![]() |
2008.10.24. 10:55
2008.10.24. 11:10
strobi írta:kovessyroli írta:strobi írta:kovessyroli írta:ezt az autót véletlenül nem ismeri valaki![]()
http://www.hasznaltauto.hu/2443912_bmw_530_1999
nagyon piszkálja a fantáziámat, a képek és a leírás alapján nem tűnik rossznak.
Roli neked nem régen még 530D volt.... kár volt eladni...![]()
Ez igy a képek alapján elég jónak tűnik...
azóta is arról álmodozom. sajnos engem is utolért a gazdasági világválság, meg a gázáremelés, mint SXOE-t![]()
azon agyalok egyfolytában, hogyan tudnék magamnak szerezni egyet.![]()
occsón & jót.
ez annyira teccik, hogy fel kellene mennem bp-re megnézni.
nem lenne rossz, ha valaki a fórumról jelezné, hogy ez a nagypapája autója, és az öreg csak vasárnap használta templomba járásra, ezért van benne kevés km.
TÉNYLEG SENKI SEM ISMERI A KOCSIT?
Azt irja,hogy első gazdás és 18M volt az ára új korában.... feltehetően akkor tuja igazolni a kilómétert és a valában sérülés mentességet is...
Mondjuk ez a sérülés mentes duma nálunk már 2 értelmű...
Mert van az amelyik valóban nem koccant.nem puffant,nem kellett festegetni...
Meg van a másik ami "jelenleg" sérülés mentes vagyis már le volt vágva valamelyik negyed...vagy sárvédő csere alvázszámmal meg ilyenek...
![]()
![]()
2008.10.24. 14:19
vaszarig írta:strobi írta:kovessyroli írta:strobi írta:kovessyroli írta:ezt az autót véletlenül nem ismeri valaki![]()
azóta is arról álmodozom. sajnos engem is utolért a gazdasági világválság, meg a gázáremelés, mint SXOE-t![]()
occsón & jót.
nem lenne rossz, ha valaki a fórumról jelezné, hogy ez a nagypapája autója, és az öreg csak vasárnap használta templomba járásra, ezért van benne kevés km.
Azt irja,hogy első gazdás és 18M volt az ára új korában.... feltehetően akkor tuja igazolni a kilómétert és a valában sérülés mentességet is...
Meg van a másik ami "jelenleg" sérülés mentes vagyis már le volt vágva valamelyik negyed...vagy sárvédő csere alvázszámmal meg ilyenek...
![]()
![]()
Tényleg szép, de azért én megkérdezném, hogy az első lökhárítónál a grillnél miért nincs meg az a rész, ami színre van fújva? Mert ha jól látom, az hibádzik! Ja, és én úgy tudtam, hogy ami M-packet-es volt, azon nem voltak lefestve a díszlécek?!
2008.10.24. 15:54
admin írta:vaszarig írta:strobi írta:kovessyroli írta:strobi írta:kovessyroli írta:ezt az autót véletlenül nem ismeri valaki![]()
occsón & jót.
![]()
![]()
Tényleg szép, de azért én megkérdezném, hogy az első lökhárítónál a grillnél miért nincs meg az a rész, ami színre van fújva? Mert ha jól látom, az hibádzik! Ja, és én úgy tudtam, hogy ami M-packet-es volt, azon nem voltak lefestve a díszlécek?!
Hát igen a gyári M-nél nincs színre fújva a léc hanem körbe fekete.De ha jól megnézem az első lökös mintha nem is gyári lenne hanem az a fajta amiből nem lehet kivenni a diszlécet de lehet csak a kép csalóka.De a hátsónál látszik hogy kivehető disz léces.
2008.10.24. 17:32
jackson írta:Miro525 írta:Celtic írta:Miro525 írta:Kozsi Strobi a infot es meg egy link :http://www.hasznaltauto.hu/2433760_bmw_528ia_1996
Motorra kíváncsi lennék..
Mer a motorra?
Szia konkurens Miro525 (már mint a 528i Touring megnézése ügyében![]()
"Mer a motorra? " Gondolom azért arra mert még lehet attól jó állapotú a motorja.
Most akkor konkurencia vagy (már mint touringot keresel vagy sedant)?
A fodilaci (akinek megnéztem a kocsiját) mondtam, hogy Felvidéki vagy. Csak azt nem értem akkor miért nem németország felé kacsingtatsz? Ott sokkal olcsóbban (-regadó) tudsz jobb állapotú kocsikat keresni. Tényleg nem elzavarás miatt kérdezem (enyire nem zavar a vevő konkurencia) csak azért mert te megtudsz tenni olyat amit én nem (értsd behozni német autót).
Sajnos a kérdésedre nem válaszolhattam mivel elöbb én akartam megnézni fodilaci Touringját. Tehát a lepcses szájú Jackson legszivesebben azt írta volna:
Mit tudtok erről a kocsiról? Á semmit és közben Jackson a földet bámulja és rugdussa a port![]()
Jackson, aki nem érti
2008.10.24. 21:32
2008.10.24. 22:14
MChris írta:
Az és a motorháztető és a bal sárvédő is érdekesen illeszkedik
2008.10.25. 12:34
strobi írta:
Meg két féle belsővel adják vagy mi? Az egyiken szűrkés bőr a másikon meg vaj...
2008.10.25. 19:06
Schnitzer írta:strobi írta:
Meg két féle belsővel adják vagy mi? Az egyiken szűrkés bőr a másikon meg vaj...
Ez igaz.De ha jól megnézük ezt a másikat,akkor ennél is érdekes,hogy az ülés bézs szinű,a szőnyeg,a müszer fal alja legalább,a kárpit többi része,és a kézifék karnál a bőr borítás stb....meg szürke".Ez utólag kerülhetett bele. ja meg a lökösnél a diszléc ahogy Admin is látta le van fújva,meg egybe van a a lökösön.Hát fura dolgok vannak rajta.Nem is tudom.....
2008.10.25. 20:04
vaszarig írta:Schnitzer írta:strobi írta:
Ez igaz.De ha jól megnézük ezt a másikat,akkor ennél is érdekes,hogy az ülés bézs szinű,a szőnyeg,a müszer fal alja legalább,a kárpit többi része,és a kézifék karnál a bőr borítás stb....meg szürke".Ez utólag kerülhetett bele. ja meg a lökösnél a diszléc ahogy Admin is látta le van fújva,meg egybe van a a lökösön.Hát fura dolgok vannak rajta.Nem is tudom.....
Ami a belsejét illetni, nem feltétlenül utólagos, mivel szerintem ez individual volt! Azért nem teljesen bézs az egész! Volt ilyen, elég ritka! Láttam már ilyet egyébként feketébe is, mármint, hogy maga az ülőlap meg a háttámla bézs volt, de a műanyagok feketék!
2008.10.25. 20:49
Miro525 írta:Jackson ha voltal megnezni a fodilaci kocsijat es paszol neked akkor vedd meg es nemszolok egy szot se (mi meg nemegyetunk meg talakozot )te irta neki eloszor tied az elsobseg .Nemet fele azert nem kacsingatok mert mesze van es ha hozza szamitom a behozatal +tablak+ut akkor nem fer bele a penz keretembe jo kocsi .Pestre nekem csak 150km de alegkozelebbi nemet hatar 800km .Es asz hiszem (remelem) hogy itt sekni nem konkurencia senkinek ez klub es mindent meglehet beszelni
Prioritasom a touring de ha lenne sedan az se volna baj
![]()
PS:Milyen a fodilaci kocsija ?
2008.10.26. 23:10
kovessyroli írta:vaszarig írta:Schnitzer írta:strobi írta:
Ami a belsejét illetni, nem feltétlenül utólagos, mivel szerintem ez individual volt! Azért nem teljesen bézs az egész! Volt ilyen, elég ritka! Láttam már ilyet egyébként feketébe is, mármint, hogy maga az ülőlap meg a háttámla bézs volt, de a műanyagok feketék!
holnap felhívom a fószert, és kifaggatom, de el kell oszlatnom a félreértéseket, ebben az autóban nem bézs bőr van, hanem SÁRGA.
apámnak ugyanilyen volt a 28i-ben, élőben tök jól néz ki, bár egy kicsit én is furcsának találom az ezüst színhez. nekünk fekete tetőkárpittal volt ugyanez a sárga bőr, az összhatás tényleg szép volt.
2008.10.27. 07:57
strobi írta:MChris írta:
Az és a motorháztető és a bal sárvédő is érdekesen illeszkedik
2008.10.27. 11:27
2008.10.27. 11:57
efer írta:kovessyroli írta:vaszarig írta:Schnitzer írta:strobi írta:
holnap felhívom a fószert, és kifaggatom, de el kell oszlatnom a félreértéseket, ebben az autóban nem bézs bőr van, hanem SÁRGA.
apámnak ugyanilyen volt a 28i-ben, élőben tök jól néz ki, bár egy kicsit én is furcsának találom az ezüst színhez. nekünk fekete tetőkárpittal volt ugyanez a sárga bőr, az összhatás tényleg szép volt.
azért találod furcsának ezt a kombinációt (ezüst/bézs - sárga), mert nem létezett gyárilag. némi ízlés azért akadt münchenben...![]()
sztem elég nagy eséllyel utólag került bele.
2008.10.27. 17:18
simi64 írta:Pedig ez nem is csúnya
http://www.hasznaltauto.hu/2403842_bmw_m3_2001
2008.10.27. 21:48
jackson írta:simi64 írta:Pedig ez nem is csúnya
http://www.hasznaltauto.hu/2403842_bmw_m3_2001
Csak a Féktelenül című film, két lánya hiányzik belölle![]()
Jackson, aki megnyalta a szája szélét