Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.09.29. 14:39

jackson írta:
MChris írta:Ja és a gyári PDC müködött?

Húúú azt meg se néztem :D Gondolom hátra menet aztán hallani-e csipog falnál. Vagy más képpen kell ellenőrizni?

Jackson, aki most is tanult.

Is oda állítasz valakit a családból a szenzor elé,de mindegyiket nézd meg!

2008.09.29. 21:25

Ezt az autót ismeri valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/2126931_bmw_530i_2001

Nekem nagyon-nagyon tetszik!

2008.09.29. 21:49

El_Magnifico írta:Ezt az autót ismeri valaki?

Jó kis gépnek tűnik...

2008.09.29. 21:57

És ez az egyetlen szép állapotú M-es Mo-n. Kint vannak de nem éri meg behozni, mire összejön a pénzem nem tudom találok-e ilyet.

2008.09.29. 21:59

elég nehéz lesz kicserélni a pohártartónál azt a dekket.... nem tudom mivel, de jól össze van cseszve! :evil:
...amúgy ezt leszámítva szép tényleg

2008.09.29. 22:10

Csak azt nem értem,hogy ha van oldalsó és hátsó napfényvédó háló akkor miért kell a fólia. :roll:

2008.09.29. 22:40

A fóliát le lehet szedetni. Nem vagyok híve a fóliázásnak. Labi de jó szemed van :D Nem is néztem mi az, innen olyan mintha cigike t nyomtak volna el rajta és megolvadt, de nem hiszem hogy ez történt :D

2008.09.29. 22:42

El_Magnifico írta:A fóliát le lehet szedetni. Nem vagyok híve a fóliázásnak. Labi de jó szemed van :D Nem is néztem mi az, innen olyan mintha cigike t nyomtak volna el rajta és megolvadt, de nem hiszem hogy ez történt :D

hát igen úgy néz ki de nem mertem mondani. :D ....mondjuk az nagyon igénytelen lenne :!: :lol:

2008.09.29. 22:46

Ragasztómaradvány nem lehet? Csikk nyom az erős lenne,vagy nem?

2008.09.30. 03:26

El_Magnifico írta:És ez az egyetlen szép állapotú M-es Mo-n. Kint vannak de nem éri meg behozni, mire összejön a pénzem nem tudom találok-e ilyet.

Biztos találsz még hasonlót... amúgy nem minden arany ami fénylik. Inkább vegyél egy gyengébben felszerelt gépet kíváló motorral, mint egy full-full extrás széthajtott szart. Az extrákat utólag is bele lehet pakolni, de egy motort cserélni már nem olyan egyszerű. Ezzel nem azt mondom, hogy ennek a kocsinak valami motorikus baja biztos van, csak érdemes teljesen átnézetni mielött megveszi az ember.

2008.09.30. 03:35

MChris írta:Ragasztómaradvány nem lehet? Csikk nyom az erős lenne,vagy nem?

Hát igen az agyvelő elég sok kárt tud okozni :)
Amúgy ha csak ez a kis szépséghibája van az autónak még ígyis nagyon megéri.
Van még benne váltózár is :) Nemmintha laptoppal nem tudnák váltogatni a fokozatokat a tolvajok...

2008.10.01. 01:40

lukacsas írta:
El_Magnifico írta:És ez az egyetlen szép állapotú M-es Mo-n. Kint vannak de nem éri meg behozni, mire összejön a pénzem nem tudom találok-e ilyet.

Biztos találsz még hasonlót... amúgy nem minden arany ami fénylik. Inkább vegyél egy gyengébben felszerelt gépet kíváló motorral, mint egy full-full extrás széthajtott szart. Az extrákat utólag is bele lehet pakolni, de egy motort cserélni már nem olyan egyszerű. Ezzel nem azt mondom, hogy ennek a kocsinak valami motorikus baja biztos van, csak érdemes teljesen átnézetni mielött megveszi az ember.

Igen, ezért is vettem meg az 520d-t. De M-esíteni házilag nem az igazi! :D 530i-ből meg nagyon kevés van Mo-n. Pedig egy 530d nem sokkal gazdaságosabb ha a szervízt is nézzük!

2008.10.01. 08:47

Üdv,

Az lenne a kérdésem, hogy az olcsóbb (régebbi, benzines) E39-ekből milyen alkatrészkre lenne itt kereslet. Ennek megfelőlen csinlnék egy igénylistát, és hoznék Angliából egyet. Ami érdekes lehet:

Full karosszéria (minden színben)
Full bőrbelső (minden hibátlan, mindenféle színben)
Motor (20i 23i 28i)
Váltó (sok valóban keveset futott van - automata is)
Futómű
Ezerféle bizbasz... :)

és még sok bizbasz, szóval ha valakit érdekel ilyesmi akkor szóljon.

2008.10.01. 17:45

vally írta:Üdv,

Az lenne a kérdésem, hogy az olcsóbb (régebbi, benzines) E39-ekből milyen alkatrészkre lenne itt kereslet. Ennek megfelőlen csinlnék egy igénylistát, és hoznék Angliából egyet.

Vicc:
Nekem jöhetne egy komplet, de bal kormányos autó (Pécsen ahogy olvastam már menő a sok jobb kormányos is.
Csak kéne hozzá hamis angol útlevél és innetől röhögnék a Szlovák rendszámosokon.

Jackson, aki most nagyon happy mert szíve-szerelmét nem kell bontóba adni :lol:

2008.10.01. 18:13

El_Magnifico írta:Ezt az autót ismeri valaki?

Hali,

Egyet nem értek, M optik, meg fekete ajtókeretek, és hozzá vastag króm vese....hát hogyismondjam csak furcsa ízlésre utal....nem tudom, hogy az gyári M optikot lehet-e ilyen kombinációban kapni. Lehet, hogy lehet, de a feketéket eddig fekete vesével láttam.
Persze ennek sok egyéb oka is lehet, nem feltétlen az ízlés (törés, utólag készített M optik stb. csak gyanús volt)

Mellesleg, ha megnézted ne hagyd magad eltántorítani, jó kis gép az a 30i, és nem dízel (szervízköltségre gondoltam), nekem úgy tűnik, hogy nincs annyi gond vele, bár az enyébe még csak most ment bele a 100000. km, ja és a fogyasztás egyáltalán nem vészes nekem a nagy átlag 10,7 és ettől a géptől nem sokalom egyáltalán.
Jó válogatást :-)

üdv
-z-

2008.10.01. 18:24

És még egy két apróság,

a tükör nem tűnik elekrtokromatikusnak, pedig az szokott itt már lenni, ja és én hiányolom az M-es felszereltségből a kilóméteróra körüli fém gyűrűt is.

Üdv
-z-

2008.10.01. 21:50

Erról az autóról van valakinek valami infója?
http://www.hasznaltauto.hu/2419214_bmw_528i_1996
Tetszik. Hol van Miskolcon olyan hely, ahol át lehetne nézetni?

üdv: zzoli

2008.10.05. 15:18

jackson írta:
efer írta:
jackson írta:
A fej és oldal légzsákot honnan lehet felismerni? Vagy kárpit fedi minden esetben?

az a oszlopon lévő kárpiton van egy kis "airbag" plakett, meg az ajtónkárpiton egy airbag felirat. de ha jól tudom a 6 légzsák széria volt.

Csak az első két légzsák felirat látszott oszlopon oldalt és a ajtó kárpiton semmi felirat csak a kárpit. A manual szerint is első kettő+oldal légzsák alap ezért kérdeztem. Annak a légzsák feliratnak milyen magasan kéne lennie?

Üdv: Jackson, aki kérdi

csináltam képet, hogy mit kell keresni:

Kép

Kép

2008.10.06. 08:52

efer írta:csináltam képet, hogy mit kell keresni:

Köszi, nem gondoltam volna ennyire hátul van.

Jackson, aki volt a hétvégi E39-NT talin

2008.10.06. 15:22

efer írta:
jackson írta:
efer írta:
jackson írta:
A fej és oldal légzsákot honnan lehet felismerni? Vagy kárpit fedi minden esetben?

az a oszlopon lévő kárpiton van egy kis "airbag" plakett, meg az ajtónkárpiton egy airbag felirat. de ha jól tudom a 6 légzsák széria volt.

Csak az első két légzsák felirat látszott oszlopon oldalt és a ajtó kárpiton semmi felirat csak a kárpit. A manual szerint is első kettő+oldal légzsák alap ezért kérdeztem. Annak a légzsák feliratnak milyen magasan kéne lennie?

Üdv: Jackson, aki kérdi

csináltam képet, hogy mit kell keresni:

Kép

Kép

Bocs, hogy a képeket is idézem, de az a lényeg. Kié ez a kocsi?? Kéne nekem ilyen mintázatú bal első ajtókárpit! :!:
Hozzászólás küldése

VigLink badge