Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.10.29. 12:54

mount írta:Igazából elektronikával foglalkozom, konkrétan technikus vagyok a mindennapokban, már csak a kihívás miatt is megpróbálnám :)
Ha tudsz akkor segiteni képekkel, azt nagyon megköszönném! :)

oks.
csinálok egy részt a serverre és oda föltöltöm az összes képet eredetiben.
nem készült tul sok de már az is segithet h jol nagyitható.

2007.10.29. 13:53

az infó most töltül.
még ki kell nyitni majd a 80as portot és nézheted

http://bankbiztonsag.muhaha.hu/bmw/

2007.10.29. 20:27

Szia Kaya!

Mit mutat a MiD-em sikerült valamit kezdened vele?

2007.10.30. 03:20

még nagyon szivok vele :(

2007.10.30. 09:00

Kaya írta:még nagyon szivok vele :(

Kaya
neked egy kisvállalkozást kell nyitnod ezzel kapcsolatban :)
sokan vevők a témára és fáznak tőle , hogy szétszedjék (én se nagyon mertnék nekiállni szétbuherálni a cuccot)

2007.10.30. 10:22

Kaya írta:az infó most töltül.
még ki kell nyitni majd a 80as portot és nézheted

http://bankbiztonsag.muhaha.hu/bmw/

Sajnos valamiért nemtudom megnézni, csak hibaüzenetet kapok:
Apache/1.3.33 Server at bankbiztonsag.muhaha.hu Port 80

2007.10.30. 20:53

igen ftp.n már létezik de kitröl még nem láthato.
adminnak küldtem már üzit de még nem olvasta el :(
bármelyik pillanatban aktiv lehet

2007.10.30. 20:57

bekog írta:

Kaya
sokan vevők a témára és fáznak tőle , hogy szétszedjék (én se nagyon mertnék nekiállni szétbuherálni a cuccot)

áá, most is irtam h szivok én is.
valamiért nem tudom még a jo megoldást.
a kilométerora eccőrű a MID-hez képest. a midnél az a baj h a folia amit gyárilag ragasztottak rá elválik.
ha ragasztoval ragasztod öl akkor elszigeteli a ragacs a nyáktol a foliát. igaz ott marad mint állat :) de nem jo megoldás.
probáltam melegiteni hölégfuvoval h hátha észheztér a ragacs amiböl gyárilag csak épp h anyi van amennyi összefogja de nem szigeteli le. de cseszett ujra ragadni. most van egy tervem még de kell hozzá alkatrész...

2007.10.30. 22:09

Kaya írta:
bekog írta:

Kaya

áá, most is irtam h szivok én is.
valamiért nem tudom még a jo megoldást.
a kilométerora eccőrű a MID-hez képest. a midnél az a baj h a folia amit gyárilag ragasztottak rá elválik.
ha ragasztoval ragasztod öl akkor elszigeteli a ragacs a nyáktol a foliát. igaz ott marad mint állat :) de nem jo megoldás.
probáltam melegiteni hölégfuvoval h hátha észheztér a ragacs amiböl gyárilag csak épp h anyi van amennyi összefogja de nem szigeteli le. de cseszett ujra ragadni. most van egy tervem még de kell hozzá alkatrész...

Hi!

TAláltam egy pár ködlámpát , úgy hogy jöhetsz érte! Ha gondolod!!

Mi a helyzet a middel? Rossz zene nélkül az autóban ! Az a 30mp nem elég!

2007.10.31. 01:12

öszerakom ha jo lesz ha nem ... és viszem vissza

2007.11.01. 22:08

Nah jelentem én is túl vagyok a pixel javításon. :)
Megabrutal anal hard melo, tényleg csak olyanoknak ajánlom akik amúgy is barkács-vérűek. Viszont spóroltam egy 30ast, akárhogy is nézem az 10 rongyos órabér...
Kép
Kép

2007.11.02. 02:42

kirákly csákko vagy!!!
gratulálok :) látom te is furtál minthogy kitépd a kurva mutatot :D

mit tettél a gumi alá?

2007.11.02. 02:44

harmiiceze-háromszázeze litre.....

:taps: :taps: :taps: :taps:

2007.11.02. 09:23

Hihetetlen dolog történt: belém jött egy balfasz és hátsó ajtót kellett cserélnem, tegnap elhozom a kocsit és minden pixel hibátlan. Az összes tökéletesen világít.
Javaslatom: ti is törjétek rommá, hátha megjavul magától :D

2007.11.02. 10:35

karcagi írta:Hihetetlen dolog történt: belém jött egy balfasz és hátsó ajtót kellett cserélnem, tegnap elhozom a kocsit és minden pixel hibátlan. Az összes tökéletesen világít.
Javaslatom: ti is törjétek rommá, hátha megjavul magától :D

:)
inkább akkor marad foghíjjjas

2007.11.02. 11:28

Kaya írta:kirákly csákko vagy!!!
gratulálok :) látom te is furtál minthogy kitépd a kurva mutatot :D

mit tettél a gumi alá?

Te vagy a király, hogy megmutattad hogy kell!! :wink:
Ezer köszönet érte.
A 3db-ból álló gumicsík alá IDE kábelből metéltem 2 szálat, a hosszú csík alá kartonpapír ment.
Sajna nem lett 100as valamiért, ha a boardot nyomkodom akkor vannak olyan kiírások amik nem tökéletesek, sőt van hogy a fényerő is változik.
Ami a leírásodból kimaradt és sokáig agyaltam az az volt, hogy a hátsó műanyag házból úgy pattan ki a műszeregység, hogy a 3 téglalap csatlakozó (amire a kábelköteg csatijait dugod) oldalain vannak pöckök amiket be kell nyomni.
Kép
Kép

2007.11.02. 11:30

Sikerült kétszer ugyanazt berakni, szal ez a másik.:D

Kép

Pixelhiba

2007.11.03. 23:08

muhaati írta:
Igen mindent én csináltam, a pixelhibával valószínüleg csak szerencsém volt (kontakt?) Műszerfal szét, karikák berak, összes izzó csere, csatik átmozgat, visszaszerel, LÁSS CSODÁT! JÓ LETT! :franko:

Szia muhaati!

Erre mondják, hogy bátraké a szerencse :lol: Én a fórum átolvasása után inkább úgy döntöttem nem állok neki, pedig én is sok mindent megcsinálok magam. Nos, ha a legutóbbi próbálkozókat nézem, nem volt alaptalan a döntés :) Hétfőn viszem az automuszer.hu-hoz, sajna 30.000Ft, amit sokallog, de legalább adnak rá garanciát. Mellesleg a fickó azt mondta, hogy 2000 előtti BMW-ket el sem vállal, mert annyira szar meló, hogy az már neki is sok!

Üdv,
szpbmw

Re: Pixelhiba

2007.11.04. 21:07

szpbmw írta:
muhaati írta:
Igen mindent én csináltam, a pixelhibával valószínüleg csak szerencsém volt (kontakt?) Műszerfal szét, karikák berak, összes izzó csere, csatik átmozgat, visszaszerel, LÁSS CSODÁT! JÓ LETT! :franko:

Szia muhaati!

Erre mondják, hogy bátraké a szerencse :lol: Én a fórum átolvasása után inkább úgy döntöttem nem állok neki, pedig én is sok mindent megcsinálok magam. Nos, ha a legutóbbi próbálkozókat nézem, nem volt alaptalan a döntés :) Hétfőn viszem az automuszer.hu-hoz, sajna 30.000Ft, amit sokallog, de legalább adnak rá garanciát. Mellesleg a fickó azt mondta, hogy 2000 előtti BMW-ket el sem vállal, mert annyira szar meló, hogy az már neki is sok!

Üdv,
szpbmw

ha nem vállal 2000 elöttieket akko monnyon le!
mi a kétezer elöttieket is megcsináltuk :)

most igy madártávlatbol már nem is volt annyira szivás :D

Re: Pixelhiba

2007.11.04. 23:52

Kaya írta:
ha nem vállal 2000 elöttieket akko monnyon le!
mi a kétezer elöttieket is megcsináltuk :)

most igy madártávlatbol már nem is volt annyira szivás :D

Szia Kaya!

Látod, inkább Neked kellett volna céget alapitani, nem neki :) Lehet, hogy most már a tapasztalatod is több, mint neki :P Azért remélem az enyémet nem cseszi el! Biztos, ami biztos, ott lesz a baseballütő a csomagtartóban 8) Ahogy szoktam...

Üdv,
szpbmw

Hozzászólás küldése

VigLink badge