![]() |
2011.02.24. 09:09
2011.02.24. 16:39
Nigel írta:Igen pont ezt mondta Nekem is a hifis, amit Te mondasz, hogyha nem elég erőteljes a mély, akkor nem fog átjönni a csomagtérből, mert a BMW, nagyon jól kivan szigetelve!
De nem fogom egy ládára elpazarolni ezt a "100" literes csomagteret
Veszek előre egy jó minőségű szettet a kalaptartóban lévő hangszórókat kiköttetem és majd később beruházok egy kulturált mély szolgáltató berendezésre!
2011.02.24. 16:47
atiotezer írta:Nigel írta:Igen pont ezt mondta Nekem is a hifis, amit Te mondasz, hogyha nem elég erőteljes a mély, akkor nem fog átjönni a csomagtérből, mert a BMW, nagyon jól kivan szigetelve!
Veszek előre egy jó minőségű szettet a kalaptartóban lévő hangszórókat kiköttetem és majd később beruházok egy kulturált mély szolgáltató berendezésre!
Helló
Esetleg megpróbálhatnád még az E39 gyári "mélynyomóját" amit a kalaptartó alá kell rögzíteni. 2db 13cm-es hangszóró van benne. Nem foglalja a helyet a csomagtartóban.
Itt egy pár link, ötletnek
-----KATT-----
-----KATT-----
üdv:atiotezer
2011.02.24. 22:10
A PMiki ép ilyet árulNigel írta:atiotezer írta:Nigel írta:Igen pont ezt mondta Nekem is a hifis, amit Te mondasz, hogyha nem elég erőteljes a mély, akkor nem fog átjönni a csomagtérből, mert a BMW, nagyon jól kivan szigetelve!
Helló
Esetleg megpróbálhatnád még az E39 gyári "mélynyomóját" amit a kalaptartó alá kell rögzíteni. 2db 13cm-es hangszóró van benne. Nem foglalja a helyet a csomagtartóban.
-----KATT-----
-----KATT-----
Köszönöm!!!
Le is mentem a képeket!
2011.02.24. 22:15
admin írta:A PMiki ép ilyet árulNigel írta:atiotezer írta:Nigel írta:Igen pont ezt mondta Nekem is a hifis, amit Te mondasz, hogyha nem elég erőteljes a mély, akkor nem fog átjönni a csomagtérből, mert a BMW, nagyon jól kivan szigetelve!
Helló
-----KATT-----
-----KATT-----
Köszönöm!!!
Le is mentem a képeket!
2011.02.24. 22:27
Szerintem eben is tud segíteni MikiJerry írta:admin írta:A PMiki ép ilyet árulNigel írta:atiotezer írta:Nigel írta:Igen pont ezt mondta Nekem is a hifis, amit Te mondasz, hogyha nem elég erőteljes a mély, akkor nem fog átjönni a csomagtérből, mert a BMW, nagyon jól kivan szigetelve!
Helló
-----KATT-----
-----KATT-----
Köszönöm!!!
Le is mentem a képeket!
Pont ma gondolkodtam egy gyári mélynyomó beszerzésén. Mi kell ahhoz, hogy be tudjam rakni? Gondolok itt kábelezés, melyik fejegység támogatja stb?
2011.02.25. 00:19
2011.02.25. 00:24
simi64 írta:Én a másodikat nem csinálnám. Csúnya így, rontja a beltér összképét, felborítja a gyári jelleget.
2011.03.12. 19:41
2011.03.12. 20:11
baal írta:urak!
a csomagtartóban a kárpit mögött bekötve találtam egy 6-os CD tárat (magazin nincs benne) ér ez valamit?
eladnám, nekem nem kell
2011.03.14. 14:01
Jerry írta:baal írta:urak!
a csomagtartóban a kárpit mögött bekötve találtam egy 6-os CD tárat (magazin nincs benne) ér ez valamit?
eladnám, nekem nem kell
Neked miért nem kell?
2011.03.14. 14:42
strobi írta:Jerry írta:baal írta:urak!
eladnám, nekem nem kell
Neked miért nem kell?
Mert találta a kárpit mögött...
2011.03.14. 22:35
jackson írta:strobi írta:Jerry írta:baal írta:urak!
eladnám, nekem nem kell
Neked miért nem kell?
A másik topikban olvashatod, hogy mindent amiről nem tudja mire való leszerelne és eladna az autójáról.![]()
Jackson, aki szerint egy CD magazint kell bele rakni és élvezni a zenét vele
2011.03.14. 23:29
jackson írta:strobi írta:Jerry írta:baal írta:urak!
eladnám, nekem nem kell
Neked miért nem kell?
A másik topikban olvashatod, hogy mindent amiről nem tudja mire való leszerelne és eladna az autójáról.![]()
2011.03.14. 23:35
2011.03.14. 23:36
Jerry írta:jackson írta:strobi írta:Jerry írta:baal írta:urak!
eladnám, nekem nem kell
Neked miért nem kell?
Na igen!
Érdekes figura.
Bonyolult berakni a webastoját az enyimbe?
2011.03.15. 20:19
2011.03.15. 22:05
odus írta:Sziasztok!
Végre sikerült életre kelteni a WDS-t, és azt olvastam benne, hogy a DSP-be
a CD-tár digitális jellel megy. Minden CD-tárnak van digitális kimenete?
Odus
2011.03.15. 23:08
odus írta:Sziasztok!
Végre sikerült életre kelteni a WDS-t, és azt olvastam benne, hogy a DSP-be
a CD-tár digitális jellel megy. Minden CD-tárnak van digitális kimenete?
Odus
2011.03.22. 11:13