Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.11.01. 00:33

így van kedves távoli "keleti" barátom! 8) ....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki. :?

http://www.hasznaltauto.hu/2499490_bmw_745i_2002

de nagyon szép kis darab. ezen az áron már már elgondolkodtató!

2008.11.01. 00:36

ja amúgy az NT-sek dícsérték a 65-ösök megbízhatóságát és "jó szerelni" aszongyák, ha kell. a dízeleket nagyon lehúzták. azt mondták, azt inkább ne! (mondjuk az NT-nél nincsenek jó véleménnyel a dízelekről! :?
a műhelyben volt egy szép 750i ..beleültem kicsit nézegetni 8)

2008.11.01. 00:41

Labi írta:így van kedves távoli "keleti" barátom! 8) ....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki. :?

Én még várok egy kicsit mert kb 1 misivel is olcsóbbak lesznek ha 2009 elején már itthol is kapható lesz az új 7-es!!!... de nagyon szeretnék majd egy ilyen V8-at is... :wink:

2008.11.01. 02:41

jackson írta:Többiek mit gondoltok róla?

Jackson, aki közvéleményt kutat

Én osztom a hozzáállásod, én is a tökéletességre hajtok! én is költöttem már egy vagon pénzt az autóra, hogy tökéletes legyen, akár még olyanra is ami csak engem zavar. de a motornak és a kasztninak tökéletesnek kell lennie, mert ha nem azt nehéz vissza csinálni! az enyém 10 éves és garantált töretlen! a hézag mindenhol csontugyanakkora, és a festék vastagság is gyári mindenhol. A lényeg, hogy szerintem jogos, hogy így megválogatod, mert később sokba kerülhet!

2008.11.01. 09:07

tomekk07 írta:

Én osztom a hozzáállásod, én is a tökéletességre hajtok! én is költöttem már egy vagon pénzt az autóra, hogy tökéletes legyen, akár még olyanra is ami csak engem zavar. de a motornak és a kasztninak tökéletesnek kell lennie, mert ha nem azt nehéz vissza csinálni! az enyém 10 éves és garantált töretlen! a hézag mindenhol csontugyanakkora, és a festék vastagság is gyári mindenhol. A lényeg, hogy szerintem jogos, hogy így megválogatod, mert később sokba kerülhet!

Tomekk07...

jogos-jogos de 2-2.2M-ért az elvárásnak megfelelő kocsit nem lehet venni itthol!!!
De szerintem ezt te is vágod! A másik meg az,hogy nagyon kicsi esély van arra,hogy egy 10-12- éves autón minden gyári állapotú legyen!!! Mindegyikre lehet költeni 100-200e-t úgy,hogy közben tudod,hogy rendben van az autó!!!

2008.11.01. 13:11

strobi írta:
tomekk07 írta:

Tomekk07...

jogos-jogos de 2-2.2M-ért az elvárásnak megfelelő kocsit nem lehet venni itthol!!!
De szerintem ezt te is vágod! A másik meg az,hogy nagyon kicsi esély van arra,hogy egy 10-12- éves autón minden gyári állapotú legyen!!! Mindegyikre lehet költeni 100-200e-t úgy,hogy közben tudod,hogy rendben van az autó!!!

Szerintem akár többet is költhetsz, még ha jó állapotú az autó akkor is.
Az első szervízre: olaj csere, kis futómű, kis szervócső ez-az 1-2 jeladó, kis fék stb simán elmegy 2 kiló.
Bármikor belefuthatsz egy hűtőcserébe, vagy abs vezérlőbe, én mind kettőt megszívtam. De ha nem ez, akkor más. (szervó, futómű, klíma stb)
Szerintem a fő dolgokra figyelj, futómű, moci kasztni, az apróbb esztétikai hibákat sokkal olcsóbb javítani az előbb felsoroltaknál.
Ennek ellenére ezek nagyon jó autók, csak egy 8-10 éves luxuswagen-t nem 2 forint üzemeltetni. Aki mást mond, az kamuzik, vagy otthon fexik örökké a kocsi alatt : )
Ha rám halgatsz, minél fiatalabbat veszel, mert sok alkatrészt módosítottak gyártás közben, és minél fiatalabb szerintem annál kevesebb a típus hiba lehetőség. ( és annál fiatalabbak az alkatrészek, ami a mai műanyag világban nem mindegy)
Persze kifoghatsz egy fullra felújított idősebb fórumos, vagy márkabarát tulajos kocsit, amire nem kell sokat költeni.
Szóval itt én sem tudok újat mondani, a vásárláshoz mák is kell, meg önfegyelem. Én mindíg megveszem a 2.-3-at, amit megnézek :) /persze azért szutykot el se megyek megnézni/
Magyarul igyon mindenki k.-a sok bort
:drunk

2008.11.01. 14:13

Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg hozzászólást tényleg nagyon megható a törődés amivel segítettek. Mint látom nagyon szórnak az elképzelések, de hát mindegyikünk más szempontból nézi. Ami jó is mert olyanokra is gondoltok amire én nem.

Ami igazából a fő aggályom volt: nem ért a BMW-hez a tulaj és az előtte lévő se nagyon (lásd fűzőgyűrű). A csattanást már én elsőre észrevettem (nem hiába fejlődök, mint púpos gyerek a prés alatt) és nem kellett szerviz a észrevételéhez.
Igen nehéz dönteni 97-98-as kocsi és tartalék pénzt hagyni vagy megpróbálni egy 99 újabbat. Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd). Ha már automata akkor miért ne lenne kövér a lúd (7,9 kontra 6,7 gyorsulás azért jelentős differencia). Bár egy 540iA Touring minden tekintettben emisszió/fogyasztás bajnok. Most még nem tűnik vészesnek de mi van ha tényleg rámásznak a adókra és adhatom el.

Igaz ennek ellen véleményeképpen volt aki azt mondta max. 5 évre vegyek autót mert már nem lessz üzemanyag addigra:) Na azért ezzel nem tudok számolni. Vagy akkor is 540i és akkor még élvezem a maradék pár évet :lol:

Jackson, aki mélyen hajol a publikum felé :wink:

2008.11.02. 02:30

strobi írta:
tomekk07 írta:

Tomekk07...

Én pont a kettő közti árban vettem, akkor is jó volt az autó, de igaz, hogy költeni lehet rá, nekem ráment vagy 5 kiló és most talán tökéletes, de tényleg! de nekem olyanok voltak benne, hogy komplett inspekció, minden! + kuplung, hátsófék csere, mk3-as rechner, ékszíjak(nem 2 fillér), angeleye izzók, xenon izzók, gumiszőnyeg, trafók, katalizátorok cseréje. szóval persze sokat lehet rá költeni, de lehet jót kifogni, én mondjuk ismerőstől vettem, másként nem is mertem volna beleugrani egy 535-be! jah, és belső esztétikára tökéletes 10 éves kora ellenére és minden gyári volt még rajta!

2008.11.02. 12:06

Labi írta:így van kedves távoli "keleti" barátom! 8) ....kezdenek nagyon lemenni ezek az árak. ez még jól is néz ki, de a tulaja nem lehet egy szellemi magasles ...gondolok itt arra, hogy egy luxuskocsi végsebességét és gyorsulását emeli ki. :?

Te jó ég miket ír :lol:
1."Nyomaték 750Nm"
2."Fekete metál BMW Shadowline karosszéria, Króm borítás az ablakok körül"
Érdekes :wink:

2008.11.02. 15:13

mate írta:

1."Nyomaték 750Nm"

mate

A nagy nyomatékú króm pakettos Shadowline-oké a jövő nem tudtad?!... :roll:

2008.11.02. 16:46

strobi írta:
mate írta:

1."Nyomaték 750Nm"

mate

A nagy nyomatékú króm pakettos Shadowline-oké a jövő nem tudtad?!... :roll:

Storbikám,

sajnos nem tudtam :oops: De asszem akkor itt a váltás ideje 8) Csakhogy haladjunk a korral :lol:

Hali!

2008.11.02. 16:59

Végre úgy nézki, hogy megtaláltam a gépemet, és j.hét pénteken veszem meg. Természetesen ezt is elvittük a szervizbe, IX. ker. Illatos útiba, és ott csak csupa jót mondtak a kocsiról. Mind motorikusan, mind a futoműve pöpec állapotban van. Éppen csak a szokásos olaj cserét, meg pár apróságot kell rajta cserélni, pl: motorháztetö tartó teleszkópokat. Ja és kb. 45 éves emberke hozta mert új 1-es BMW-t szeretnének venni :) És végén szzerelő megkérdezte, hogy mennyibe veszem meg, csak annyit mondott, hogy bazzmeg, ennyi pénzért ennél jobbat biztos hogy nem fogsz találni. Kivülről meglátszik, hogy 10 éves, de az a legkevesebb hogy karcos a vissza pillantó :) Remélem, hogy jó haverok leszünk majd.

2008.11.02. 17:57

jackson írta:Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg hozzászólást tényleg nagyon megható a törődés amivel segítettek. Mint látom nagyon szórnak az elképzelések, de hát mindegyikünk más szempontból nézi. Ami jó is mert olyanokra is gondoltok amire én nem.

Ami igazából a fő aggályom volt: nem ért a BMW-hez a tulaj és az előtte lévő se nagyon (lásd fűzőgyűrű). A csattanást már én elsőre észrevettem (nem hiába fejlődök, mint púpos gyerek a prés alatt) és nem kellett szerviz a észrevételéhez.
Igen nehéz dönteni 97-98-as kocsi és tartalék pénzt hagyni vagy megpróbálni egy 99 újabbat. Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd). Ha már automata akkor miért ne lenne kövér a lúd (7,9 kontra 6,7 gyorsulás azért jelentős differencia). Bár egy 540iA Touring minden tekintettben emisszió/fogyasztás bajnok. Most még nem tűnik vészesnek de mi van ha tényleg rámásznak a adókra és adhatom el.

Igaz ennek ellen véleményeképpen volt aki azt mondta max. 5 évre vegyek autót mert már nem lessz üzemanyag addigra:) Na azért ezzel nem tudok számolni. Vagy akkor is 540i és akkor még élvezem a maradék pár évet :lol:

Jackson, aki mélyen hajol a publikum felé :wink:

Szép számú autót nézhettél már meg, ha már arra sem emlékszel, hogy nemhogy láttál, de már próbáltál is 28i kéziváltóst :lol:

2008.11.02. 20:29

Morello írta:
jackson írta:....... Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd)......

Szép számú autót nézhettél már meg, ha már arra sem emlékszel, hogy nemhogy láttál, de már próbáltál is 28i kéziváltóst :lol:

Szia Morello!

Nem próbáltam Touringban. Természetesen Morello csodálatos és szépséges 528i kézi váltósa volt az egyetlen az életemben. (Látni láttam volna efer-ét is csak én mondtam előre, hogy most nem kéne vezetnem:D Csak sajna az asszony csak a Touringot engedi amikor finoman tapogatóztam akkor jobban rábeszélhetőnek tűnt a 540i-re mint egy Sedan-ra.
Amúgy küldtem egy p.ü.t, hogy elérj minket ha közben levelet kapnál amíg Frankfurtban vagyok.

Jackson, a családi béke őrzője :wink:

2008.11.02. 21:04

jackson írta:
Morello írta:
jackson írta:....... Még a 540iA kontra 528iA kérdés sem eldöntött részemről. Sajnos 528i kézi váltóst még nem láttam/próbáltam, pedig mindenki ezt dicséri (dízelek csönd)......

Szia Morello!

Nem próbáltam Touringban. Természetesen Morello csodálatos és szépséges 528i kézi váltósa volt az egyetlen az életemben. (Látni láttam volna efer-ét is csak én mondtam előre, hogy most nem kéne vezetnem:D Csak sajna az asszony csak a Touringot engedi amikor finoman tapogatóztam akkor jobban rábeszélhetőnek tűnt a 540i-re mint egy Sedan-ra.
Amúgy küldtem egy p.ü.t, hogy elérj minket ha közben levelet kapnál amíg Frankfurtban vagyok.

Jackson, a családi béke őrzője :wink:

Ohh, így mindjárt más :lol:
Adja az ég, hogy nem jön semmiféle értesítés... :roll:

2008.11.02. 23:48

az őszinte eladó!

http://www.hasznaltauto.hu/2415825_bmw_523ia_1996

8)

2008.11.03. 00:12

Sok mindent lehet rá mondani, de egyet nem, hogy "zsákbamacska" lenne a vétel.
( Csak két zsák cement "hiányzik" a csomagtartóból. )

2008.11.03. 00:57

Labi írta:az őszinte eladó!

8)

8O Ilyet se mindap látni,csak az a szomorú,hogy ez a meglepő.

2008.11.03. 16:59

Labi írta:az őszinte eladó!

8)

érdekesen mutat rajta az E34 dísztárcsa. mondjuk ez a lekisebb probléma...

2008.11.03. 18:21

efer írta:

érdekesen mutat rajta az E34 dísztárcsa. mondjuk ez a lekisebb probléma...

Rendesebb helyeken így hirdetnek autót, részletezik a hibákat.
:wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge