![]() |
2014.01.05. 06:35
2014.01.05. 10:03
csiatt írta:Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.
2014.01.05. 10:20
Jerry írta:csiatt írta:Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.
Nálam a KUTYA bevált, mint megoldás!
2014.01.05. 10:47
Zo78 írta:Kicsit macerás, de legalább karcmentes a gép.
2014.01.05. 10:51
barbrady írta:Zo78 írta:Kicsit macerás, de legalább karcmentes a gép.
Feltéve, hogy makulátlan tiszta az autó és a ponyva is.
Tapatalk 4
2014.01.05. 10:57
csiatt írta:Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.
..a mellettem állókra sose.Alul le van teljesen burkolva így oda nem tud bebújni..emiatt meg este a géptetőn szunyál.Neten találtam ultrahangos bigyót ami 12voltról megy..hát nem tudom,hogy érdemes e bele kendácsolni.
2014.01.05. 11:06
Hauzer írta:csiatt írta:Tudnátok-e valami jó kütyüt ajánlani a macskák távoltartására? Már nagyon elegem van, és az ideggörcs határán vagyok, hogy a szomszét macskagyűjteménye autómosás után 30 perccel, vagy minden hazaérkezésemkor azonnal végigjárja elejétől a végéig az autót (ha megcsúszik, akkor meg is karcolja). A macskák bántani nem akarom, de az autótól távol tartanám.
Ezzel én is régóta küzdök,nyitott őrzött parkolóban.A slusszpoén az benne,hogy csak az enyémre mászik fel a rohadt..a mellettem állókra sose.Alul le van teljesen burkolva így oda nem tud bebújni..emiatt meg este a géptetőn szunyál.Neten találtam ultrahangos bigyót ami 12voltról megy..hát nem tudom,hogy érdemes e bele kendácsolni.
2014.01.05. 11:12
Lacza írta:barbrady írta:Zo78 írta:Kicsit macerás, de legalább karcmentes a gép.
Tapatalk 4
Így van, saját tapasztalat, hogy az itt OFF-nak számító Ikarus éleit is "gyönyörűen" felpolírozta a szél által finoman ide-oda mozgatott ponyva...
2014.01.05. 12:58
2014.01.05. 17:37
LeviM5 írta:Nagy eséllyel nyest lesz, ha karcol is. (mert a macska behúzott körömmel jár, a nyest nem tudja behúzni.) Jobb esetben csak mászkál, rosszabb esetben rá is sz@rik. Ha udvaron áll az autó egy kartonlapot kell tenni előre/hátulra akkor nem tud, vagy nem mer felugrani, ez bevált eddig. Nálunk aki kint áll az autóval még műanyag vizes flakonokat tesz az autó köré.Valamiért fél tőle a nyest, én sem értem. De nem másszák meg, azt látom a saját szememmel. Sajnos egy garázs a biztos megoldás, érdemes bérelni a közelben, ha van.
2014.01.05. 18:28
2014.01.05. 19:00
2014.01.05. 19:40
barbrady írta:LeviM5 írta:Nagy eséllyel nyest lesz, ha karcol is. (mert a macska behúzott körömmel jár, a nyest nem tudja behúzni.) Jobb esetben csak mászkál, rosszabb esetben rá is sz@rik. Ha udvaron áll az autó egy kartonlapot kell tenni előre/hátulra akkor nem tud, vagy nem mer felugrani, ez bevált eddig. Nálunk aki kint áll az autóval még műanyag vizes flakonokat tesz az autó köré.Valamiért fél tőle a nyest, én sem értem. De nem másszák meg, azt látom a saját szememmel. Sajnos egy garázs a biztos megoldás, érdemes bérelni a közelben, ha van.
Össze tudja a macska is karmolni, saját szememmel láttam. Felugrik a párás tetőre, megcsúszik, és már ereszti is ki a karmait
Tapatalk 4
2014.01.18. 22:09
2014.01.19. 04:44
Gabii írta:Sziasztok
Szürke bőrfestéket nem tud esetleg valaki, biztos forrásból?
köszi
üdv.
2014.01.19. 11:57
Gabii írta:Sziasztok
köszi
üdv.
2014.01.19. 12:16
leslie írta:Gabii írta:Sziasztok
köszi
üdv.
Balu? Ha pedig ö nem tud, akkor tuti, hogy tud ajanlani valakit....
2014.01.20. 12:01
Gabesz81 írta:leslie írta:Gabii írta:Sziasztok
köszi
üdv.
Balu? Ha pedig ö nem tud, akkor tuti, hogy tud ajanlani valakit....
van ismerős aki bőrfelújítással foglakozik profi módon, BMW-s srác ő is szóljatok, ha kell a kontakt a 14.kerben van a műhelye, gondolom festék témában is tud segíteni!
2014.01.20. 12:36
Zo78 írta:Üdv Gabesz81!
Valami miatt nem tudtam pü-t küldeni (legalábbis elküldendőnek írja...); engem érdekelne a kontakt az ismerősödhöz.
Köszi.
2014.01.20. 14:02
barbrady írta:Zo78 írta:Kicsit macerás, de legalább karcmentes a gép.
Tapatalk 4