![]() |
2007.08.05. 22:00
mate írta:Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan kérdésem,hogy az első lökhárítónak hol vannak a rögzítési pontjai? Le szeretném szedni,és azzal kapcsolatban érdekelnének instrukciók,jótancsáok stb.!
Előre is köszi!
2007.08.06. 12:21
2007.08.06. 12:38
mezoferi írta:Sziasztok!
1996_os 523i m van! Kérdésem az lenne, ha otthon cserélném le benne az olajat, akkor hogyan kell resetelni a computert, hogy a friss olajhoz mérten gyulladjon ki a zöld ledsor! Segítségeteket előre is köszönöm!
2007.08.06. 15:37
2007.08.06. 15:41
2007.08.06. 15:43
2007.08.06. 16:16
2007.08.06. 17:46
strobi írta:www.540is.com - ilyen csigát heggessz bele, ezt fogod érezni, a tuning boxot nem!!!
bocs-bocs, most látom, hogy a srác éppen filózik azon, hogy meghosszabbítsa-e a weblapját vagy sem, nézz vissza rá egy-két hét múlva, érdemes !! - nálam kezdőlap volt sokáig
2007.08.07. 14:18
admin írta:mate írta:Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan kérdésem,hogy az első lökhárítónak hol vannak a rögzítési pontjai? Le szeretném szedni,és azzal kapcsolatban érdekelnének instrukciók,jótancsáok stb.!
Előre is köszi!
A ködlámpa meleti két diszrácsot kiveszed és fölfelé van két darab 50-es torx csavar azt kiveszed meg a dob betétekből a csavarokat ami a lökösbe van és akkor egybe le lehet húzni a lököst kompleten.
2007.08.07. 23:16
2007.08.08. 01:35
2007.08.08. 07:14
2007.08.08. 08:23
Ali_Killer írta:Én köszönöm a választ nagyon kielégitő volt !!
Én se tudtam mire való !![]()
Nyomkodtam hogy mit csinál nem csinált semmit és el is felejtettem.
2007.08.08. 21:53
2007.08.08. 22:28
PMiki írta:Kedves márkatálsak!
A következő kérdésem lenne:
Adott egy kéziváltós 525-ös, mind a vátógombon mind a kuplungpedálon érezni lehet a motor remegését.
No a vátókart még értem de a kuplungpedált már nem és ez meglehetősen idegesít.
Ha emelem a motor fordulatszámát akkor ez jól érezhető a kuplungpedálom ami vibrál, 2000-es fordulatig még csak-csak de felette már nem jó.
Kérdezem a kézivátós elvtársakat, hogy náluk mi a helyzet.
Ha van valakinek kéziváltós dizele a BP-VÁC-DK-FÓT arany négyszögben és szánna rám egy kis időt kérem jelezze!
Ha bárkinek van ötlete a problémával kapcsoltban ne habozzon miven nagyon IDEGESÍT a dolog.
PMiki
2007.08.08. 22:40
mentoslaci írta:PMiki írta:Kedves márkatálsak!
A következő kérdésem lenne:
Adott egy kéziváltós 525-ös, mind a vátógombon mind a kuplungpedálon érezni lehet a motor remegését.
No a vátókart még értem de a kuplungpedált már nem és ez meglehetősen idegesít.
Ha emelem a motor fordulatszámát akkor ez jól érezhető a kuplungpedálom ami vibrál, 2000-es fordulatig még csak-csak de felette már nem jó.
Kérdezem a kézivátós elvtársakat, hogy náluk mi a helyzet.
Ha van valakinek kéziváltós dizele a BP-VÁC-DK-FÓT arany négyszögben és szánna rám egy kis időt kérem jelezze!
Ha bárkinek van ötlete a problémával kapcsoltban ne habozzon miven nagyon IDEGESÍT a dolog.
PMiki
szia!
Nézzesd meg a motor illetve a váltó tartóbakokat,lehet összevannak már "ülve" és átviszik a rezgést az alvázra,ha jól értettem a problémádat.
2007.08.09. 10:40
Diabolica írta:vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Tud nekem segíteni valamelyikőtök abban, hogy mi a teendőm, mi kell a bekötéshez, hogy betegyem a most vásárolt facelift-es hátsólámpa szettem, a nem facelift-es E39-embe?![]()
Ha jól tudom, kell hozzá még két adapterkábel, meg az ebay-n olvastam, hogy az LCM-et is ki kell cserélni?!![]()
Előre is köszi a segítségetek!
Üdv
ahogy én tudom, nem teljesen plug'n'play a dolog, a sedannál még kicsit fűrészelni is kell a kasztnin, meg ha nem hella gyári szettről van szó, akkor lcm-csere is játszik (a hella csomagban van valami átverőszerkezet). de Admin szavaival Bömbölö itt a lámpamester, ő biztosan megmondja a tutit
Szia Diabolica!
Miért te hová valósi vagy?Ha esetleg pesti, akkor a hétvégén meg tudnánk ejteni a dolgot, mert megyek fel!:) És meglenne neked ez a fémdobozka is hozzá?![]()
Köszi efer a választ. Admin-től megkaptam a bekötési rajzokat, s igen, azon láttam, hogy egy picit alakítani kell a kasznit!Ez a része nem gond, megoldom, csak a LED-ek miatt aggodom, mert tudom, hogy azoknak más az áramfelvétele. Amúgy gyári Hella (Celis) lámpákat vettem, viszont csak a lámpákat meg a lámpa beleit, a csatlakozókat meg az LCM-et nem. Azért is érdeklődöm, h mi kell hozzá!
Mondjuk még a lámpa sem jött meg. (Ebay-n nyertem
)
Nekem lenne csatlakozóm de Szekszárd kicsit távolinak tűnik 2 apróság miatt...de ha nem találsz átalakítót szívesen elküldöm.
Igen Pesten lenne.............
"fémdobozkám nincs"
én egyszer csatlakozóügyben beszéltem Bömbölővel, és létezik ide készen kapható átalakító is Plug and Play rendszerben, de arra már nem emlékszem , hogy nála is van vagy csak ő is hallott már róla. Érdemes megkérdezni.
Amit én tudok Neked adni az egy (egy pár) kábelkötegből levágott csatlakozó 10 centi dróttal tehát it kell egy kicsit forrasztgatnod a tyúkbeleket, de úgy emlékszem ez Nálad sem gond............
ha érdekel írj PÜ-ben........
ha
2007.08.09. 12:35
vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Tud nekem segíteni valamelyikőtök abban, hogy mi a teendőm, mi kell a bekötéshez, hogy betegyem a most vásárolt facelift-es hátsólámpa szettem, a nem facelift-es E39-embe?![]()
Ha jól tudom, kell hozzá még két adapterkábel, meg az ebay-n olvastam, hogy az LCM-et is ki kell cserélni?!![]()
Üdv
ahogy én tudom, nem teljesen plug'n'play a dolog, a sedannál még kicsit fűrészelni is kell a kasztnin, meg ha nem hella gyári szettről van szó, akkor lcm-csere is játszik (a hella csomagban van valami átverőszerkezet). de Admin szavaival Bömbölö itt a lámpamester, ő biztosan megmondja a tutit
Szia Diabolica!
Miért te hová valósi vagy?Ha esetleg pesti, akkor a hétvégén meg tudnánk ejteni a dolgot, mert megyek fel!:) És meglenne neked ez a fémdobozka is hozzá?![]()
Köszi efer a választ. Admin-től megkaptam a bekötési rajzokat, s igen, azon láttam, hogy egy picit alakítani kell a kasznit!Ez a része nem gond, megoldom, csak a LED-ek miatt aggodom, mert tudom, hogy azoknak más az áramfelvétele. Amúgy gyári Hella (Celis) lámpákat vettem, viszont csak a lámpákat meg a lámpa beleit, a csatlakozókat meg az LCM-et nem. Azért is érdeklődöm, h mi kell hozzá!
)
Nekem lenne csatlakozóm de Szekszárd kicsit távolinak tűnik 2 apróság miatt...de ha nem találsz átalakítót szívesen elküldöm.
"fémdobozkám nincs"
én egyszer csatlakozóügyben beszéltem Bömbölővel, és létezik ide készen kapható átalakító is Plug and Play rendszerben, de arra már nem emlékszem , hogy nála is van vagy csak ő is hallott már róla. Érdemes megkérdezni.
Amit én tudok Neked adni az egy (egy pár) kábelkötegből levágott csatlakozó 10 centi dróttal tehát it kell egy kicsit forrasztgatnod a tyúkbeleket, de úgy emlékszem ez Nálad sem gond............
ha
Szia Diabolica!
Küldtem neked multkor Pü-t, de ezek szerint sajna nem kaptad meg.![]()
Ha áll még az ajánlatod, nagy szükségem lenne a két csatira, mivel már minden megvan a bekötéshez, csak ezek hiányoznak. Jelezz kérlek, hogy tudsz-e nekem segíteni.
Előre is köszi.![]()
Üdv
2007.08.09. 12:45
Diabolica írta:vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:Diabolica írta:vaszarig írta:efer írta:vaszarig írta:Sziasztok!
Üdv
Szia Diabolica!
)
"fémdobozkám nincs"
ha
Szia Diabolica!
Küldtem neked multkor Pü-t, de ezek szerint sajna nem kaptad meg.![]()
Ha áll még az ajánlatod, nagy szükségem lenne a két csatira, mivel már minden megvan a bekötéshez, csak ezek hiányoznak. Jelezz kérlek, hogy tudsz-e nekem segíteni.
Előre is köszi.![]()
Üdv
nem kaptam meg, de a csatlakozók éppen az asztalomon vannak. küld el újra!
2007.08.09. 13:08