Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Bemutatkozó topic!

2011.05.30. 22:55

Heló
:e39
Üdv lacir1

2011.05.30. 23:16

Sziasztok!
Már egy jó ideje, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de érdeklődve figyelem az oldal fejlődését. Rengeteg hasznos infót találtam, sokszor előbb tudtam a megoldást (innen), mint ahogy a szerelő válaszolt. Az autóm sajnos nem mai darab, 2000-es 530DA, de azért bírja. (5 éve :D ). Szerencsés voltam és nem egy agyon strapált darabot sikerült kifogni (bár nem volt hibátlan). Nyilván ő is kopik és öregszik, mint jómagam, de hát, mint egy általam sokat idézett megasz?.r versenyző ordította egykoron : ?minden kornak megvan a maga szépségeeeee˝. Így az autót, ha kell szerelőhöz viszem (sajnos még mindig nem találtam hozzá értő mestert, aki nem teljesen dili) én meg elkezdtem kondi terembe járni, mert ööö??? :D , mint említettem:- a kor.
Tehát így végszóra: Üdvözlöm a Tisztelt Társaságot!

2011.05.30. 23:25

Heló
Üdvözlet a csapatban :bmwkiraly
Üdv lacir1

2011.05.31. 07:27

phantom írta:Sziasztok!

Szeretnék üdvözölni mindenkit!!!
Balázs vagyok, 34 éves, Budapesten a XX. kerületben lakom, egy E39 520d touring tulajdonosa. Közel 8 hónapja,amikor megvettem életem első autóját (persze eddig is azt hittem autóval járok,de ma már tudom,hogy gyenge utánzatok voltak) regisztráltam az oldalra. Eddig csak a háttérben megbújva olvasgattam, persze így is rengeteg hasznos információhoz jutottam hozzá. Most a klímakompresszor cserénél már segítséget is kértem, amit meg is kaptam és ezúton is szeretném megköszönni.

Szia! Üdv itt! :)

Bemutatkozó topic!

2011.05.31. 13:38

Sziasztok!

Április 23-án, én is E39 tulajdonos lettem. Mivel tudatlanul már írtam az egyik fórumra, anélkül, hogy bemutatkoztam volna, így most újrakezdem.
Péter vagyok 29 éves, Szegeden lakom, és egy 1996/12 528i M52 B28 saloon tulajdonosa lettem. A jelenlegi foglalkozásom TMK vezetése, egy gyártó cégnél.
Közel 6 hónapja keresem magamnak az ideális autót (erős, hátsókerékhajtás, tekintélyparancsoló...). A lényeg, hogy végre meg van. Elég olcsón jutottam, hozzá, de a műszaki állapota is olyan.
Később teszek fel róla képeket, esetleg videókat.
Boldog vagyok, hogy BMW-t vezethetek.

2011.05.31. 14:01

kopjabf írta:Sziasztok!

Április 23-án, én is E39 tulajdonos lettem. Mivel tudatlanul már írtam az egyik fórumra, anélkül, hogy bemutatkoztam volna, így most újrakezdem.
Péter vagyok 29 éves, Szegeden lakom, és egy 1996/12 528i M52 B28 saloon tulajdonosa lettem. A jelenlegi foglalkozásom TMK vezetése, egy gyártó cégnél.
Közel 6 hónapja keresem magamnak az ideális autót (erős, hátsókerékhajtás, tekintélyparancsoló...). A lényeg, hogy végre meg van. Elég olcsón jutottam, hozzá, de a műszaki állapota is olyan.

Üdv a klubban!
Csibészul kicsit feljebb húztad az adatlapodon az évjáratot?! ;)

2011.05.31. 14:47

kopjabf írta:Később teszek fel róla képeket, esetleg videókat.

Később??????? Mi ez a hanyagság????? :nyelves: :e39

2011.05.31. 15:55

Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatom a fórumokat, de csak most regisztráltam. Sajnos még nincs E39-em ( "csak" E36 van jelenleg ), de mielőbb szeretnék egy 530d-t. Ezzel kapcsolatban majd mindenképp szeretnék segítséget kérni a tisztelt kollégáktól :) Már olvasgattam az E39 vásárlás fórumot is, csak szeretném majd kikérni a véleményeteket a kiszemelt példányról, mivel ti használjátok ezeket....

Budapesten lakom, jelenleg egy E36 316 M43-at használok és imádom. Ez az első BMW-m és maradok is a márkánál!!!

Nem fogok nagyon hozzászólni a dolgokhoz ( pláne nem hülyeségeket kérdezni ), inkább olvasgatni szoktam a hozzászólásokat.

Üdv.
Leslie

2011.05.31. 17:16

leslie írta:Sziasztok!

Egy ideje már olvasgatom a fórumokat, de csak most regisztráltam. Sajnos még nincs E39-em ( "csak" E36 van jelenleg ), de mielőbb szeretnék egy 530d-t. Ezzel kapcsolatban majd mindenképp szeretnék segítséget kérni a tisztelt kollégáktól :) Már olvasgattam az E39 vásárlás fórumot is, csak szeretném majd kikérni a véleményeteket a kiszemelt példányról, mivel ti használjátok ezeket....

Budapesten lakom, jelenleg egy E36 316 M43-at használok és imádom. Ez az első BMW-m és maradok is a márkánál!!!

Nem fogok nagyon hozzászólni a dolgokhoz ( pláne nem hülyeségeket kérdezni ), inkább olvasgatni szoktam a hozzászólásokat.

Üdv.
Leslie

:franko: :diesel :welcom bmwdance :taps:

2011.05.31. 19:25

simi64 írta:

Üdv.
Leslie

:franko: :diesel :welcom bmwdance :taps:

Helo
Első nekifutásra jó választás az E36-os, utána meg szépen sorban jön a többi

2011.06.01. 08:23

kopjabf írta:Sziasztok!

Szia! :)

2011.06.01. 08:25

Üdv.
Leslie

Üdv itt!:)

2011.06.02. 13:57

Köszönöm az üdvözlő szavakat.
Igen hanyag vagyok, de szégyeltem is felrakni képet, mert a bal első kilincsem sajnos nem aspeni ezüst metáll (sötét zöld) volt. Mivel kb. 2000 Ft-os dologról van szó, azt kellett volna elsőként megcsináltatnom. De épp a minap szereltem be, mostmár 339/7 színre fújva.
Az évjáratot pedig még nem tudtam belőni, mivel a forgalmim szerint 1996/12 forgalombahelyezés, évjárat 1996, de a TIS a vázszám alapján 1997-et ír ki, viszont egy pár alkatrészemen van 1996/7; 1996/10 havi matrica is, szóval biztos hogy 96-os.

2011.06.02. 17:58

kopjabf írta:Köszönöm az üdvözlő szavakat.
Igen hanyag vagyok, de szégyeltem is felrakni képet, mert a bal első kilincsem sajnos nem aspeni ezüst metáll (sötét zöld) volt. Mivel kb. 2000 Ft-os dologról van szó, azt kellett volna elsőként megcsináltatnom. De épp a minap szereltem be, mostmár 339/7 színre fújva.
Az évjáratot pedig még nem tudtam belőni, mivel a forgalmim szerint 1996/12 forgalombahelyezés, évjárat 1996, de a TIS a vázszám alapján 1997-et ír ki, viszont egy pár alkatrészemen van 1996/7; 1996/10 havi matrica is, szóval biztos hogy 96-os.

Ide írd be a VIN kódot, ez megmondja a tutit:

LINK

2011.06.03. 09:47

Römi írta:Sziasztok!

Engedjetek meg pár sort magamról. 25' leszek. A barátnőmmel élek, gyerekem (még) nincs. A Szolf-on végeztem gazdasági szakon, jelenleg fuvarszervezőként tevékenykedem. A nyáron tervezem egy dízeles Bmw vásárlását. Számos autó megfordult már a kezem alatt, de úgy érzem eljött az ideje, hogy prémium márkára váltsak. Az autókhoz, a biztosításhoz, papírmunkákhoz közepes szinten értek ezért igyekszek hasznos tajga lenni a csapatnak!

Römi

Üdv Römi! :welcom
Olvasd sokat a fórumot és akkor rendes képet kapsz a megvásárolni kívánt autó dolgairól!
Ha bármilyen kérdés merül fel benned nyugodtan dobd fel a megfelelő topikban és a legjobb tudásunk szerint válaszolni fogunk rá!
:cooool :diesel :franko:

2011.06.03. 14:30

Sziasztok !!!

Én már egyszer be köszöntem de mostanára sikerült megtalálnom az igazit, egy kék színű 528i személyében. Egye nlőre kb 800 km vezetése után állíthatom, hogy elégedett vagyok vele. Segítségeteket utólag is köszönöm!
(Képeket nem sokára töltök föl.)

BMW For Ever :D

2011.06.03. 17:49

fefeE39 írta:Sziasztok !!!

Én már egyszer be köszöntem de mostanára sikerült megtalálnom az igazit, egy kék színű 528i személyében. Egye nlőre kb 800 km vezetése után állíthatom, hogy elégedett vagyok vele. Segítségeteket utólag is köszönöm!

:e39

adatlap :!:

2011.06.03. 22:26

fefeE39 írta:Sziasztok !!!

Helo
Üdvözlégy az ISTENEK birodalmába :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge