Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.12.20. 18:14

Diabolica írta:
ViSoR írta:Melyik gombot kell megnyomi, hogy kiirja az olajszintet? :)

arról sem vagyok meggyőződve, hogy a műszerfal bármit is kijelez ilyenkor - nem tudja valaki olvasott ember, hogy jelez-e vissza a gép a váltóolajozás miatt??? - mert a manuál nem figyeli abszolute azt biztosan tudom.......

Nem ütött át az irónia, de a kérdés arra vonatkozott, hogy hol lehet ellenőrizni a szintet?

2007.12.20. 18:19

Csaknem térdel le. Tetves nácik miért nem tették bele a A5S560Z-jét az 540-nek pl??
Amúgy rá lehet gányolni, ha mégis befordulna? Akkor meghúzhatnám 500Nm fölé legalább.

2007.12.20. 18:22

ViSoR írta:
Diabolica írta:
ViSoR írta:Melyik gombot kell megnyomi, hogy kiirja az olajszintet? :)

arról sem vagyok meggyőződve, hogy a műszerfal bármit is kijelez ilyenkor - nem tudja valaki olvasott ember, hogy jelez-e vissza a gép a váltóolajozás miatt??? - mert a manuál nem figyeli abszolute azt biztosan tudom.......

Nem ütött át az irónia, de a kérdés arra vonatkozott, hogy hol lehet ellenőrizni a szintet?

Hát a váltón, de írtam is , hogy nem épp egyszerű művelet, szerintem ne ess neki. Kémlelőablak, nívópálca meg ilyesmi nincs rajta......nem userfiendly módszer, még szervízben is ott kell hagynod éjszakára és reggel ha már csumára kihült, lefolyt megnézik.

2007.12.20. 18:38

admin írta:
sxoe írta:Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nem lehet, hogy ez a szokásos 30D váltó halál előjele? Valaki írta, hogy neki mikor beadta a kulcsot, akkor ezek a nem váltós tünetei voltak. Remélem tévrdek, de szerintem ez lehet az oka. Ezért nem veszek 30D-t...pedig olyan csábító....

Le hal az bármejikbe!Főleg ha gyilkolod.

Az mondjuk igaz, hogy minden váltót meg lehet ölni. Csak azért gondoltam rá, mert itt is már többen írtak, arról, hogy milyen szar, hogy nem bírja a nyomatékot!

2007.12.21. 10:05

És a dráma folytatódik, ma reggel pöccre indult. Időzített bomba, megcsináltatni nem lehet, de menni sem érdemes vele sehová. Nem tudom, hogy összetöressem vagy ellopassam inkább.

Tényleg, nem tud valaki lapot adni? A hátuljá eleve puffos, csak meg kéne írni! Valaki pl fuvarozók?

2007.12.21. 12:59

ViSoR írta:És a dráma folytatódik, ma reggel pöccre indult. Időzített bomba, megcsináltatni nem lehet, de menni sem érdemes vele sehová. Nem tudom, hogy összetöressem vagy ellopassam inkább.

Tényleg, nem tud valaki lapot adni? A hátuljá eleve puffos, csak meg kéne írni! Valaki pl fuvarozók?

Csak marad a felgyújtás... :P

2007.12.21. 13:35

Ilyen benzin ár mellett? :o
Add ide, és én ingyen és gyorsan megszabadítlak minden kényelmetlenságtől :D

2007.12.21. 19:09

Már abszolut póker arccal jegyzem meg, hogy beszart a lámpám. megbillegteti, majd alsó végállásban hagyja. 4 méterre világít kb. Lehet a Dunába lököm vazz.

2007.12.21. 20:13

ViSoR írta:Már abszolut póker arccal jegyzem meg, hogy beszart a lámpám. megbillegteti, majd alsó végállásban hagyja. 4 méterre világít kb. Lehet a Dunába lököm vazz.

...valaki voodoozik a verdáddal, szép kis karácsonyi ajándék, huzza a fa--ára a Jézuska. Nem Kiskunfélegyházán vetted véletlenül??

petike

2007.12.21. 20:26

Székesfehérváron, hogy égne porig. Jan. 7-ére kiveszek egy nap szabit, reggel 9kor odaadom az 5er Kft-nek és addig nem hozom el amíg minden nem makulátlan. Ha ezercsilló forint az sem érdekel. Már nem is érdekel. Berakom a garázsba, ne is lássam idén.
Szomszédnak elkérem a tartalék Puntoját, szégyen szemre...

2007.12.21. 20:52

ViSoR írta:Már abszolut póker arccal jegyzem meg, hogy beszart a lámpám. megbillegteti, majd alsó végállásban hagyja. 4 méterre világít kb. Lehet a Dunába lököm vazz.

szerintem lelke van és megsértődött, amiért csúnyákat mondtál rá...

2007.12.21. 21:13

Segítek tolni...........amúgy szerencsére ma-holnaptól már nem sikerülhet ez az aljasság, mert kezd befagyni a Duna....ha ilyen hideg marad továbbra is....

Csak, hogy vígasztaljalak - sokan vagyunk itt, akik átéltek már ezt-azt a Bömbivel, én is többször voltam vele úgy, hogy abbahagyom az egészet, veszek egy másikat (volt, hogy 2 napig nem tudtam beröffenteni... a 46-osban pedig 2 teljes hónapig vadásztam egy kontakthibát a motorkábelkötegben, amit a compi pillangóhibának jelzett - ennél még előzés közben is többször csapott arcul az, hogy leesett a fordulat 2000-re, képzelheted miket gondoltam ) szóval fel a fejjel, egyszer talpraáll!!! bmwdance

2007.12.22. 12:19

Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag békés boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

2007.12.22. 13:16

Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Kép & Kép !

2007.12.22. 20:44

Hátha valakit érdekel:

"Frissen tört BMW 316 CI eladó. Balkormányos de angol papirokkal. Motor nem sérult, légzsakok épek. Tovabbi info: 06 30 544 44 48 Karpati Gergo"

2007.12.22. 22:18

Skodák hátulján az RS felirat az "eReSd el a hajamat" jelőli????

2007.12.22. 23:31

sxoe írta:Hátha valakit érdekel:

"Frissen tört BMW 316 CI eladó. Balkormányos de angol papirokkal. Motor nem sérult, légzsakok épek. Tovabbi info: 06 30 544 44 48 Karpati Gergo"

hamarosan lesznek frissen kiégett, kicsit vizes E39-ek is...

2007.12.23. 16:30

Azért érdekes dolgok vannak...

1. rész

2. rész

2007.12.23. 16:37

efer írta:
sxoe írta:Hátha valakit érdekel:

hamarosan lesznek frissen kiégett, kicsit vizes E39-ek is...

Één tényleg nem vagyok finnyás, de kiégettet azt aztán tényleg nem vennék meg. Ha rendesen ropogott benne a tűz, akkor annál nagyobb szívás a világon nincsen......

2007.12.23. 17:03

Kemény, de jó cikkek! :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge