![]() |
2012.03.01. 09:38
Padre540 írta:csavitouring írta:Képet,videót kérünk!![]()
2012.03.01. 10:04
csavitouring írta:Sokszor elfelejtem felkapcsolni a lápát, és sokan nem vesznek észre, hogy mögöttük megyek, remélem ez majd segít
2012.03.01. 13:26
Jerry írta:csavitouring írta:Sokszor elfelejtem felkapcsolni a lápát, és sokan nem vesznek észre, hogy mögöttük megyek, remélem ez majd segít
Mi erre felprogramoztuk a tompítottat Bajorossal, hogy gyújtás ráadáskor világítson. Vagyis nem kell sz@rozni a fel-le kapcsolgatással.
2012.03.02. 14:01
Jerry írta:csavitouring írta:Sokszor elfelejtem felkapcsolni a lápát, és sokan nem vesznek észre, hogy mögöttük megyek, remélem ez majd segít
Mi erre felprogramoztuk a tompítottat Bajorossal, hogy gyújtás ráadáskor világítson. Vagyis nem kell sz@rozni a fel-le kapcsolgatással.
2012.03.02. 15:44
barbrady írta:Jerry írta:csavitouring írta:Sokszor elfelejtem felkapcsolni a lápát, és sokan nem vesznek észre, hogy mögöttük megyek, remélem ez majd segít
De ha CKM-ben állítod be, akkor megy a tompított, az első-hátsó helyzetjelző, és a műszerfalvilágítás is, és ha van mosó az is. Ha navcoderrel, akkor csak a távolsági vagy a tompított 0-tól 50%-os teljesítményig beállítástól függően. Nekem 20%-on van a távolsági, és ez is elég.
2012.03.02. 16:00
Jerry írta:barbrady írta:De ha CKM-ben állítod be, akkor megy a tompított, az első-hátsó helyzetjelző, és a műszerfalvilágítás is, és ha van mosó az is. Ha navcoderrel, akkor csak a távolsági vagy a tompított 0-tól 50%-os teljesítményig beállítástól függően. Nekem 20%-on van a távolsági, és ez is elég.
Asszem értem a különbséget, de "menetfénynél" nem teljesen mindegy?! Arra szolgál, hogy menet közben világítson az autó. Ha meg megyek, akkor meg naná, hogy akarom, hogy menjen a műszerfalvilágítás is és a mosó is.
2012.03.02. 16:06
barbrady írta:Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.
2012.03.02. 16:09
Jerry írta:barbrady írta:Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.
Meggyőztél!
Ha egyszer összefutunk, akkor átprogramoztatom veled az enyémet is.
2012.03.02. 16:12
De ha erre botorkálsz akkor kölcsön adom az interfészt esetleg be is állíthatjuk.Jerry írta:barbrady írta:Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.
Meggyőztél!
2012.03.02. 16:23
2012.03.02. 16:26
2012.03.02. 16:28
2012.03.02. 16:53
Imco írta:Félve merem csak megkérdezni: Mi is az a CKM?
2012.03.02. 18:59
barbrady írta:Imco írta:Félve merem csak megkérdezni: Mi is az a CKM?
Car & Key Memory. Itt lehet néhány dolgot testre szabni az autón, pl kulccsal való záráskor is élesedjen a riasztó, DRL stb.
2 hete ezzel játszunk! Nagy ász vagyok!
2012.03.02. 19:01
kzolee írta:Imco írta:Félve merem csak megkérdezni: Mi is az a CKM?
Férfiaknak szánt, erotikus tartalommal megtöltött havilap.
2012.03.02. 20:30
Imco írta:kzolee írta:Imco írta:Félve merem csak megkérdezni: Mi is az a CKM?
Férfiaknak szánt, erotikus tartalommal megtöltött havilap.
Tudtam, hogy valaki elsüti!![]()
Már a kérdésbe is bele akartam tenni!
2012.03.03. 09:38
admin írta:De ha erre botorkálsz akkor kölcsön adom az interfészt esetleg be is állíthatjuk.Jerry írta:barbrady írta:Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.
Meggyőztél!
2012.05.05. 15:01
2012.05.05. 15:04
2012.05.07. 22:36
barbrady írta:adam001 írta:Sziasztok ezt a car key memory-t be lehet ugy programozni az automon hogy. zárás után
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na fuss neki még egyszer