Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.10.20. 18:55

Valószínűleg az a "kissebb esztétikai hiba" nem tetszett a leendő tulajoknak.

2008.10.20. 18:59

Oldboy írta:Valószínűleg az a "kissebb esztétikai hiba" nem tetszett a leendő tulajoknak.

a hölgy tulaj meg a kisebb esztétikai hiba mindig együtt jár... Sürgősen és keveset futott... vajon miért?

Re: Hello

2008.10.20. 19:00

Celtic írta:
charlie01 írta:Sziasztok. Ezen a héten megyek megnézni két e39-est. 12 éves gépek 1.5 körül mozognak, megvétel után lesz vagy 300 ezrem a kopó alkatrészeket kicserélni. Érdemes ilyen vállalkozása bele fogni, vagy inkább még gyűjtögessek? Előre is köszi mindent
http://www.hasznaltauto.hu/2452155_bmw_523_1996

http://www.hasznaltauto.hu/2432302_bmw_528i_1998

az ezüst 2.8 as 3hónapja megvan hirdetve.. valamiért nem viszik :)

Hmm, akkor már valami gyanús ott...Meg se nézem :)

2008.10.20. 20:53

Na felhyvtam az 535 tulaját, hát el is vette a kedvem az autótól!

Hűtőt kéne cserélni, az eleje törött volt, egy trafó rossz, a hátsó lökhárító lyukas.
Ezek még orvosolhatóak is lennének, de mondtam neki, hogy küldjön már egy képet mail-ban a belsőről.
Küldte is, a kormánya olyan, mintha 40-es csiszolópapírral végigmentek volna a leggyakrabban fogott helyeken!
Erre azt mondta, hogy vett rá egy kormányvédőt és aláment a por, az koptatta ki!
Jó duma, mi?

Ebben tuti nem 120000 km van!
Ja, és harmadik autó volt! Akkor meg minek rá kormányvédő? Bőrkormányra!

Inkább nem autózom fel potyára Miskolcról Pestre megnézni!

Viszont ajánlottak itt egy egyedit!

535i 1999, 56000 km-rel! Itt vette a srác a miskolci szalonban 0km-esen, végig itt szervizelte, tuti ennyi van benne. Van mellette még 2 BMW-je. A hátsó ülésen még ember nem ült! M optika, fekete bőr, fekete tetőkárpit! Állítólag makulátlan, gyönyörű, az ára mondjuk nem 1,9 mill, hanem 3,2. Nincs hirdetve.

Szerdán nézem meg! Majd írok milyen!

Ja, és manuális!!!

2008.10.20. 21:27

Bela írta:Na felhyvtam az 535 tulaját, hát el is vette a kedvem az autótól!

Hűtőt kéne cserélni, az eleje törött volt, egy trafó rossz, a hátsó lökhárító lyukas.
Ezek még orvosolhatóak is lennének, de mondtam neki, hogy küldjön már egy képet mail-ban a belsőről.
Küldte is, a kormánya olyan, mintha 40-es csiszolópapírral végigmentek volna a leggyakrabban fogott helyeken!
Erre azt mondta, hogy vett rá egy kormányvédőt és aláment a por, az koptatta ki!
Jó duma, mi?

535i 1999, 56000 km-rel! Itt vette a srác a miskolci szalonban 0km-esen, végig itt szervizelte, tuti ennyi van benne. Van mellette még 2 BMW-je. A hátsó ülésen még ember nem ült! M optika, fekete bőr, fekete tetőkárpit! Állítólag makulátlan, gyönyörű, az ára mondjuk nem 1,9 mill, hanem 3,2. Nincs hirdetve.

Ja, és manuális!!!

A piros 7-es buszon is van kormányvédő pamut! és aztis csak néha használja..

2008.10.20. 23:05

Jó duma, mi?

Ja, és manuális!!!

Na erre kiváncsi lennék! 56000 kilométeres 9 éves autó, ecsém!!! az qrvajó állapotban lehet, ha igaz!
amúgy nekem is kicsit megkopott a kormány, de annyira nem gáz, pedig 200000 van benne!
Üdv!

2008.10.21. 06:28

Jó duma, mi?

Ja, és manuális!!!

Ki is Ő a klubból? ,vagy miért van klubbos kerete? (csak nem "marketing" fogás) :lol:

2008.10.21. 10:25

Ki is Ő a klubból? ,vagy miért van klubbos kerete? (csak nem "marketing" fogás) :lol:[/quote]

Lehet, hogy az, mert én kérdeztem, és még sosem volt itt az oldalon, azt mondta!

2008.10.21. 12:49

Hehehe méghogy full :lol:
Az alap ülésével és mechanikus kormány magasság állításával, e miatt nincs ülés memória sem. Nincs beforduló tükör se.
Ha benne van a 4:3 navi akkor már egyből full extra :D

Lásd itt.

Jackson, aki szemezgeti

528i

2008.10.21. 14:17

Sziasztok nemismeritek valaki ezt a autot? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... iso_8859_1

Re: 528i

2008.10.21. 15:44

Miro525 írta:Sziasztok nemismeritek valaki ezt a autot? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... iso_8859_1

Nem,neki is klubbos kerete van 8O Komolyan gondolom a marketing fogás ötletét :lol:

2008.10.21. 17:49

MChris írta:
Miro525 írta:Sziasztok nemismeritek valaki ezt a autot? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... iso_8859_1

Nem,neki is klubbos kerete van 8O Komolyan gondolom a marketing fogás ötletét :lol:

Sziasztok,

Dehogynem ismerjük, az enyém :-)
Ahogy telefonon megbeszéltük, gyere holnap, és nézd meg. Ha addig meg akarsz tudni valamit, akkor kérdezz nyugodtan.

Üdv,
Laca

2008.10.21. 17:54

fodilaci írta:
MChris írta:

Sziasztok,

Ahogy telefonon megbeszéltük, gyere holnap, és nézd meg. Ha addig meg akarsz tudni valamit, akkor kérdezz nyugodtan.

Üdv,
Laca

8O Bocsi! Hát sajnálom hogy Te is megválsz tőle :( de remélem BMW lesz az új is!

2008.10.21. 18:12

MChris írta:
fodilaci írta:
MChris írta:

Sziasztok,

Üdv,
Laca

8O Bocsi! Hát sajnálom hogy Te is megválsz tőle :( de remélem BMW lesz az új is!

Szerintem igen, BMW lesz. Nem használom ki azt, hogy 2,8 literes benzines, mert elég öregurasan megyek vele.
Bajom amúgy nincs vele.

2008.10.21. 19:06

fodilaci írta:Dehogynem ismerjük, az enyém :-)

Hogyan is van sízsák a touringban? Az első ülés mögött lehet az egész tér a léceké? Merthogy zsák az hogyan is?

2008.10.21. 19:45

muhaati írta:

Hogyan is van sízsák a touringban? Az első ülés mögött lehet az egész tér a léceké? Merthogy zsák az hogyan is?

Szia,

Úgy néz ki a dolog, legalább is az én autómban, hogy a hátsó ülésen középen van a lehajtható könyöklő.
Ha lehajtottad, akkor ott helyezkedik el egy tépőzáras takaró rész, ami alatt ott van egy olyan anyagú tartó, mint az esőkabát.
Úgy kell elképzelni, hogy a csomagtartóból tolod befelé a sílécet, és ebbe a "zsákba" tolod bele.

Remélem el tudtam értelmesen magyarázni :-)

2008.10.21. 20:14

fodilaci írta:
muhaati írta:

Szia,

Úgy néz ki a dolog, legalább is az én autómban, hogy a hátsó ülésen középen van a lehajtható könyöklő.
Ha lehajtottad, akkor ott helyezkedik el egy tépőzáras takaró rész, ami alatt ott van egy olyan anyagú tartó, mint az esőkabát.
Úgy kell elképzelni, hogy a csomagtartóból tolod befelé a sílécet, és ebbe a "zsákba" tolod bele.

Besz...ás!!!!!!!! A limuzinokban szokott ilyen lenni, touringban még nem láttam! :oops: Node a jó pap is .........hát még én.

2008.10.21. 20:46

muhaati írta:
fodilaci írta:
muhaati írta:

Szia,

Besz...ás!!!!!!!! A limuzinokban szokott ilyen lenni, touringban még nem láttam! :oops: Node a jó pap is .........hát még én.

De ha gondolod, csinálok róla képet :-)

2008.10.23. 14:27

Itt van egy elég jó árban lévő BMW,és nem is néz ki rosszul"(bőr belső,M"-kormány,-lámpa stb...Ezt kérdeztétek már:
atx 808, -Jackson, -Charlie 01, -Bela, ez nektek szól!!!Valami infó róla???Miért csak ennyi???
http://www.hasznaltauto.hu/2445979_bmw_528_1995
Ja és itt egy kicsit furább pl http://www.hasznaltauto.hu/2477057_bmw_523i_1996
jobb eleje sérült jeligével" és akkor miért van a bal oldala hátul is úgy összenyomva,-szétrohadva?????Ez 300.000ft kár???? Hát......nem is tudom.

2008.10.23. 15:00

Egy ilyen 95-ös járgánynál talán az a fő kérdés - ha úgy tűnik, hogy egybe van - mennyi ideig akarja megtartani az ember, mennyit kell/akar költeni rá. ( Én a 96-ost úgy vállaltam be, hogy elvileg megmarad. )
A 96-ost szerintem "ügyes kezüek" veszik meg, aztán ismét megy a piacra.
( Ha lehet alkudni, ócsón megcsinálni, akkor ellehet kezdeni vele kis pénzből BMW-ni. )
Hozzászólás küldése

VigLink badge