![]() |
2016.04.05. 19:19
gorcsev írta:leko írta:Heló urak! Új vagyok itt a fórumon, de mivel e39 vásárlásán töröm a fejemet ezért regisztráltam ide. Olvasom már egy ideje a fórumot főleg ezt a topikot. A HAHU-n találtam egy ígéretesnek tűnő 520i -t. Szeretném kikérni a guruk véleményét a járműről!
Előre is köszönök mindenféle segítőkész hozzászólást!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... tu-9796768
Üdv,
Nekem egyetlen dolog tűnt fel, ami lehet a fotó hibája is, a pixelhibás műszerfal. Mást nagyon nem láttam ami szúrná a szemem.
Speciel nekem a beltér túl "szürke", de ízlések és pofonok.
Egy diagot mindenképpen csináltass mielőtt megveszed.
2016.04.05. 20:49
2016.04.05. 20:58
tope39 írta:Sziasztok
Bmw 528i ezüst ,kiváló állapot , full jó állapotban 1999 december 20 -i eladó , magánszemélytől , 2 kulcs , Xenon ,a motor kíváló , kaszni is , futómű rendben , ha érdekes hívj :
2016.04.05. 21:02
SvidronyA írta:tope39 írta:Sziasztok
Bmw 528i ezüst ,kiváló állapot , full jó állapotban 1999 december 20 -i eladó , magánszemélytől , 2 kulcs , Xenon ,a motor kíváló , kaszni is , futómű rendben , ha érdekes hívj :
Ha már így "ajtóstól a házba" direktmaketing, akkor először legalább egy bemutatkozás illő lenne/lett volna. Ez egy Klub, nem a hahu
2016.04.05. 21:06
Zo78 írta:SvidronyA írta:tope39 írta:Sziasztok
Ha már így "ajtóstól a házba" direktmaketing, akkor először legalább egy bemutatkozás illő lenne/lett volna. Ez egy Klub, nem a hahu
András, kár a gőzért, a kolléga vélhetően nem barátkozni akar.
2016.04.05. 21:56
tope39 írta:Sziasztok
2016.04.05. 22:05
SvidronyA írta:gorcsev írta:leko írta:Heló urak! Új vagyok itt a fórumon, de mivel e39 vásárlásán töröm a fejemet ezért regisztráltam ide. Olvasom már egy ideje a fórumot főleg ezt a topikot. A HAHU-n találtam egy ígéretesnek tűnő 520i -t. Szeretném kikérni a guruk véleményét a járműről!
Üdv,
Nekem egyetlen dolog tűnt fel, ami lehet a fotó hibája is, a pixelhibás műszerfal. Mást nagyon nem láttam ami szúrná a szemem.
A pixelhiba fennáll, de ha az a legnagyobb baj, akkor igen jó a perspektíva. A magam részéről kicsit furcsának találom a 16:9 megléte mellett a multikormány hiányát
. A biztonság kedvéért a mustra előtt -javaslom- kérj egy VIN-t az eladótól
Nézd meg jól a rozsda szempontjából neuralgikus helyeket
Az első tulajdonost akkor hidd el, amikor meglátod a nevét a szervízkönyv első oldalára a beragasztott matricán, s az megegyezik a briefen találhatóval
. Amúgy szép a vas, legalábbis az ára alapján annak kell(ene) lenni
. Vásárlás előtt diag+próba=(alku)alap. Ha nem engedik, távozz!
2016.04.05. 22:31
Papi írta:SvidronyA írta:gorcsev írta:leko írta:Heló urak! Új vagyok itt a fórumon, de mivel e39 vásárlásán töröm a fejemet ezért regisztráltam ide. Olvasom már egy ideje a fórumot főleg ezt a topikot. A HAHU-n találtam egy ígéretesnek tűnő 520i -t. Szeretném kikérni a guruk véleményét a járműről!
Üdv,
A pixelhiba fennáll, de ha az a legnagyobb baj, akkor igen jó a perspektíva. A magam részéről kicsit furcsának találom a 16:9 megléte mellett a multikormány hiányát
. A biztonság kedvéért a mustra előtt -javaslom- kérj egy VIN-t az eladótól
Nézd meg jól a rozsda szempontjából neuralgikus helyeket
Az első tulajdonost akkor hidd el, amikor meglátod a nevét a szervízkönyv első oldalára a beragasztott matricán, s az megegyezik a briefen találhatóval
. Amúgy szép a vas, legalábbis az ára alapján annak kell(ene) lenni
. Vásárlás előtt diag+próba=(alku)alap. Ha nem engedik, távozz!
Nekem is ez tűnt fel, hogy a kormány csupasz. Igaz, nem full felszerelt, no de az is érdekes, hogy látható a ködlámpa mellett egy tekerőgomb 2002-es autón. (Vagy akkor még defaultban volt a FaceLiftes autókban? - Ezt nem tudom...)
2016.04.06. 07:51
2016.04.06. 07:57
hotibi írta:Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy E39 520i 2003 as autón hol érdemes alaposan szemrevételezni ha a korrozió nyomait keresném? ELméletileg ha nem volt törött, ill ha volt is és szakszerűvolt a javítás akkor nem hajlamos a korrozióra? Vásárlás előtt Budapesten hol tudok diagot végeztetni, ill. átnézetni az autót? köszönöm előre is a válaszokat!
2016.04.06. 08:09
bendegúz írta:hotibi írta:Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy E39 520i 2003 as autón hol érdemes alaposan szemrevételezni ha a korrozió nyomait keresném? ELméletileg ha nem volt törött, ill ha volt is és szakszerűvolt a javítás akkor nem hajlamos a korrozióra? Vásárlás előtt Budapesten hol tudok diagot végeztetni, ill. átnézetni az autót? köszönöm előre is a válaszokat!
Bal első ajtó, ha tuoring akkor a csomagtér ajtó.
Akit ajánlok, és mindenki más is:
A fórumról már sokan ismernek, de most nézem, nem írtam még ide. Nem értek mindenhez, nem vagyok mágus, és az áraimból sem tudok sok kedvezményt adni.
DE: Szívesen segítek mindenkinek, amiben tudok.
Egy kicsi egyállásos műhelyem van, egyedül dolgozom. Nincs kávégép, Micike, üvegpalota. Van KTS műszer, és sokéves tapasztalat.
Állok rendelkezésetekre: Muha Attila
2016.04.06. 08:24
Gabesz81 írta:bendegúz írta:hotibi írta:Sziasztok!
Bal első ajtó, ha tuoring akkor a csomagtér ajtó.
Akit ajánlok, és mindenki más is:
A fórumról már sokan ismernek, de most nézem, nem írtam még ide. Nem értek mindenhez, nem vagyok mágus, és az áraimból sem tudok sok kedvezményt adni.
DE: Szívesen segítek mindenkinek, amiben tudok.
Egy kicsi egyállásos műhelyem van, egyedül dolgozom. Nincs kávégép, Micike, üvegpalota. Van KTS műszer, és sokéves tapasztalat.
Állok rendelkezésetekre: Muha Attila
minden ajtó alsó belső része, kerékjárati ívek, nemtudom hogy hívják: a csomagtartó és a lökhárító közötti karosszéria rész középen (sedánon), csomagtartóajtó (nem csak a touringnál) rendszámvilágításnál, kulcslyuk körül
átnézés, diag és minden: Muha Ati
2016.04.06. 12:28
2016.04.06. 12:37
2016.04.06. 14:14
kiskoko93 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530d_automata-10005508
Ez elég patentnek néz ki?! Valakinek ismerős? Ha kövi hónapban fent lesz tuti megveszem.
2016.04.06. 17:11
2016.04.06. 17:35
bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem!
Dunakeszitől.
2016.04.06. 18:05
SvidronyA írta:bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem!
"PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"
Nem Nairobitól...Dunakeszitől.
2016.04.06. 20:48
2016.04.06. 21:26
bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Hotibi, mihez van messze Paks? Ezt valahogy nem érem!
"PAks sajnos messze van. Dunakeszin lakom pest mellett. A profilban javítanám, de hibaüzenetet kapok."a megadott érték túl rövid"
Nem Nairobitól...Dunakeszitől.
Mindegy, szeretném tőle megtudni mire gondolt! Mert gyanítom, hogy valamit félre értett, lehet, hogy Muha úrral kapcsolatban!