![]() |
2008.10.18. 22:54
admin írta:admin írta:Labi írta:sziasztok! lehet vki tudna nekem segíteni.
volt egy resetem....és nem tudom, hogy ebből kifolyólag, de eltűnt az óra jelzése a 16:9-en és nem tudom visszahozni. ...és a rádióállomások is érdekesen működnek. beállítottam mindent, hogy a 6 db lehetőség közül fixen tudjak választani és olyat csinál, hogy mondjuk megnyomom az 1-est és behozza a juventust, aztán a 2-est és megint a juventus jön be, annak ellenére, hogy mondjuk a danubius van oda beállítva, majd megnyomom 3-ast és ismét a júve jön be. ha 4-es jön akkor beadja azt, ami a 2-es volt. ha tovább váltok, folyamatosan azt csinálja, hogy 3 szor adja ugyan azt az adót!![]()
továbbá a kormányon nem tudom a fixen beállított 6 adót váltogatni, hanem az összes létező adót váltogatom... bosszantó!
Milyen amatőrt engedtél a géphez:-)
Fejlemény?Nem segített amit mondtam?
2008.10.18. 22:55
2008.10.18. 23:39
Gyere ki a Lurdy-hoz holnap és meg kukkantsukLabi írta:admin írta:admin írta:Labi írta:sziasztok! lehet vki tudna nekem segíteni.
volt egy resetem....és nem tudom, hogy ebből kifolyólag, de eltűnt az óra jelzése a 16:9-en és nem tudom visszahozni. ...és a rádióállomások is érdekesen működnek. beállítottam mindent, hogy a 6 db lehetőség közül fixen tudjak választani és olyat csinál, hogy mondjuk megnyomom az 1-est és behozza a juventust, aztán a 2-est és megint a juventus jön be, annak ellenére, hogy mondjuk a danubius van oda beállítva, majd megnyomom 3-ast és ismét a júve jön be. ha 4-es jön akkor beadja azt, ami a 2-es volt. ha tovább váltok, folyamatosan azt csinálja, hogy 3 szor adja ugyan azt az adót!![]()
továbbá a kormányon nem tudom a fixen beállított 6 adót váltogatni, hanem az összes létező adót váltogatom... bosszantó!
sajna nem! Muhaatival is beszéltünk erről. saru sem segít! előhívni nem tudom az órát és a rádiót se tudom programozni. holnap lesz egy kis időm és nekiállok még egyszer!
ha nem megy, nem marad más, mint a GSI![]()
...kinek kell a gépem?
2008.10.19. 06:30
Labi írta:admin írta:admin írta:Labi írta:sziasztok! lehet vki tudna nekem segíteni.
sajna nem! Muhaatival is beszéltünk erről. saru sem segít! előhívni nem tudom az órát és a rádiót se tudom programozni. holnap lesz egy kis időm és nekiállok még egyszer!
...kinek kell a gépem?
2008.10.19. 10:38
2008.10.19. 10:44
2008.10.19. 15:55
2008.10.19. 16:45
admin írta:Gyere ki a Lurdy-hoz holnap és meg kukkantsukLabi írta:admin írta:admin írta:Labi írta:sziasztok! lehet vki tudna nekem segíteni.
...kinek kell a gépem?
2008.10.19. 17:18
koosh_ali írta:hi all!
Az lenne a kerdesem, hogy nem a gyarbol vasarolt tv-navit hogyan es mennyiert lehet beszerzni?
(a wallis azt mondta h 940 000 ft ert tenne bele a komplett navitv-t)
van egy e39 es 2003/12 530d-m. Van benne midi, de nincs tv es navi. Szeretnek bele nagyon egy tv-navit.
Ha valaki bármiben tud segiteni kerem irjon akar itt akar privben!
köszi!
üdv: Attila
2008.10.20. 11:02
2008.10.20. 17:51
gaha írta:Sziasztok.
Van egy 97' 528i Tv(4:3)-s navi(MK1)-s,kb 1 hete elsötétedett a kijelző azóta kb. 4 szerelőnél és villamosságisnál voltam de egyikük se tudta eldönteni hogy a kijelző vagy a rekner romlott el...
Ha tud valaki segíteni kideríteni hogy mi a baja pl:bele tudnék próbálni egy másik MK1-et vagy kijelzőt ,vagy van hozzá eladó alkatrésze korrekt áron kérem keressen meg a számom 06-70-371-25-42.
Én budapesti vagyok.
Előre is köszi a segítségeteket.
2008.10.22. 18:29
2008.10.22. 19:45
Valószínű szar volt a lemez vagy a szoftver.Kel egy régebbi ami biztos hogy jó és azzal próbálkozni.korben írta:Sziasztok!
MK3-at próbáltam frissíteni V.32-re, a kijelzőről eltűnt minden és a lemez is beragadt!
Olvastam a fórumban, hogy mással is történt már ilyen és megoldották a problémát, csak azt hogy miként azt sajnos sehol nem találtam!
HELP!
2008.10.22. 19:54
admin írta:Valószínű szar volt a lemez vagy a szoftver.Kel egy régebbi ami biztos hogy jó és azzal próbálkozni.korben írta:Sziasztok!
MK3-at próbáltam frissíteni V.32-re, a kijelzőről eltűnt minden és a lemez is beragadt!
Olvastam a fórumban, hogy mással is történt már ilyen és megoldották a problémát, csak azt hogy miként azt sajnos sehol nem találtam!
HELP!
Kiszedni meg a legegyszerübb ha kiveszed a rechnert és le veszed a fedelét ott van egy csigahajtású mehenika egy csavar fogja a motort ki patintod és csavarhuzóval forgatva a fogaskereket széplasan kitolja.Legalábis én így szedtem ki igaz MK4-ből.
Vagy megpróbálhatod sokáig nyomni a kiadó gombot néha akkor is ki adja.
2008.10.22. 20:21
2008.10.25. 13:37
2008.10.25. 17:06
2008.10.25. 21:11
2008.10.25. 21:56
Te is segítettél így most én segitekjackson írta:Sziasztok!
Egy egyszerű kérdés mivel nem birom rá venni a fórum keresőjét, hogy ebben a téma körben meg találja a valószinüleg meglévő választ:
Hogyan lehet magyar navi Cd-hez jutni? Autó vásárláshoz kéne (valami régebbi verzió is jó). Mert általában az eddig megnézett járgányokban (véletlenül) nem volt benne és igy nem is ellenőrizhető működik-e.
Jackson, aki navi CD kajtat
2008.10.27. 13:37
admin írta:Te is segítettél így most én segitekjackson írta:Sziasztok!
Egy egyszerű kérdés mivel nem birom rá venni a fórum keresőjét, hogy ebben a téma körben meg találja a valószinüleg meglévő választ:
Hogyan lehet magyar navi Cd-hez jutni? Autó vásárláshoz kéne (valami régebbi verzió is jó). Mert általában az eddig megnézett járgányokban (véletlenül) nem volt benne és igy nem is ellenőrizhető működik-e.
Jackson, aki navi CD kajtatHa gondolod adok egyet.