![]() |
2013.10.16. 06:29
hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
Esküszöm megőrülök ettől az autótól.
2013.11.20. 19:19
2013.11.20. 19:50
2013.11.20. 20:20
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:Bezzeg amikor nekem kéne segítség![]()
![]()
![]()
![]()
MONNYOMMÁ VALAKI VALAMIT
![]()
![]()
![]()
Esküszöm megőrülök ettől az autótól.
Desztillált vízzel kell mosni ...
2014.01.01. 17:26
2014.01.01. 18:57
hegezso írta:Sziasztok! Ismét segítségeteket kérném. Tegnap megjelent hibaként a műszerfalon,hogy a jobb hátsó világ?tással baj van. Volt már ilyen ilyenkor izzó csere ,a hibajelző eltűnik és mehet minden tovább. Most hiába cseréltem ki az össze izzót akár a bal oldaliakra is a hibajelző ugyanúgy vir?t. Az összes világítás működik. Ha valakinek volt hasonló problémája az kérem jelezze, mert eléggé idegesítő.
2014.01.01. 20:35
PeterE39 írta:hegezso írta:Sziasztok! Ismét segítségeteket kérném. Tegnap megjelent hibaként a műszerfalon,hogy a jobb hátsó világ?tással baj van. Volt már ilyen ilyenkor izzó csere ,a hibajelző eltűnik és mehet minden tovább. Most hiába cseréltem ki az össze izzót akár a bal oldaliakra is a hibajelző ugyanúgy vir?t. Az összes világítás működik. Ha valakinek volt hasonló problémája az kérem jelezze, mert eléggé idegesítő.
Középső (pót)féklámpa esetleg?
Vagy kontakthiba.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
2014.01.01. 22:05
hegezso írta:PeterE39 írta:hegezso írta:Sziasztok! Ismét segítségeteket kérném. Tegnap megjelent hibaként a műszerfalon,hogy a jobb hátsó világ?tással baj van. Volt már ilyen ilyenkor izzó csere ,a hibajelző eltűnik és mehet minden tovább. Most hiába cseréltem ki az össze izzót akár a bal oldaliakra is a hibajelző ugyanúgy vir?t. Az összes világítás működik. Ha valakinek volt hasonló problémája az kérem jelezze, mert eléggé idegesítő.
Vagy kontakthiba.
Az egész panelt kitisztítottam, a pótféklámpa is megy.
2014.01.02. 13:43
hegezso írta:PeterE39 írta:hegezso írta:Sziasztok! Ismét segítségeteket kérném. Tegnap megjelent hibaként a műszerfalon,hogy a jobb hátsó világ?tással baj van. Volt már ilyen ilyenkor izzó csere ,a hibajelző eltűnik és mehet minden tovább. Most hiába cseréltem ki az össze izzót akár a bal oldaliakra is a hibajelző ugyanúgy vir?t. Az összes világítás működik. Ha valakinek volt hasonló problémája az kérem jelezze, mert eléggé idegesítő.
Vagy kontakthiba.
Az egész panelt kitisztítottam, a pótféklámpa is megy.
2014.01.02. 14:07
2014.01.02. 21:46
hamoriarpi írta:A lámpára menő sorcsatlakozó ki lett tisztítva?
2014.01.15. 10:59
2014.01.15. 11:06
daniel87 írta:Üdv.
Olyan problémám jelentkezett, hogy egyik pillanatról a másikra elkezdett folyamatosan világítani a bal távolsági fényszóróm, nincs bekapcsolva, a kulcs sincs benne...! Valaki tudja mi lehet az oka?
Előre is köszi.
2014.01.15. 11:46
Schnitzer írta:daniel87 írta:Üdv.
Olyan problémám jelentkezett, hogy egyik pillanatról a másikra elkezdett folyamatosan világítani a bal távolsági fényszóróm, nincs bekapcsolva, a kulcs sincs benne...! Valaki tudja mi lehet az oka?
Előre is köszi.
Lcm
2014.01.15. 11:48
daniel87 írta:Schnitzer írta:daniel87 írta:Üdv.
Előre is köszi.
Lcm
Értem, és azzal mi a teendő? Lehet javítani, vagy cserélni kell? Most gyorsan utána néztem ahogy írtad, és láttam ilyen programozást, régi lementését, visszatöltését az újra, stb. Nemnagyon vágom, hogy most mi is a teendő...ha egy kicsit kifejtenéd vagy valaki azt megköszönném.
2014.01.23. 09:15
2014.01.23. 09:30
tippemsincs írta:Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem indul be az autóm. Reggel haladnék munkába, de mikor indítóztam csak kattogást hallottam. 3-4-szer próbáltam, de semmi. Check control ok van és minden tesztnél lock on felirat jelent meg. Én ostoba egy hete nem használtam, biztos az állásban megsértődött... /525i, manuál/
Mi lehet a probléma?
2014.01.23. 09:43
Padre540 írta:tippemsincs írta:Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem indul be az autóm. Reggel haladnék munkába, de mikor indítóztam csak kattogást hallottam. 3-4-szer próbáltam, de semmi. Check control ok van és minden tesztnél lock on felirat jelent meg. Én ostoba egy hete nem használtam, biztos az állásban megsértődött... /525i, manuál/
Mi lehet a probléma?
Kattog és villogtatja a lámpákat?Lemerült az aksi.
2014.01.23. 09:50
tippemsincs írta:Padre540 írta:tippemsincs írta:Üdv!
Mi lehet a probléma?
Pontosan ez történt, de akkor kezdhetek parázni, hogy valami szívja, mert az aksi nyáron lett cserélve? Illetve tölthető-e a helyén vagy szereljem ki? És persze köszönöm a gyors választ!
2014.01.23. 10:11
Jerry írta:tippemsincs írta:Padre540 írta:tippemsincs írta:Üdv!
Mi lehet a probléma?
Pontosan ez történt, de akkor kezdhetek parázni, hogy valami szívja, mert az aksi nyáron lett cserélve? Illetve tölthető-e a helyén vagy szereljem ki? És persze köszönöm a gyors választ!
Azért egy hét alatt nem szabadna ennyire lemerülnie. Én ránézetnék! Van valami utolagos fogyasztó benne? DVD lejátszó, stb?
Tölthető a helyén, de ha biztosra akarsz menni, legalább a testkábelt lekötöd.