Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.01.01. 22:33

Ismeri valaki ezt a céget? ELAN & Kolton AutoTrader
Ha feltámasztottam a vasam, nyár végére kéne venni valami igen schnell szörnyet! Csak csókolgatni, a garázsba :lol:
Sőt hoznak be modern autókat is és tekintve, hogy kint egy zsír 335i 7.5milla újonnan...
8O Audi Q7 7.3milla zsír 8O

2008.01.01. 23:44

ViSoR írta:
Diabolica írta:
ViSoR írta:BUÉK és BUÉK. Kicsit én is kivittem terelgetni a gépet, de megijeszt a néha fellépő alulkormányzottsága. Dagadt dög :lol: Az igazi élmény a kölcsön kapott új verdám, egy 1.2-es dízel új Panda volt. Nagyon jó kis kocsi, ezerszer különb, mint a Punto. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki aki városi autót keres az igazi mellé! Autópálya fogyasztása 3.8liter, Pesten 5.1 és mégis egész nyomatékos. BUÉK.

Váltógomb van még benne, vagy netán automata?

Figyeled a csávót, egy született Benny Hill.

Fiúk! Ti gyanúsak vagytok nekem! Nem vagytok ki házasok?? :lol: :lol: :?:

2008.01.02. 00:35

ViSoR írta:Ismeri valaki ezt a céget? ELAN & Kolton AutoTrader
Ha feltámasztottam a vasam, nyár végére kéne venni valami igen schnell szörnyet! Csak csókolgatni, a garázsba :lol:
Sőt hoznak be modern autókat is és tekintve, hogy kint egy zsír 335i 7.5milla újonnan...

Nem semmi az E60 M5 18 milla :!: Nem elég hogy tele vannak lével és még ráadásul minden olcsó is náluk :oops:

2008.01.02. 12:23

Labi írta:
ViSoR írta:
Diabolica írta:
ViSoR írta:BUÉK és BUÉK. Kicsit én is kivittem terelgetni a gépet, de megijeszt a néha fellépő alulkormányzottsága. Dagadt dög :lol: Az igazi élmény a kölcsön kapott új verdám, egy 1.2-es dízel új Panda volt. Nagyon jó kis kocsi, ezerszer különb, mint a Punto. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki aki városi autót keres az igazi mellé! Autópálya fogyasztása 3.8liter, Pesten 5.1 és mégis egész nyomatékos. BUÉK.

Váltógomb van még benne, vagy netán automata?

Figyeled a csávót, egy született Benny Hill.

:hangos: Nemmmm!

2008.01.02. 13:06

admin írta:

Nem semmi az E60 M5 18 milla :!: Nem elég hogy tele vannak lével és még ráadásul minden olcsó is náluk :oops:

Még egy 135i-vel is beérném, 6 milla kint egy zsír. Hatszor annyit keresnek, fele $ a benzin és fele $ az autó.Kép

Nem, én nem a pénzre utazom! :lol:

2008.01.02. 14:51

ViSoR írta:
admin írta:

Még egy 135i-vel is beérném, 6 milla kint egy zsír. Hatszor annyit keresnek, fele $ a benzin és fele $ az autó.Kép

Nem, én nem a pénzre utazom! :lol:

:?: ezt egy kicsit kifejtenéd?

2008.01.02. 15:26

Nem.

2008.01.02. 17:07

ViSoR írta:Nem.

akkor ez megint csak egy olyan gyenge poán próbált lenni, mint amilyen korábban már többször is....gondolom...... :hányás -tőle

2008.01.02. 17:57

A poén az lett volna, hogy én a jóképű palikra bukok, nem a pénzesekre, amit szerintem mindenki megértett. Azért nem fejtettem ki, mert akkor meg jöttél volna azzal, hogy buzi vagyok meg, hogy te nem vagyok pénzes blabla. Nem illendő dolog azt írni valakinek, hogy hánysz a poénjaitól, mégha azok nem is jók. Mommy and Daddy, didnt love U sunshine? :lol:

2008.01.02. 18:54

ViSoR írta:A poén az lett volna, hogy én a jóképű palikra bukok, nem a pénzesekre, amit szerintem mindenki megértett. Azért nem fejtettem ki, mert akkor meg jöttél volna azzal, hogy buzi vagyok meg, hogy te nem vagyok pénzes blabla. Nem illendő dolog azt írni valakinek, hogy hánysz a poénjaitól, mégha azok nem is jók. Mommy and Daddy, didnt love U sunshine? :lol:

Ami igaz az igaz....én nem vettem le.....

De ha levettem volna akkor: "akkor meg jöttél volna azzal, hogy buzi vagyok meg, hogy te nem vagyok pénzes blabla...."

Akkor most mikről beszélünk? :lol: :lol: :lol:

Azt hogy hányok a poénjaidtól, itt már mindenki tudja, de az eredeti leosztás szerint én vagyok a sértődékeny nem Te :!: :!: :!:

De ne untassuk a többieket...... :sör: (kár hogy ettől is :hányás )

2008.01.02. 23:31

Jóvan jóvan, próbálok vigyázni a lelki csipkéidre.

Járt már valaki innen a Lillafüredi Hotel Palotában? Kollégám azt mondja az ország legszebb helye. Megfontolandó egy túra oda azt hiszem! Hunguest HOTEL Palota Link Tényleg gyönyörű hely, csak kicsit sokallom az apartman "ellátásért" a 36eFt/fő/éj-t! A reggelis meg 46rugó 8O valakinek meg kell esküdni, hogy tényleg ennyire jó...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ViSoR 2008.01.02. 23:40-kor.

2008.01.02. 23:40

ViSoR írta:Jóvan jóvan, próbálok vigyázni a lelki csipkéidre.

Járt már valaki innen a Lillafüredi Hotel Palotában? Kollégám azt mondja az ország legszebb helye. Pár napos kirándulásra mennék a bordával és akkor már ott is aludnánk két éjjelt. Hunguest HOTEL Palota Link Tényleg gyönyörű hely, csak kicsit sokallom az apartman "ellátásért" a 36eFt/fő/éj-t! A reggelis meg 46rugó 8O valakinek meg kell esküdni, hogy tényleg ennyire jó...

A hely szép már jártam ott töbször.De a hotelba nem voltunk.

2008.01.02. 23:41

Gondolom lehet olcsóbb helyen is aludni. Nekem elég, ha végigsétálhatok egyszer benne és a kertjében.

2008.01.03. 00:02

ViSoR írta:Gondolom lehet olcsóbb helyen is aludni. Nekem elég, ha végigsétálhatok egyszer benne és a kertjében.

Szia!

A kertjében végigsétálhatsz, azért nem szól senki. Belül nem olyan nagy, mint azt gondolnád.... Bemész.. recepció... utána egy nagy hall kis asztalokkal, ahol ha jól emlékszek el is kortyolhatsz egy kávét. Innen eljutsz az étterembe... és innen indul nagy lépcső ami a szobákhoz vezet. Ha a lépcsőn felész, akkor már csak egy nagy folyosót látsz sok ajtóval. :D Nem nagy, de szép nagyon. A nagy lépcsőn érdemes felmenni, gyönyörű.
Nagy kastély rajongó vagyok. Nem vendégként voltam :cry: . A recepciós húzta a száját, de végül megengedte, hogy körülnézzünk egy kicsit.
Ha ott akarsz tölteni egy estét, a kastélytól 20m-re! van egy másik kis szálló 3-ad áron (vagy még olcsóbban) és az is nagyon jól néz ni. Láttam a szobáját.... korrekt. :wink:

Zsigu
ui: Ha szép kastélyt szeretnél látni akkor Schönbrunn ... egy egész nap kell rá mert akkora :)

2008.01.03. 14:22

ViSoR írta:Gondolom lehet olcsóbb helyen is aludni. Nekem elég, ha végigsétálhatok egyszer benne és a kertjében.

Azt írják, hogy két óra az út oda, nyilván kettő vissza, miért nem alszol otthon ha csak sétálni akarsz? Kutyákat beengednek egyáltalán? Nem nagyon írtak ilyet.....

2008.01.03. 19:05

Én speciell nem értek egyet...

2008.01.03. 19:11

Ezt a könyvet vajon nem lehet magyarul beszerezni valahonnan? Tud valaki infót?

Kép

2008.01.03. 19:16

Nah az amcsi e-bay-en találtam egy könyvet, de az is angol! Ha esetleg valaki tudna segíteni, szívesen venném!

2008.01.03. 21:03

Nézni a kaját vagy megenni az két dolog. Ráadásul könyv?? Még, ha film lenne.

2008.01.03. 23:39

ViSoR írta:Nézni a kaját vagy megenni az két dolog. Ráadásul könyv?? Még, ha film lenne.

Film híján marad a könyv...

Megnéztem az Amazon-on is, de ott is csak angolul van! :?
Hozzászólás küldése

VigLink badge