![]() |
2008.11.01. 00:33
2008.11.01. 00:36
2008.11.01. 00:41
Labi írta:így van kedves távoli "keleti" barátom!....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki.
![]()
http://www.hasznaltauto.hu/2499490_bmw_745i_2002
de nagyon szép kis darab. ezen az áron már már elgondolkodtató!
2008.11.01. 02:41
jackson írta:Többiek mit gondoltok róla?
Jackson, aki közvéleményt kutat
2008.11.01. 09:07
tomekk07 írta:jackson írta:Többiek mit gondoltok róla?
Én osztom a hozzáállásod, én is a tökéletességre hajtok! én is költöttem már egy vagon pénzt az autóra, hogy tökéletes legyen, akár még olyanra is ami csak engem zavar. de a motornak és a kasztninak tökéletesnek kell lennie, mert ha nem azt nehéz vissza csinálni! az enyém 10 éves és garantált töretlen! a hézag mindenhol csontugyanakkora, és a festék vastagság is gyári mindenhol. A lényeg, hogy szerintem jogos, hogy így megválogatod, mert később sokba kerülhet!
2008.11.01. 13:11
strobi írta:tomekk07 írta:jackson írta:Többiek mit gondoltok róla?
Én osztom a hozzáállásod, én is a tökéletességre hajtok! én is költöttem már egy vagon pénzt az autóra, hogy tökéletes legyen, akár még olyanra is ami csak engem zavar. de a motornak és a kasztninak tökéletesnek kell lennie, mert ha nem azt nehéz vissza csinálni! az enyém 10 éves és garantált töretlen! a hézag mindenhol csontugyanakkora, és a festék vastagság is gyári mindenhol. A lényeg, hogy szerintem jogos, hogy így megválogatod, mert később sokba kerülhet!
Tomekk07...
jogos-jogos de 2-2.2M-ért az elvárásnak megfelelő kocsit nem lehet venni itthol!!!
De szerintem ezt te is vágod! A másik meg az,hogy nagyon kicsi esély van arra,hogy egy 10-12- éves autón minden gyári állapotú legyen!!! Mindegyikre lehet költeni 100-200e-t úgy,hogy közben tudod,hogy rendben van az autó!!!
2008.11.01. 14:13
2008.11.02. 02:30
strobi írta:tomekk07 írta:jackson írta:Többiek mit gondoltok róla?
Tomekk07...
jogos-jogos de 2-2.2M-ért az elvárásnak megfelelő kocsit nem lehet venni itthol!!!
De szerintem ezt te is vágod! A másik meg az,hogy nagyon kicsi esély van arra,hogy egy 10-12- éves autón minden gyári állapotú legyen!!! Mindegyikre lehet költeni 100-200e-t úgy,hogy közben tudod,hogy rendben van az autó!!!
2008.11.02. 12:06
Labi írta:így van kedves távoli "keleti" barátom!....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki.
![]()
2008.11.02. 15:13
mate írta:Labi írta:így van kedves távoli "keleti" barátom!....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki.
![]()
Te jó ég miket ír![]()
1."Nyomaték 750Nm"
2."Fekete metál BMW Shadowline karosszéria, Króm borítás az ablakok körül"
Érdekes
2008.11.02. 16:46
strobi írta:mate írta:Labi írta:így van kedves távoli "keleti" barátom!....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki.
![]()
Te jó ég miket ír![]()
1."Nyomaték 750Nm"
2."Fekete metál BMW Shadowline karosszéria, Króm borítás az ablakok körül"
Érdekes
mate
A nagy nyomatékú króm pakettos Shadowline-oké a jövő nem tudtad?!...
2008.11.02. 16:59
2008.11.02. 17:57
jackson írta:Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg hozzászólást tényleg nagyon megható a törődés amivel segítettek. Mint látom nagyon szórnak az elképzelések, de hát mindegyikünk más szempontból nézi. Ami jó is mert olyanokra is gondoltok amire én nem.
Ami igazából a fő aggályom volt: nem ért a BMW-hez a tulaj és az előtte lévő se nagyon (lásd fűzőgyűrű). A csattanást már én elsőre észrevettem (nem hiába fejlődök, mint púpos gyerek a prés alatt) és nem kellett szerviz a észrevételéhez.
Igen nehéz dönteni 97-98-as kocsi és tartalék pénzt hagyni vagy megpróbálni egy 99 újabbat. Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd). Ha már automata akkor miért ne lenne kövér a lúd (7,9 kontra 6,7 gyorsulás azért jelentős differencia). Bár egy 540iA Touring minden tekintettben emisszió/fogyasztás bajnok. Most még nem tűnik vészesnek de mi van ha tényleg rámásznak a adókra és adhatom el.
Igaz ennek ellen véleményeképpen volt aki azt mondta max. 5 évre vegyek autót mert már nem lessz üzemanyag addigra:) Na azért ezzel nem tudok számolni. Vagy akkor is 540i és akkor még élvezem a maradék pár évet![]()
Jackson, aki mélyen hajol a publikum felé
2008.11.02. 20:29
Morello írta:jackson írta:....... Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd)......
Szép számú autót nézhettél már meg, ha már arra sem emlékszel, hogy nemhogy láttál, de már próbáltál is 28i kéziváltóst
2008.11.02. 21:04
jackson írta:Morello írta:jackson írta:....... Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd)......
Szép számú autót nézhettél már meg, ha már arra sem emlékszel, hogy nemhogy láttál, de már próbáltál is 28i kéziváltóst
Szia Morello!
Nem próbáltam Touringban. Természetesen Morello csodálatos és szépséges 528i kézi váltósa volt az egyetlen az életemben. (Látni láttam volna efer-ét is csak én mondtam előre, hogy most nem kéne vezetnem:D Csak sajna az asszony csak a Touringot engedi amikor finoman tapogatóztam akkor jobban rábeszélhetőnek tűnt a 540i-re mint egy Sedan-ra.
Amúgy küldtem egy p.ü.t, hogy elérj minket ha közben levelet kapnál amíg Frankfurtban vagyok.
Jackson, a családi béke őrzője
2008.11.03. 00:12
2008.11.03. 00:57
2008.11.03. 16:59
2008.11.03. 18:21
efer írta:
érdekesen mutat rajta az E34 dísztárcsa. mondjuk ez a lekisebb probléma...