![]() |
2011.07.29. 10:30
szekeres írta:Jerry írta:ruckroland írta:Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Liqui moly olajjal kapcsolatban? Olajcsere esedékes nálam. Köszönöm!
Muhaati esküszik rá!
Nekem is azt rakott az autómba legutóbb.
Tapasztalat: olyan, mint bármelyik másik olaj. Teszi a dolgát.
Se gyorsabb, se takarékosabb nem lett tőle a kocsi, dehát egy olajnak nem is ez a feladata.
Nekem is az van benne, szerintem megfelelő ezekbe a sok esetben félmilliót futott motorokba...
2011.07.29. 18:38
ruckroland írta:Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Liqui moly olajjal kapcsolatban? Olajcsere esedékes nálam. Köszönöm!
2011.07.29. 21:09
kzolee írta:ruckroland írta:Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Liqui moly olajjal kapcsolatban? Olajcsere esedékes nálam. Köszönöm!
Én BMW motorkerékpárban próbáltam, 500 km után leengedtem.
Az autóknál állítólag jó a tapasztalat vele,de van hamisítvány is forgalomban. Állítólag egy euróért bármilyen flakonba csomagolnak a kínaiak olajat. Láttam 5w30-as állítólag BMW olajat kétezerért per liter, Castrolt ezernyolcért... Az index fórumon... Inkább normál áron, megbízható forrásból!
2011.07.30. 23:36
2011.07.31. 00:07
Istvan520i írta:Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.
2011.08.01. 20:56
lepke írta:Istvan520i írta:Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.
Helo
1. Alpinafan-tól vásárolok mindig olajat és minden alkatrész már TÖBB éve
2. az olaj tökéletes Gyári -- mondjuk még nem kóstoltam![]()
3. folyamatos értékesítés van nála (( régi kuncsaftnak )) még hitel is van![]()
4. hívjad telefonon
http://www.ap-trade.eu
2011.08.01. 21:04
jackson írta:lepke írta:Istvan520i írta:Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.
Helo
4. hívjad telefonon
Teljesen le hitelezett a Jani, így nem olyan hathatós a reklám ha ajánlod.
Jackson, aki amúgy tőle vette az olajat dettó csak nem dicsekszik ha hiteleztek neki hanem inkább próbálja törleszteni
2011.08.01. 21:45
MChris írta:olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett??![]()
![]()
![]()
2011.08.01. 21:53
MChris írta:jackson írta:lepke írta:Istvan520i írta:Alpinafan-tól vett már valaki BMW olajat?Jóféle az a BMW olaj?Lehet még nála venni?Mert az emailre nem válaszolt.
Helo
4. hívjad telefonon
Teljesen le hitelezett a Jani, így nem olyan hathatós a reklám ha ajánlod.
Jackson, aki amúgy tőle vette az olajat dettó csak nem dicsekszik ha hiteleztek neki hanem inkább próbálja törleszteni
olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett??![]()
![]()
![]()
2011.08.02. 06:29
jackson írta:MChris írta:olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett??![]()
![]()
![]()
Na te is kezded. Nem pusztán csak késöbb fizettem, de ha van elég kredited akkor szeret a bank és nagyon szeret neked jó kamatra pénzt kölcsön adni. A Jani más téma kamat mentes itt inkább az ég a pofám ha tartozom neki a probléma.
Pl. ha kutya futtában találkozunk és meg se mondja mennyi az annyi csak a következő alkalommal adja a listát és akkor lehet perkálni.
A lényeg a kereskedői hozzáállás, ha jó ügyfél akkor van hiteled is nála.
Jackson, aki várhatná a Láng-tól a hitelt
2011.08.02. 07:24
jackson írta:MChris írta:olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett??![]()
![]()
![]()
Na te is kezded. Nem pusztán csak késöbb fizettem, de ha van elég kredited akkor szeret a bank és nagyon szeret neked jó kamatra pénzt kölcsön adni. A Jani más téma kamat mentes itt inkább az ég a pofám ha tartozom neki a probléma.
Pl. ha kutya futtában találkozunk és meg se mondja mennyi az annyi csak a következő alkalommal adja a listát és akkor lehet perkálni.
2011.08.02. 17:17
kzolee írta:jackson írta:MChris írta:olaj drága olaj kellett neked hogy nettó havi 900 mellett még hitel kellett??![]()
![]()
![]()
Nekem elküldik e-mailben az árat előre, így nem ér meglepetés![]()
Amúgy tényleg rendesek nagyon a Janiék!
2011.08.03. 12:16
2011.08.03. 12:39
bmwfan5 írta:Üdv!
Még új vagyok a fórumon! De kicsit reklámoznám az egyik haveromat! BMW olajokkal, és szűrőkkel foglalkozik (Mann Filter, ALCO)
Szerintem nagyon jó árai vannak 2000Ft 5w30 as és 2200Ft 0w40 es!
Ha valakit érdekel érdeklődjön nálam és adok hozzá egy elérhetőséget!
hantal0101@citromail.hu
2011.08.03. 12:58
2011.08.03. 15:04
bmwfan5 írta:Üdv!
Még új vagyok a fórumon! De kicsit reklámoznám az egyik haveromat! BMW olajokkal, és szűrőkkel foglalkozik (Mann Filter, ALCO)
Szerintem nagyon jó árai vannak 2000Ft 5w30 as és 2200Ft 0w40 es!
Ha valakit érdekel érdeklődjön nálam és adok hozzá egy elérhetőséget!
hantal0101@citromail.hu
| ! | MChris írta: |
| keresd a fő oldalon a megfelelő topikot |
2011.08.03. 15:06
bmwfan5 írta:Elnézést nem tudom hogy működik a fórum, még sose fórumoztam, de szerintem nem kéne egyből leoltani...
| erre való a fórum szabályzat |
| különösen szeretjük aki egyból árul, amint belépett,gondolom megérted... |
2011.08.03. 15:41
bmwfan5 írta:Elnézést nem tudom hogy működik a fórum, még sose fórumoztam ...

2011.08.03. 20:57
2011.08.03. 21:04