![]() |
2016.04.06. 21:34
hotibi írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem!
"PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"
Nem Nairobitól...Dunakeszitől.
Mindegy, szeretném tőle megtudni mire gondolt! Mert gyanítom, hogy valamit félre értett, lehet, hogy Muha úrral kapcsolatban!
üdv!
Igen lehet félreértettem. Azt hittem Te vagy Muha úr, és pakson laksz. Elnézést!
2016.04.06. 22:36
hotibi írta:
a kiszemelt példány:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... e-10012521
PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"
2016.04.06. 22:57
Afterdark írta:kiskoko93 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530d_automata-10005508
Ez elég patentnek néz ki?! Valakinek ismerős? Ha kövi hónapban fent lesz tuti megveszem.
A felni majd érdekel róla.![]()
2016.04.07. 05:56
bendegúz írta:hotibi írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem!
"PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"
Nem Nairobitól...Dunakeszitől.
Mindegy, szeretném tőle megtudni mire gondolt! Mert gyanítom, hogy valamit félre értett, lehet, hogy Muha úrral kapcsolatban!
üdv!
Igen lehet félreértettem. Azt hittem Te vagy Muha úr, és pakson laksz. Elnézést!
Na, sejtettem! Lehet, hogy félreérthető voltam,.
Magam nem reklámoznám ennyire, azt hagynám másnak!
2016.04.07. 10:21
dreizwanzig írta:hotibi írta:
a kiszemelt példány:
PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"
szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
Na persze ha jó, akkor jóInkább egy jó nullextrás, mint egy szar, de jól felszerelt.
2016.04.07. 11:35
dreizwanzig írta:szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
Na persze ha jó, akkor jóInkább egy jó nullextrás, mint egy szar, de jól felszerelt.
2016.04.07. 18:09
spnq írta:dreizwanzig írta:szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
melyik a másik ?
2016.04.07. 19:45
hotibi írta:légyszives valaki javasolna nekem egy szerelőt, hozzáértőt aki egy diagot tudna nekem végezni ha szükség lenne rá? Összeköltözés nem jöhet szóba:-) Dunakeszin lakom,
2016.04.07. 19:50
SvidronyA írta:spnq írta:dreizwanzig írta:szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
melyik a másik ?
Arany középút.
2016.04.07. 21:14
hotibi írta:dreizwanzig írta:hotibi írta:
a kiszemelt példány:
szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
Tudom hogy ez a példény csak egy szerény bmw. Szépen muzsikál, pici tartalék azért van ebben is. Tul extrákhoz nem is igazán ragaszkodom. A mostani kis francia autómtól(clio) tuti extrásabb. Azért abban is van tertalék. (alkatrészek, pl.)Most hogy kisebb káoszt hoztam létre
légyszives valaki javasolna nekem egy szerelőt, hozzáértőt aki egy diagot tudna nekem végezni ha szükség lenne rá? Összeköltözés nem jöhet szóba:-) Dunakeszin lakom, de még mindig nem tudom a profilomban beállitani. köszi
2016.04.08. 01:30
FuReady írta:SvidronyA írta:spnq írta:dreizwanzig írta:szerintem ezzel is ugyanaz a szitu, mint a másikkal. Nullextrás, kisköbcentis, sok pénzért.
melyik a másik ?
Arany középút.
Érdekességképp, én erről az autóról egy fészbúk csoportban a következőket olvastam:
"Sziasztok!
Gondoltam, megosztom egy M5-el kapcsolatos tapasztalatomat, ha valaki esetleg ugyanezen autó felől érdeklődne, akkor ne fusson felesleges köröket.
Kinéztem egy M5-öt és úgy döntöttem, amennyiben jó állapotban van, megveszem, mert gyerekkori álmom válna valóra vele.
Nos egyre közelebb kerültem kocsihoz... Ma a szerelőm jóvoltából sikerült átnézni az autót.
Sajnos elkeseredtem és úgy néz ki az álmom még várat magára.
Remélem ha valaki gondolkozik az autó megvásárlásán, akkor tudok segíteni neki a következő listával!
-szól mindkettő vanos
-folyik mindkettő szelepfedél tömítés
-jobb hengersoron kartergázcső lyukas
-kormánymű folyik
-összes szervócső folyik
-két első lengőkar csere
-két stab szilent csere
-bal oldali padlólemez rohad
-küszöbök rohadnak
-néhol ökölnyi nagyságú lyukak
-bal hátsó sárvédő rohad
-egész autó fújva
-két első sárvédő valószínűleg gittelve
-hátsó futómű csere
-sport gomb valami oknál fogva nem működik
Nagyon jó döntés volt, hogy szakemberre bíztam az autó átvizsgálását! Sokan/sokat hangsúlyozzák, hogy nem szabad restnek lenni kifizetni az átvizsgálásra x összeget. Ezúton is bebizonyosodott!"
2016.04.09. 09:33
2016.04.09. 10:02
2016.04.10. 17:03
2016.04.14. 22:25
2016.04.15. 05:08
sting írta:Sziasztok!
Azt találtam ki, hogy megpróbálom a lehetetlent" és így vagy úgy de szerzek egy benzines ( 520i - 523 i)E39 Touring autót magamnak lehetőleg világos színben.
2 gyerek, bringák, bogrács néha..
Elképzelés : 97 - 2000 -es évjárat körül.
Nem érdekel hány éves, nem zavar a sok száz ezer kilométer, nem kell bőr sem, luxus felni se kell rá. nem érdekelnek az "Úri huncutságok" (elképesztő extra arzenál..) de legyen szép állapotú, olyan guszta gyári megjelenésű.
Nem a mindennapokban lenne használva, mivel bringa, BKV a prioritás - a belvárosi létnek köszönhetően.
Bújom a netet ahogy csak lehet, de hetek óta semmi, még laikusként is látom képről sokszor, hogy ordas nagy szemétkupacokat hirdetnek.
700 - 800 ezerért van esély még valami normálisabb vételre bukkanni?
2016.04.15. 05:58
2016.04.15. 07:43
SvidronyA írta:Ne haragudj, de szerintem nincs. Amit Te keresel, az kint is 3ezer Euró körül indul. Melániám eredetileg négyezret kóstált, akkor csak éppen jó volt. Majd belelapátoltam ennek a kb. háromszorosát, így lett majdnem hibátlan (a kormány bőrözés volt vissza). Akik látták, alátámaszthatják. Ez a Te szempontodból mindegy is, a lényeg, hogy baromi nagy szerencse [FOUR LEAF CLOVER] és sok-sok kitartás, meg türelem kell hozzá.
Tapatalkkal küldve az én D6503 eszközömről
2016.04.15. 11:01
kanyobence írta:Bár az e39-re akkor is lehet köteni ha semmi baja![]()
2016.04.15. 11:22
Zo78 írta:kanyobence írta:Bár az e39-re akkor is lehet köteni ha semmi baja![]()
Az már a nirvána állapota lehet...