![]() |
2007.12.13. 22:28
sxoe írta:gabem írta:Sziasztok!
Az én verdámat németben vettem és német rendszámmal járok vele,természetesen a biztosítás is németbe van kötve.Kicsit húzós is az összeg de ami benne van egy egyszerű biztosításbanhát az agyam eldobtam mikor megtudtam.Fizet az egyszerű bizti ha ellopják a verdát,és még azt is fizeti ha lerobbanok valahol és haza kell hozatnom a kocsit+a szállodát is 50euro/kop.-ig ha ott kell dekkolnom valahol!
Sztem korrekt és mondom,alap bizti nem casco!Ítthon is így kéne
Mit jelent az, hogy kicsit húzós? Mennyi per év? Milyen paraméterek mellett?
És hogyan van német rendszámod? Cég vagy bejelentett lakcím?
2007.12.13. 23:49
gabem írta:sxoe írta:gabem írta:Sziasztok!
Az én verdámat németben vettem és német rendszámmal járok vele,természetesen a biztosítás is németbe van kötve.Kicsit húzós is az összeg de ami benne van egy egyszerű biztosításbanhát az agyam eldobtam mikor megtudtam.Fizet az egyszerű bizti ha ellopják a verdát,és még azt is fizeti ha lerobbanok valahol és haza kell hozatnom a kocsit+a szállodát is 50euro/kop.-ig ha ott kell dekkolnom valahol!
A húzós az 1000euro/év,de ebből 500 a dieseladó és 500 a bizti. Milyen paramétereketre gondolsz?Az autó paraméterei ott vannak!Amúgy bejelentett lakcím kell(ja bocsi a faterom nevére van a biztosítás)az én nevemre pont a duplája lenne
2007.12.14. 00:24
2007.12.14. 00:34
2007.12.14. 10:40
sxoe írta:gabem írta:sxoe írta:gabem írta:Sziasztok!
A húzós az 1000euro/év,de ebből 500 a dieseladó és 500 a bizti. Milyen paramétereketre gondolsz?Az autó paraméterei ott vannak!Amúgy bejelentett lakcím kell(ja bocsi a faterom nevére van a biztosítás)az én nevemre pont a duplája lenne
Köszi! Ezekre voltam kíváncsi!
A dieseladó az miaz? Benzinesnél akkor mi lenne?
2007.12.14. 12:22
gabem írta:sxoe írta:gabem írta:sxoe írta:gabem írta:Sziasztok!
Köszi! Ezekre voltam kíváncsi!
A dieseladó az miaz? Benzinesnél akkor mi lenne?
A díeseladó az,hogy hány gramm károsanyagot köp ki a gépezet/100km-ként és azután perkázolA benzinesnél is kell fizetni csak ott kevesebbet)Van mégegy bömösünk de az 2000-es bengás,annak kb 200euroval kevesebbet kell pengetni évente
2007.12.31. 15:33
2007.12.31. 15:39
2008.01.25. 12:09
2008.01.25. 12:29
2008.01.25. 12:34
ViSoR írta:Hát igen. Kulcsot sosem tartunk elérhető helyen. Sem pótot, sem rendeset. Nem akasztja az előszobába a többi közé, mert rápacsál. Mondjuk az ilyen helyzet aránylag védhetetlen, mert mikor mész fel nem biztos, hogy előre tudod, hogy betörtek hozzád
2008.01.25. 12:51
Labi írta:Ha a kocsidat kiszemelték, akkor mindenképpen szívtál, max a lopás idejének hosszát tudod megnyújtani! Nekem mindíg ezt mondták a "kedves ismerősök": Ha el akarják lopni az autódat, el is fogják!
2008.01.25. 12:59
Labi írta:ViSoR írta:Hát igen. Kulcsot sosem tartunk elérhető helyen. Sem pótot, sem rendeset. Nem akasztja az előszobába a többi közé, mert rápacsál. Mondjuk az ilyen helyzet aránylag védhetetlen, mert mikor mész fel nem biztos, hogy előre tudod, hogy betörtek hozzád
Ha a kocsidat kiszemelték, akkor mindenképpen szívtál, max a lopás idejének hosszát tudod megnyújtani! Nekem mindíg ezt mondták a "kedves ismerősök": Ha el akarják lopni az autódat, el is fogják!
2008.01.25. 14:49
Schnitzer írta:Sziasztok.Hát ezzel a hozászólásal Labi kolegánk 1-2embert biztos elkeseritett.Szóval hiába a drága és bonyolult riasztó rendszerek,ha akarják úgy is elviszik!De sajnos lehet hogy így van"Ezért nincs más megoldás vagy mindig az autónk közelébe kell lenni,vagy egy pitbull a hátsó ülésre"![]()
2008.01.25. 16:48
2008.01.25. 17:56
ViSoR írta: De ha egy Alpina D10-kell valakinek, amiből van itthon vagy 3...
2008.01.25. 18:14
ViSoR írta:Schnitzer írta:Sziasztok.Hát ezzel a hozászólásal Labi kolegánk 1-2embert biztos elkeseritett.Szóval hiába a drága és bonyolult riasztó rendszerek,ha akarják úgy is elviszik!De sajnos lehet hogy így van"Ezért nincs más megoldás vagy mindig az autónk közelébe kell lenni,vagy egy pitbull a hátsó ülésre"![]()
Ez mindenre igaz. Ha pont az kell, elviszik. Ha akarnak úgyis betörnek. Csak arról kell tenni, hogy ne ezt akarják. Ha van benne riasztó, váltózár és zárt garázsban tartod, akkor már túl kockázatos és keresnek egy másik ugyanilyet, amit könnyebb hazatolni. De ha egy Alpina D10-kell valakinek, amiből van itthon vagy 3...
2008.01.25. 19:46
2008.01.25. 20:08
Junge írta:Igen, ezkröl a garázsból lopos bandákról én is hallottam.
Amíg alszol betörnek hozzád, a te kulcsoddal kinyitják a garázskapud, a te kulcsoddal beinditják a kocsidat kiállnak és szépen vissza zárják a garázskaput. Ezt csak hallottam, nem tudom igaz-e, de el tudom képzelni.
Nyilván kell idö mire ezek a kedves emberek feltérképezik a terepet, talán némi helyismeret sem árt... gondolok itt a kulcsok hollétére.
2008.01.25. 20:12