![]() |
2008.11.19. 15:55
party írta:NaviProfi írta:Ne félj a COWBOY-ok ideje lejárt!!!)
MK3 CD formátumot kezel. Nem a DVD adatbázis NEM ültethető át a CD lemezre, lelóg róla.
Neked ERRE a lemezre van szükséged. Még nem nagyon láttam közkézen, de a 2008/2 verzió már szinte mindenkinek meg van. Nézz - Kérdezz utána!
Üdv. NaviProfi
Ok köszi,a 2008/1 megvan, nem tudom mennyivel újabb a /2.. A 2009 es érdekelne, nem sürgős csak jó ha van. És azt meg lehet oldani, hogy "Aranka" magyarul "sikítson" ?Mennyivel vagányabb ha az utasok is értik..
2008.11.19. 15:58
party írta:NaviProfi írta:Ne félj a COWBOY-ok ideje lejárt!!!)
MK3 CD formátumot kezel. Nem a DVD adatbázis NEM ültethető át a CD lemezre, lelóg róla.
Neked ERRE a lemezre van szükséged. Még nem nagyon láttam közkézen, de a 2008/2 verzió már szinte mindenkinek meg van. Nézz - Kérdezz utána!
Üdv. NaviProfi
Ok köszi,a 2008/1 megvan, nem tudom mennyivel újabb a /2.. A 2009 es érdekelne, nem sürgős csak jó ha van. És azt meg lehet oldani, hogy "Aranka" magyarul "sikítson" ?Mennyivel vagányabb ha az utasok is értik..
2008.11.19. 16:35
Eger_ írta:party írta:NaviProfi írta:Ne félj a COWBOY-ok ideje lejárt!!!)
Üdv. NaviProfi
En kifejezetten orulok, h nemetul beszel. Ott ulok egy kis bajororszag belsejeben. Eredeti hangjan beszel hozzam. Ha nem ert vmit megkerdezi udvariasan, h "Wie, bitte?" Mar szinte latom is magam elott, ahogy a hegyekben kergetem a kilometereket....
Csak az a baj, h mindez hamar elillan mikor a Thokolyn hirtelen macskakore valt az ut es felocsudok, h ez bizony "magyar aszfalt".
2008.11.20. 08:35
party írta:Eger_ írta:party írta:NaviProfi írta:Ne félj a COWBOY-ok ideje lejárt!!!)
Üdv. NaviProfi
En kifejezetten orulok, h nemetul beszel. Ott ulok egy kis bajororszag belsejeben. Eredeti hangjan beszel hozzam. Ha nem ert vmit megkerdezi udvariasan, h "Wie, bitte?" Mar szinte latom is magam elott, ahogy a hegyekben kergetem a kilometereket....
Csak az a baj, h mindez hamar elillan mikor a Thokolyn hirtelen macskakore valt az ut es felocsudok, h ez bizony "magyar aszfalt".
Hehe igazat beszélsz, de Én meg azt szeretném ha mondaná.."elb..sztad, újra tevezzem?" ..
2008.11.20. 08:39
2008.11.20. 10:35
NaviProfi írta:LUKACSAS
A 2009/1 verzió a 2008/1-hez képest ég és föld. A lefedettség már majdnem 100%. Sőt az útvonal kiválasztó algoritmuson is változtattak, így sokkal jobban megtervezett útvonalat ajánl fel a célig. De a környező "ÚJ" országok lefedettsége is lényegesen javult, pl. ROMANIA, UKRAJNA, OROSZORSZÁG...stb.
2008.11.27. 20:16
2008.11.27. 20:45
KapitanyG írta:Sziasztok!
Valaki ki tudna segíteni?
Letöltöttem a 2008/2 navi szoftvert, kiírtam Philips DVD+R lemezre, de beleragadt az olvasóba, nagynehezen sikerült kiszednem nagy megkönnyebülésemre.
Esetleg valaki tudna tippet adni milyen lemezre érdemes kiírni, hogy biztosan működjön.
Nem merek kockáztatni, nehogy tönkretegyem a navit.
Előre is köszi!
2008.11.27. 20:48
2008.11.27. 20:52
KapitanyG írta:Amit letöltöttem ráfért egy sima DVD+R -re. MK4-esem van.
2008.11.27. 21:26
KapitanyG írta:KapitanyG írta:Amit letöltöttem ráfért egy sima DVD+R -re. MK4-esem van.
Erről a linkről töltöttem le:
https://thepiratebay.org/torrent/434680 ... non-idrive)_with_ALL_EU_SPEED_CAMS_
2008.11.28. 20:08
admin írta:KapitanyG írta:KapitanyG írta:Amit letöltöttem ráfért egy sima DVD+R -re. MK4-esem van.
Ha MK4-ed van akkor miért nem a 2009/1-et töltesz le?
Én innen töltöttem de regisztrálni kell.
http://sparksden.org/
Így keresd:BMW.Road.Map.Europe.High.DVD.2009-1.incl.Eastern.Europe.Multilanguage-BLZiSO
És ez tuti hogy müködik!
Vagy a SPEED CAMS-ra van szükséged.
2008.11.28. 22:08
KapitanyG írta:admin írta:KapitanyG írta:KapitanyG írta:Amit letöltöttem ráfért egy sima DVD+R -re. MK4-esem van.
Ha MK4-ed van akkor miért nem a 2009/1-et töltesz le?
Én innen töltöttem de regisztrálni kell.
http://sparksden.org/
Így keresd:BMW.Road.Map.Europe.High.DVD.2009-1.incl.Eastern.Europe.Multilanguage-BLZiSO
És ez tuti hogy müködik!
Vagy a SPEED CAMS-ra van szükséged.
Köszönöm segítséged.
Nem a Speed Cams-ra van szükségem, az nem lényeg.
Amit belinkeltél azt lehet sima DVD-re írni vagy csak DL-re?
Milyen DVD-t javasolsz?
2008.11.29. 09:35
2008.11.29. 15:34
BaLaci írta:KapitanyG!
Nekem van egy fölösleges 2008-2 kiírva, ha szükséged van rá szólj.
2008.11.29. 15:44
2008.11.29. 20:35
2008.11.29. 20:57
dave írta:Sziasztok!
Nekem MK3 as van a kocsiban, és a szerelőnek van új navi cd hozzá, de azt mondta h szoftvert kell frissíteni hozzá!
Ez eddig rendben is van, de azt is mondta, hogy lehet hogy tönkre megy ha frissít, mert már volt rá példa!
Ajánlotta az MK4 est, h az frankóbb!
Kérdésem.:
-Mit lehet tenni a Mk3 al, hogy ne menjen tönkre?
-Mibe kerül, az Mk4 es, és mivel jár a cseréje, hol, kinél lehetne beszerezni?
Köszi!
2008.11.29. 21:19
dave írta:Sziasztok!
Nekem MK3 as van a kocsiban, és a szerelőnek van új navi cd hozzá, de azt mondta h szoftvert kell frissíteni hozzá!
Ez eddig rendben is van, de azt is mondta, hogy lehet hogy tönkre megy ha frissít, mert már volt rá példa!
Ajánlotta az MK4 est, h az frankóbb!
Kérdésem.:
-Mit lehet tenni a Mk3 al, hogy ne menjen tönkre?
-Mibe kerül, az Mk4 es, és mivel jár a cseréje, hol, kinél lehetne beszerezni?
Köszi!