![]() |
2008.03.01. 17:14
2008.03.01. 17:38
2008.03.01. 18:56
strobi írta:Lenne egy ide vágó kérdésem...
Annó én a manuál 325i-mell mertem fék-gázzal indúlni illetve pörgetni a két kereket miközben állt a vas egy helyben...
De látom,hogy ti is itt próbálgatjátok a gyári adatokat és a többség fék-gáz rajtot választja de autómatával...?! Kérdésem nem lehet valami gebasz a váltóval ilyen rajtoknál???
2008.03.01. 20:15
ViSoR írta:strobi írta:Lenne egy ide vágó kérdésem...
Annó én a manuál 325i-mell mertem fék-gázzal indúlni illetve pörgetni a két kereket miközben állt a vas egy helyben...
De látom,hogy ti is itt próbálgatjátok a gyári adatokat és a többség fék-gáz rajtot választja de autómatával...?! Kérdésem nem lehet valami gebasz a váltóval ilyen rajtoknál???
Nem tesz neki jót. Én kipróbáltam, hogy állok a pedálokon és úgy fájör, úgy mértem 6.9sec-et de az gyilkolás. A rendes mérés is úgy történik, hogy bal láb fék, jobb gáz fölött. Egyszerre hirtelen gáz tövig, fék kienged stopper indít. Egy időben. Ennel korrektebbet nem nagyon lehet. A gyári mérés az autó elindulásának pillanatától történik, de ahhoz rendes műszer kéne. Mi korábban indítjuk, cserébe leszarjuk, hogy a km óra csal 4-6km/h-t 100 környékén.
Vegyétek videóra, az a legkorrektebb és akkor meg tudjuk mérni. Ezért veszem fel én is, amint a mutató elhagyja az alapjáratot megy a stopper nálam, így a legegyszerűbb szerintem.
2008.03.01. 20:39
Zola írta:ViSoR írta:strobi írta:Lenne egy ide vágó kérdésem...
Nem tesz neki jót. Én kipróbáltam, hogy állok a pedálokon és úgy fájör, úgy mértem 6.9sec-et de az gyilkolás. A rendes mérés is úgy történik, hogy bal láb fék, jobb gáz fölött. Egyszerre hirtelen gáz tövig, fék kienged stopper indít. Egy időben. Ennel korrektebbet nem nagyon lehet. A gyári mérés az autó elindulásának pillanatától történik, de ahhoz rendes műszer kéne. Mi korábban indítjuk, cserébe leszarjuk, hogy a km óra csal 4-6km/h-t 100 környékén.
Vegyétek videóra, az a legkorrektebb és akkor meg tudjuk mérni. Ezért veszem fel én is, amint a mutató elhagyja az alapjáratot megy a stopper nálam, így a legegyszerűbb szerintem.
Én úgy mértem, hogy jobb láb fék, majd padlógáztöbbiben pedig osztom Visor kolléga véleményét!
2008.03.01. 20:58
strobi írta:Zola írta:ViSoR írta:strobi írta:Lenne egy ide vágó kérdésem...
Én úgy mértem, hogy jobb láb fék, majd padlógáztöbbiben pedig osztom Visor kolléga véleményét!
Zola és akkor mivel tapostad telibe a gázt ha a jobb láb fék?
Vagy jobb láb fék majdd utánna átlépsz a gázra és kick-down + stopper idnúl...?
2008.03.01. 23:06
2008.03.01. 23:25
2008.03.02. 12:15
2008.03.02. 19:22
2008.03.02. 20:42
Bonca írta:Sziasztok.
Lenne egy olyan gondom hogy az autom amikor ráadom a gyujtást, bekapcsol a telefon és egy ilyen jellegzetes búgó hang kiséri.Viszont amikor inditok nem indul.Gyujtás le és megint elörről,ez egy párszor eljátsza és utána indul be.
Mi lehet ez?
2008.03.02. 21:26
2008.03.02. 23:01
2008.03.03. 00:22
2008.03.03. 10:06
2008.03.03. 11:11
pastorsteve írta:Índításkor dadogott,egy nagyobb gázfröccs után besimult,alapjárat OK,sárga kontroll lámpa kigyulladt.A teljesítmény min. csökkent ,a diagnosztikánál a komputer ki írta a 2.henger teljesítmény csökkenését is.Nem tudjátok véletlenül mi ennek a kütyünek az english megfelelője,akkor megtalálnám a robbantott rajzon.
2008.03.05. 15:34
2008.03.09. 19:01
2008.03.10. 16:42
Azt hiszem behalt az Ac-m
2008.03.10. 18:19
laco7 írta:Sziasztok!
Tegnap este megállt a vasam!Azt hiszem behalt az Ac-m