![]() |
2013.01.16. 00:19
barbrady írta:Imco írta:barbrady írta:
Úgy látom nem érted a lényeget... Leírom még egyszer, utoljára, csak neked, csak most![]()
Tehát:
REST gomb (2000/09-ig) Ha a hűtővized 70 fok felett, az akkufesz 11.4V felett van, álló motornál gyújtás 1 vagy 0-ás állásban megnyomod a REST gombot, akkor 15 percig fűti a fülkét.
MAX gomb (2000/09-tól) Ugyanaz a funkciója mint a REST gombnak, plusz járó motornál maximumon járatja a hűtést.
A lényeg hogy nem kértem tőled semmilyen infot!
A magad szórakoztatására erőlködsz, hogy a Rest= Max.
Voltam hozzád olyan jó és elismertem annak ellenére, hogy írod a maxról "plusz járó motornál maximumon járatja a hűtést".
Ergo nem lehet olyan a max mint a rest.
Tehát még egyszer: REST-es facelift előtti autóm van, még dízel is, ha szeretnéd!
Tedd már ki a pontot Te is légyszíves!
Nem kértél, csak hülyeséget írtál, amit kijavítottam, hogy ne vezesd félre a többi fórumozót.Imco írta:Keringeti a levegőt amíg melegség van. Kulcs nélkül nyomd meg.
/Az enyém nem ilyen, lehet nem 100 az infom/
2013.01.16. 00:24
polizei írta:Sziasztok!
Hát előre is bocsi, nem régen lettem E39 tulaj....![]()
A gondom,hogy alkalmi jelleggel de nem fűt a szekér, csak langyos vagy hideg levegő érkezik...de csak alkalmi jelleggel, van amikor faszán fűt. Úgy észleltem, főleg nagyobb távok megtételekor szopat be és nem adja azt a meleget amit kéne....
Olvastam itt sünikről meg csapokról meg relékről, meg légtelenítési problémáról esetleg valakinek volt már hasonló gondja?
És az lehet hogy anyósülés ülésfűtése nem olyan intenzív mint a sofőré?
Köszi az érdemi tanácsokat!
2013.01.16. 07:35
Imco írta:barbrady írta:Imco írta:barbrady írta:![]()
![]()
![]()
![]()
2013.01.16. 09:17
Imco írta:Bárhogy is erőlködsz, rest nem lesz egyenlő max!
2013.01.16. 13:25
2013.01.16. 13:29
csiatt írta:Kicserélném a vezető oldali ülésemben az ülőlap fűtőszálát. Mit kell vennem és hol érdemes?
2013.01.16. 13:59
barbrady írta:Imco írta:Bárhogy is erőlködsz, rest nem lesz egyenlő max!
Nem is ezt állítottam, hanem azt, hogy max egyenlő rest, plusz egy új funkció. Ez pedig tény, hiába próbálod azt beállítani, hogy nem így van, és te jobban tudod.
tőlem írta:Rád hagytam, ügyes Barbrady baba, igaza van!
Mit akarsz még???
2013.01.16. 14:16
Imco írta:barbrady írta:Imco írta:Bárhogy is erőlködsz, rest nem lesz egyenlő max!
Nem is ezt állítottam, hanem azt, hogy max egyenlő rest, plusz egy új funkció. Ez pedig tény, hiába próbálod azt beállítani, hogy nem így van, és te jobban tudod.tőlem írta:Rád hagytam, ügyes Barbrady baba, igaza van!
Mit akarsz még???
2013.01.16. 15:53
barbrady írta:Imco írta:barbrady írta:Imco írta:Bárhogy is erőlködsz, rest nem lesz egyenlő max!
Nem is ezt állítottam, hanem azt, hogy max egyenlő rest, plusz egy új funkció. Ez pedig tény, hiába próbálod azt beállítani, hogy nem így van, és te jobban tudod.tőlem írta:Rád hagytam, ügyes Barbrady baba, igaza van!
Mit akarsz még???
Inkább okos
2013.01.16. 16:23
Imco írta:barbrady írta:Imco írta:barbrady írta:Imco írta:Bárhogy is erőlködsz, rest nem lesz egyenlő max!
Mit akarsz még???
Inkább okos
Ha ezzel érsz a csúcsra, legyen!
2013.01.16. 17:15
kzolee írta:csiatt írta:Kicserélném a vezető oldali ülésemben az ülőlap fűtőszálát. Mit kell vennem és hol érdemes?
Bontósoknak nincs véletlenül?![]()
--- Vagy valami ilyesmi ---
2013.01.16. 17:22
csiatt írta:kzolee írta:csiatt írta:Kicserélném a vezető oldali ülésemben az ülőlap fűtőszálát. Mit kell vennem és hol érdemes?
Most rákérdeztem márkaszrvízben, és ott azt mondták, hogy ennél a sportülésnél (alcantara, combtámaszos, M-Paket II) a szövetbe van beleszőve a fűtőszál, így azt szövettel együtt lehet cserélni. Ez létezik?
2013.01.16. 18:16
csiatt írta:kzolee írta:csiatt írta:Kicserélném a vezető oldali ülésemben az ülőlap fűtőszálát. Mit kell vennem és hol érdemes?
Most rákérdeztem márkaszrvízben, és ott azt mondták, hogy ennél a sportülésnél (alcantara, combtámaszos, M-Paket II) a szövetbe van beleszőve a fűtőszál, így azt szövettel együtt lehet cserélni. Ez létezik?
2013.01.16. 18:23
kzolee írta:csiatt írta:kzolee írta:csiatt írta:Kicserélném a vezető oldali ülésemben az ülőlap fűtőszálát. Mit kell vennem és hol érdemes?
A linken, amit betettem, pont egy retrofit szett van, ami nem a szövettel van együtt. Én úgy gondolom, hogy a hibás fűtőszálat lekötöd az áramkörről, és helyette bekötöd az ülőlapi elemet, amit a szövet alá teszel.
Láttam már olyat, hogy külön lett betéve a fűtőbetét a bőr alá (nem fűthetős volt eredetileg), és hibátlanul üzemel. Én nem bontanám meg a gyárilag összevarrt dolgokat.
Próbáld ki, hogy kabátban beülsz, rányomod az ülésfűtést, és a kabáton keresztül is fűt szépen
2013.01.16. 18:34
Jerry írta:kzolee írta:csiatt írta:kzolee írta:csiatt írta:Kicserélném a vezető oldali ülésemben az ülőlap fűtőszálát. Mit kell vennem és hol érdemes?
A linken, amit betettem, pont egy retrofit szett van, ami nem a szövettel van együtt. Én úgy gondolom, hogy a hibás fűtőszálat lekötöd az áramkörről, és helyette bekötöd az ülőlapi elemet, amit a szövet alá teszel.
Láttam már olyat, hogy külön lett betéve a fűtőbetét a bőr alá (nem fűthetős volt eredetileg), és hibátlanul üzemel. Én nem bontanám meg a gyárilag összevarrt dolgokat.
Próbáld ki, hogy kabátban beülsz, rányomod az ülésfűtést, és a kabáton keresztül is fűt szépen
Így van!
Utólag csak így lehet egyszerűen megoldani.
Annyit veszít vele az ember, hogy kevésbé lesz meleg illetve lassabban melegszik fel azonos hőfokra, lévén, hogy megnő az anyagvastagság.
De attól még bőven használható és messze jobb, mint egy fűtés nélküli.
2013.01.16. 18:40
simi64 írta:Fázik a seggetek, mííí?
2013.01.16. 18:52
kzolee írta:simi64 írta:Fázik a seggetek, mííí?
Nekem nem. A te olaszodban van seggkedvence?
2013.01.18. 08:58
2013.01.18. 11:13
noup írta:Az vajon miért van hogy ha 16 fokra azaz minimumra állítom a belső hőmérsékletet akkor a vezető oldalon normálisan hideget fuj de a jobb oldalon meleget?
2013.01.19. 20:09