Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Motorolajok

2011.07.29. 10:30

szekeres írta:
Jerry írta:
ruckroland írta:Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Liqui moly olajjal kapcsolatban? Olajcsere esedékes nálam. Köszönöm!

Muhaati esküszik rá!
Nekem is azt rakott az autómba legutóbb.
Tapasztalat: olyan, mint bármelyik másik olaj. Teszi a dolgát.
Se gyorsabb, se takarékosabb nem lett tőle a kocsi, dehát egy olajnak nem is ez a feladata.

Nekem is az van benne, szerintem megfelelő ezekbe a sok esetben félmilliót futott motorokba...

Milyen félmillió? 120 és 160 ezer között van ezekben, nézz szét a HAHU-n :hehe

2011.07.29. 18:38

ruckroland írta:Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Liqui moly olajjal kapcsolatban? Olajcsere esedékes nálam. Köszönöm!

Én BMW motorkerékpárban próbáltam, 500 km után leengedtem.

Az autóknál állítólag jó a tapasztalat vele,de van hamisítvány is forgalomban. Állítólag egy euróért bármilyen flakonba csomagolnak a kínaiak olajat. Láttam 5w30-as állítólag BMW olajat kétezerért per liter, Castrolt ezernyolcért... Az index fórumon... Inkább normál áron, megbízható forrásból!

2011.07.29. 21:09

kzolee írta:

Én BMW motorkerékpárban próbáltam, 500 km után leengedtem.

Az autóknál állítólag jó a tapasztalat vele,de van hamisítvány is forgalomban. Állítólag egy euróért bármilyen flakonba csomagolnak a kínaiak olajat. Láttam 5w30-as állítólag BMW olajat kétezerért per liter, Castrolt ezernyolcért... Az index fórumon... Inkább normál áron, megbízható forrásból!

Már nem először halom, hogy a Castrol-t is hamisítják! Valami miatt korom fekete volt a magnatech-em 3000km alatt. Pedig nem a motor rossz, mert a mostani már nem! A fene sem tudja mit veszünk meg!

2011.07.30. 23:36

Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.

2011.07.31. 00:07

Istvan520i írta:Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.

Helo
1. Alpinafan-tól vásárolok mindig olajat és minden alkatrész már TÖBB éve
2. az olaj tökéletes Gyári -- mondjuk még nem kóstoltam :lol:
3. folyamatos értékesítés van nála (( régi kuncsaftnak )) még hitel is van :wink:
4. hívjad telefonon
www.ap-trade.eu

2011.08.01. 20:56

lepke írta:
Istvan520i írta:Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.

Helo
3. folyamatos értékesítés van nála (( régi kuncsaftnak )) még hitel is van :wink:
4. hívjad telefonon
http://www.ap-trade.eu

Teljesen le hitelezett a Jani, így nem olyan hathatós a reklám ha ajánlod.

Jackson, aki amúgy tőle vette az olajat dettó csak nem dicsekszik ha hiteleztek neki hanem inkább próbálja törleszteni

2011.08.01. 21:04

jackson írta:
lepke írta:

Helo
4. hívjad telefonon

Jackson, aki amúgy tőle vette az olajat dettó csak nem dicsekszik ha hiteleztek neki hanem inkább próbálja törleszteni

olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett?? 8O :roll: :wink: :nyelves:

2011.08.01. 21:45

MChris írta:olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett?? 8O :roll: :wink: :nyelves:

Na te is kezded. Nem pusztán csak késöbb fizettem, de ha van elég kredited akkor szeret a bank és nagyon szeret neked jó kamatra pénzt kölcsön adni. A Jani más téma kamat mentes itt inkább az ég a pofám ha tartozom neki a probléma.
Pl. ha kutya futtában találkozunk és meg se mondja mennyi az annyi csak a következő alkalommal adja a listát és akkor lehet perkálni.
A lényeg a kereskedői hozzáállás, ha jó ügyfél akkor van hiteled is nála.

Jackson, aki várhatná a Láng-tól a hitelt

2011.08.01. 21:53

MChris írta:
jackson írta:
lepke írta:

Helo
4. hívjad telefonon

olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett?? 8O :roll: :wink: :nyelves:

Helo
A 900-ezres fizetése a tavaszon volt... azóta ahogy hallottam előléptették valami MAGAS beosztásba
szerintem már 1 misi felett van a fizetése
csak halkan jegyzem meg .. NEKEM a 125-ezres nettóból nem telik KP-ban kifizetni Alpinafan klubtársat
Csak maradjunk az olajos témánál
Istvan520i klubtárs nyugodtan vásárolj Janiéktól

2011.08.02. 06:29

jackson írta:
MChris írta:olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett?? 8O :roll: :wink: :nyelves:

Na te is kezded. Nem pusztán csak késöbb fizettem, de ha van elég kredited akkor szeret a bank és nagyon szeret neked jó kamatra pénzt kölcsön adni. A Jani más téma kamat mentes itt inkább az ég a pofám ha tartozom neki a probléma.
Pl. ha kutya futtában találkozunk és meg se mondja mennyi az annyi csak a következő alkalommal adja a listát és akkor lehet perkálni.

igen,gondoltam nevetés feldob :D

2011.08.02. 07:24

jackson írta:

Nekem elküldik e-mailben az árat előre, így nem ér meglepetés :nyelves:

Amúgy tényleg rendesek nagyon a Janiék! :franko:

2011.08.02. 17:17

kzolee írta:
jackson írta:

Nekem elküldik e-mailben az árat előre, így nem ér meglepetés :nyelves:

Amúgy tényleg rendesek nagyon a Janiék! :franko:

ne tetézd :wink: :D

2011.08.03. 12:16

Üdv!

Még új vagyok a fórumon! De kicsit reklámoznám az egyik haveromat! BMW olajokkal, és szűrőkkel foglalkozik (Mann Filter, ALCO)
Szerintem nagyon jó árai vannak 2000Ft 5w30 as és 2200Ft 0w40 es!
Ha valakit érdekel érdeklődjön nálam és adok hozzá egy elérhetőséget!

hantal0101@citromail.hu

2011.08.03. 12:39

bmwfan5 írta:Üdv!

Még új vagyok a fórumon! De kicsit reklámoznám az egyik haveromat! BMW olajokkal, és szűrőkkel foglalkozik (Mann Filter, ALCO)

hantal0101@citromail.hu

Én meg hallottam az egyik haveromtól, hogy a kínaiak egy euróért bármilyen csomagolásban adnak olajat! Ő is a Te haverodtól tudja.

Szépen bemutatkoztál :!:

2011.08.03. 12:58

Elnézést nem tudom hogy működik a fórum, még sose fórumoztam, de szerintem nem kéne egyből leoltani...

2011.08.03. 15:04

bmwfan5 írta:Üdv!

hantal0101@citromail.hu

! MChris írta:
keresd a fő oldalon a megfelelő topikot :!:

2011.08.03. 15:06

bmwfan5 írta:Elnézést nem tudom hogy működik a fórum, még sose fórumoztam, de szerintem nem kéne egyből leoltani...

! MChris írta:
erre való a fórum szabályzat :!:

! MChris írta:
különösen szeretjük aki egyból árul, amint belépett,gondolom megérted...

2011.08.03. 15:41

bmwfan5 írta:Elnézést nem tudom hogy működik a fórum, még sose fórumoztam ...

Ez a akár érthető is lehetne, de a te esetedben nem igaz :!: :!: :!:

Kép

Kép

Erről ennyit, hogy mihez lenne pofád :!: ( #21208 )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek AlpinaFan az itt látható tagok köszönték meg: 6 2literes.apenta, admin, Jerry, kzolee, MChris, muhaati
Értékelés: 28.57%

2011.08.03. 20:57

Miről maradtam le? :D

2011.08.03. 21:04

Igen ez így van több fórumon is hirdettem őt! És igen azért mert én kedvezményt kapok tőle, ha én invitálom hozzá az embereket! Ez az én szegénységi bizonyítványom, hogy így akartam a kocsimat összerakni!
Elnézést kérnék ezért mindenkitől, de őt szerintem nem lenne szép dolog oltogatni, főleg így hogy az egészről nem tehet semmit! De megnézhetitek az értékeléseit! Amúgy az olajat és az alkatrészeket is egyformán Németországból hozatja!
A tény tényleg az hogy igaz rosszul indítottam a fórumon, de hangsúlyoznám ez az én kapzsiságom volt, mert féktárcsa, fékbetét cserét szerettem volna az autón és nem mindegy hogy 45000ért vagy 30000Ft ért kaptam volna meg! De most ez várat magára!

Elnézést a felfordulásért!
Hozzászólás küldése

VigLink badge