![]() |
2007.12.25. 19:04
ViSoR írta:Sok Boldogságot idén és Jövőre is Mindekinek! Én egy kicsit vérsírtam mostanáig, mert eltűnt a kis szőrös csodám tegnap, de meglett úgyhogy nekem most kezdődik a Karácsony. A dolog érdekessége, hogy Kozsó találta meg. Vigyázott rá és jelentkeztek hamar, mikor látták a nyomtatványaimat, úgyhogy ha a zenéje nem is a zsánerem, emberileg tökéletesen korrekt!
2007.12.25. 19:18
2007.12.25. 19:20
ViSoR írta:De, a Wehrmacht indulóra.
2007.12.26. 23:31
ViSoR írta:miért nem tették bele a A5S560Z-jét az 540-nek pl??
2007.12.26. 23:41
Diabolica írta:ViSoR írta:eltűnt a kis szőrös csodám tegnap, de meglett úgyhogy nekem most kezdődik a Karácsony. A dolog érdekessége, hogy Kozsó találta meg. Vigyázott rá és jelentkeztek hamar, mikor látták a nyomtatványaimat, úgyhogy ha a zenéje nem is a zsánerem, emberileg tökéletesen korrekt!
és nem tanította meg egy-két nótára a kutyádat
2007.12.27. 00:37
2007.12.27. 01:11
2007.12.27. 01:16
2007.12.27. 14:42
kovessyroli írta:engem is utolért a végzet![]()
ma este sikerült kinyirnom apám renault expresszét![]()
nem sokáig birtam ahhoz képest, hogy tegnap előtt meg a tesómmal úgy pörögtünk az úton a forgalomban, hogy azt hittem sosem állunk meg. azt még megúsztuk.
a mai kaland meg az árokban ért véget.
szegény az árokban végezte, hát hiába, a nyári gumi, az csak nyári gumi.
szerencsére nem nagyon láttunk rajta sérülést, viszont amikor kihúzta a targonca, folyt a hűtővíz![]()
többet sohasem mondom a szlogenemet: "nem kell izgulni az autóban, jó kocsi - jó sofőr, ez a titka mindennek"
legjobb lesz, ha inkább visszaveszek.
Kébzeld ha a bömi az akkor 30-40 böl nemusznád meg 2007.12.27. 15:41
dcs73 írta:kovessyroli írta:engem is utolért a végzet![]()
ma este sikerült kinyirnom apám renault expresszét![]()
nem sokáig birtam ahhoz képest, hogy tegnap előtt meg a tesómmal úgy pörögtünk az úton a forgalomban, hogy azt hittem sosem állunk meg. azt még megúsztuk.
a mai kaland meg az árokban ért véget.
szegény az árokban végezte, hát hiába, a nyári gumi, az csak nyári gumi.
szerencsére nem nagyon láttunk rajta sérülést, viszont amikor kihúzta a targonca, folyt a hűtővíz![]()
többet sohasem mondom a szlogenemet: "nem kell izgulni az autóban, jó kocsi - jó sofőr, ez a titka mindennek"
legjobb lesz, ha inkább visszaveszek.
Roli tevagy a kanizsai Takuma Sató , 1 vesrseny 1 autócsak viccnekszántam
Kébzeld ha a bömi az akkor 30-40 böl nemusznád meg
![]()
ViSoR váltóval mivanmondtakmár valamit
Kutya, örülök hogy meglett és hogy pont ez a "világsztár" találta meg hát ez nemsemmi
nekem is van egy 7hónapos labradorom, pont mostrángattam ki a feját a tujából mert teljesen szétszedi öket a mocsok ,már az egész udvar televan ágakkal
2007.12.27. 15:54
2007.12.27. 16:18
ViSoR írta:Ne mérgezzed már a kutyát ilyen szarokkal. Kinő mégegy feje a vegyszerektől. Inkább jelölj vissza az iwiwenMeg kell tanítani neki, hogy egy helyre brunyáljon. Párszor odabrunyálok egyből ő is oda akar.
2007.12.27. 19:50
Diabolica írta:ViSoR írta:Ne mérgezzed már a kutyát ilyen szarokkal. Kinő mégegy feje a vegyszerektől. Inkább jelölj vissza az iwiwenMeg kell tanítani neki, hogy egy helyre brunyáljon. Párszor odabrunyálok egyből ő is oda akar.
Az iwiwen már túlvagyunk - a mi kutyánk nem annyira fegyelmezett......marad a konyak....amúgy tudom, hogy a gazdája nem is adja be neki csak engem ámítanak vele, hátha beveszem a dolgot....nem véletlenül sárgul az a sok tuja.......
2007.12.27. 20:10
petike írta:Diabolica írta:ViSoR írta:Ne mérgezzed már a kutyát ilyen szarokkal. Kinő mégegy feje a vegyszerektől. Inkább jelölj vissza az iwiwenMeg kell tanítani neki, hogy egy helyre brunyáljon. Párszor odabrunyálok egyből ő is oda akar.
Az iwiwen már túlvagyunk - a mi kutyánk nem annyira fegyelmezett......marad a konyak....amúgy tudom, hogy a gazdája nem is adja be neki csak engem ámítanak vele, hátha beveszem a dolgot....nem véletlenül sárgul az a sok tuja.......
....4 afgán agár + 1 szálkásszőrű törpe tacskó = a kert inkább hasonlí katonai gyakorlótérre, mint a ház díszére. A tuja hugyozása lóf..sz, ezek a köcsög kanok minden SMS-t azonnal felülírnak, a szukák meg érhetó okokból nem a tujára hugyoznak, szóval egy gabonakörökkel tarkított búzatábla sehol sincs a kertünkhöz képest. Megoldás: tavasszal kiburkoltatom a komplett udvart, occsó lesz, de nem tudom tovább nézni ezt a rombolást![]()
...a kutyákért mindent..a tacsim az év championja lett
![]()
![]()
http://www.bmwe46.hu/modules.php?name=c ... &pos=-1348
petike
2007.12.27. 20:41
2007.12.27. 20:58
petike írta:...én egyet sem vettem, az asszony a nagy afgán agár fan, elég komolyan nyomja ezt a kiállításosdi témát, a tacsit pedig tavaly hozta a Jézuska, imádom, rettenetes egy gépezet, az egyetlen kutyánk, amelyikkel nincs semmi gond, borzasztó okos és ragaszkodó, nem olyan suttyó mint az agarak, azok szarnak rád nagyívben, ezekhez a tukkókhoz képest egy szönyegbombázás vasárnap délutáni járdasöprés, iszonyat kártékonyak.
petike
2007.12.27. 21:00
Diabolica írta:petike írta:...én egyet sem vettem, az asszony a nagy afgán agár fan, elég komolyan nyomja ezt a kiállításosdi témát, a tacsit pedig tavaly hozta a Jézuska, imádom, rettenetes egy gépezet, az egyetlen kutyánk, amelyikkel nincs semmi gond, borzasztó okos és ragaszkodó, nem olyan suttyó mint az agarak, azok szarnak rád nagyívben, ezekhez a tukkókhoz képest egy szönyegbombázás vasárnap délutáni járdasöprés, iszonyat kártékonyak.
petike
a két feketét hogyan lehet megkülönböztetni, van rajtuk rajtszám vagy vmi hasonló?
2007.12.27. 22:35
2007.12.27. 23:10
admin írta:Karácsony alkalmával meg tapasztaltam milyen az amikor a közel 2-tonás autó meg csúszik a tükörjégen amit én csak vizesnek láttamHát nem kellemes érzés Főleg egy olyan úton amit mindkét oldalt 1.5méter mély árok szegélyez.körülbelül 300 métert sikerült csúsznunk közben bejártuk az egyész utestet kétszer sikerült egyenesbe hozni de utána kezdődöt előről adigra már szemből is érkeztek így mentetem a menthetőt(össze ütközést) és oldalazva becsusztunk az árokba inkáb faral itt volt a végállomás.Inen már csak a tréler bírt ki csörlőzni a jeges úton.De hál istenek megúsztuk szinte sérülés nélkül egy disztárcsa ment szét mert az árokban a jég szét nyomta meg a hátsó lökös sarka ment szét
![]()
De nem csalódtunk az autós társakban szinte mindenki megált hogy nem kell-e segíteni,és az egyik autós szerezte a trélert is.Telón nem bírta felhivni és visszafordult és elment érte személyesen.
2007.12.27. 23:17