Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2016.04.06. 21:34

hotibi írta:
bendegúz írta:
SvidronyA írta:
bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem! :facepalm:

"PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"

Nem Nairobitól... :facepalm: Dunakeszitől.

Mindegy, szeretném tőle megtudni mire gondolt! Mert gyanítom, hogy valamit félre értett, lehet, hogy Muha úrral kapcsolatban!

üdv!

Igen lehet félreértettem. Azt hittem Te vagy Muha úr, és pakson laksz. Elnézést! :roll:

Na, sejtettem! Lehet, hogy félreérthető voltam, :oops: .
Magam nem reklámoznám ennyire, azt hagynám másnak! :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bendegúz az itt látható tagok köszönték meg: morv
Értékelés: 4.76%

2016.04.06. 22:36

hotibi írta:
a kiszemelt példány:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... e-10012521

PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"

szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
Na persze ha jó, akkor jó :) Inkább egy jó nullextrás, mint egy szar, de jól felszerelt.

2016.04.06. 22:57

Afterdark írta:
kiskoko93 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530d_automata-10005508

Ez elég patentnek néz ki?! Valakinek ismerős? Ha kövi hónapban fent lesz tuti megveszem. :P

A felni majd érdekel róla. :D :roker:

Megbeszéljük majd, ha még fent lesz majd még és "minden" rendben van vele. :D

2016.04.07. 05:56

bendegúz írta:
hotibi írta:
bendegúz írta:
SvidronyA írta:
bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem! :facepalm:

"PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"

Nem Nairobitól... :facepalm: Dunakeszitől.

Mindegy, szeretném tőle megtudni mire gondolt! Mert gyanítom, hogy valamit félre értett, lehet, hogy Muha úrral kapcsolatban!

üdv!

Igen lehet félreértettem. Azt hittem Te vagy Muha úr, és pakson laksz. Elnézést! :roll:

Na, sejtettem! Lehet, hogy félreérthető voltam, :oops: .
Magam nem reklámoznám ennyire, azt hagynám másnak! :D

Költözzetek össze :-)) Így nem marad kockázati tényező :-D

Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2016.04.07. 10:21

dreizwanzig írta:
hotibi írta:
a kiszemelt példány:

PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"

szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
Na persze ha jó, akkor jó :) Inkább egy jó nullextrás, mint egy szar, de jól felszerelt.

Tudom hogy ez a példény csak egy szerény bmw. Szépen muzsikál, pici tartalék azért van ebben is. Tul extrákhoz nem is igazán ragaszkodom. A mostani kis francia autómtól(clio) tuti extrásabb. Azért abban is van tertalék. (alkatrészek, pl.) :-) Most hogy kisebb káoszt hoztam létre :-( légyszives valaki javasolna nekem egy szerelőt, hozzáértőt aki egy diagot tudna nekem végezni ha szükség lenne rá? Összeköltözés nem jöhet szóba:-) Dunakeszin lakom, de még mindig nem tudom a profilomban beállitani. köszi

2016.04.07. 11:35

dreizwanzig írta:szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.

melyik a másik ?

2016.04.07. 18:09

spnq írta:
dreizwanzig írta:szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.

melyik a másik ?

Arany középút :mrgreen: .

2016.04.07. 19:45

hotibi írta: :-( légyszives valaki javasolna nekem egy szerelőt, hozzáértőt aki egy diagot tudna nekem végezni ha szükség lenne rá? Összeköltözés nem jöhet szóba:-) Dunakeszin lakom,

Fél Dunakeszi ide van beregelve, és ők sem maguk javítanak mindent, szóval biztos jön valaki...
Egyébként Muhaati a nulláson nagyon kényelmesen (ami relatív) max. 35-40 perc.

2016.04.07. 19:50

SvidronyA írta:
spnq írta:

melyik a másik ?

Érdekességképp, én erről az autóról egy fészbúk csoportban a következőket olvastam:

"Sziasztok!
Gondoltam, megosztom egy M5-el kapcsolatos tapasztalatomat, ha valaki esetleg ugyanezen autó felől érdeklődne, akkor ne fusson felesleges köröket.
Kinéztem egy M5-öt és úgy döntöttem, amennyiben jó állapotban van, megveszem, mert gyerekkori álmom válna valóra vele.
Nos egyre közelebb kerültem kocsihoz... Ma a szerelőm jóvoltából sikerült átnézni az autót.
Sajnos elkeseredtem és úgy néz ki az álmom még várat magára.
Remélem ha valaki gondolkozik az autó megvásárlásán, akkor tudok segíteni neki a következő listával!
-szól mindkettő vanos
-folyik mindkettő szelepfedél tömítés
-jobb hengersoron kartergázcső lyukas
-kormánymű folyik
-összes szervócső folyik
-két első lengőkar csere
-két stab szilent csere
-bal oldali padlólemez rohad
-küszöbök rohadnak
-néhol ökölnyi nagyságú lyukak
-bal hátsó sárvédő rohad
-egész autó fújva
-két első sárvédő valószínűleg gittelve
-hátsó futómű csere
-sport gomb valami oknál fogva nem működik

Nagyon jó döntés volt, hogy szakemberre bíztam az autó átvizsgálását! Sokan/sokat hangsúlyozzák, hogy nem szabad restnek lenni kifizetni az átvizsgálásra x összeget. Ezúton is bebizonyosodott!" :roll:

2016.04.07. 21:14

hotibi írta:
dreizwanzig írta:
hotibi írta:
a kiszemelt példány:

Tudom hogy ez a példény csak egy szerény bmw. Szépen muzsikál, pici tartalék azért van ebben is. Tul extrákhoz nem is igazán ragaszkodom. A mostani kis francia autómtól(clio) tuti extrásabb. Azért abban is van tertalék. (alkatrészek, pl.) :-) Most hogy kisebb káoszt hoztam létre :-( légyszives valaki javasolna nekem egy szerelőt, hozzáértőt aki egy diagot tudna nekem végezni ha szükség lenne rá? Összeköltözés nem jöhet szóba:-) Dunakeszin lakom, de még mindig nem tudom a profilomban beállitani. köszi

Dunakeszi diagosra van szükség ?

2016.04.08. 01:30

FuReady írta:
SvidronyA írta:
spnq írta:

melyik a másik ?

Érdekességképp, én erről az autóról egy fészbúk csoportban a következőket olvastam:

"Sziasztok!
Gondoltam, megosztom egy M5-el kapcsolatos tapasztalatomat, ha valaki esetleg ugyanezen autó felől érdeklődne, akkor ne fusson felesleges köröket.
Kinéztem egy M5-öt és úgy döntöttem, amennyiben jó állapotban van, megveszem, mert gyerekkori álmom válna valóra vele.
Nos egyre közelebb kerültem kocsihoz... Ma a szerelőm jóvoltából sikerült átnézni az autót.
Sajnos elkeseredtem és úgy néz ki az álmom még várat magára.
Remélem ha valaki gondolkozik az autó megvásárlásán, akkor tudok segíteni neki a következő listával!
-szól mindkettő vanos
-folyik mindkettő szelepfedél tömítés
-jobb hengersoron kartergázcső lyukas
-kormánymű folyik
-összes szervócső folyik
-két első lengőkar csere
-két stab szilent csere
-bal oldali padlólemez rohad
-küszöbök rohadnak
-néhol ökölnyi nagyságú lyukak
-bal hátsó sárvédő rohad
-egész autó fújva
-két első sárvédő valószínűleg gittelve
-hátsó futómű csere
-sport gomb valami oknál fogva nem működik

Nagyon jó döntés volt, hogy szakemberre bíztam az autó átvizsgálását! Sokan/sokat hangsúlyozzák, hogy nem szabad restnek lenni kifizetni az átvizsgálásra x összeget. Ezúton is bebizonyosodott!" :roll:

botrányos.. (nemcsak az autó, hanem az, hogy van képe azzal a leírással kirakni)

amúgy a harmadik képen HD-ben jól látszik hogy szét van rohadva az alja.

2016.04.09. 09:33

Pont hatareset a tavolsag.Sajnos nem 3literes es nincs se xenon,se ulesfutes. Hatha ti eszre vesztek valamit es megkimeltek egy felesleges telefonalastol.

2016.04.09. 10:02

Es meg egy. Kozelebb is van es xenonos,az ulesfutest bele lehet legozni kesobb. A hianyzo fejegyseg arcsokkento. Viszont kicsit furcsalom,hogy ilyen olcso. A kepek alapjan jobb allapotban van,mint az ara.

2016.04.10. 17:03

Dunakeszi diagosra van szükség ?

üdv! Igen!

Vasárnap nem volt lehetőségem elmennimegnézni a kiszemelt példányt. Ma hívtam hogy tudnék menni, de az autót lefoglalózták :-( Nézelődök. Köszi az eddigi hozzászólásokat!

2016.04.14. 22:25

Sziasztok!

Azt találtam ki, hogy megpróbálom a lehetetlent" és így vagy úgy de szerzek egy benzines ( 520i - 523 i)E39 Touring autót magamnak lehetőleg világos színben.
2 gyerek, bringák, bogrács néha..
Elképzelés : 97 - 2000 -es évjárat körül.
Nem érdekel hány éves, nem zavar a sok száz ezer kilométer, nem kell bőr sem, luxus felni se kell rá. nem érdekelnek az "Úri huncutságok" (elképesztő extra arzenál..) de legyen szép állapotú, olyan guszta gyári megjelenésű.
Nem a mindennapokban lenne használva, mivel bringa, BKV a prioritás - a belvárosi létnek köszönhetően.
Bújom a netet ahogy csak lehet, de hetek óta semmi, még laikusként is látom képről sokszor, hogy ordas nagy szemétkupacokat hirdetnek.
700 - 800 ezerért van esély még valami normálisabb vételre bukkanni?
:o

2016.04.15. 05:08

sting írta:Sziasztok!

Azt találtam ki, hogy megpróbálom a lehetetlent" és így vagy úgy de szerzek egy benzines ( 520i - 523 i)E39 Touring autót magamnak lehetőleg világos színben.
2 gyerek, bringák, bogrács néha..
Elképzelés : 97 - 2000 -es évjárat körül.
Nem érdekel hány éves, nem zavar a sok száz ezer kilométer, nem kell bőr sem, luxus felni se kell rá. nem érdekelnek az "Úri huncutságok" (elképesztő extra arzenál..) de legyen szép állapotú, olyan guszta gyári megjelenésű.
Nem a mindennapokban lenne használva, mivel bringa, BKV a prioritás - a belvárosi létnek köszönhetően.
Bújom a netet ahogy csak lehet, de hetek óta semmi, még laikusként is látom képről sokszor, hogy ordas nagy szemétkupacokat hirdetnek.
700 - 800 ezerért van esély még valami normálisabb vételre bukkanni?
:o

Van, mert az ordas nagy szemétkupacok lenyomják a normális autók árát is. Kitartás kell hozzá, és némi +pénz az első szervizre, mert a normális állapotú sem lesz hibátlan.

2016.04.15. 05:58

Ne haragudj, de szerintem nincs. Amit Te keresel, az kint is 3ezer Euró körül indul. Melániám eredetileg négyezret kóstált, akkor csak éppen jó volt. Majd belelapátoltam ennek a kb. háromszorosát, így lett majdnem hibátlan (a kormány bőrözés volt vissza). Akik látták, alátámaszthatják. Ez a Te szempontodból mindegy is, a lényeg, hogy baromi nagy szerencse [FOUR LEAF CLOVER] és sok-sok kitartás, meg türelem kell hozzá.

2016.04.15. 07:43

SvidronyA írta:Ne haragudj, de szerintem nincs. Amit Te keresel, az kint is 3ezer Euró körül indul. Melániám eredetileg négyezret kóstált, akkor csak éppen jó volt. Majd belelapátoltam ennek a kb. háromszorosát, így lett majdnem hibátlan (a kormány bőrözés volt vissza). Akik látták, alátámaszthatják. Ez a Te szempontodból mindegy is, a lényeg, hogy baromi nagy szerencse [FOUR LEAF CLOVER] és sok-sok kitartás, meg türelem kell hozzá.

Igy van, és ha nem is sürgős akkor csak lapozd át naponta a kínálatot. Gyarkran bukkannak elő értékes darabok nem olyan vészes áron.

Bár az e39-re akkor is lehet köteni ha semmi baja :) :facepalm:

2016.04.15. 11:01

kanyobence írta:Bár az e39-re akkor is lehet köteni ha semmi baja :) :facepalm:

:? Az már a nirvána állapota lehet... :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: 2 bendegúz, dreizwanzig
Értékelés: 9.52%

2016.04.15. 11:22

Zo78 írta:
kanyobence írta:Bár az e39-re akkor is lehet köteni ha semmi baja :) :facepalm:

:? Az már a nirvána állapota lehet... :facepalm:

...mert addiktológusok tervezték a megfelelő tünetegyüttessel rendelkezőknek :mrgreen:
Hozzászólás küldése

VigLink badge