![]() |
2010.09.21. 23:17
Sali645 írta:Blais írta:Sali645 írta:
Látom az eredmény táblát! De akkor sem venném meg,pedig volt 630as is. Bár elismerésre méltó az a teljesítmény amit a 35d tud!
Én maradok a V8nál. Enni eszik,de ez hidegen hagy,az élmény a lényeg amit a benzines V8 hangja ad,na meg a teljesítmény. A 35d nagyon nem sokkal van lemaradva,ezért el is ismerem. De aki benzines az benzines,én az vagyok! És maradok is
Azért az az igazsághoz tartozik, hogy ezek a 645ci adatok a kabrióra vonatkoznak (ha jól látom), a kupé elvileg lényegesen/érezhetően könnyebb, szilárdabb, gyorsabb, rugalmasabb. Ha lenne 535d kabrió, az is jóval gyengébb értékeket hozna.
Van benne valami,mert más a légellenállása egy coupénak valóban. Na meg csak V8as.. Meg benzines.
2010.09.21. 23:38
Sali645 írta:Blais írta:Sali645 írta:
Látom az eredmény táblát! De akkor sem venném meg,pedig volt 630as is. Bár elismerésre méltó az a teljesítmény amit a 35d tud!
Én maradok a V8nál. Enni eszik,de ez hidegen hagy,az élmény a lényeg amit a benzines V8 hangja ad,na meg a teljesítmény. A 35d nagyon nem sokkal van lemaradva,ezért el is ismerem. De aki benzines az benzines,én az vagyok! És maradok is
Azért az az igazsághoz tartozik, hogy ezek a 645ci adatok a kabrióra vonatkoznak (ha jól látom), a kupé elvileg lényegesen/érezhetően könnyebb, szilárdabb, gyorsabb, rugalmasabb. Ha lenne 535d kabrió, az is jóval gyengébb értékeket hozna.
Van benne valami,mert más a légellenállása egy coupénak valóban. Na meg csak V8as.. Meg benzines.
2010.09.22. 00:14
2010.09.22. 19:21
apa írta:mi van ha kiöntöd a
2010.09.22. 20:26
simi64 írta:apa írta:mi van ha kiöntöd a
Dehogy öntöm ki![]()
2010.09.22. 22:09
apa írta:Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.
Én nem akarok meggyőzni, már senkit az ellenkezőjéről,csak még egyszer hasonlítsuk össze a benzit meg a gázolajat.Ha a benzint kiöntöd,hamarosan elpárolog,mi van ha kiöntöd a .............................................................
Mindenki saját tapasztalatára,képzelőerejére bízom.![]()
![]()
2010.09.22. 22:21
2010.09.22. 22:27
Labi írta:Zoli! most nem egy benzines húz kis a xarból, míg a romot építik?![]()
2010.09.22. 22:32
lepke írta:apa írta:Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.
Én nem akarok meggyőzni, már senkit az ellenkezőjéről,csak még egyszer hasonlítsuk össze a benzit meg a gázolajat.Ha a benzint kiöntöd,hamarosan elpárolog,mi van ha kiöntöd a .............................................................
![]()
Helo apa
Látom a Sali klubtárssal NAGYON egymásra találtatok
Rágyújtok már egy cigire![]()
Ezért van még csak benzin a Világon![]()
hogy a dohányosok NE maradjanak TŰZ nélkül
![]()
![]()
2010.09.22. 22:35
apa írta:lepke írta:apa írta:Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.
![]()
Helo apa
![]()
![]()
A Sali klubtárs, nagyon rendes embernek tűnik.
Ezek szerint,csak ennyi pénzed van benzinre,hogy a gyújtódba legyen,mert a többit,mind el gázolajozod.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.09.22. 22:40
lepke írta:apa írta:lepke írta:apa írta:Ha ebben a topicban vissza olvasol,szembesülhetsz azokkal a mondatokkal,amit az imént apukádtól idéztél,én is el mondtam a klubtársaknak.Hozzá teszem,én DIESELLEL dolgozom,de személy autóban csak a benzinest tudom a házam körül elviselni.Sajnos,a mai világ kényszeríti az autógyártókat a minél több Diesel gyártására és el is hitetik a néppel, hogy az sokkal inkább környezet barát.
![]()
Helo apa
![]()
![]()
A Sali klubtárs, nagyon rendes embernek tűnik.
Ezek szerint,csak ennyi pénzed van benzinre,hogy a gyújtódba legyen,mert a többit,mind el gázolajozod.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Helo apa
Csak annyira jönne be a megérzésem MINT ahogy te belépsz ebbe a topikba
biztosan lottóznák![]()
![]()
2010.09.22. 22:54
lepke írta:Labi írta:Zoli! most nem egy benzines húz kis a xarból, míg a romot építik?![]()
Helo
Jól van má![]()
![]()
![]()
745Li
2010.09.22. 23:20
Sali645 írta:Kivételes olyan emberrel találkozni,aki így szereti a benzinest mint én is. apa ilyen és nagyon sok mindent tud róluk,és persze V8 szeretet nála is jelen van ahogy Labi-nál ismeg gondolom még Oroszlánnál és lepkénél is,bár nem értem lepke te mért jársz kályhával..![]()
![]()
![]()
Rendes emberek vagytok!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lepke: akkor hétfőn![]()
![]()
![]()
de a koncertre se feledj ám el szervezkedni![]()
![]()
![]()
Ui: Sört viszek hétfőre,együtt isszuk a Soproni Démont![]()
2010.09.22. 23:42
Sali645 írta:apa írta:Sali645 írta:Kivételes olyan emberrel találkozni,aki így szereti a benzinest mint én is. apa ilyen és nagyon sok mindent tud róluk,és persze V8 szeretet nála is jelen van ahogy Labi-nál ismeg gondolom még Oroszlánnál és lepkénél is,bár nem értem lepke te mért jársz kályhával..![]()
![]()
![]()
Rendes emberek vagytok!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lepke: akkor hétfőn![]()
![]()
![]()
de a koncertre se feledj ám el szervezkedni![]()
![]()
![]()
Ui: Sört viszek hétfőre,együtt isszuk a Soproni Démont![]()
Ebben a hozzászólásban kilóg a lóláb,bár ezt te is látod.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Köszönöm az észrevételt,valóban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2010.09.23. 19:12
apa írta:Csak nem ötösöd lesz a héten?![]()
2010.09.23. 20:17
simi64 írta:apa írta:Csak nem ötösöd lesz a héten?![]()
Itt mindenkinek ötöse van!!!
2010.09.24. 22:57
apa írta:simi64 írta:apa írta:Csak nem ötösöd lesz a héten?![]()
Figyeld a Lepkét,van valami titka,de még ma este elmondja.
2010.09.25. 09:51
Sali645 írta:lepke írta:apa írta:simi64 írta:apa írta:Csak nem ötösöd lesz a héten?![]()
Figyeld a Lepkét,van valami titka,de még ma este elmondja.
Helo apa
Nekem nem kell az ötös találat ELÉG a GÁZOLAJ
ÉN 200-fölött is spórolok CSAK 18 liter![]()
Jól odatoltad az arcának Zoli!![]()
Öröm nézni ezt a fotót,de akkor is![]()
2010.09.25. 10:43
Morello írta:
És még be sem köti magát
2010.09.25. 19:23