![]() |
2013.09.06. 09:41
muhaati írta:
Imco-val értek egyet. Látatlanban nehéz ügy.
Cellazárlatos akksi, önindító baj. A főkábeleknek van ugye "másik" végük is, a test az akksi mellett a kasznihoz, a pozitív pedig alulról bal elöl csatlakozik, ott is lehet kontakthiba.
Ha van egy jó (nem teszkós) rátartókábeled, vedd ki az akksit, és elöl tápláld meg : test, és a szívócső közepe. Ezzel kizárod a hátolról-előre, és a poz.saru hibákat.
Ha úgy sem, akkor másik akksi, ha úgy sem, akkor önindító.
2013.09.06. 09:50
GálCsabi írta:Jerry írta:GálCsabi írta:
Járó motor nélkül is diagnosztizálható? Mert ez nem indul. Most sikerült elhoznom az ovitól, de attól tartok az volt az utolsó indulása.
Csak gyújtás kell a diaghoz. Nem kell járó motor.
Mi a tünet? Csak kattan egyet és annyi? Ez esetben cserélj aksit. Persze előtte méresd be velük a jelenlegit. Ha az aksi jó, akkor az önindító lett rotty.
Bedugom a kulcsot, elfordítom, gyújtás ok. Fordítom tovább, hogy induljon és semmi. Nem hallok semmi rendellenes zajt, kattanást. Viszont ha indul akkor minden normálisan működik. Rendesen megtekeri, (nem erőtlen) 2-őt fordul a főtengely és már duruzsol is.
2013.09.06. 10:09
Gallaca írta:
Ha van pótkulcsod, próbálj azzal indítani, hátha csak az szórakozik. Az önindítón pedig a behúzómágnesre felcsavarozott kábeleket kellene megnézni, nincsenek-e lelazulva.
2013.09.06. 10:44
GálCsabi írta:Gallaca írta:
Ha van pótkulcsod, próbálj azzal indítani, hátha csak az szórakozik. Az önindítón pedig a behúzómágnesre felcsavarozott kábeleket kellene megnézni, nincsenek-e lelazulva.
Hihetetlen! elővettem a pótkulcsot és láss csodát 5-ből 5 indítás. Remélem ez így is marad. De mi a túró lehet a másik kulccsal?
Nagyon szépen köszönöm a tippet. És mindenkinek aki válaszolt.![]()
2013.09.06. 12:33
Gallaca írta:
Nem tudom, hogy ilyenkor mi történik a kulccsal, de tapasztalataim szerint a rombuszkulcsok eléggé sűrűn produkálnak hasonló indítási gondokat. Ha diagnosztikával nézem az EWS-ben, eléggé instabilan, furcsán azonosítják magukat a régi kulcshoz képest. Ha kiolvastatnád az autódat, az EWS (immó) tele lenne most a kulcsazonosítással kapcsolatos hibaüzikkel. Ha megvan a kis fekete műanyag kulcsod, nem árt betenni a tárcádba ilyen esetekre, abban még a régi fajta immochip van. Azt pénztárcakulcsnak is csúfolják, és gyanítom nem véletlen találták ki, azaz, végszükség esetére.
2013.09.06. 15:38
Jerry írta:zoley88 írta:az mitől lehet (ellenállás? biztosíték?) ha néha a bal index használat közben 2x sebességgel villog majd akár azonnal visszaáll. nincs kiégve a másik, az rendesen működik. Teljesen random és visszaáll utána.
Kontakthiba/testhiba valamelyik bal oldali indexnél. Nézd át a csatlakozásokat, hogy szorosan illeszkednek-e, nincsenek-e elkorrodálva.
2013.09.06. 20:00
GálCsabi írta:Igen erre én is gondoltam és tegnap meg is történt, de mára még rosszabb lett a helyzet. Kissé messze vagyok a '"tűztől": Gyula. Köszi a gyors válaszokat, és bármilyen segítséget előre is kösz.
Járó motor nélkül is diagnosztizálható? Mert ez nem indul. Most sikerült elhoznom az ovitól, de attól tartok az volt az utolsó indulása.
2013.09.06. 20:14
barbrady írta:Azért annyira nem vagy messze, mert pl én itt vagyok melletted Csabán, ha gondolod ránézhetünk diaggal.
Tapatalk 4
2013.09.13. 11:35
2013.09.13. 14:15
kovessyroli írta:"Az én kedvesem"
SÜNI
2013.09.22. 09:17
2013.09.22. 10:46
2013.09.22. 11:07
Face írta:Sziasztok! segítségeteket kérném , 96 os e39 ről lenne szó , vibrál a lámpája.. utána olvastam , kikaptam az lcm 2 modult szétszedtem átnéztem megtisztítottam vissza, de semmi ugyanúgy vibrál.. vettem bele új lcm modult ( azonos tipusszámú) rátettem viszont csak a bal refi , és a jobb oldali helyzetjelző világít , és sekép sehang...sajnos annyira nem értek hozzá , kérném segitségeteket!
előre is köszönöm , Dani
2013.09.22. 11:18
hamoriarpi írta:Face írta:Sziasztok! segítségeteket kérném , 96 os e39 ről lenne szó , vibrál a lámpája.. utána olvastam , kikaptam az lcm 2 modult szétszedtem átnéztem megtisztítottam vissza, de semmi ugyanúgy vibrál.. vettem bele új lcm modult ( azonos tipusszámú) rátettem viszont csak a bal refi , és a jobb oldali helyzetjelző világít , és sekép sehang...sajnos annyira nem értek hozzá , kérném segitségeteket!
előre is köszönöm , Dani
Keress hozzáértő szakembert, akinek BMW Scannerje és INPA kábele is van. Vagy 2 az 1-ben.
Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
2013.09.22. 12:45
hamoriarpi írta:Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
2013.09.22. 12:51
admin írta:hamoriarpi írta:Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
Az szerintem csak óracsoport mahinációnál van.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.09.22. 13:02
Schnitzer írta:admin írta:hamoriarpi írta:Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
Elviekben az lcm cserénél is szokott nem?????
2013.09.22. 13:20
admin írta:Schnitzer írta:admin írta:hamoriarpi írta:Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
Én még lcm cserénél nem láttam csak óracsoportnál.
2013.09.22. 13:24
Schnitzer írta:admin írta:Schnitzer írta:admin írta:hamoriarpi írta:Gondolom egy pötty is megjelent a napi számlálónál....
Én még lcm cserénél nem láttam csak óracsoportnál.
Mondjuk nekem is akkor világított,mikor az lcm-és óra lett cserélve a tv-navi berakásánál.
De lesz itt pár klubtag,aki már cserélt lcm-t,ők tudni fogják.Igaz Bence???????????Meg sorolhatnám..............
2013.09.22. 13:34