![]() |
2016.04.15. 17:36
En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
Bár az e39-re akkor is lehet köteni ha semmi baja![]()
2016.04.15. 19:40
lupus írta:En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
2016.04.15. 20:54
lupus írta:En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
2016.04.15. 21:30
Tomi.i írta:lupus írta:En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
Mesélnél néhány dolgot off autókkal kapcsolatban?Már csak azért hogy megerősítse bennem és másokban hogy nem vagyunk egyedül!!!
2016.04.15. 21:33
SvidronyA írta:Tomi.i írta:lupus írta:En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
Mesélnél néhány dolgot off autókkal kapcsolatban?Már csak azért hogy megerősítse bennem és másokban hogy nem vagyunk egyedül!!!
Jókai vs. Örkény![]()
2016.04.15. 21:47
bendegúz írta:SvidronyA írta:Tomi.i írta:lupus írta:En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
Jókai vs. Örkény![]()
Nem nem! Nem összehasonlítás, csak megnyugtatás, hogy ha azokat választottuk volna, akkor sem lennénk beljebb, és a minőség még finoman szólva sem BMW!
2016.04.15. 21:54
kzolee írta:Passatosok, szevasztok!
2016.04.15. 22:01
Van egy mondas,miszerint ,ha meg nem szerelted ki a kesztyutartot,akkor nem is vagy igazi (eleg hamar kiderult a marka,hat nevezzuk neven) Passatos.Tomi.i írta:Mesélnél néhány dolgot off autókkal kapcsolatban?Már csak azért hogy megerősítse bennem és másokban hogy nem vagyunk egyedül!!!
De emlithetnem a pixel hibat,kiego szellozorostely vilagitest,beazo rendszamtabla vilagitast,vagy a vakuumcsoveket.2016.04.15. 22:04
Almat a kortevel?bendegúz írta:Nem nem! Nem összehasonlítás, csak megnyugtatás, hogy ha azokat választottuk volna, akkor sem lennénk beljebb, és a minőség még finoman szólva sem BMW!
2016.04.15. 22:11
SvidronyA írta:Nincs itt semmilyen összehasonlításAz E39 egy külön világ, nehéz objektív módon állást foglalni, mint ahogy a minőség(érzet)et is sokféleképpen lehet értelmezni
.
2016.04.15. 22:16
bendegúz írta:SvidronyA írta:Tomi.i írta:lupus írta:En egy offos szinten nemet autos forumrol szarmazok (Lepke cartars altal jutottam el hozzatok nehany eve es voltam csendes olvaso) es erdekes,hogy ott is ez a mondas.kanyobence írta:...
Jókai vs. Örkény![]()
Nem nem! Nem összehasonlítás, csak megnyugtatás, hogy ha azokat választottuk volna, akkor sem lennénk beljebb, és a minőség még finoman szólva sem BMW!
2016.04.15. 22:23
2016.04.16. 12:12
lupus írta:kzolee írta:Passatosok, szevasztok!
![]()
2016.04.16. 13:03
kiss_atti írta:
Én is a passatosok közül jövök,
lupus, Rád meg még emléxem is. Most is van egy malacorrú a nevemen, ő a hatodik Passat Variantom....
Viszont: ha anno 1991-ben, amikor az első Passatba beleültem, egy E34-be ülök be, akkor nekem bizony komplett kimaradt volna a passatos korszak. A különbség összehasonlíthatatlan, és - most, 2,5 év és csaknem 140.000 km E39 530DA-zás után - azt kell mondjam, a mostani Bömbim semmivel nem igényel több törődést, mint anno a Passat 2.5 V6 Tdi Tiptr.
2016.04.16. 13:22
lupus írta:kiss_atti írta:
lupus, Rád meg még emléxem is. Most is van egy malacorrú a nevemen, ő a hatodik Passat Variantom....
Viszont: ha anno 1991-ben, amikor az első Passatba beleültem, egy E34-be ülök be, akkor nekem bizony komplett kimaradt volna a passatos korszak. A különbség összehasonlíthatatlan, és - most, 2,5 év és csaknem 140.000 km E39 530DA-zás után - azt kell mondjam, a mostani Bömbim semmivel nem igényel több törődést, mint anno a Passat 2.5 V6 Tdi Tiptr.
Szia kiss_atti! Egy,a regi motorosok kozul. Egyre jobban fogynak ok is. Nem tudom,hogy ez pozitiv,vagy negativ,hogy meg emlekszel is ram.![]()
Szerintem anno a Passat is volt akkora elore lepes az akkori keleti felhozatallal,hogy nem dontottel rosszul. Nem egy liga a ket auto,azt kell belatni. Kolteni meg mindenre kell.
2016.04.16. 15:02
SvidronyA írta:lupus írta:kiss_atti írta:
Szia kiss_atti! Egy,a regi motorosok kozul. Egyre jobban fogynak ok is. Nem tudom,hogy ez pozitiv,vagy negativ,hogy meg emlekszel is ram.![]()
Szerintem anno a Passat is volt akkora elore lepes az akkori keleti felhozatallal,hogy nem dontottel rosszul. Nem egy liga a ket auto,azt kell belatni. Kolteni meg mindenre kell.
Offtopic: a B3 (ha jól emlékszem-rég volt) egy nagyon jó gép volt. Nekem volt egy G60 Variantom, hogy ha anno nem találnak telibe, lehet hogy megtartottam volna. B5 1,8T is volt, de a BMW szintjét meg sem közelítette. Nyilván az újkori árazás és a célközönség sem volt ugyanaz.
Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről
2016.04.16. 15:04
barbrady írta:SvidronyA írta:lupus írta:kiss_atti írta:
Offtopic: a B3 (ha jól emlékszem-rég volt) egy nagyon jó gép volt. Nekem volt egy G60 Variantom, hogy ha anno nem találnak telibe, lehet hogy megtartottam volna. B5 1,8T is volt, de a BMW szintjét meg sem közelítette. Nyilván az újkori árazás és a célközönség sem volt ugyanaz.
Szerinten passatja mindenkinek volt már. Nekem 2 is![]()
Tapatalk

2016.04.16. 16:37
SvidronyA írta:barbrady írta:SvidronyA írta:lupus írta:kiss_atti írta:
Szerinten passatja mindenkinek volt már. Nekem 2 is![]()
Tapatalk
Akkor egálban vagyunk
2016.04.16. 21:43
bendegúz írta:Na ez nekem pont kimaradt! Passat, Volvo S80 közt vacilláltam, aztán BMW lett szerencsére!
2016.04.17. 22:43
dreizwanzig írta:bendegúz írta:Na ez nekem pont kimaradt! Passat, Volvo S80 közt vacilláltam, aztán BMW lett szerencsére!
Én S80 és E39 közt vacilláltam. Nem mondom, hogy megbántam, de még mindig megdobban a szívem, ha látok egy s80-at. Meg merem kockáztatni -lehet, hogy megköveztek- hogy még az e39-től is jobb minőségű kocsi. Végül azért döntöttem az e39 mellett, mert nem akartam "kitanulni" a volvo témát... A BMW-nél már tudtam, hogy ha gond van, akkor hova lehet fordulni, hova érdemes szervizbe vinni. + a bontott alkatrész árak is jobbak. Rengeteg e39 szaladgál az utakon, ez is nagyon zavart, de még mindig jobb a helyzet, mint az e46-nál
Ez a vw téma viszont engem sosem vonzott, valahogy nem szimpatikus nekem az egész konszern. Ráadásul ahogy hallottam pár ismerőstől, némely gyári alkatrésznek horror ára van. Ettől függetlenül volt pár típus, ami nagyon tetszett, pl passat b5, b6, superb, de komolyan nem gondolkodtam el vw vásárlásán és nem is fogok sztem.