Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Köszi

2008.10.17. 17:37

charlie01 írta:Az az igazság, hogy nem akarok touringot. Azon gondolkozok, hogy ha nem lesz 25-ös akkor legyen 28-as? Fogyasztásban szinte semmit nem jelent az a 300 cm3 vagy mégis?

Semmit nem jelent. Vegyél inkább 28i-t!

Re: Köszi

2008.10.17. 17:38

charlie01 írta:Az az igazság, hogy nem akarok touringot. Azon gondolkozok, hogy ha nem lesz 25-ös akkor legyen 28-as? Fogyasztásban szinte semmit nem jelent az a 300 cm3 vagy mégis?

Igaz M52TUB28 motor a király (98/9 utáni sedan) és ritkán fogsz motor hibát találni. Már ha megnézetted az elején. Reklám képpen javasolom a "Extra llista" topikot, amit becses személyem frissítget és ott látod mi alap felszerelés.
Mert mindenki Full extra néven árulja csak közel nem az.

Már tetű vagyok és autó megnézés címszóval végig szoktam pipálni a táblázatot, melyikbe mi van. Azonban a srácok beszólásaiba annyi igaz, hogy egy jó állapotban lévő fapados felszereltségű többet és mint egy lepusztult extrás.

Jackson, aki már osztja az észt pedig csak most kezdi megtanulni a vásárlást :lol:

535i

2008.10.19. 19:42

Sziasztok!

Nem ismeri valaki ezt az autót?
Fórumos rendszámkeret van rajta!

http://www.hasznaltauto.hu/2424564_bmw_535_1997

Ha tényleg ilyen jó állapotban van, mint a képeken látszik, érdekelne!
Ha valaki többet is tud róla, ne tartsa vissza!

Köszi

Re: 535i

2008.10.19. 20:51

Bela írta:Sziasztok!

Köszi

Labié?

2008.10.19. 21:12

El_Magnifico írta:

Köszi

Labié?

Labié nem szürke!

2008.10.19. 22:02

....és Labi szereti autókáját és nem adná el :!: :D

2008.10.19. 22:12

Labi írta:....és Labi szereti autókáját és nem adná el :!: :D

Labi csak esetleg GSI Astrára cserélné.... hiányzik neki SXOE klubbtárs... :oops:

2008.10.20. 01:13

Köszi

Ha klubtársé, akkor üzenem, hogy az uccsó képen is takarja ki a rendszámot, hamár fáradozott vele!

2008.10.20. 05:47

De elég jól néz ki nem?
Ha tényleg 120000 van benne, és ilyen szép, mint a képeken, akkor megéri az árát!

Délelőtt felhívom!

2008.10.20. 07:18

Bela írta:

De elég jól néz ki nem?
Ha tényleg 120000 van benne, és ilyen szép, mint a képeken, akkor megéri az árát!

Délelőtt felhívom!

valóban nem rossz! az hogy mennyi van benne az meg relatív! (Strobi autójában sincs sok kilóméter ...legalábbis ezt állítja... mégis tönkrement a kulcsa ...pfúj de csúnyán nézett ki...) :lol:

szóval a megtett távolság az szinte mindegy. 100.000 vagy 300.000 nem sokat változtat.
nézesd meg azt írd meg milyen volt :!:

2008.10.20. 09:03

Labi írta:
Bela írta:

De elég jól néz ki nem?

Délelőtt felhívom!

valóban nem rossz! az hogy mennyi van benne az meg relatív! (Strobi autójában sincs sok kilóméter ...legalábbis ezt állítja... mégis tönkrement a kulcsa ...pfúj de csúnyán nézett ki...) :lol:

szóval a megtett távolság az szinte mindegy. 100.000 vagy 300.000 nem sokat változtat.

Nem is láttad a kulcsomat GSI-s barátom... :oops: Csak az általam leirt dolgokat nagyitod fel és ebből lesz a pletyka :roll: - 1 csatos Bambi... :wink:

2008.10.20. 09:38

na ne csináld és ne vonogasd le a sörömet, mert még a végén felszámítom a késedelmi kamatot :!: :roll: :wink:

2008.10.20. 12:04

Labi írta:
Bela írta:

De elég jól néz ki nem?

Délelőtt felhívom!

Nekem ugyanilyen van csak facelift-es, de színre, motorra ugyanilyen, 200000 kilométer van benne és motorikusan nincs vele semmi gondom, szóval én ajánlom! és jó árban is van! de azért nézesd át! sok sikert hozzá!
535 az igazi! nem, Labi!? :D

Tomekk

2008.10.20. 12:36

tomekk07 írta:535 az igazi! nem, Labi!? :D
Tomekk

Ja kár, hogy nincs Touringban :wink:

Jackson, aki most akkor vagy 528i Touring vagy 540i Touring

2008.10.20. 16:07

tomekk07 írta:
Labi írta:
Bela írta:

De elég jól néz ki nem?

Délelőtt felhívom!

Nekem ugyanilyen van csak facelift-es, de színre, motorra ugyanilyen, 200000 kilométer van benne és motorikusan nincs vele semmi gondom, szóval én ajánlom! és jó árban is van! de azért nézesd át! sok sikert hozzá!
535 az igazi! nem, Labi!? :D

Tomekk

így van :!: ...végre egy társ, mert nagyon el voltam itt árvátlanodva a zsákszámra gyártott 40i között! :lol: ...Jackson! amúgy nagyon örülök, hogy a 35i nem volt touringban! 8) ..az M5 se volt :twisted:

Hello

2008.10.20. 18:06

Sziasztok. Ezen a héten megyek megnézni két e39-est. 12 éves gépek 1.5 körül mozognak, megvétel után lesz vagy 300 ezrem a kopó alkatrészeket kicserélni. Érdemes ilyen vállalkozása bele fogni, vagy inkább még gyűjtögessek? Előre is köszi mindent
http://www.hasznaltauto.hu/2452155_bmw_523_1996

http://www.hasznaltauto.hu/2432302_bmw_528i_1998

2008.10.20. 18:10

Labi írta:na ne csináld és ne vonogasd le a sörömet, mert még a végén felszámítom a késedelmi kamatot :!: :roll: :wink:

Labi.... ne tudd meg,hogy mennyien érdeklődnek nálam a gomb csere után...
Úgy látszik,hogy lehet igazam volt,hogy te tényleg új kulcsokkal kaptad a gépet tavaly... :wink:
Ezért még van 9-10 év a kopásig!

Késedelmi kamat a világválság idelyén... Labi nem lehetsz ilyen szivtelen... 8O 8O 8O

2008.10.20. 18:31

mielőtt szétoffolnánk a topicot (és Admin közelebb lakik hozzám mint hozzád, így a verés is közelebb van) :lol: ....azt mondom, hogy lehet hogy kicserélték elöttem gyárira a kulcsokat, de neked is most kellett, csak azt már Te fizetted! :lol:
amúgy igazad van a válsággal kapcsolatban. be vagyok szarva én is az államilag finanszírozott projektek befagyasztása miatt rendesen! :?
...ha nem akarod, hogy kamatot számoljak fel, akkor végre, egy év után odaadhatnád a sörömet, mert annak nagyon örülnék. (már vissza is kéne keresnem, hogy mennyivel is lógsz) :drunk ...megihatnánk legújabb porontyod egészségére :!:
...lassan annyit várok erre, hogy az enyém is megszületik! :lol: ...na akkor lesz dínomdánom

2008.10.20. 18:41

Labi írta:mielőtt szétoffolnánk a topicot (és Admin közelebb lakik hozzám mint hozzád, így a verés is közelebb van) :lol: ....azt mondom, hogy lehet hogy kicserélték elöttem gyárira a kulcsokat, de neked is most kellett, csak azt már Te fizetted! :lol:
amúgy igazad van a válsággal kapcsolatban. be vagyok szarva én is az államilag finanszírozott projektek befagyasztása miatt rendesen! :?
...ha nem akarod, hogy kamatot számoljak fel, akkor végre, egy év után odaadhatnád a sörömet, mert annak nagyon örülnék. (már vissza is kéne keresnem, hogy mennyivel is lógsz) :drunk ...megihatnánk legújabb porontyod egészségére :!:
...lassan annyit várok erre, hogy az enyém is megszületik! :lol: ...na akkor lesz dínomdánom

Na akkor szólok már adminnak,hogy csak a fejedet üsse meg ne sántúlj... :?

Én azoknak a szerencsések táborába tartozom,hogy nem a komplett kulcsot cseréltem hanem csak a gombsort...:) kemény 3700Ft-ért...:) Na mind1 a lényeg a lényeg,hogy V8-at mindenkinek!!! Meg ajándék megfagyott kőművest Adminnak az offért... :oops:

Re: Hello

2008.10.20. 18:49

charlie01 írta:Sziasztok. Ezen a héten megyek megnézni két e39-est. 12 éves gépek 1.5 körül mozognak, megvétel után lesz vagy 300 ezrem a kopó alkatrészeket kicserélni. Érdemes ilyen vállalkozása bele fogni, vagy inkább még gyűjtögessek? Előre is köszi mindent
http://www.hasznaltauto.hu/2452155_bmw_523_1996

http://www.hasznaltauto.hu/2432302_bmw_528i_1998

az ezüst 2.8 as 3hónapja megvan hirdetve.. valamiért nem viszik :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge