![]() |
2008.04.23. 21:38
efer írta:Labi írta:bakker! minek írtok ilyenket!..összecsinálom magam!
...milyen hangot hallotok pontosan? Az én motorom mindíg zajosabb ha hidegen indítom és az meg is szűnik teljesen, mikor a mutató elhagyja a kék mezőt, de ezzel nem mondok ujat! ...gondolom
![]()
azért kíváncsi vok![]()
kerepelő hangot nem igazán hallok, de azért zakatol, ha hidegen indítom, netán két nap leállás után...ami gondolom normális.
próbáld meg elképzelni, milyen hangot adhat ki az, amikor nagyon közelről rácsap a vezérműtengely egy fémfelületre. és ezt nagyon gyors egymásutánban. tényleg olyan, mint egy kereplő - abszolút meg lehet különböztetni a motorból jövő mindenféle hangtól. de nekem csak több nap állás után, és kb 1-2 másodpercig csinálja, rögtön indításkor. utána semmi.
2008.04.24. 11:33
2008.04.24. 20:50
2008.04.24. 21:05
evient írta:Ma dugóban állva kb 20 perc alatt majdnem felforrt a vízem, amikor indult a sor 1 perc alatt visszaállt középre a mutató. Rátettem a fűtést is de csak melegedett. Ez termosztát hiba? vagy mi?????????
Sos
2008.04.26. 11:30
efer írta:próbáld meg elképzelni, milyen hangot adhat ki az, amikor nagyon közelről rácsap a vezérműtengely egy fémfelületre. és ezt nagyon gyors egymásutánban. tényleg olyan, mint egy kereplő - abszolút meg lehet különböztetni a motorból jövő mindenféle hangtól. de nekem csak több nap állás után, és kb 1-2 másodpercig csinálja, rögtön indításkor. utána semmi.
2008.04.29. 23:42
2008.05.03. 21:11
2008.05.03. 22:24
rolomen írta:Hali!
Érdekelne a véleményetek a következő hibára: Minap mentünk a M7-es majd kicsi emelkedő 90-100km motor lefullad majd ujraidul felreáll megnéz semmi különleges. Megy tovább előzés 120-130 befullad megint (elég kellemetlen) vészvillogó odalra huzódás majd 40-50 körül ujraindul... Ezt még megcsinálta utána 3* 4* de már ujra sem indult menet közben hanem félreáll öninditóz s nagy nehezen ujraindul.
Gondoltuk dugulás vettünk bele ilyen csoda tisztitó folyadékot de csinálta továbbra is. Majd végül rájöttünk ha nem megyünk vele gyorsan (90 felett) akkor nem áll le 10 km ként s igy most működik szépen van ereje gyorsul s minden okénak tűnik (520I 97-es 170000km).
Szerintetek mi lehet a gond? Benzinpumpa gyújtás elektronika relék....
Előre köszi az 5leteket
2008.05.04. 01:22
2008.05.04. 10:08
rolomen írta:Hali!
Érdekelne a véleményetek a következő hibára: Minap mentünk a M7-es majd kicsi emelkedő 90-100km motor lefullad majd ujraidul felreáll megnéz semmi különleges. Megy tovább előzés 120-130 befullad megint (elég kellemetlen) vészvillogó odalra huzódás majd 40-50 körül ujraindul... Ezt még megcsinálta utána 3* 4* de már ujra sem indult menet közben hanem félreáll öninditóz s nagy nehezen ujraindul.
Gondoltuk dugulás vettünk bele ilyen csoda tisztitó folyadékot de csinálta továbbra is. Majd végül rájöttünk ha nem megyünk vele gyorsan (90 felett) akkor nem áll le 10 km ként s igy most működik szépen van ereje gyorsul s minden okénak tűnik (520I 97-es 170000km).
Szerintetek mi lehet a gond? Benzinpumpa gyújtás elektronika relék....
Előre köszi az 5leteket
2008.05.04. 18:00
Labi írta:sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni. észrevettem, hogy ma az angel eyes lámpámban lévő pici izzók vibrálnak mikor felkapcsolom. a projektor nem! mi lehet a baj? idegesítő nagyon!!![]()
volt már vkinek ilyen? mit csináljak? utángyártott a lámpa.
köszi!!
Labi
2008.05.10. 01:33
2008.05.10. 22:31
2008.05.11. 08:15
olvastam valamelyik tropicban hogy valakinek ugyan ez volt a problémáéja igazán ezek a lámpák csak mutatosak de nem a forgalomba valo azt hiszem pappkari járt igy meg vete aztán majdnem segbe vágták mert nem láttszik mikor fekezet. ki is cserélte már az eredetire.Pofa írta:Sziasztok!
Kicsit tanácstalan vagyok az utángyártott hátsó ledes lámpáimmal kapcsolatban. 520D BMW-m van 2000 évjáratú. Megvettem a lámpákat, fúrtam, faragtam, bekötöttem. Az 5w-os égős megoldást választottam. Na most igazán a világítás fényerejével nem vagyok megelégedve. Nappal nem is lehet látni, hogy világít. Szétszettem a lámpát, hogy megnézzem a ledeket. Az összes (pontosan 8db) működik. Amit tapasztaltam, hogy a fénycső a széleknél ahol a ledek megvilágítják tökéletes a közepénél már nem. Van erre valami magyarázat, vagy ilyen rosszak az utángyártott lámpák? Ha valaki tud valami tanácsot adni megköszönném.
2008.05.11. 08:17
szerintem az ereszt a lengescsilapizodazert sziszegluxa írta:Sziasztok!
Mar par napja a kovetkezo idegesito dolgot tapasztalom a bal elso kerekem felol: Mikor valamilyen uthiban megyek keresztul, akkor egy szisszeno hang jon a kerek felol, de csak azon az oldalon. Az autot megmozgatva nem hallok semmi hangot a lengescsillapitotol, csak menet kozben jon elo.
Ki ment a gaz a lengescsillapitombol vagy mi lehet a gond?
2008.05.12. 08:47
2008.05.15. 20:29
2008.05.15. 22:58
2008.05.16. 00:25
Labi írta:Sziasztok!
egy kérdésem volna....
az autóba beültem, gyujtás, majd kaptam a pofámba a következő hibaüzit: "ellenőrizzem a hűtővíz mennyiségét"
...mondom elindulok, hazaérek, holnap reggel hidegen megnézem és töltök utána...
na majd elindultam és olyan 15km után megálltam, leállítottam a paripát 2 órára...
majd újra gyújtás, de a hibaüzi nem jelentkezett. Hazaértem, leállítottam, majd megint gyújtás, hátha..... de semmi.
milyen időközönként jelzi ha baj van, vagy alacsony a szint? ....mondjuk hozzátartozik a meséhez, hogy elötte való hétvégén ellenőriztem és akkor a szokásos magasságban volt az úszó! ...szóval nem tudom minek ugrál, "ha meg töketlen, akkor mit ugrál, mire fel"![]()
tudtok erről egy kis felvilágosítást adni! volt már vkinek ilyen "problémája" ...mert töltök utána, abban nem lesz hiba....
köszönöm!!
2008.05.16. 08:27
Brumi írta:Még mindig jobb, mintha nem jelezné, hogy elfogyott a víz!