Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

2010.09.21. 23:17

Sali645 írta:
Blais írta:
Sali645 írta:
lepke írta:Helo
Azért a kerregő diesel nem olyan rossz :wink: :wink: :wink:

Kép Kép

www.zeperfs.com

Látom az eredmény táblát! De akkor sem venném meg,pedig volt 630as is. Bár elismerésre méltó az a teljesítmény amit a 35d tud!

Én maradok a V8nál. Enni eszik,de ez hidegen hagy,az élmény a lényeg amit a benzines V8 hangja ad,na meg a teljesítmény. A 35d nagyon nem sokkal van lemaradva,ezért el is ismerem. De aki benzines az benzines,én az vagyok! És maradok is

Azért az az igazsághoz tartozik, hogy ezek a 645ci adatok a kabrióra vonatkoznak (ha jól látom), a kupé elvileg lényegesen/érezhetően könnyebb, szilárdabb, gyorsabb, rugalmasabb. Ha lenne 535d kabrió, az is jóval gyengébb értékeket hozna.

Van benne valami,mert más a légellenállása egy coupénak valóban. Na meg csak V8as.. Meg benzines.

A döntő inkább a tömeg. A kabrió mindig sokkal nehezebb. Ezért aztán lényegesen rosszabb a súly/lóerő aránya, ergo ványadtabb menetteljesítmények.

2010.09.21. 23:38

Sali645 írta:
Blais írta:
Sali645 írta:
lepke írta:Helo
Azért a kerregő diesel nem olyan rossz :wink: :wink: :wink:

Kép Kép

www.zeperfs.com

Látom az eredmény táblát! De akkor sem venném meg,pedig volt 630as is. Bár elismerésre méltó az a teljesítmény amit a 35d tud!

Én maradok a V8nál. Enni eszik,de ez hidegen hagy,az élmény a lényeg amit a benzines V8 hangja ad,na meg a teljesítmény. A 35d nagyon nem sokkal van lemaradva,ezért el is ismerem. De aki benzines az benzines,én az vagyok! És maradok is

Azért az az igazsághoz tartozik, hogy ezek a 645ci adatok a kabrióra vonatkoznak (ha jól látom), a kupé elvileg lényegesen/érezhetően könnyebb, szilárdabb, gyorsabb, rugalmasabb. Ha lenne 535d kabrió, az is jóval gyengébb értékeket hozna.

Van benne valami,mert más a légellenállása egy coupénak valóban. Na meg csak V8as.. Meg benzines.

Szia Sali.
Én már hónapokon keresztül próbáltam meggyőzni a Dieseles klubtársakat,hogy csak a benzines BMW az igazi :franko: sikertelenül.Érveltem a lágy járására,az illatára,dinamikus mozgására,kecsességére és nem utolsó sorban a megbízhatóságára, kitartására,mindez hiába.Hozzá tettem hogy ők járjanak csak Diesellel,de nekem BMW,csak benzines kell és V8,mert ez az igazi.Már bele fáradtam és abba hagytam a harcot,DE ITT EGY ÚJ KLUBTÁRS,AKI ÁTÉRZI MI IS
A VALÓSÁG.KÖSZÖNÖM.Üdv. :lol: bmwdance :taps: :bmwkiraly :dance3 :lol :hehe :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin

Benzin

2010.09.22. 00:14

Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.
Én nem akarok meggyőzni, már senkit az ellenkezőjéről,csak még egyszer hasonlítsuk össze a benzit meg a gázolajat.Ha a benzint kiöntöd,hamarosan elpárolog,mi van ha kiöntöd a .............................................................
Mindenki saját tapasztalatára,képzelőerejére bízom. :dance3 :benzin :dance3

Re: Benzin

2010.09.22. 19:21

apa írta:mi van ha kiöntöd a

Dehogy öntöm ki :!:
:lol:

2010.09.22. 20:26

simi64 írta:
apa írta:mi van ha kiöntöd a

Dehogy öntöm ki :!:
:lol:

Miért, inkább megiszod? Tudom a SÖRT. :lol:
:benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin

2010.09.22. 22:09

apa írta:Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.
Én nem akarok meggyőzni, már senkit az ellenkezőjéről,csak még egyszer hasonlítsuk össze a benzit meg a gázolajat.Ha a benzint kiöntöd,hamarosan elpárolog,mi van ha kiöntöd a .............................................................

Helo apa
Látom a Sali klubtárssal NAGYON egymásra találtatok
Rágyújtok már egy cigire :lol:
Ezért van még csak benzin a Világon :lol: :lol: hogy a dohányosok NE maradjanak TŰZ nélkül :lol: :lol: :lol:

2010.09.22. 22:21

Zoli! most nem egy benzines húz kis a xarból, míg a romot építik? :lol: :lol:

2010.09.22. 22:27

Labi írta:Zoli! most nem egy benzines húz kis a xarból, míg a romot építik? :lol: :lol:

Helo
Jól van má :wink: :wink: :lol: :lol: 745Li

2010.09.22. 22:32

lepke írta:
apa írta:Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.

Helo apa
Ezért van még csak benzin a Világon :lol: :lol: hogy a dohányosok NE maradjanak TŰZ nélkül :lol: :lol: :lol:

A Sali klubtárs, nagyon rendes embernek tűnik.
Ezek szerint,csak ennyi pénzed van benzinre,hogy a gyújtódba legyen,mert a többit,mind el gázolajozod. :lol:
:benzin :bayan :ezelment :benzin :bayan :ezelment

2010.09.22. 22:35

apa írta:
lepke írta:

Helo apa

Ezek szerint,csak ennyi pénzed van benzinre,hogy a gyújtódba legyen,mert a többit,mind el gázolajozod. :lol:

Helo apa
Csak annyira jönne be a megérzésem MINT ahogy te belépsz ebbe a topikba
biztosan lottóznák :lol: :lol: :lol:

2010.09.22. 22:40

lepke írta:
apa írta:
lepke írta:

Helo apa

Helo apa
Csak annyira jönne be a megérzésem MINT ahogy te belépsz ebbe a topikba
biztosan lottóznák :lol: :lol: :lol:

Miért mit érzel?
Csak nem ötösöd lesz a héten? :lol:
Felezünk-felezünk! :lol:

2010.09.22. 22:54

lepke írta:
Labi írta:Zoli! most nem egy benzines húz kis a xarból, míg a romot építik? :lol: :lol:

Helo
Jól van má :wink: :wink: :lol: :lol: 745Li

élni tudni kell! :lol: :lol:

2010.09.22. 23:20

Sali645 írta:Kivételes olyan emberrel találkozni,aki így szereti a benzinest mint én is. apa ilyen és nagyon sok mindent tud róluk,és persze V8 szeretet nála is jelen van ahogy Labi-nál ismeg gondolom még Oroszlánnál és lepkénél is,bár nem értem lepke te mért jársz kályhával.. :lol: :lol: :lol:
Rendes emberek vagytok!

:benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :bmwkiraly :franko: :franko:

lepke: akkor hétfőn :lol: :lol: :lol:
de a koncertre se feledj ám el szervezkedni :lol: :lol: :lol:

Ui: Sört viszek hétfőre,együtt isszuk a Soproni Démont :lol: :lol:

Ebben a hozzászólásban kilóg a lóláb,bár ezt te is látod. :benzin :franko: :benzin :franko: :benzin :franko: :bmwkiraly bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance

2010.09.22. 23:42

Sali645 írta:
apa írta:
Sali645 írta:Kivételes olyan emberrel találkozni,aki így szereti a benzinest mint én is. apa ilyen és nagyon sok mindent tud róluk,és persze V8 szeretet nála is jelen van ahogy Labi-nál ismeg gondolom még Oroszlánnál és lepkénél is,bár nem értem lepke te mért jársz kályhával.. :lol: :lol: :lol:
Rendes emberek vagytok!

:benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :bmwkiraly :franko: :franko:

lepke: akkor hétfőn :lol: :lol: :lol:
de a koncertre se feledj ám el szervezkedni :lol: :lol: :lol:

Ui: Sört viszek hétfőre,együtt isszuk a Soproni Démont :lol: :lol:

Ebben a hozzászólásban kilóg a lóláb,bár ezt te is látod. :benzin :franko: :benzin :franko: :benzin :franko: :bmwkiraly bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance bmwdance

Köszönöm az észrevételt,valóban :benzin :franko: :benzin :franko: :benzin :franko:

Látod milyen vagy?Ha egy kicsit nem figyelsz. :benzin :benzin :benzin

2010.09.23. 19:12

apa írta:Csak nem ötösöd lesz a héten? :lol:

Itt mindenkinek ötöse van!!! :D

2010.09.23. 20:17

simi64 írta:
apa írta:Csak nem ötösöd lesz a héten? :lol:

Itt mindenkinek ötöse van!!! :D

Figyeld a Lepkét,van valami titka,de még ma este elmondja. :lol: