Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.10.18. 22:54

admin írta:
admin írta:
Labi írta:sziasztok! lehet vki tudna nekem segíteni.
volt egy resetem....és nem tudom, hogy ebből kifolyólag, de eltűnt az óra jelzése a 16:9-en és nem tudom visszahozni. ...és a rádióállomások is érdekesen működnek. beállítottam mindent, hogy a 6 db lehetőség közül fixen tudjak választani és olyat csinál, hogy mondjuk megnyomom az 1-est és behozza a juventust, aztán a 2-est és megint a juventus jön be, annak ellenére, hogy mondjuk a danubius van oda beállítva, majd megnyomom 3-ast és ismét a júve jön be. ha 4-es jön akkor beadja azt, ami a 2-es volt. ha tovább váltok, folyamatosan azt csinálja, hogy 3 szor adja ugyan azt az adót! 8O
továbbá a kormányon nem tudom a fixen beállított 6 adót váltogatni, hanem az összes létező adót váltogatom... bosszantó!

:help:

Milyen amatőrt engedtél a géphez:-)

Fejlemény?Nem segített amit mondtam?

sajna nem! Muhaatival is beszéltünk erről. saru sem segít! előhívni nem tudom az órát és a rádiót se tudom programozni. holnap lesz egy kis időm és nekiállok még egyszer!
ha nem megy, nem marad más, mint a GSI :!: :lol: ...kinek kell a gépem? 8)

2008.10.18. 22:55

Zalán!

...én megmondtam! :roll: :D

2008.10.18. 23:39

Labi írta:
admin írta:
admin írta:
volt egy resetem....és nem tudom, hogy ebből kifolyólag, de eltűnt az óra jelzése a 16:9-en és nem tudom visszahozni. ...és a rádióállomások is érdekesen működnek. beállítottam mindent, hogy a 6 db lehetőség közül fixen tudjak választani és olyat csinál, hogy mondjuk megnyomom az 1-est és behozza a juventust, aztán a 2-est és megint a juventus jön be, annak ellenére, hogy mondjuk a danubius van oda beállítva, majd megnyomom 3-ast és ismét a júve jön be. ha 4-es jön akkor beadja azt, ami a 2-es volt. ha tovább váltok, folyamatosan azt csinálja, hogy 3 szor adja ugyan azt az adót! 8O
továbbá a kormányon nem tudom a fixen beállított 6 adót váltogatni, hanem az összes létező adót váltogatom... bosszantó!

sajna nem! Muhaatival is beszéltünk erről. saru sem segít! előhívni nem tudom az órát és a rádiót se tudom programozni. holnap lesz egy kis időm és nekiállok még egyszer!
Gyere ki a Lurdy-hoz holnap és meg kukkantsuk :wink:

2008.10.19. 06:30

Labi írta:
admin írta:
admin írta:

Na de Labi még a végén klubtárs leszel sxoe-al? :lol: :nyelves:

2008.10.19. 10:38

köszi Laci! dobnál püben egy számot!? :D

2008.10.19. 10:44

Mchris! nekem nem telik olyan új verdára! ...ezért járok bömössel! :lol:

tv-navi beszerzés, beszerelés

2008.10.19. 15:55

hi all!

Az lenne a kerdesem, hogy nem a gyarbol vasarolt tv-navit hogyan es mennyiert lehet beszerzni?
(a wallis azt mondta h 940 000 ft ert tenne bele a komplett navitv-t)
van egy e39 es 2003/12 530d-m. Van benne midi, de nincs tv es navi. Szeretnek bele nagyon egy tv-navit.
Ha valaki bármiben tud segiteni kerem irjon akar itt akar privben!

köszi!
üdv: Attila

2008.10.19. 16:45

admin írta:
Labi írta:
admin írta:
admin írta:

Gyere ki a Lurdy-hoz holnap és meg kukkantsuk :wink:

No végre én is hazaértem,nagyon jól lehetett tolni a pályán.(is). Csak egyetlen egyszer kellett lezavarnom egy köcsög osztrákot az M5-ösről. Hadonászik, hogy őt bizony nem szabad megelőzni. Jellemző a "háromágú gerebléből" púposkodni.

Ha megvan a megoldás írd meg légyszi!

Re: tv-navi beszerzés, beszerelés

2008.10.19. 17:18

koosh_ali írta:hi all!

Az lenne a kerdesem, hogy nem a gyarbol vasarolt tv-navit hogyan es mennyiert lehet beszerzni?
(a wallis azt mondta h 940 000 ft ert tenne bele a komplett navitv-t)
van egy e39 es 2003/12 530d-m. Van benne midi, de nincs tv es navi. Szeretnek bele nagyon egy tv-navit.
Ha valaki bármiben tud segiteni kerem irjon akar itt akar privben!

köszi!
üdv: Attila

sztem hantos ricsi lesz az embered. ő már elég sokat szerelt be utólag. ahogy hallottam, kb az általad említett összeg feléből ki lehet hozni. ha érdekel, megadom az elérhetőségét.

Sötét kijelző!

2008.10.20. 11:02

Sziasztok.
Van egy 97' 528i Tv(4:3)-s navi(MK1)-s,kb 1 hete elsötétedett a kijelző azóta kb. 4 szerelőnél és villamosságisnál voltam de egyikük se tudta eldönteni hogy a kijelző vagy a rekner romlott el...
Ha tud valaki segíteni kideríteni hogy mi a baja pl:bele tudnék próbálni egy másik MK1-et vagy kijelzőt ,vagy van hozzá eladó alkatrésze korrekt áron kérem keressen meg a számom 06-70-371-25-42.
Én budapesti vagyok.
Előre is köszi a segítségeteket.

Re: Sötét kijelző!

2008.10.20. 17:51

gaha írta:Sziasztok.
Van egy 97' 528i Tv(4:3)-s navi(MK1)-s,kb 1 hete elsötétedett a kijelző azóta kb. 4 szerelőnél és villamosságisnál voltam de egyikük se tudta eldönteni hogy a kijelző vagy a rekner romlott el...
Ha tud valaki segíteni kideríteni hogy mi a baja pl:bele tudnék próbálni egy másik MK1-et vagy kijelzőt ,vagy van hozzá eladó alkatrésze korrekt áron kérem keressen meg a számom 06-70-371-25-42.
Én budapesti vagyok.
Előre is köszi a segítségeteket.

Ez vagy a 4:3-as monitor vagy a tv-modúl hibája!!!
Nekem van mind a kettő elfekvőben deritsd ki,hogy melyik a rossz és megoldjuk az adásvétlet postai uton... mert van köztünk 220Km... :oops:

üdv.strobi.

2008.10.22. 18:29

Sziasztok!
MK3-at próbáltam frissíteni V.32-re, a kijelzőről eltűnt minden és a lemez is beragadt!
Olvastam a fórumban, hogy mással is történt már ilyen és megoldották a problémát, csak azt hogy miként azt sajnos sehol nem találtam!
HELP!

2008.10.22. 19:45

korben írta:Sziasztok!
MK3-at próbáltam frissíteni V.32-re, a kijelzőről eltűnt minden és a lemez is beragadt!
Olvastam a fórumban, hogy mással is történt már ilyen és megoldották a problémát, csak azt hogy miként azt sajnos sehol nem találtam!
HELP!
Valószínű szar volt a lemez vagy a szoftver.Kel egy régebbi ami biztos hogy jó és azzal próbálkozni.
Kiszedni meg a legegyszerübb ha kiveszed a rechnert és le veszed a fedelét ott van egy csigahajtású mehenika egy csavar fogja a motort ki patintod és csavarhuzóval forgatva a fogaskereket széplasan kitolja.Legalábis én így szedtem ki igaz MK4-ből.
Vagy megpróbálhatod sokáig nyomni a kiadó gombot néha akkor is ki adja.

2008.10.22. 19:54

admin írta:
korben írta:Sziasztok!
HELP!
Valószínű szar volt a lemez vagy a szoftver.Kel egy régebbi ami biztos hogy jó és azzal próbálkozni.
Kiszedni meg a legegyszerübb ha kiveszed a rechnert és le veszed a fedelét ott van egy csigahajtású mehenika egy csavar fogja a motort ki patintod és csavarhuzóval forgatva a fogaskereket széplasan kitolja.Legalábis én így szedtem ki igaz MK4-ből.
Vagy megpróbálhatod sokáig nyomni a kiadó gombot néha akkor is ki adja.

Basszus jól kicsesztem magammal! Erről van szó?:
http://www.x5world.com/articles/all-bmw ... drive.html
A szoftver itt volt linkelve, de leszedtem egy V.28-at is, majd próbálkozom azzal, ha sikerül kiszednem a másik lemezt!
A rechnernek lehúztam a cstijait, akkor sem volt a kijelzőn kép! Az nem gond?
Köszönöm szépen a segítséget!

2008.10.22. 20:21

Hello korben,

ha nem sikerülne megoldani keress meg, mert több kárt tehetsz egy rossz szoftvereléssel, mint hasznot. Az MK3-as nagyon érzékeny a jó lemezre, egy rossz szoftverelés közben elszállt rechnert már semmilyen jó lemezzel nem lehet visszahozni, csak flash feltöltéssel.

Remélem nem lesz szükség rám, de ha mégis csörgess meg.

Üdv NaviProfi
t-mob-212-négy-111

2008.10.25. 13:37

Helló

Tudja valaki hogy hol javítanak 4:3 as kijelzőt Budapesten,vagy van valakinek eladó :?:

Köszi

2008.10.25. 17:06

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a navim miért rakja az autó helyét sokszor máshova, mint a valós pozíciója?
MKII

Időnként 30 km-rel is arrébb vagyok. :D :drunk :sör:

navi CD

2008.10.25. 21:11

Sziasztok!

Egy egyszerű kérdés mivel nem birom rá venni a fórum keresőjét, hogy ebben a téma körben meg találja a valószinüleg meglévő választ:
Hogyan lehet magyar navi Cd-hez jutni? Autó vásárláshoz kéne (valami régebbi verzió is jó). Mert általában az eddig megnézett járgányokban (véletlenül) nem volt benne és igy nem is ellenőrizhető működik-e.

Jackson, aki navi CD kajtat :wink:

Re: navi CD

2008.10.25. 21:56

jackson írta:Sziasztok!

Egy egyszerű kérdés mivel nem birom rá venni a fórum keresőjét, hogy ebben a téma körben meg találja a valószinüleg meglévő választ:
Hogyan lehet magyar navi Cd-hez jutni? Autó vásárláshoz kéne (valami régebbi verzió is jó). Mert általában az eddig megnézett járgányokban (véletlenül) nem volt benne és igy nem is ellenőrizhető működik-e.

Te is segítettél így most én segitek :lol: Ha gondolod adok egyet.

Re: navi CD

2008.10.27. 13:37

admin írta:
jackson írta:Sziasztok!

Te is segítettél így most én segitek :lol: Ha gondolod adok egyet.

Előre is köszi. Pü küldök. :taps:
Ja és azért a másik fórumba leírhatnád, hogyan sikerült megoldani.

Jackson, a kiváncsi
Hozzászólás küldése

VigLink badge