Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.06.23. 17:18

simi64 írta:Vannak itt érdekesebb dolgok is:

Roncs ötmillió felett
:lol:

Én csak azt nem értem mi ebben 5 Millió....Most komolyan ebből a roncsból mit lehet még felhasználni? Bár aki nepper biztos megéri,aztán majd eladja sérülésmentesen,bár ezt kétlem :D

2010.06.23. 17:25

Flashrider írta:

Roncs ötmillió felett

Én csak azt nem értem mi ebben 5 Millió....Most komolyan ebből a roncsból mit lehet még felhasználni? Bár aki nepper biztos megéri,aztán majd eladja sérülésmentesen,bár ezt kétlem :D

Helo
Lehet vele okoskodni :wink:teljesen véletlenűl TALÁLSZ az út szélén egy 2009-es M5-öst
Igy 7-8 millióból megvan az 1-éves kocsid
üdv zoli

2010.06.23. 18:32

lepke írta:
Flashrider írta:

Roncs ötmillió felett

Helo
Lehet vele okoskodni :wink:teljesen véletlenűl TALÁLSZ az út szélén egy 2009-es M5-öst
Igy 7-8 millióból megvan az 1-éves kocsid
üdv zoli

Egy két napja egy E60 becsapódott az M7 esen is a szalagkorlátba, lehet az is M5 volt sőt, lehet pont az általatok linkelt. Már csak a rendőrök fényképezkedtek amikor odaértem, a kocsi traileren állt.
Kivizsgálom az M5 öst minden nap arra megyek el, de még életemben nem láttam azt a kereskedést. Jól rejtőzködnek :lol: Amúgy az általuk hírdetett a fekete 6-ost ismerem itt lakot a közelben. A híres törött fehér touring M5-re lett lecserélve szerintem. Természetesen panelház előtt parkol mindig.... :lol:

2010.06.23. 23:40

És ez?

2010.06.24. 06:45

simi64 írta:És ez?

Gyanúsan ocsó 3MFt egy újabb M5-ért biztos váltó/motor csere elött áll.

Jackson, aki a legrosszabbra gondol

2010.06.24. 12:42

jackson írta:
simi64 írta:És ez?

Gyanúsan ocsó 3MFt egy újabb M5-ért biztos váltó/motor csere elött áll.

Jackson, aki a legrosszabbra gondol

Helo
Elég gyorsan elkapkodták :wink:
üdv zoli

2010.06.27. 10:17

MChris írta:
Gabze írta:Szerintem, ha vkinek van egy kis gógyija, akkor 3 misiért ezt el tudja hozni:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/ ... al-3490152

Annyiért ajándék. :D

Gabze

ezt láttam én is Bacsekkal néztük anno Strobinak eléggé szét lett lopva azóta mióta a Bajor herceg oda adta egy cikk elejéig az autolabornak! Full nem értenek az autóhoz az eladók km eléggé visszafele ment bele!

Hogy érted, hogy szét lett lopva?
Úgy láttam, hogy lényegileg a cikk óta árulják, amikor az íródott, még elég jó állapotúnak gondolták. Azóta olyan rettentően sokat nem mehetett, és vszeg össze sem törték.

2010.06.30. 08:30

Blais írta:
MChris írta:
Gabze írta:Szerintem, ha vkinek van egy kis gógyija, akkor 3 misiért ezt el tudja hozni:

Gabze

ezt láttam én is Bacsekkal néztük anno Strobinak eléggé szét lett lopva azóta mióta a Bajor herceg oda adta egy cikk elejéig az autolabornak! Full nem értenek az autóhoz az eladók km eléggé visszafele ment bele!

Úgy láttam, hogy lényegileg a cikk óta árulják, amikor az íródott, még elég jó állapotúnak gondolták. Azóta olyan rettentően sokat nem mehetett, és vszeg össze sem törték.

Ki vette meg?? 8)

2010.06.30. 11:37

Blais írta:
MChris írta:

Gabze

Én személyesen láttam saját fényképeim alapján és anno autolaboros cikkekben lévő képek is megvannak:

Akkor rózsafa volt a bele most fekete
elöl BMW individual küszöblécek voltak (hátul is) most M5 van elől individual meg hátul
eltünt a telefon belőle,de kapott helyette egy touring tetőanntennát belefúrva a tetőbe :evil:
bal ajtóban a hangszóró kapott króm karikát a jobb még gyári
ajtó gomb szintén a bal oldalon króm lett...
BC gombra a kijelző nem ír ki semmit de BC állásba kerül a kijelző ez azért jelent valamit

akkor 120ekm volt benne a cikk idején 170 ha jól emlékszem...

kell akkor nézd meg költeni kell rá,de a cikk után volt egy másik gazda aki pár hónapra rá eladta 2. kereskedésben áll a cikk óta utolsóban már jó ideje.

2010.06.30. 11:38

Gabze írta:
Blais írta:
MChris írta:

Gabze

Ki vette meg?? 8)

akkor nem tudom, most éppen senki

2010.06.30. 16:04

MChris írta:
Gabze írta:
Blais írta:
MChris írta:

Gabze

Ki vette meg?? 8)

akkor nem tudom, most éppen senki

Azért kérdezem, mert lekapták a hirdetést a használtautóról.

2010.06.30. 17:01

Majd visszakerül...már csak 80ezer km-rel és fekete belsővel :lol: :lol:

2010.07.08. 10:43

Rekord

2010.07.10. 11:16

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/ ... an-3978111

Ez a szépség Madox autója?

2010.07.10. 11:19

MChris írta:
Blais írta:
MChris írta:

Gabze

Én személyesen láttam saját fényképeim alapján és anno autolaboros cikkekben lévő képek is megvannak:

Akkor rózsafa volt a bele most fekete
elöl BMW individual küszöblécek voltak (hátul is) most M5 van elől individual meg hátul
eltünt a telefon belőle,de kapott helyette egy touring tetőanntennát belefúrva a tetőbe :evil:
bal ajtóban a hangszóró kapott króm karikát a jobb még gyári
ajtó gomb szintén a bal oldalon króm lett...
BC gombra a kijelző nem ír ki semmit de BC állásba kerül a kijelző ez azért jelent valamit

akkor 120ekm volt benne a cikk idején 170 ha jól emlékszem...

kell akkor nézd meg költeni kell rá,de a cikk után volt egy másik gazda aki pár hónapra rá eladta 2. kereskedésben áll a cikk óta utolsóban már jó ideje.

Csak most vettem észre a választ :oops:
Hát igen, ha volt rá vevő és ilyen gyorsan eladásra kínálja, az nem túl jó jel. Meg amiket még leírtál, az sem. De most úgy tűnik, vki csak bevállalta.

2010.07.10. 11:50

Blais írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/bmw_m5_tokeletes_allapotban-3978111

Ez a szépség Madox autója?

6 millió felett van akkor igen :wink: komolyan igen az ővé

2010.07.10. 18:47

Sziasztok!

Ezt ismeri valaki?

Üdv.

Odus

2010.07.10. 21:09

odus írta:Sziasztok!

Ezt ismeri valaki?

Üdv.

Odus

Mindig gyanúsak nekem a szerviz előtti képekkel hirdetett autók. Miért pont ott kell feltétlenül lefényképezni? Lehet, hogy azért, mert ott és akkor lett elege a tulajnak az autóból, mivel olyan nagy baja van és/vagy olyan sokszor javíttatta már?

2010.07.23. 18:55

Figyeld!

2010.07.23. 21:36

simi64 írta:Figyeld!

:hányás
Hozzászólás küldése

VigLink badge