![]() |
2008.03.11. 19:54
strobi írta:sxoe írta:Meggyőztetek! Ide a géppel!![]()
![]()
Remélem azért még klubtag maradhatok...![]()
Nah de viccet félretéve, idén meglesz a kocsi. Addig ügyeskedtem a pénzel míg sikerült. Most már csak tényleg azon múlik, hogy mikor kapok munkát!
az uzsorás Sxoe feltört.... addig ügyeskeddett a pénzel,hogy a végén már nem is E39-et vesz hanem E60-at..
Egyébként az előző projecthez ha neaggyisten mégis az maradna......
van egy komplett kasznim a telkemen...
2008.03.11. 23:04
strobi írta:Janika_86 írta:ViSoR írta:Anyjuk van itthon egy talicska zsanér, mi legyen vele?
http://www.hasznaltauto.hu/1892060_trabant_p60_601_1982
Húúhúú![]()
Ez nagyon állat...Összedobhatnánk az árát talira kivinni,mekkora lenne?
Sőtt még jobb 5let!!! dobjuk össze Sxoe-nak és legalább lesz egy saját német csodája....![]()
Lambó ajtós ültetett rettenet fehér peremes felnivel!!! mi kellhet neki több...
2008.03.12. 00:06
Schnitzer írta:Na látom mindenkinem bejön ez a trabi.Akor most összedobjuk az árát,vagy Sxoe lesz az új gazdia????Ja ha valakit érdekel,akkor lefoglalózom neki,mert itt van tőlem egy 15km-es távolságban.A talin átveheti,szép piros masnival.Csak lassan el kellene vele indulnom hogy oda érjek máj 11-re.Na.....itt a lehetőség".......Sxoe???
2008.03.12. 08:27
2008.03.12. 08:40
2008.03.12. 10:07
2008.03.12. 12:06
sxoe írta:Jaja én is úgy gondolom, hogy a BMW-ben nem néznének sem újgazdagnak, sem apuci pénzén élőnek. Azért egy ilyen Lambo ajtós szörny sok embernek szemet szúrna. Nah meg persze félek is a teljesítménytől is. Most mondjuk egy M5-öst ki nem sz.r le? Nagy a súlya, kevés a lóerő, stb. De egy Trabi az aztán oda tud b.szni mikor arról van szó! Szóval ez majdnemhogy inkább önvédelem...
2008.03.12. 15:27
Att530d írta:sxoe írta:Jaja én is úgy gondolom, hogy a BMW-ben nem néznének sem újgazdagnak, sem apuci pénzén élőnek. Azért egy ilyen Lambo ajtós szörny sok embernek szemet szúrna. Nah meg persze félek is a teljesítménytől is. Most mondjuk egy M5-öst ki nem sz.r le? Nagy a súlya, kevés a lóerő, stb. De egy Trabi az aztán oda tud b.szni mikor arról van szó! Szóval ez majdnemhogy inkább önvédelem...
Igazad van!
A BMW-vel ellentétben a trabi használati útmutatójában benne is van:
"A Trabant kocsi fekvese az úton, valamint a gyorsitóképessége kiválló. Ez
azonban ne ragadja Önt könnyelmüségre."
Hiába no, németek...Mindenre gondoltak!
2008.03.14. 23:32
2008.03.16. 16:12
2008.03.18. 08:44
2008.03.18. 16:16
2008.03.21. 23:38
2008.03.22. 00:30
strobi írta:Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát!
Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom!
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak.
Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy,a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT!
Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió.
Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív.
600 ezren még iskola kötelezett kor alatt vannak.
Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben, dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul.
Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris
láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.
Ja..., és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden
munka:
Rám és Rád. Te meg ezt a rohadt email-t olvasod.!!!!
2008.03.22. 10:30
strobi írta:Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát!
Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom!
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak.
Ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy,a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT!
Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, így marad 5 millió.
Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív.
600 ezren még iskola kötelezett kor alatt vannak.
Ha számba vesszük az összes munkaerőt, aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben, dolgozik, megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót, akire a tényleges munka elvégzése hárul.
Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a félmillió munkanélküli, s máris
láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.
Ja..., és most olvastuk a legújabb statisztikát: jelenleg 699.998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden
munka:
Rám és Rád. Te meg ezt a rohadt email-t olvasod.!!!!