Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: xenonlámpák

2012.03.01. 09:38

Padre540 írta:
csavitouring írta:Képet,videót kérünk! :D :franko:

Igen, pont ezt akartam kérni én is :wink: Még jó, hogy előbb végig olvastam az oldalt

2012.03.01. 10:04

csavitouring írta:Sokszor elfelejtem felkapcsolni a lápát, és sokan nem vesznek észre, hogy mögöttük megyek, remélem ez majd segít :D

Mi erre felprogramoztuk a tompítottat Bajorossal, hogy gyújtás ráadáskor világítson. Vagyis nem kell sz@rozni a fel-le kapcsolgatással.

2012.03.01. 13:26

Jerry írta:
csavitouring írta:Sokszor elfelejtem felkapcsolni a lápát, és sokan nem vesznek észre, hogy mögöttük megyek, remélem ez majd segít :D

Mi erre felprogramoztuk a tompítottat Bajorossal, hogy gyújtás ráadáskor világítson. Vagyis nem kell sz@rozni a fel-le kapcsolgatással.

Erre nem is gondoltam :facepalm:

2012.03.02. 14:01

Jerry írta:

De ha CKM-ben állítod be, akkor megy a tompított, az első-hátsó helyzetjelző, és a műszerfalvilágítás is, és ha van mosó az is. Ha navcoderrel, akkor csak a távolsági vagy a tompított 0-tól 50%-os teljesítményig beállítástól függően. Nekem 20%-on van a távolsági, és ez is elég.

2012.03.02. 15:44

barbrady írta:
Jerry írta:

De ha CKM-ben állítod be, akkor megy a tompított, az első-hátsó helyzetjelző, és a műszerfalvilágítás is, és ha van mosó az is. Ha navcoderrel, akkor csak a távolsági vagy a tompított 0-tól 50%-os teljesítményig beállítástól függően. Nekem 20%-on van a távolsági, és ez is elég.

Asszem értem a különbséget, de "menetfénynél" nem teljesen mindegy?! Arra szolgál, hogy menet közben világítson az autó. Ha meg megyek, akkor meg naná, hogy akarom, hogy menjen a műszerfalvilágítás is és a mosó is. :)

2012.03.02. 16:00

Jerry írta:
barbrady írta:De ha CKM-ben állítod be, akkor megy a tompított, az első-hátsó helyzetjelző, és a műszerfalvilágítás is, és ha van mosó az is. Ha navcoderrel, akkor csak a távolsági vagy a tompított 0-tól 50%-os teljesítményig beállítástól függően. Nekem 20%-on van a távolsági, és ez is elég.

Asszem értem a különbséget, de "menetfénynél" nem teljesen mindegy?! Arra szolgál, hogy menet közben világítson az autó. Ha meg megyek, akkor meg naná, hogy akarom, hogy menjen a műszerfalvilágítás is és a mosó is. :)

Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.

2012.03.02. 16:06

barbrady írta:Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.

Meggyőztél!
Ha egyszer összefutunk, akkor átprogramoztatom veled az enyémet is. :)

2012.03.02. 16:09

Jerry írta:
barbrady írta:Nappal ezek feleslegesek. És a DRL-t alapvetően környezetvédelmi szempontok miatt vezették be, mivel az autód többet fogyaszt ha megy a világítás. Ezt te nem igen veszed észre, de a generátornak többet kell tölteni, az fogja a motort, ergo többet fogyaszt. És ha belegondolsz hány millió autó fut ma, ez már tetemes környezetszennyezés. Arról nem beszélve hogy pl én ezzel a xenon élettartamát is növelem, mivel többnyire nappal közlekedek.

Meggyőztél!

Megbeszéltük :franko:

2012.03.02. 16:12

Jerry írta:

Meggyőztél!
De ha erre botorkálsz akkor kölcsön adom az interfészt esetleg be is állíthatjuk. :wink:

2012.03.02. 16:23

Jerry írta:

Mi is ezt tettük kedden.

2012.03.02. 16:26

Félve merem csak megkérdezni: Mi is az a CKM? :oops:

2012.03.02. 16:28

Imco írta:Félve merem csak megkérdezni: Mi is az a CKM? :oops:

Férfiaknak szánt, erotikus tartalommal megtöltött havilap. 8)

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

2012.03.02. 16:53

Car & Key Memory. Itt lehet néhány dolgot testre szabni az autón, pl kulccsal való záráskor is élesedjen a riasztó, DRL stb.

2012.03.02. 18:59

barbrady írta:

Car & Key Memory. Itt lehet néhány dolgot testre szabni az autón, pl kulccsal való záráskor is élesedjen a riasztó, DRL stb.

:kalapács 2 hete ezzel játszunk! Nagy ász vagyok! :hehe

2012.03.02. 19:01

kzolee írta:

Tudtam, hogy valaki elsüti! :lol:
Már a kérdésbe is bele akartam tenni! :lol:

2012.03.02. 20:30

Imco írta:
kzolee írta:

Tudtam, hogy valaki elsüti! :lol:
Már a kérdésbe is bele akartam tenni! :lol:

Ééés tudja! :taps:

2012.03.03. 09:38

admin írta:
Jerry írta:

Meggyőztél!
De ha erre botorkálsz akkor kölcsön adom az interfészt esetleg be is állíthatjuk. :wink:

Köszi Laci!
Ha anyóshoz megyünk látogatóba, majd hívlak. Hátha pont ráérsz majd erre a kis mutatványra.
:franko:

xenonlámpák

2012.05.05. 15:01

Sziasztok ezt a car key memory-t be lehet ugy programozni hogy a hazakiserö feny aktivalasa utan a helyzetjelzökkel a ködlampa egjen egy darabig? Nagy fless lenne...

Sent from my iPhone using Tapatalk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adam001 2012.05.05. 15:04-kor.

2012.05.05. 15:04

adam001 írta:Sziasztok ezt a car key memory-t be lehet ugy programozni az automon hogy. zárás után

Na fuss neki még egyszer :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: adam001
Értékelés: 4.76%

2012.05.07. 22:36

barbrady írta:
adam001 írta:Sziasztok ezt a car key memory-t be lehet ugy programozni az automon hogy. zárás után

Na fuss neki még egyszer :mrgreen:

Sziasztok ezt a car key memory-t be lehet ugy programozni hogy a hazakiserö feny aktivalasa utan a helyzetjelzökkel a ködlampa egjen egy darabig ES NE A TOMPITOTT? Nagy fless lenne...
Hozzászólás küldése

VigLink badge