jacksonhoz, ő felprgramozta, h kvázi állófűtésként is funkcionáljon. Viszont előtte nem indítottuk újra a kályhát! Ezzel azt akarom mondani, h nem lehetséges, h ezért nem indul el? Mármint az "állófűtéssé" alakítása miatt? INPA-ból ki tudom ez a funkciót kapcsolni én? Konkrétan a programozható kapcsolását.