![]() |
2015.02.22. 15:43
SvidronyA írta:SvidronyA írta:Imco írta:SvidronyA írta:Imco írta:[quote="SvidronyA"]
Igen, arra gondolok.
Tegnap próbáltam -először- kiszedni... Van egy egész jó BOSCH készletem, abban a legkisebb torx bitfej épp T10-es, de sajnos nagynak tűnik. Ahogy ki tudtam pucolni a csavar belsejét, úgy látom, hogy kb. 1...2 mérettel kisebb fej kellhet, mert a T10-es elforgott a tetején, tehát bele sem ment.
Imi az imént küldött egy szuper táblázatot meg ötletet, miként mérjem meg.
Ja, és az enyém is "be van gyógyulva", ezért is akarom megtisztítani az egész hóbelebancot. Most még mozog a kar, megy a törlő, de kicsit nehezen mozog, bár -még- nem akadozik. "Bömbölő" Dani javasolta, hogy mihamarabb szedjem szét, mert így még simán menthetőnek tűnik. Remélem az is.
A kis zégerre vigyázz és jól tedd vissza, mert utána könnyen széthullik. Ráadásul valami köcög mérete /talán 3.2/ van.
Na, ez nem jött össze, mint az örömlánynak a jámbor élet...![]()
Most értem vissza, vettem T8 torx 1/4' bitfejet, de az meg elforog a csavarban; T9 meg nem volt. Már az is lehet, hogy tényleg T10 a jó méret (olyanom van is), csak annyira dzsuvás a csavar belseje, hogy emiatt nem megy bele.
Először egy pár napig fújkálom WD40-el, meg pucolgatom, meg keresek valami kis hegyes vackot pl. tűt, hogy a belsejébe belegyógyult vasoxidtól/kosztól meg tudjam szabadítani, s már azt sem zárom ki, hogy tényleg a T10-es való bele.
Barátkozz a fúróval, mert sokaknak csak azzal lett teljes a siker.
Jól látom az ETK-ban, hogy amennyiben megbarátkoztam a fúróval, a 15 és 12.sz. alkatrészek cseréje szükséges?
2015.02.22. 16:07
2015.02.22. 16:14
SvidronyA írta:...nehogy lebukjak, mielőtt odaérek
2015.02.22. 16:16
Zo78 írta:SvidronyA írta:...nehogy lebukjak, mielőtt odaérek
Feltéve, ha éppen nem két keréken dacol valahol az elemekkel...
2015.02.22. 16:19
morv írta:Zo78 írta:SvidronyA írta:...nehogy lebukjak, mielőtt odaérek
Amugy nalam a 10-es torx pont belemegy.
2015.02.22. 16:21
Zo78 írta:SvidronyA írta:...nehogy lebukjak, mielőtt odaérek
2015.02.22. 18:56
2015.02.22. 19:27
vargazsolt75 írta:Nekem olyan problémám lenne, hogy az a kis csap hiányzik, ami a motortól átadja a működést a mechanikának. a kérdésem az lenne, hogy lehet pótolni, vagy csere?
2015.02.22. 19:28
2015.02.22. 20:03
vargazsolt75 írta:Akkor szétnézek benne hátha meg van.
2015.02.22. 20:04
2015.08.19. 10:24
2015.08.19. 10:32
kozie39 írta:Sziasztok hogy tudom kicserélni a hátsó abaktörlő kart mert nekem csak a csonkja van meg ? A műanyag kupakot hogy tudom le pattintani ?
2015.08.19. 16:01
rockerekhu írta:kozie39 írta:Sziasztok hogy tudom kicserélni a hátsó abaktörlő kart mert nekem csak a csonkja van meg ? A műanyag kupakot hogy tudom le pattintani ?
elhuzzod oldalra és fel a kupakot és 13as csilag villás.
2015.08.19. 20:44
admin írta:rockerekhu írta:kozie39 írta:Sziasztok hogy tudom kicserélni a hátsó abaktörlő kart mert nekem csak a csonkja van meg ? A műanyag kupakot hogy tudom le pattintani ?
elhuzzod oldalra és fel a kupakot és 13as csilag villás.
A fedelet ha arra gondolsz azt egy pici torx csavar fogja,azt ki veszed és utána felfelé lehúzod.
2015.09.01. 16:32
2015.09.01. 17:41
dreizwanzig írta:sziasztok!
Na, ma engem is utolért a tipikus hiba, h nem mozog a hátsó ablaktörlő. De felnéztem a fórumra és már egyből láttam is, hogy mit kell tenniAdtam neki wd40-et. most jó, de tél előtt szétszedem és bezsírozom...
Viszont a hátsó ablak a csomagtérajtón nagyon nehezen záródik nekem. Jól sejtem, hogy a két szélén lévő torx csavaron kéne bentebb tekernem?? Mert szerintem nagyon hamar felütközik azokon és nem zár kattan be a zár.
2015.09.01. 17:47
rockolo77 írta:dreizwanzig írta:sziasztok!
Na, ma engem is utolért a tipikus hiba, h nem mozog a hátsó ablaktörlő. De felnéztem a fórumra és már egyből láttam is, hogy mit kell tenniAdtam neki wd40-et. most jó, de tél előtt szétszedem és bezsírozom...
Viszont a hátsó ablak a csomagtérajtón nagyon nehezen záródik nekem. Jól sejtem, hogy a két szélén lévő torx csavaron kéne bentebb tekernem?? Mert szerintem nagyon hamar felütközik azokon és nem zár kattan be a zár.
Ha jók a hézagok, és a gumi is szépen tömít inkább a záron állíts, az sem túl bonyolult.
2015.09.01. 17:56
dreizwanzig írta:rockolo77 írta:dreizwanzig írta:sziasztok!
Ha jók a hézagok, és a gumi is szépen tömít inkább a záron állíts, az sem túl bonyolult.
Hogyan?
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2015.09.01. 18:02
rockolo77 írta:dreizwanzig írta:rockolo77 írta:dreizwanzig írta:sziasztok!
Hogyan?
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
Az üvegajtóból kilógó zárnyelv kontra anyáját lazítsd meg, majd tekerj a nyelven kifelé 1-2 fordulatot. Utána húzd meg az anyát érintőre, hogy ne lötyögjön, a szöget majd belövi magának.