Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.14. 00:01

azért az ellentábor sem alszik még! :lol: sztem meg eredetiben, azaz krómmal sokkal szebb! :lol: ...csak hogy ellentmondjak ...na jó nem, de valóban igaza van Siminek... frázis, de kinek a pap... sztem ha még fekete fóliát és fekete felnit is kapna, akkor lehetne legalább a rendszámod "szerettünk" vagy "feltámadunk" :lol: :lol:

egy szó mint száz, sztem a krómos és visszafogottabb a jó! 8)

2009.06.14. 05:24

Labi írta:azért az ellentábor sem alszik még! :lol: sztem meg eredetiben, azaz krómmal sokkal szebb! :lol: ...csak hogy ellentmondjak ...na jó nem, de valóban igaza van Siminek... frázis, de kinek a pap... sztem ha még fekete fóliát és fekete felnit is kapna, akkor lehetne legalább a rendszámod "szerettünk" vagy "feltámadunk" :lol: :lol:

Köszönöm...örülök neki,hogy megvan az ellentábor is,gyűjtöm a kedves-baráti szavazatokat!

Köszönöm!! :))

2009.06.14. 10:00

LACIKAtraffipaxboltHU írta:
Labi írta:azért az ellentábor sem alszik még! :lol: sztem meg eredetiben, azaz krómmal sokkal szebb! :lol: ...csak hogy ellentmondjak ...na jó nem, de valóban igaza van Siminek... frázis, de kinek a pap... sztem ha még fekete fóliát és fekete felnit is kapna, akkor lehetne legalább a rendszámod "szerettünk" vagy "feltámadunk" :lol: :lol:

Köszönöm...örülök neki,hogy megvan az ellentábor is,gyűjtöm a kedves-baráti szavazatokat!

Köszönöm!! :))

Szerintem se kapjon, mert így meg van az erős kontraszt az autón. Ha fekete lenne, elveszne és szerintem semmitmondóvá válna a sok sötét szín miatt. Mondja ezt az, akinek full fehér autója van. :nyelves:

;)

2009.06.14. 10:09

Szerintem is hagyd így! A feketéből is megárt a sok :lol: ! Főleg ha a barátnőd haja is fekete!! :lol:

2009.06.14. 11:53

Maxi írta:Szerintem is hagyd így! A feketéből is megárt a sok :lol: ! Főleg ha a barátnőd haja is fekete!! :lol:

Mondom én, hogy a csajokat nézik! :wink:

2009.06.14. 12:03

LACIKAtraffipaxboltHU írta:Hali!

Fontos lenne MINDENKI VÉLEMÉNYE... Nem tudom eldönteni,sehogy sem... Majd a Ti szakmai szemetekkel... ;))

??? KAPJON FEKETE SZINTERT A 4 KERÉK,VAGY SEM ???

Kép

Kép

Köszi előre mindenkinek !!!!

Helo Laci
Nehogy fekete legyen a 4kerék
azmár tul sok :roll:
üdv zoli

2009.06.14. 12:03

Ha végkép nem tudod eldönteni, akkor az egyik oldalt legyen fekete, a másik oldalt meg ezüst. És arról az oldalról nézed, amelyikhez éppen kedved van. Ha a feketét nézed és nem tetszik, csak átmész a másik oldalra 8) 8O :lol: :lol: :twisted:

2009.06.14. 14:17

Maxi írta:Szerintem is hagyd így! A feketéből is megárt a sok :lol: ! Főleg ha a barátnőd haja is fekete!! :lol:

A barátnőm is sok nekem néha nagyon! :DD

2009.06.14. 14:20

kzoli819 írta:Ha végkép nem tudod eldönteni, akkor az egyik oldalt legyen fekete, a másik oldalt meg ezüst. És arról az oldalról nézed, amelyikhez éppen kedved van. Ha a feketét nézed és nem tetszik, csak átmész a másik oldalra 8) 8O :lol: :lol: :twisted:

Vagy mindkét oldalt lesz 1 fekete-1 polír... :D Szegénykém most így is kissé romásan néz ki,mert tegnap diszkóba menet lekátyúzta az aktuális józan pilóta a bal elsőt... :S De igazából nem tehet róla,kinőtt az a rohadt kátyú...bal elől pótkerék,lemez felni :S Éljenek a magyar utaak!

2009.06.14. 14:59

Jó a detektorod. :D Majd lehet, megkereslek. ;)

ac szárny

2009.06.14. 20:39

beszéltetek a szárnyról!

tessék: http://global.ebay.com/BMW_97-03_E39_54 ... 56618/item

akit esetleg érdekelne!

Üdv!
Tomekk

2009.06.14. 21:16

lepke írta:

Fontos lenne MINDENKI VÉLEMÉNYE... Nem tudom eldönteni,sehogy sem... Majd a Ti szakmai szemetekkel... ;))

Kép

Kép

Helo Laci
üdv zoli

Most miért nem illeszthetem be?? Na mindegy, itt van:

Tessék fekete felnivel. De csak kölcsön! :-)

2009.06.14. 21:43

Húúúú!!!! Azta ez az oldal hogy szétlett qrv@!!!!! :evil: :lol: :wink:

2009.06.14. 21:49

nehogy fekete legyen a felni!!! :lol: nekem ugyanez a kocsi, fekete és polír 18 m6 felni, de már akkor agybajt kapok ha kis fékpor megy rá! szerintem sokkal szebb így

2009.06.14. 21:53

Norbi ezt hogy csináltad?
Meg tudod az enyémet is csinálni?
Kíváncsiságból érdekelne :roll:

2009.06.14. 22:15

simi64 írta:Norbi ezt hogy csináltad?
Meg tudod az enyémet is csinálni?
Kíváncsiságból érdekelne :roll:

Át tudod küldeni mail-ben?

2009.06.15. 00:17

Átküldtem :wink:

2009.06.15. 04:17

zsolte39 írta:Jó a detektorod. :D Majd lehet, megkereslek. ;)

4 blokkoló fej van elől... ;) Természetesen e39.hu TAGOKNAK KOMOLY KEDVEZMÉNY!

2009.06.15. 04:20

Norbi525tds írta:
lepke írta:

Kép

Kép

Helo Laci
üdv zoli

Most miért nem illeszthetem be?? Na mindegy, itt van:

Tessék fekete felnivel. De csak kölcsön! :-)

Óh...köszi! Kedves vagy! Háát....azt hiszem meggyőztél... Jó ez így! :))

2009.06.15. 04:21

ZALAN írta:nehogy fekete legyen a felni!!! :lol: nekem ugyanez a kocsi, fekete és polír 18 m6 felni, de már akkor agybajt kapok ha kis fékpor megy rá! szerintem sokkal szebb így

Háát...pedig a fékpor megyeget... Nem lassan jár szerintem 1ik kedves tag sem... Ugye onnantól meg jön a fékpor,mintha muszáj lenne sajnos! :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge