Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.02.23. 20:57

Egy-két szomorú kép szép bömikről :sírás: !Nehogy így járjon köztünk valaki!Ezután kicsit visszább a gázzal skacok! :drive

Üdv

2008.02.23. 22:22

Nem is tudtam, hogy ennyi mindenkit érdekel a lövöldözés:-)
Nyáron megdumálhatunk, egy legális puffogtatást, szabályos lőtéren.
Ja, a flinta M82 Barrett

2008.02.23. 22:26

Erva?

2008.02.23. 22:38

Schnitzer írta:Egy-két szomorú kép szép bömikről :sírás: !Nehogy így járjon köztünk valaki!Ezután kicsit visszább a gázzal skacok! :drive

Üdv

nem véletlenül többségben M3 - volt.....

2008.02.24. 00:10

Schnitzer írta:Egy-két szomorú kép szép bömikről :sírás: !Nehogy így járjon köztünk valaki!Ezután kicsit visszább a gázzal skacok! :drive

Üdv

Juj, waze...
:sírás:
be vok baszva, és ezt nem most kellett volna megnéznem!!!! :drunk :sírás:
Én most sirattam meg az enímet szűk haveri körben, és fáj a szívem ha rá gondolok, egyik nap még a tv-t is kikapcsoltammert a kábelen valami idióták s4 vs m3-at jáccottak, és FOSTAM messzire mikor a kanyarban voltak...
SOHA ne tudja meg egyxikőtök se, mi az, mikor becsapódsz, kinyítosd a szemed, és látni se akarod azt, ami ott düborog a tudatodban: :sírás:
és látod a szemef fényét. az álmodat romokban.......................

2008.02.24. 02:14

efer írta:a 35iA papír szerint 7,6-ot gyorsul, tehát olyan sokkal nem is gyorsabb.
amúgy kidobáltál mindent a kocsiból, vagy hogy jött össze ez a 6,9 - lehet, hogy a téligumi jobban tapad? :wink:

Bár csak kipakolhatnék valamit! Ha nem kéne az 540i súlyával furikáznom, csak a 28i-ével, biztos bitangul menne :lol:

De csináltam egy új videót - akit érdekel, most nem csaltam a rajttal, gondolom a gyár sem kétlábazva méri. Meg nem is tesz jót neki. Szóval 0-100-at 7.2sec alatt tudja stabilan, és 31sec alatt van 200-on. Ami sokat nem mond, mert ez óra szerint lett mérve, de: a 35iA csak 140 felett megy el, ami már jelent valamit. Mondjuk ott is csak a gyökér hosszú 4.-em miatt gondolom :roll: Na majd egy chip! :twisted:

A VIDEÓ (link)

2008.02.24. 12:50

Előre szólok, csak is kizárrólag kemény idegzetűeknek!! Ne részegen és Ne evés elött nézzétek meg!! 18 év alattiak szeme elé se kerüljön!!

http://www.4lol.ru/cars/

eZ egy kicsit garantáltan segít visszavenni a tempóból :(

2008.02.24. 13:03

Dome86 írta:Előre szólok, csak is kizárrólag kemény idegzetűeknek!! Ne részegen és Ne evés elött nézzétek meg!! 18 év alattiak szeme elé se kerüljön!!

Nekem van egy fajta gyomrom, mert egy időben orvosi fotókat hívtam elő, de itt én is abbahagytam az ebédet. Mondjuk igazában lelki okból - az élet eldobásának az értelmetlensége az ami megüti az embert ezeknél.

2008.02.24. 13:53

ViSoR írta:
Dome86 írta:Előre szólok, csak is kizárrólag kemény idegzetűeknek!! Ne részegen és Ne evés elött nézzétek meg!! 18 év alattiak szeme elé se kerüljön!!

Nekem van egy fajta gyomrom, mert egy időben orvosi fotókat hívtam elő, de itt én is abbahagytam az ebédet. Mondjuk igazában lelki okból - az élet eldobásának az értelmetlensége az ami megüti az embert ezeknél.

Mint minden ember kíváncsi...így én is belenéztem! ..nem kellett volna!! ...a Visor által korábban belinkelt képekre reagálván, már ismeritek a hozzáállásomat! :?
Nem fejtettem ki korábban, de ha már itt tartunk: sztem az, aki ilyeneket "perverzióból" (és nem megbántani akarok senkit!!!) nézeget, az csak addig fog, míg egy ilyennel nem találkozik!!! én sajnos elsőként futottam bele egy frontális ütküzésbe ..és nem bírtam nem megállni... tovább kellett volna mennem!!! az egyik még élt! miután hívtam a mentőket, ..........és a félig leszakadt lábas történetet ha jól emlékszem egyszer már itt elmeséltem.... Azt amit akkor éreztem, ma is előjön. (most is remeg a gyomrom) a vér szaga, a látvány örökre megmarad!! az agyadba ég! nem akarom sokáig ragozni, de ne élvezkedjen ilyen képeken senki. Ha még nem hallottál embert könyörögni, hogy mentsd meg az életét, addig nézel meg ilyeneket, önszántatból, "idő elütés képp" magyarosan fogalmazva. (még egyszer: senkit nem megbántani akartam!!)
én az eset után hetekig nem tudtam kocsiba ülni és azt a szagot hónapokig a torkomban éreztem. jó rég volt, de még mindíg hányni tudnék... Dome86! tudom, hogy "elrettentés képpen tetted fel, okulva a dologból, de sztem mindenki tisztában van a vezetés veszélyességével! és továbbra is azt gondolom, nem erre az oldalra való ez a tartalom!
ennyi.

2008.02.24. 14:04

Sosem tudom eldönteni, hogy a struccpolitika a jobb, vagy félkészüli a legrosszabbra és megedzeni a lelket. Mert ha tényleg belefutsz egy ilyenbe, mi a jobb, ha sikoltozol/elájulsz vagy ha megmented az életét. Bár az ösztön azt diktálja, hogy undorodjunk és forduljuk el ezektől, mert a haldokló látványa veszélyt jelent a genetikai kódjaink szerint, az ugyan olyan ember sőt bajba jutott. Addig csak jobb az edzett lélek, amyg meg nem fásít. Na mindegy, mindene esetre ezeken már nem tudunk segíteni, úgyhogy obb ha meghagyjuk a dokiknak a lelki terrort. És az ilyen képeket. Ép BMW-s képeket és videókat szeretnénk Urak! :lol:

2008.02.24. 14:13

ViSoR írta:Sosem tudom eldönteni, hogy a struccpolitika a jobb, vagy félkészüli a legrosszabbra és megedzeni a lelket. Mert ha tényleg belefutsz egy ilyenbe, mi a jobb, ha sikoltozol/elájulsz vagy ha megmented az életét. Bár az ösztön azt diktálja, hogy undorodjunk és forduljuk el ezektől, mert a haldokló látványa veszélyt jelent a genetikai kódjaink szerint, az ugyan olyan ember sőt bajba jutott. Addig csak jobb az edzett lélek, amyg meg nem fásít. Na mindegy, mindene esetre ezeken már nem tudunk segíteni, úgyhogy obb ha meghagyjuk a dokiknak a lelki terrort. És az ilyen képeket. Ép BMW-s képeket és videókat szeretnénk Urak! :lol:

:franko: így van! szép képeket ide! ..meg vicceket!!! egyébként ha belefut vki egy balesetbe, úgy se fog gondolkodni, csak a végén! :?

2008.02.24. 19:50

Elég durva képek voltak mit ne mondjak.....Akkor egy kis jó videoklip.Ide való(szép kis E39),Meg jó kis roma zene.Ja nincs itt vajon köztünk a bömi tulaj vajon????Valaki nem ismeri fel??? :hangos:
http://www.youtube.com/watch?v=5-xvRFiVN6E :e39 :franko:
üdv

2008.02.24. 23:50

Schnitzer írta:Elég durva képek voltak mit ne mondjak.....Akkor egy kis jó videoklip.Ide való(szép kis E39),Meg jó kis roma zene.Ja nincs itt vajon köztünk a bömi tulaj vajon????Valaki nem ismeri fel??? :hangos:
üdv

Mi a fene, nem volt bérelhető piros 190D? :lol:

2008.02.25. 11:43

ViSoR írta:
Schnitzer írta:Elég durva képek voltak mit ne mondjak.....Akkor egy kis jó videoklip.Ide való(szép kis E39),Meg jó kis roma zene.Ja nincs itt vajon köztünk a bömi tulaj vajon????Valaki nem ismeri fel??? :hangos:
üdv

Mi a fene, nem volt bérelhető piros 190D? :lol:

Bili-kék ViSoR bili-kék...:)

2008.02.25. 12:40

ViSoR írta:Erva?

oda menjünk?
egy M82-höz azért nagyobb táv kellene.
ja: és akkor már tényleg kéne egy dragunov is :D

2008.02.25. 12:56

Hozom a Desert Eaglet :)

Nem elég teljes erőből tartani: Desert Eagle .50
Az általad feltölött 98-as E39 katalógus 44. oldalán megtaláltam azt az Opel Corsa sportkormányt, amiről itt sokan mondták, hogy az nem is gyári. Hát mégis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ViSoR 2008.02.25. 13:00-kor.

2008.02.25. 12:56

efer írta:
ViSoR írta:Erva?

oda menjünk?
egy M82-höz azért nagyobb táv kellene.
ja: és akkor már tényleg kéne egy dragunov is :D

Azt nem ismerem. Táborfalvára szoktunk.

2008.02.25. 12:58

Engem ki ne hagyjatok ebből a buliból! :D

2008.02.25. 13:08

Desert Eagle AE .50
Érdemes végignézni a videót, milyen harciasan szólnak a 9mm-esek, amíg meg nem érkezik a papa :lol:

2008.02.25. 13:34

Erről lenne szó.
Hozzászólás küldése

VigLink badge