Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Autóápolás,tisztítószerek stb.

2014.01.05. 06:35

Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.

2014.01.05. 10:03

csiatt írta:Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.

Nálam a KUTYA bevált, mint megoldás! ;)

2014.01.05. 10:20

Jerry írta:
csiatt írta:Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.

Nálam a KUTYA bevált, mint megoldás! ;)

Igen, a kutya jön, macskák mennek... aztán a kutya - területjelző ösztönétől vezérelve - minden hazaérkezéskor körbepisili majd az autót... :wink:
Ha nincs zárt garázs, talán autótakaró jöhet még szóba... lehet kapni jó minőségűeket, ami nem szakad és nem törik el (!) ha odakint -10 fok van. Kicsit macerás, de legalább karcmentes a gép.

2014.01.05. 10:47

Zo78 írta:Kicsit macerás, de legalább karcmentes a gép.

Feltéve, hogy makulátlan tiszta az autó és a ponyva is.

Tapatalk 4

2014.01.05. 10:51

barbrady írta:

Tapatalk 4

Így van, saját tapasztalat, hogy az itt OFF-nak számító Ikarus éleit is "gyönyörűen" felpolírozta a szél által finoman ide-oda mozgatott ponyva...

2014.01.05. 10:57

Ezzel én is régóta küzdök,nyitott őrzött parkolóban.A slusszpoén az benne,hogy csak az enyémre mászik fel a rohadt :doglotlo: ..a mellettem állókra sose.Alul le van teljesen burkolva így oda nem tud bebújni..emiatt meg este a géptetőn szunyál.Neten találtam ultrahangos bigyót ami 12voltról megy..hát nem tudom,hogy érdemes e bele kendácsolni.

2014.01.05. 11:06

Hauzer írta:

Ezzel én is régóta küzdök,nyitott őrzött parkolóban.A slusszpoén az benne,hogy csak az enyémre mászik fel a rohadt :doglotlo: ..a mellettem állókra sose.Alul le van teljesen burkolva így oda nem tud bebújni..emiatt meg este a géptetőn szunyál.Neten találtam ultrahangos bigyót ami 12voltról megy..hát nem tudom,hogy érdemes e bele kendácsolni.

Szerintem nem. Anno volt ultrahangos kutyariasztónk, volt amelyik kutyát zavarta, másik meg rá se hederített.

Tapatalk 4

2014.01.05. 11:12

Lacza írta:
barbrady írta:

Tapatalk 4

Így van, saját tapasztalat, hogy az itt OFF-nak számító Ikarus éleit is "gyönyörűen" felpolírozta a szél által finoman ide-oda mozgatott ponyva...

Persze, nem tökéletes.

Talán ez (egy a sok közül):
http://egerriaszto.hu/termekek/macskari ... kariaszto/

2014.01.05. 12:58

Nagy eséllyel nyest lesz, ha karcol is. (mert a macska behúzott körömmel jár, a nyest nem tudja behúzni.) Jobb esetben csak mászkál, rosszabb esetben rá is sz@rik. Ha udvaron áll az autó egy kartonlapot kell tenni előre/hátulra akkor nem tud, vagy nem mer felugrani, ez bevált eddig. Nálunk aki kint áll az autóval még műanyag vizes flakonokat tesz az autó köré. :shock: Valamiért fél tőle a nyest, én sem értem. De nem másszák meg, azt látom a saját szememmel. Sajnos egy garázs a biztos megoldás, érdemes bérelni a közelben, ha van.

2014.01.05. 17:37

LeviM5 írta:Nagy eséllyel nyest lesz, ha karcol is. (mert a macska behúzott körömmel jár, a nyest nem tudja behúzni.) Jobb esetben csak mászkál, rosszabb esetben rá is sz@rik. Ha udvaron áll az autó egy kartonlapot kell tenni előre/hátulra akkor nem tud, vagy nem mer felugrani, ez bevált eddig. Nálunk aki kint áll az autóval még műanyag vizes flakonokat tesz az autó köré. :shock: Valamiért fél tőle a nyest, én sem értem. De nem másszák meg, azt látom a saját szememmel. Sajnos egy garázs a biztos megoldás, érdemes bérelni a közelben, ha van.

Össze tudja a macska is karmolni, saját szememmel láttam. Felugrik a párás tetőre, megcsúszik, és már ereszti is ki a karmait ;)

Tapatalk 4

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%

2014.01.05. 18:28

Hát nekem a macskák. Látom nap, mint nap. Megijeszteni sem jó, mert olyankor karcolja össze ijedtében. A ponyva nem jó, mert 5 perc hazaszaladás esetén nem fogom ponyvázni. Kutya meg nem lehet a ház előtt, ha csak egy picit állok meg ott.
Én is valami ultrahangosra gondoltam. Nem tudom mennyire válna be. 10-15eFt körül mozognak. Ér-e annyit?

2014.01.05. 19:00

Sziasztok!

Nekem két kutyám van macska ellen, amikor a macska ült
a meleg géptetőn, a berni pásztor felugrott játszani hozzá.
Szerintem el tudjátok képzelni. Egyszer fényeztettem, másodszor
már nem, megvárom, míg lehiggad a kutya.

Odus

2014.01.05. 19:40

barbrady írta:
LeviM5 írta:Nagy eséllyel nyest lesz, ha karcol is. (mert a macska behúzott körömmel jár, a nyest nem tudja behúzni.) Jobb esetben csak mászkál, rosszabb esetben rá is sz@rik. Ha udvaron áll az autó egy kartonlapot kell tenni előre/hátulra akkor nem tud, vagy nem mer felugrani, ez bevált eddig. Nálunk aki kint áll az autóval még műanyag vizes flakonokat tesz az autó köré. :shock: Valamiért fél tőle a nyest, én sem értem. De nem másszák meg, azt látom a saját szememmel. Sajnos egy garázs a biztos megoldás, érdemes bérelni a közelben, ha van.

Össze tudja a macska is karmolni, saját szememmel láttam. Felugrik a párás tetőre, megcsúszik, és már ereszti is ki a karmait ;)

Tapatalk 4

Nem kicsit...faternak lecsuszott az oldalan a kocsinak...femig felmarta...bar ez kevesbe gaz...mint mikor telerottyantotta a vajbor ulest es a macska le+salak tette a dolgat majd 1 napig.... ;) utana volt...ciiicc...ciiccc...gyerehaza....ciiiccc... :D

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

2014.01.18. 22:09

Sziasztok

Szürke bőrfestéket nem tud esetleg valaki, biztos forrásból?
köszi
üdv.

2014.01.19. 04:44

Gabii írta:Sziasztok

köszi
üdv.

Holnapramegnézem kitől vettem én a feketet

Tapatalk 2-vel küldve az én LT26i-ről

2014.01.19. 11:57

köszi
üdv.

Balu? Ha pedig ö nem tud, akkor tuti, hogy tud ajanlani valakit....

2014.01.19. 12:16

leslie írta:

köszi
üdv.

van ismerős aki bőrfelújítással foglakozik profi módon, BMW-s srác ő is szóljatok, ha kell a kontakt a 14.kerben van a műhelye, gondolom festék témában is tud segíteni!

2014.01.20. 12:01

Gabesz81 írta:
leslie írta:

köszi
üdv.

van ismerős aki bőrfelújítással foglakozik profi módon, BMW-s srác ő is szóljatok, ha kell a kontakt a 14.kerben van a műhelye, gondolom festék témában is tud segíteni!

Üdv Gabesz81!
Valami miatt nem tudtam pü-t küldeni (legalábbis elküldendőnek írja...) :neutral: ; engem érdekelne a kontakt az ismerősödhöz.

Köszi.

2014.01.20. 12:36

Zo78 írta:Üdv Gabesz81!
Valami miatt nem tudtam pü-t küldeni (legalábbis elküldendőnek írja...) :neutral: ; engem érdekelne a kontakt az ismerősödhöz.

Köszi.

Valószinüleg rá gondolt,ha mégsem,akkor sorry:
Vitya
30/5407820

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Értékelés: 4.76%

2014.01.20. 14:02

barbrady írta:

Tapatalk 4

akkor max alákap a szél... lelehet kötni spaniferrel - régi kocsim karcos is lett tőle :roker:
Hozzászólás küldése

VigLink badge